ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی های مگاپیکسلی کجا رفتن؟

kiarash3500
30-05-2007, 23:50
سلام
یه سوال دیگه از گوشی های وی جی آ و مگاپیکسل مثل 7610 و 6630 خبری نیست میخواستم ببینم سونی اریکسون و نوکیا دیگه موبایل های دارای دوربین زیر 2 مگاپیکسل تولید میکنن یا نه؟
ممنون

Dr.Afzali
31-05-2007, 04:04
اره دوست من.هنوز زده ميشه منتها به مراتب كمتر از قبل.خوب دليلشم مشخصه كه ديگه بروز نيست و نياز بازار بالاتر رفته و مشتري كمي داره.زماني دوربين وي جي اي غنيمتي بود اما الان مردم با 3مگاپيكسل دوربين هم راضي نميشن و منتظر 5 مگاپيكسل و 6 7 8 9 هستن.البته اين بالا رفتن توقع حداقل سودي كه داره رشد تكنولوژي رو بدنبال داره.لينك زير جديد ترين گوشي معرفي شده سوني اريكسون با دوربين وي جي اي هست.
T250 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بیلچه
31-05-2007, 11:59
سلام.
نوکیا جدیدا چند مدل زده دورببینهاشون همین حدوده.
اطلاعات بیشتر اینجا.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spak
31-05-2007, 12:32
دیگه این دوربین ها مشتری زیادی نداره .
همش رفته بالای 2 .
تا چند وقت دیگه هم دوربینهای 2 مگ هم قدیمی میشه .

ShahabSAMSUNG
31-05-2007, 13:10
اتفاقاً این دوربین ها هم طرفداران خاص خودش رو داره.
کسانی که خودشون یه دوربین دیجیتال با کیفیت توپ دارن و دوربین گوشی عملاً براشون بلا استفاده است.

مثل عموی من که همین دوشنبه یه E250 خرید با دوربین وی جی آ که انصافاً به لحاظ کیفیت عکس روی دبلیو810 من رو کم کرد.

در هر حال اگه تولید نکنن اشتباه محضه. چون همچین چیزی لازمه.

shavci
31-05-2007, 14:02
کسانی که خودشون یه دوربین دیجیتال با کیفیت توپ دارن و دوربین گوشی عملاً براشون بلا استفاده است.

.

کاملا موافقم !

R@R#M@N
31-05-2007, 14:34

مثل عموی من که همین دوشنبه یه E250 خرید با دوربین وی جی آ که انصافاً به لحاظ کیفیت عکس روی دبلیو810 من رو کم کرد.

چقدر میخای از سونی اریکسون کم کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد مومن دبلیو 810 بهترین کیفیت رو توی 2مگاپیکسلی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ShahabSAMSUNG
31-05-2007, 22:56
اگه کیفیت عکس اون گوشی رو ببینی، متوجه میشی من چی میگم.
من امتحانش کردم. کیفیت رو میگم نه سایز عکس رو.

nima_989
31-05-2007, 22:59

ای بابا . جنابعالی هم منتظری یه نفر تاپیک بزنه بیای تو بگی سامسونگه خیلی توپه
احتمالا W810 شما خرابه وگرنه اون D600 که خیلی به عکساش مینازید( توی 2 مگا پیکسلی ها) پیش k750 و W810 هیچی عددی نیست چه برسه به E250 با دوربین تعطیلش ...:11: