مشاهده نسخه کامل
: گوشی های مگاپیکسلی کجا رفتن؟
kiarash3500
30-05-2007, 23:50
سلام
یه سوال دیگه از گوشی های وی جی آ و مگاپیکسل مثل 7610 و 6630 خبری نیست میخواستم ببینم سونی اریکسون و نوکیا دیگه موبایل های دارای دوربین زیر 2 مگاپیکسل تولید میکنن یا نه؟
ممنون
Dr.Afzali
31-05-2007, 04:04
اره دوست من.هنوز زده ميشه منتها به مراتب كمتر از قبل.خوب دليلشم مشخصه كه ديگه بروز نيست و نياز بازار بالاتر رفته و مشتري كمي داره.زماني دوربين وي جي اي غنيمتي بود اما الان مردم با 3مگاپيكسل دوربين هم راضي نميشن و منتظر 5 مگاپيكسل و 6 7 8 9 هستن.البته اين بالا رفتن توقع حداقل سودي كه داره رشد تكنولوژي رو بدنبال داره.لينك زير جديد ترين گوشي معرفي شده سوني اريكسون با دوربين وي جي اي هست.
T250 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
نوکیا جدیدا چند مدل زده دورببینهاشون همین حدوده.
اطلاعات بیشتر اینجا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این دوربین ها مشتری زیادی نداره .
همش رفته بالای 2 .
تا چند وقت دیگه هم دوربینهای 2 مگ هم قدیمی میشه .
ShahabSAMSUNG
31-05-2007, 13:10
اتفاقاً این دوربین ها هم طرفداران خاص خودش رو داره.
کسانی که خودشون یه دوربین دیجیتال با کیفیت توپ دارن و دوربین گوشی عملاً براشون بلا استفاده است.
مثل عموی من که همین دوشنبه یه E250 خرید با دوربین وی جی آ که انصافاً به لحاظ کیفیت عکس روی دبلیو810 من رو کم کرد.
در هر حال اگه تولید نکنن اشتباه محضه. چون همچین چیزی لازمه.
کسانی که خودشون یه دوربین دیجیتال با کیفیت توپ دارن و دوربین گوشی عملاً براشون بلا استفاده است.
.
کاملا موافقم !
مثل عموی من که همین دوشنبه یه E250 خرید با دوربین وی جی آ که انصافاً به لحاظ کیفیت عکس روی دبلیو810 من رو کم کرد.
چقدر میخای از سونی اریکسون کم کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد مومن دبلیو 810 بهترین کیفیت رو توی 2مگاپیکسلی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShahabSAMSUNG
31-05-2007, 22:56
اگه کیفیت عکس اون گوشی رو ببینی، متوجه میشی من چی میگم.
من امتحانش کردم. کیفیت رو میگم نه سایز عکس رو.
nima_989
31-05-2007, 22:59
ای بابا . جنابعالی هم منتظری یه نفر تاپیک بزنه بیای تو بگی سامسونگه خیلی توپه
احتمالا W810 شما خرابه وگرنه اون D600 که خیلی به عکساش مینازید( توی 2 مگا پیکسلی ها) پیش k750 و W810 هیچی عددی نیست چه برسه به E250 با دوربین تعطیلش ...:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.