مشاهده نسخه کامل
: سرعت CD-Rom کاهش پیدا می کند؟
shahab_f
09-08-2005, 15:51
نمی دونم دقت کردین یا نه ولی بعضی وقت ها سرعت CD-Rom یا حالا CD-writerیا Combo کم می شه یعنی CD رو می زاری مثلا نصب بشه ولی می بینی با اون سرعت همیشگی نمی چرخه سی دی هم خش نداره اصلا بعضی وقت ها انگار با سرعت 2X می چرخه حتی یه بار برای من نصب یه سی دی 50 دقیقه هم طول کشیده .با برنامه هایی که سرعت سی دی رامو چک می کنند هم اگر دقت کنید می بینید که همیشه با بالا ترین سرعت نمی چرخه حتی بعضی وقت ها می رسه به 4X می خواستم بدونم کسی می دونه علتش چیه ؟
termite62
09-08-2005, 22:25
سلام دوست من
با اجازه دوستان كه همشون بيشتر از من مي دونند
به نظر من دو تا دليل داره
1. مربوط به نوع و جنس سي دي خام است (دو تا سي دي بخر يكي از اين فلهاي بدون نام 50 تا 100 تو مان و يك سي دي گران قيمت خيلي خوب اگه نگاه كني اصلا رنگشان تيرگي و روشن تر است حتي بعضي از اين سي دي ها رنگ يكنواخت ندارند)
2. مربوط به نحوه رايت و خصوصا سرعت رايت است
Sadjad Sharifian
09-08-2005, 23:04
سلام...منم در همین زمینه این مشکلو دارم!! یعنی یهو از یه روز CD-ROMام یواش شد! و یواش شد که شد!! تقریبا از همون موقع ها هم بود که DVDیم هم دیگه DVD نخوند!! یعنی CD معمولی رو میخونه(به سختی) ولی DVD رو دیگه خیلی کم پیش میاد که بتونه بخونه!! یه بارم بازش کردم لنزشو با الکل سفید ولی توفیری نداشت!!
راستی بهتر نبود این Topic رو تو انجمن سخت افزار مینوشتین؟! من دیگه دیدم اینجا هست نرفتم اونجا یه Topic دیگه بزنم!!
چه باید کرد برادران؟!
یا علی!
hoseinquest
09-08-2005, 23:46
عزیزان علاوه بر مسائلی که شما گفتید بستگی به نوع فایلی که در حال خوندنشم هست داره مثلا اگه زیپ باشه آروم تر میخونه اگر wav باشه تندتر
آره از این قراره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.