PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : How Client/Server Application?

magic1362
30-05-2007, 07:29
سلام
از دوستان کسی نمونه کدی داره که يک برنامه همزمان هم Client باشد و هم Server. البته يه برنامه ساده که فقط پيامی رو ارسال کنه.

Unlimited_Soul
03-06-2007, 09:19
به نظرم برای اینکه راحت تر بتونی ساختار برنامه رو درک کنی بهتره که در دو برنامه مختلف یاد بگیری که یکی سرور و یکی کلاینت باشن. امشب سعی میکنم سرس برنامه ها رو آپ کنم. اگه خواستی میتونی خودت دوتاشونو ترکیب کنی. (میخوای مسنجر بنویسی؟! ;) )

Unlimited_Soul
03-06-2007, 14:45
ببخشید عجله دارم... فقط اول باید کلاینت و سرور رو اجرا کنید، بعد listen رو روی سرور کلیک کنید. بعد متن رو در جعبه متن کلاینت نوشته و سند کنید.

بعداً اگر خواستین بیشتر توضیح میدم...

سورس کلاینت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سورس سرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

magic1362
03-06-2007, 15:22
ببخشید عجله دارم... فقط اول باید کلاینت و سرور رو اجرا کنید، بعد listen رو روی سرور کلیک کنید. بعد متن رو در جعبه متن کلاینت نوشته و سند کنید.

بعداً اگر خواستین بیشتر توضیح میدم...

سورس کلاینت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سورس سرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا ازت ممنونم ولی من خودم برنامه نوشتم که Send و Receive می کنه ولی من می خوام مفهوم کلاينت و سرور از بين بره. يعنی اولين طرفی که Connect بشه حکم Client رو داشته باشه. در واقع هردو همزمان حکم Client و Server داشته باشند

Unlimited_Soul
04-06-2007, 10:48
در اصل فرقی نداره. اگه این دوتا برنامه رو با هم ترکیب کنی یعنی کد هر دو رو در یک برنامه جا بدی میتونی همین کار رو بکنی. یعنی برنامه ای که هم ارسال و هم دریافت میکنه. دیگه مفهوم کلاینت - سرور از بین میره.

اگه وقت کنم برات میزارم.

Unlimited_Soul
04-06-2007, 16:39
سورس ترکیب شده ی این دو تا برنامه رو برات گذاشتم. فقط توجه کن که دو تا برنامه باید اجرا بشه (چون برنامه هم کلاینت و هم سروره) و شماره پورت اتصال یکی شماره پورت لیسن اون یکی خواهد بود. اگه مشکلی داشتی بهم بگو. در ضمن هاست هم اگر برنامه ها در یک کامپیوتر باشند همون localhost باید باشه وگرنه آدرس کامپیوتر رو باید وارد کنی (مثل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) فعلاً...

سورس برنامه کلاینت و سرور همزمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])