ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست نرم افزاری جهت بلوک کردن فعالیتهای اینترنتی بطور سریع

behz@d
30-05-2007, 02:12
من نرم افزاری میخوام جهت بلوک کردن فعالیتهای اینترنتی بطور سریع block networking یا...
البته میدونم نرم افزارهایی چون zone alarm و kaspersky و.... این قابلیتو دارند ولی من یه نرم افزار جدا و مخصوص و قوی جهت اینکار میخام

ممنون

behz@d
09-06-2007, 21:10
کسی نمیدونه؟:19:

مثلا بتونم send recieve های یه برنامه رو که مطمئن نیستم قطع کنم

Persian.Boy
10-06-2007, 01:25
کسی نمیدونه؟:19:

مثلا بتونم send recieve های یه برنامه رو که مطمئن نیستم قطع کنم

اگر شما میخواهید جلوی فرستادن اصلاعات از یک برنامه رو بگیرید فقط فایروال هست که میتونه کار شما رو راه

بندازه. شاید واسه قطع کردن نتورک و اینترنت برنامه هایی بغییر از فایروال هم باشه اما اگر بخواهید بر روی دریافت و

فرستادن اصلاعات در پروسه های مختلف نظارت داشته باشید فایرواله که میتونه این کارو براتون انجام بده. اونم نه

هر فایروالی.

مثلا فایروال های Kaspersky و Outpost Pro اساس کارشون همینه. یعنی نظارت کردن بر ارتباط اینترنتی پروسه ها

از طریق Rule . اما فایروال هایی مانند Zonle Alarm, Look"n"Stop, Norton و یا مک آفی اساس کارشون فرق میکنه

و برای ایجاد کردن دستورات شخصی باید از طریق تنظیمات مربوط به خودش وارد عمل شوید.

در فایروال Outpost Pro حتی میشه تعیین کرد که فلان پروسه چه روزی و در کدام ساعت و به چه مدت به اینترنت

وصل باشه.

behz@d
10-06-2007, 02:15
Outpost Pro اینو نصب کردم اما با اینکه رو recommended گذاشتم گیر زیادی میده Google ISP و yahoo رو میگه attack type ....attack هم port scan ولی برنامه قویه

وقتی هم وارد این فروم میشدم پیغام attack از هاست tir.persiantools.com داد
قبلا هم که کاسپر نصب کرده بودم sendو recieve این tir.persiantools.com خیلی بالا بود
الان کاسپر Kaspersky Anti-Hacker 1.9.37 Final
رو نصب کردم key گیر نمیاد