مشاهده نسخه کامل
: مي خوام يه فورم بسازم كه اطلاعاتش ارسال بشه به ايميلم تو ياهو
J A V I D
30-05-2007, 20:20
سلام
آقا من مي خوام يه فورم بسازم كه اطلاعاتش ارسال بشه به ايميلم تو ياهو ! هاستم دارم دومينم دارم ! يه برنامه چيزي معرفي كنيد كه اطلاعات فورم ما رو ارسال كنه ترجيحا با Php فورم ساختن مشكل ندارم واسه ارسال يه برنامه مي خوام ارسال كنه !!!
الان دقيقا پنج ساعته علاف همينم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
COMING-UP-NEXT
30-05-2007, 20:44
اطلاعاتش ارسال بشه ؟
متوجه نشدم ...
منظورت اینه که از down یا up بودن سایتت با خبرت کنه ؟
یا اینکه برات تاپیک ها رو ایمیل بزنه ؟
اگه منظورت اولی هست از سایت های مانیتورینگ استفاده کن .
و اگه منظورت دومی هست که سیستم های مدیریت محتوا خودشون این امکان رو در ساختارشون دارن .
شما از کدوم سیستم مدیریت محتوای انجمن استفاده می کنی ؟
COMING-UP-NEXT
30-05-2007, 20:45
1 سوالی 1 دفعه واسم پیش اومد اصلا به هاست و دامین چه ربطی داره ؟
اصلا انجمن رو ساختی یا نه ؟
J A V I D
30-05-2007, 23:03
منظورم هيچ كدوم از مسائلي كه شما فكر كرديد نبود دوست عزيز .... يه فورم خودم طراحي كردم (از فورم منظورم انجمن نيست) مي خوام اطلاعاتي كه كاربر وارد اين فورم مي كنه مثل اسم و فاميل و يه سري اطلاعات ديگه كه تو فورمي كه طراحي كردم وجود داره بعد از اينكه كاربر رو دكمه سند كليك مي كنه اين اطلاعات براي من به ايميلم تو ياهو سند بشه ! خوب طراحي اون فورم كه كار ساده ايه اصل مشكل اينجاست كه اين فورم ها با يه برنامه دومي كار مي كنن كه اطلاعات رو دريافت و سپس به ايميل من مي فرستم من مشكلم تو دوميه (كه براي استفاده از اين دومي حتما بايد يه هاست و دومين اختصاصي داشته باشيم ) .... اين فورم هم هيچ ربطي به برنامه مديريت محتواي من نداره ...
ديگه بهتر از اين نمي تونم توضيح بدم مشكلمو
موفق و پيروز باشيد
جاويد
J A V I D
30-05-2007, 23:04
در واقع بهتر بگم يه اسكريپت ميل سندر مي خوام كه اطلاعات فورمم رو بگيره و به ايميلم ارسال كنه !
peyman1987
31-05-2007, 08:02
يه اسکريپت براتون دارم
روي لينک زير راست کليک کنين و فايل رو دانلود کنين. پسوندش رو به zip تغيير بدين و فايلهاش رو کنار صفحه فرمتون extract کنين. بعد کد زير رو توي صفحه اي که ميخواين باهاش ميل بفرستين وارد کنين.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينک فايلهاي اسکريپت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه مشکلي داشتين بگين
J A V I D
31-05-2007, 11:00
ممنون .
خودم يه كي ديگه نشستم نوشتم تو قبلي امروز متوجه شدم يه جا سوتي عظيمي داده بودم حالا تو اين يكي كه دارم مي سازم در حال رفع سوتيم .... اگه اون جواب نداد بازم از اين برنامه شما استفاده مي كنم ببينم جواب مي ده يا نه ...
بازم ممنون
موفق و پيروز باشيد
جاويد
J A V I D
31-05-2007, 11:44
جواب نداد بازم !!
نه راه شما نه راه من .
J A V I D
31-05-2007, 17:43
ديگه نمي خواد ممنون الفين جان كمك كرد مشكلو رسما حل كرد ...
رضا جان دمت گرم .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.