ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لینک مستقیم XP Black edition

Tornado2800
29-05-2007, 20:44
سلام دوستان
اینم از لینک مستقیم ویندوز XP Black Edition
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part01.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part02.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part03.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part04.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part05.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part06.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part07.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com).part08.onj
:5: :8: :10: :40:
لینک ها ویرایش شد

Hossein_Bahal
29-05-2007, 20:54
تورنادو جان اين چند وقته حسابي تركوندي‌ها .
بابا ايول

Tornado2800
29-05-2007, 20:55
تورنادو جان اين چند وقته حسابي تركوندي‌ها .
بابا ايول
اولشه تا شبتر ببین چی کار می کنم
تا لحظاتی دیگه ببین چی کار می کنم

pedram_ashena
29-05-2007, 22:22
بابت لينكه ممنون.خيلي كمك كرد

ramin-ahmadi
29-05-2007, 22:29
خوب چرا توی تاپیک معرفی ویندوزها نزاشتید و تاپیک جدید ایجاد کردید ؟ به هر حال ممنون

Tornado2800
29-05-2007, 22:43
خوب چرا توی تاپیک معرفی ویندوزها نزاشتید و تاپیک جدید ایجاد کردید ؟
شاید از چشم بعضی ها بیفته یعنی متوجه نشند گفتم تاپیک بزنم !

H A M E D
30-05-2007, 10:47
بابا من كه خيلي مي خوامت!! ولي اين عكس مال اين ويندوز هست؟!!

Tornado2800
30-05-2007, 12:27
بابا من كه خيلي مي خوامت!! ولي اين عكس مال اين ويندوز هست؟!!
سلام
والا توی همون تاپیکی که معرفی شده بود این عکسش رو گذاشته بود

deicide
30-05-2007, 12:36
با تشکر از اينکه لينک اين ويندوز رو قرار دادي . من خيلي وقته دنبال اين ويندوز مي گردم. ولي يه سوال وقتي فايلها دانلود شد، بايد با اونا چيکار کرد؟

Tornado2800
30-05-2007, 12:37
ولي يه سوال وقتي فايلها دانلود شد، بايد با اونا چيکار کرد
معلومه
اکسترکت میکنی
راستی پسوندشونم
Rar
هست

Tornado2800
30-05-2007, 13:29
راستی دوستان برای اینکه دانلود بتونید کنید آخر پسوند رو بزنید
.onj
!
نتونستم پست رو ویرایش کنم
اگه اینو آخرش نزارید میزنه
Not FOund

deicide
30-05-2007, 13:34
مر30 . چقدر سريع

toraj
30-05-2007, 13:52
آقا ببخشید من اول پارت 1و2 را دانلود کردم ولی الان آخر پسوند رو هم onj.! زدم ولی باز پیغام not found را می دهد .

deicide
30-05-2007, 14:00
چرا لينکهاي 5 به بعد جواب نمي ده؟ بعد در مورد سوال قبلي اينکه من اين فايلها رو بدون پسوند مي گرفتم.

toraj
30-05-2007, 14:03
منم فایل های 1و2 را بدون پسورد گرفتم ولی از 3 به بعد رو نمی تونم دانلود کنم.

H A M E D
30-05-2007, 14:03
دانلود نميشه. هر كاري كردم با اين پسوند هم دانلود نشد.

نميشه با همون پسوند rar خودشون بذاري؟ آخه اين ديگه چه پسوندي هست. اعصابم خورد شد تا نصفه دانلود كرده بودم/

deicide
30-05-2007, 14:05
سلام چرا لينکهاي 4 به بعد کار نمي کنه؟ در مورد سوالم هم بگم که من فايل ها رو بدون پسوند دريافت مي کردم.

Hossein_Bahal
30-05-2007, 14:17
احتمالا فايل‌ها از رو سرور پاك شده .

deicide
30-05-2007, 14:20
يعني بي خيال شيم

Tornado2800
30-05-2007, 14:23
يعني بي خيال شيم
نه بابا
بزار ببینم لینکهارو

Tornado2800
30-05-2007, 14:25
دوستان ببینید
لینکها کاملا سالم هستند
فقط مدیریت سایت یه سری تغیراتی رو داده !
وقتی روی لینک کلیک کردید ! وارد سایت میشید که در اونجا هم همه ی این چیزارو معرفی کرده یعنی این ویندوز که از اونجا می تونید دانلود کنید

toraj
30-05-2007, 15:31
آقا روی لینک ها هم کلیک می کنی باز هم یک صفحه میاد توی صفحه چیزی نیست لطفا مشکل را حل کنید.

r3xaa
30-05-2007, 15:39
كل كاراي اين تورنادو اررور ميده اين از ويندوزش ، اون از فيلم تاكسيش ،... همشون اررور ميدن معلوم نيست با چه پسونديه ، يه بار Rar يه بار zip يه بار هم Onj .
اصلا فكر كنم شما آپلود نكنيد بهتره، همرو به مشكل مينــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدازيــــــــــــي

Tornado2800
30-05-2007, 15:42
كل كاراي اين تورنادو اررور ميده اين از ويندوزش ، اون از فيلم تاكسيش ،... همشون اررور ميدن معلوم نيست با چه پسونديه ، يه بار Rar يه بار zip يه بار هم Onj .
اصلا فكر كنم شما آپلود نكنيد بهتره، همرو به مشكل مينــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدازيــــــــــــي
مرسی از این همه محبتی که نصبت به من دارید
میتونید شما دانلود نکنید دوست من !
پسوندی که دانلود می کنید .onj هستش
و وقتی که دانلود تموم شد اونو به
.RAR
تبدیل می کنید
خیلی مشکله ؟

Tornado2800
30-05-2007, 15:46
والا من الا لینک رو تست کردم جواب میده چه طوری برای شما جواب نمیده ؟

toraj
30-05-2007, 15:54
ببخشید میشه شما نحوه دقیق دانلود ازلینک ها را توضیح دهید .

Tornado2800
30-05-2007, 15:56
اوکی
شما وقتی روی لینکی که دادم کلیک می کنید !
وارد سایت اونجا دات کام میشید
که وقتی وارد شدید میبینید اون سایت هم معرفی کرده این ویندوز رو و شما باید از طریق اون سایت ! برید دانلود کنید !
در غیر این صورت به هیچ وجه نمیتونید دانلود کنید !
یعنی وارد اون سایت میشید !
و سپس روی لینک کلیک می کنید و لینک دانلود میاد !
و بعد از اتمام دانلود
onj
رو به
rar
تغییر میدید
موفق باشید

toraj
30-05-2007, 16:04
داداش وقتی رو لینک کلیک می کنی error 404 میاد.

Tornado2800
30-05-2007, 16:07
داداش وقتی رو لینک کلیک می کنی error 404 میاد.

سلام دوست عزیز
آیا شما روی این لینک ها کلیک می کنید ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_1.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_2.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_3.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_4.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_5.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_6.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_7.onj
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](oonja.com)_8.onj

toraj
30-05-2007, 16:14
بله داداش ولی الان رفتم توی خود سایت لینک ها اصلاح شده بود و به قسمت های اول تا هشتم تبدیل شده است
می خواستم ببینم این همون لینکهاست ومن که پارت 1و2 را دانلود کردم قبلا الان از پارت 3 دانلود کنم اشکالی نداره ودو
پارت قبلی تغییری نکرده در ضمن از اینکه زحمت لینکها را کشیدید از شما تشکر می کنم.

Tornado2800
30-05-2007, 16:15
بله داداش ولی الان رفتم توی خود سایت لینک ها اصلاح شده بود و به قسمت های اول تا هشتم تبدیل شده است
می خواستم ببینم این همون لینکهاست ومن که پارت 1و2 را دانلود کردم قبلا الان از پارت 3 دانلود کنم اشکالی نداره ودو
پارت قبلی تغییری نکرده در ضمن از اینکه زحمت لینکها را کشیدید از شما تشکر می کنم.
ّبله دوست عزیز همون لینکا هستش ! اگه از همینایی که داده بودم دانلود کردید !

acer_14
30-05-2007, 16:34
تو رو به خدا اگه چيزي مي ذارين لينك مستقيم و سالم بذارين تا همه استفاده بكنن

Tornado2800
30-05-2007, 16:38
تو رو به خدا اگه چيزي مي ذارين لينك مستقيم و سالم بذارين تا همه استفاده بكنن
سلام
پس این لینکا ناسالم و مستقیم نبود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

toraj
30-05-2007, 16:50
لینک ها کاملا سالم هستند وقتی روی لینک ها کلیک می کنید به سایت oonja .com می روید و در قسمت
windows xp black روی ادامه متن کلیک می کنید ودر صفحه باز شده روی یکی قسمت های اول تا هشتم کلیک می کنید ودانلود شروع می شود.

Tornado2800
30-05-2007, 16:52
toraj
دوست عزیز خوشحال شدم مشکل شما هم بر طرف شد
و مرسی از توضیحتون

acer_14
30-05-2007, 16:59
وقتي به سايت oonja.com ميرم يه صفحه سياه ظاهر ميشه و ميگه شما قصد حمله به اين سايت رو داشتيد و ممنوع از ورود به سايت هستيد. اين اتفاق امروز يه دفعه افتاد نمي دونم چيكار باس بكنم . لطفا راهنمايي كنيد.

H A M E D
30-05-2007, 17:00
دوست عزیز خوشحال شدم مشکل شما هم بر طرف شد
و مرسی از توضیحتون
ولي متاسفانه انگار سايت شما با دانلود منيجر مشكل داره.
من چون نمي خوام همه سرعتم براي دانلود بره فلش گت رو به كار مي برم و پهناي باند رو محدود كردم. حالا لينك ها رو كه داخل برنامه كپي مي كنم ريدايركت ميشه به سايت اونجا. البته اينو هم بگم كه من از سايت خودتون اقدام به دريافت مي كنم نه از اينك هاي اينجا. اگر با خود اكسپلورر باز كنم خوبه ولي با دانلود منيجر دانلود نميشه. لطفا بررسي كنيد من همين مشكل رو سر دانلود تاكسي 4 داشتم و آخرش هم بيخيال شدم.

Tornado2800
30-05-2007, 17:00
وقتي به سايت oonja.com ميرم يه صفحه سياه ظاهر ميشه و ميگه شما قصد حمله به اين سايت رو داشتيد و ممنوع از ورود به سايت هستيد. اين اتفاق امروز يه دفعه افتاد نمي دونم چيكار باس بكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
میشه متن رو اینجا بزارید
و IP
خودتون رو بفرستید تا ازاد بشه

Tornado2800
30-05-2007, 17:01
من چون نمي خوام همه سرعتم براي دانلود بره فلش گت رو به كار مي برم و پهناي باند رو محدود كردم. حالا لينك ها رو كه داخل برنامه كپي مي كنم ريدايركت ميشه به سايت اونجا. البته اينو هم بگم كه من از سايت خودتون اقدام به دريافت مي كنم نه از اينك هاي اينجا. اگر با خود اكسپلورر باز كنم خوبه ولي با دانلود منيجر دانلود نميشه. لطفا بررسي كنيد من همين مشكل رو سر دانلود تاكسي 4 داشتم و آخرش هم بيخيال شدم.
ولی من با
Idm
اتفاقا همین رو تست کردم ولی بازم جواب میداد

H A M E D
30-05-2007, 17:04
ولی من با
Idm
اتفاقا همین رو تست کردم ولی بازم جواب میداد
من فكر مي كنم لينك هاتون اون چنان هم مستقيم نيست! از رپيد بدتره! حتي ترنسفر هم نميشه كه حداقل از روي سرور خودم بگيرمشون!

Tornado2800
30-05-2007, 17:09
من فكر مي كنم لينك هاتون اون چنان هم مستقيم نيست! از رپيد بدتره! حتي ترنسفر هم نميشه كه حداقل از روي سرور خودم بگيرمشون!
ما فقط جلوی ترنسفر رو گرفتیم !
مجبور میشه باید از سایت خودش که آپلود کرده بره دانلود کنه !
و به نظرم مدیران یه چیزی می دونستند که این کار رو کردند و حقشونه ! من دخالتی توی اموراتشون ندارم به من بگند کارشون رو انجام میدم ولی من می گم حقشونه ! دارند هزینه ی زیادی رو میدند ....
خیلی از دوستان عزیز ترنسفر می کردند و به اسم خودشون که یکی از مدیران متوجه شد و تصمیم گرفت تغیرراتی بده
که کسی نتونه ! ترنسفر کنه روی سرورش ! و به اسم خودش میزنه!!!!
در واقع هدف همین بوده ! که کسی نتونه کپی کنه !
جیک ثانیه روی سرور خودش

oonja_dot_com
30-05-2007, 17:17
دوستان تمام لينكها تصحيح شده مي تونيد دانلود كنيد ولذت ببريد..!
اميدوارم خوشتون بياد..
Tornado جان ممنون كه به دوستانمون لينك رو دادي تا استفاده بكنند..

acer_14
30-05-2007, 17:20
میشه متن رو اینجا بزارید
و IP
خودتون رو بفرستید تا ازاد بشه

You have been blocked from entering this site.

You have attempted an unknown attack on this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be reported to local or federal law enforcement.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)oonja(dot)com.

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Remote Address: 194.225.110.20
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2007-05-30 @ 17:25:24 IRST GMT +0330
Block expires: بصورت دائمي

--------------------------------------------------------------------------------

نگهبان ناک 2.4.2pl9 : NukeScripts.net and Farsi Project By : AFAGH.Biz & NukePlatinum.ir

Tornado2800
30-05-2007, 17:23
You have been blocked from entering this site.

You have attempted an unknown attack on this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be reported to local or federal law enforcement.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)oonja(dot)com.

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Remote Address: 194.225.110.20
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2007-05-30 @ 17:25:24 IRST GMT +0330
Block expires: بصورت دائمي

--------------------------------------------------------------------------------

نگهبان ناک 2.4.2pl9 : NukeScripts.net and Farsi Project By : AFAGH.Biz & NukePlatinum.ir

ازاد شد.....

acer_14
30-05-2007, 17:25
ازاد شد.....

آقا دمت گرم خيلي خيلي ازتون ممنونم لطف بزرگي در حقم كردي. راستي علتش چي بود؟ ممنون ميشم اگه بگي.

pedram_ashena
30-05-2007, 17:26
من با فلش گيت دانلود ميكنم مشكلي نداره.من 2 تا پارت اول را از رپيد گرفتم.مشكلي كه نداره؟؟؟

oonja_dot_com
30-05-2007, 17:42

هركسي اينطوري شد : از هيچ لينكي وارد سايت نشه و توي مرورگر آدرس رو كامل بنويسه هيچ مشكلي پيش نمي آد اگه باز هم مشكلي بود آي پي رو بديد سريعا درست مي كنيم

راستش من كه نديدم كسي مشكل داشته باشه ، Tornado جان هم درست فرمودند

دوستِ عزيز ، ما اين همه تلاش مي كنيم وقت و هزينه مي ذاريم اما بعضي افراد مي خواند سوء استفاده كنند و با اسم خودشون همه كارها رو انجام بدند..به ما حق بديد..

تشكر از همه دوستان:11: ببخشيد اگه دير جواب دادم..

H A M E D
30-05-2007, 17:47
من كه دارم ترنسفرشون مي كنم! آخرش اين مدرك كارشناسي به يه درديمون مي خوره!
براتون رو مگاآپلود هم ميفرستم تا اگه سرورهامون تركيد از اونجا بچه ها بتونن بگيرن!

VaysaDonya
30-05-2007, 18:00
من از بارت 4 به بعد نميتونم دانلود كنم و سايت شما ----- است

H A M E D
30-05-2007, 18:07
سرعت بي نهايت پايين هست
صد در صد احتياج به ميرور داريد.

Behroooz
30-05-2007, 18:26
به نظر میاد فقط یک دم اضافه داره ...

H A M E D
30-05-2007, 18:34
به نظر میاد فقط یک دم اضافه داره ...
منظورتون چيه ؟ دٌم؟ دَم؟ يا تِم؟

Tornado2800
30-05-2007, 18:40
من با فلش گيت دانلود ميكنم مشكلي نداره.من 2 تا پارت اول را از رپيد گرفتم.مشكلي كه نداره؟؟؟

سلام
از کدوم لینکش؟
اگه همون لینکی که توی تاپیک خودش معرفی شده بود
هیچ فرقی با این نداره

Tornado2800
30-05-2007, 18:41
من از بارت 4 به بعد نميتونم دانلود كنم و سايت شما ----- است

سلام فیلتر؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سایت داره کار می کنه

Tornado2800
30-05-2007, 18:44
سرعت بي نهايت پايين هست
یکی از مدیران سایت آمریکا زندگی می کنه
تست کرد
می گه عادیه همه چیز؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_ashena
30-05-2007, 18:45
لينكهاي تايپيك ويندوزهاي دست كاري شده

Tornado2800
30-05-2007, 18:49
لينكهاي تايپيك ويندوزهاي دست كاري شده

اگه این باشه اره
همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EHSANRF
30-05-2007, 18:56
من پارت اول رو گرفتم ولي توي پارت دوم سر 35 درصد گير كرده ضمناً از Flashget استفاده مي كنم

H A M E D
30-05-2007, 18:56
اگه این باشه اره
همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نكنه سرور خوبي دارين!!!!!!!!
ترنسفر كرديـــــــــــــــــــــ ـــــــــم!
متشكريم. به زودي روي مگاآپلود هم ميفرستيم!

Tornado2800
30-05-2007, 18:58
دستتون درد نكنه سرور خوبي دارين!!!!!!!!
خواهش می کنم دوست عزیز سرور من نیست سرور اونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
30-05-2007, 19:02
منظورم همون تم هستش..

mx_2dar
30-05-2007, 19:04
یکی از مدیران سایت آمریکا زندگی می کنه
تست کرد
می گه عادیه همه چیز؟ ؟
تایید میشه فایل ها رو دارم می گیرم با سرعت خوب
اینم عکسش

سرعت بي نهايت پايين هست
سرعت پایین بعلت سرور خودتونه اگر مشکل دارید از ------ سرور استفاده کنید

r3xaa

نمی خوای دانلود نکن ادم یکم ادب داشته باشه بد نیست بعدش هم ایشون داره از خودش مایه می ذاره و دلیلی هم نداره این کار رو بکنه داره حال می ده پس لطفا حرف ..... نزنید

شما هم جز قر زدن کار دیگه ای بلد نیست نمی خواین دانلود نکنید

TORNADO جان دمت گرم من که دارم با 80 تا دانلود می کند ادامه بده با بعضی هم کاری نداشته باش اینها همیشه همینجوریند

pedram_ashena
30-05-2007, 19:05
من پارت اول رو گرفتم ولي توي پارت دوم سر 35 درصد گير كرده ضمناً از Flashget استفاده مي كنم

لينكها آدرسشان عوض شده بايد در فلش گيت آدرس جديد بدهيد تا از دنبالشون بگيره

H A M E D
30-05-2007, 19:37
شما هم جز قر زدن کار دیگه ای بلد نیست نمی خواین دانلود نکنید

شما چرا به من گير ميدي!
من روي سرور خودم ترنسفرشون كردم! هرچند كه خودشون نمي خواستن! ولي خوب به كسي نمي دم براي خودم و چندتا از دوستانم هست!

oonja_dot_com
30-05-2007, 20:56
با تشكر از mx_2dar و تمام دوستان!
در ضمن همه ي لينك ها هم درست هستند...
فكر نمي كنم ديگه هيچ مشكلي باشه...
سايت هم كه ----- نيستش!

Tornado2800
30-05-2007, 22:07
طبق خبرهایی که به دست من رسیده به علت ترافیک شدید که روی سرور دوم هم افتاد (مانند سرور اول)
سرور سوم راه اندازی شده و خیلی قوی هستش و در حال ترنسفر به اون هستند مدیران سایت اونجا
که بهم گفتند به همه اعلام کنند شاید چند ساعتی p30net.ir
به خاطر تغییر دی ان اس برای بعضی ها داون باشه !
کسانی که فایل هاشون رو دانلود کردند نگران نباشید !
فایل ها سر جاش هست !
و از سرور جدید با سرعتی بیشتر میتونید دانلود کنید !
موفق باشید

pedram_ashena
30-05-2007, 23:05
آقايان پارت 8 مشكل دارد.از حالت RAR خارج نميشود
! C:\Documents and Settings\PG\Desktop\Windows_XP_Black_Edition.part8 .rar: CRC failed in Windows XP Black Edition\XP .Black-Cd.Edition.iso. The file is corrupt
از همه لينكها مجددا دانلود كردم همين ارور را سر پارت 8 ميدهد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني تمام دانلود كشك

Tornado2800
30-05-2007, 23:11
آقايان پارت 8 مشكل دارد.از حالت RAR خارج نميشود
! C:\Documents and Settings\PG\Desktop\Windows_XP_Black_Edition.part8 .rar: CRC failed in Windows XP Black Edition\XP .Black-Cd.Edition.iso. The file is corrupt
از همه لينكها مجددا دانلود كردم همين ارور را سر پارت 8 ميدهد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني تمام دانلود كشك

سلام
مطمنی؟
من طبق لینکی که دوستان پیسی ورلد معرفی می کنند آپلود میکنم

:11:

pedram_ashena
30-05-2007, 23:16
آره من هم از رپيد دان كردم هم مستقيم از سايت شما.پارت 8 مشكل داره.حالا چه كار كنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tornado2800
30-05-2007, 23:17
آره من هم از رپيد دان كردم هم مستقيم از سايت شما.پارت 8 مشكل داره.حالا چه كار كني
خوب اگه پارتی رو میشناسید که سالم بشه بدید تا ترنسفر کنم بچه های دیگه ایین مشکل رو پیدا نکنند

pedram_ashena
30-05-2007, 23:20
خوب اگه پارتی رو میشناسید که سالم بشه بدید تا ترنسفر کنم بچه های دیگه ایین مشکل رو پیدا نکنند

نه مشكل همينه كه پارت سالم نداريم.اگر لينك سالم هم براش باشه به درد اونايي كه 7 قسمت ديگه را دان كردن نميخوره.كاش قبلش يه چك ميكرديد.اگر كسي ديگر را ميشناسيد كه دان كرده بپرسيد اون هم مشكل دارد

toraj
30-05-2007, 23:40
آقای mx_2dar لطفا بفرمایید که شما از چه سرویسی استفاده می کنید که سرعت دانلود شما 80 است ودر ضمن هزینه آن را نیز
بگیید با تشکر از شما.

pedram_ashena
30-05-2007, 23:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسط دعوا نرخ تعيين ميكني؟؟ADSL/بايد به انجمن كامپيوتر و اينترنت بري.تايپيك adsl[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

toraj
30-05-2007, 23:49
با سلام خدمت آقا پدرام ببخشید که اینو پرسیدم چون من adsl 128kb دارم ماهی 35 تومان گفتم شاید سرعت دانلودم
11kb است گفتم شاید ایشون از سرویس دیگری استفاده می کنند.

Tornado2800
30-05-2007, 23:51
با سلام خدمت آقا پدرام ببخشید که اینو پرسیدم چون من adsl 128kb دارم ماهی 35 تومان گفتم شاید سرعت دانلودم
11kb است گفتم شاید ایشون از سرویس دیگری استفاده می کنند.
از دانشگاه دانلود می کنند

toraj
31-05-2007, 00:14
tornado جان از اینکه راهنمایی کردی ممنون.

toraj
31-05-2007, 08:12
آقا باز فایل ها ازکار افتاده وهمش error 404 را می دهد.

Tornado2800
31-05-2007, 09:11
پيش فرض
آقا باز فایل ها ازکار افتاده وهمش error 404 را می دهد.
پهنای باند اومده بود پایین
درستش کردم

mx_2dar
31-05-2007, 09:26
[QUOTE=pedram_ashena;1140904]آره من هم از رپيد دان كردم هم مستقيم از سايت شما.پارت 8 مشكل داره.حالا چه كار كنيم

پارت 8 سالمه خودم دانلود کردم :31: حجمش 11.3 مگ

mx_2dar
31-05-2007, 09:40
اینم لینک پارت 8
wxbe(oonja.com).part08.rar (11.65 MB)

pedram_ashena
31-05-2007, 10:00
پارت 8 حجمش 6/11 هست.شما كل ررها را يكي كرديد و الان اكستركت هست؟؟؟؟
================
در مورد زرت و زورت هم صحبت ميكنيم

mx_2dar
31-05-2007, 10:07
پارت 8 حجمش 6/11 هست.شما كل ررها را يكي كرديد و الان اكستركت هست؟؟؟؟
================
در مورد زرت و زورت هم صحبت ميكنيم

من این ویندوز رو دارم نیازی هم به دانلود نیست
چشما گفتید پارت 8 ایراد داره پس الان ایراد نداره چون وقتی روش کلیک می کنید و winrar باز می شه هیچ اروری نمی ده
اگر هم اول حجمش رو اشتب گفتم همین جوری یادم بود گفتم فکر می کردم حدود 11 باشه ولی نه دقیقا ولی براتون اپلود کردم انتظار نداری که همه رو اپلود کنم که :18:

pedram_ashena
31-05-2007, 10:10
پارت 1 را كه اكستركت كنيم به ترتيب پارتهاي ديگر را هم ميخواهد تا ميرسه به پارت 8 كه آخرش همان ارور را كه نوشتم ميده .فعلا پارت شما را دان ميكنم.اميدوارم مشكل حل بشه
============

H A M E D
31-05-2007, 10:14
اگر با اين سرورها مشكل داريد بهتره از همون مگاآپلود دانلود كنيد! من خودم آپلودش كردم ضمنا همه هم سالم هست.

Tornado2800
31-05-2007, 10:45
اگر با اين سرورها مشكل داريد بهتره از همون مگاآپلود دانلود كنيد! من خودم آپلودش كردم ضمنا همه هم سالم هست.
در مورد اون دوستمون باید بگم که در این مدتی که آپلود کردم ! نزدیک به 700 گیگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پهنای باند مصرف شده بود که صبح به نماز که بیدار شدم متوجه شدم سایت خوابیده و زده پهنای باند تموم شده که برای من خیلی تعجب بود و وقتی که بررسی کردم فهمیدم خیلی از سایت های وارز خارجی لینک دادند و باعث اتمام پهنای باند که لیمیت کرده بودم شده که بی نظیر بود ! توی این یکی دو روز ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیران هم نخواستند بیشتر از این مزاحم این رفیقمون بشند و اونها زودتر پیش بینی کرده بودند ! برای همین هم زودتر یه سروری رو گرفتند که پهنای باندش خیلی خیلی خیلی بیشتره و مطمنن کم نخواهد اورد ! چون اینی که من دیدم یه غول بود در مقابل همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تمامی اطالاعت در حال ترنسفر هستش
انشالله این بیاد 10 برابر بیشتر می ترکونیم !

pedram_ashena
31-05-2007, 10:48
من مجددا با لينك mx هم دان كردم همان ارور را ميدهد.كسي تا حالا نصب كرده اين ويندوز را
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

toraj
31-05-2007, 11:10
آقا ببخشید لینک ها کی درست میشه .

Tornado2800
31-05-2007, 11:12
آقا ببخشید لینک ها کی درست میشه .
برای اینکه دی ان اس اپلود به صورت کامل بشه یه چند ساعتی طول میکشه
البته ! الا بعضی از بچه ها خبر رسوندند که برای اونا بالا اومده !

H A M E D
31-05-2007, 12:30
پارت 8 كه سالم بود. من تست كردم شايد مشكل از پارت ديگه اي باشه.

pedram_ashena
31-05-2007, 12:47
دوستان ممنون.مشكل من هم حل شد.ترتيب اسمها را رعايت نكرده بودم.
ولي انتي ويروس اين TR/Keygen.AO را شناخت

Tornado2800
31-05-2007, 13:57
وستان ممنون.مشكل من هم حل شد.ترتيب اسمها را رعايت نكرده بودم.
خدارو شکر که مشکل حل شد

TR/Keygen.AO

toraj
31-05-2007, 15:21
هنوز لینکها درست نشدند.

oonja_dot_com
31-05-2007, 15:35
دوستان ، ما هر سروري كه رفتيم ماشاالله از بس ترافيك بالا بود پهنا باند هم كم آورديم در عرض يك هفته اين سومين سروري هستش كه داريم عوض مي كنيم كلي هم به ضررمون شد از نظر مالي!
اما ارزشش رو داره كه كاربرامون استفاده كنند و لذت ببرند..
خواهشا حال بديد و حال نگيريد..ديگه حالي برامون نمونده...
اين سرور جديد كارش درسته...
و همچنين اگه لينك ها كار نمي كنه چون در حال ترنسفر هستيم..ايشاالله چند ساعت ديگه در خدمتتون هستيم مجددا

CrazyTux
31-05-2007, 22:05
خوب شد گذاشتی دستت درد نکنه می خواست برم دنبالش چون می خواستم ببینمش ولی فکر نکنم عکس که گذاشتی مرتبط با Xp Black Edition داشته باشه البته فکر کنم استاد توی

Tornado2800
01-06-2007, 00:11
خوب شد گذاشتی دستت درد نکنه می خواست برم دنبالش چون می خواستم ببینمش ولی فکر نکنم عکس که گذاشتی مرتبط با Xp Black Edition داشته باشه البته فکر کنم استاد توی
سلام دوست من
والا توی تاپیکی که معرفیش کرده بود این عکس گذاشته بود
اگه اشتباه هست شرمنده

Tornado2800
01-06-2007, 01:49
خوب بالاخره مثل اینکه به طور کامل دی ان اس برای همه آپلود شده و آماده استفاده هستش
با سرعت و کیفیتی بیشتر
لینکها از الا به بعد کار می کنند

r3xaa
01-06-2007, 14:10
تورنادو دمت گرم اساسي حال دادي.عجب ويندوز رديفي من كه بدون هيچ مشكلي دانلود كردم.

VaysaDonya
01-06-2007, 22:10
من که با مشکل مواجه میشم

Not Found
The requested URL /oonja1/_(oonja.com)_1 was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Tornado2800
01-06-2007, 23:07
من که با مشکل مواجه میشم

Not Found
The requested URL /oonja1/_(oonja.com)_1 was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

سلام داداش
مرسی که خبر دادی:11:
لینکهارو درست کردم

Tornado2800
01-06-2007, 23:08
تورنادو دمت گرم اساسي حال دادي.عجب ويندوز رديفي من كه بدون هيچ مشكلي دانلود كردم.

خواهش می کنم دوست عزیز
میخوام چند مدل دیگه از XP رو بفرستم رو لینک مستقیم:8:

pedram_ashena
02-06-2007, 01:31
دوستانی که بلک را دانلود کردند و نصب کردند بگویند آیا زبان فارسی نصب میشه؟مال من که نشد

VaysaDonya
02-06-2007, 21:23
حجم این ویندوز چقدره

Tornado2800
02-06-2007, 21:31
700 800
میشه

toraj
02-06-2007, 21:32
حدود 700mb یکم کمتر .

pedram_ashena
02-06-2007, 21:40