مشاهده نسخه کامل
: چرا cpu من از تمام توانش استفاده نميکنه؟
mseddighi
29-05-2007, 11:04
جديدا يه cpu athlon 4200+ dual core گرفتم ولي در task maneger هميشه ميزان استفاده از آن 50 درصده.
تو قسمت گرافيکي که کارکرد اونو نشون ميده دو قسمته که احتمالا مربوط به هر کدوم از هسته هاي اونه.
يکي از اونا نزديک 100% ولي اون يکي تقريبا صفر در صده.اين عاديه؟
اگه عاديه پس دو هسته اي بودن اونا به چه درد ميخوره؟ وقتي تو يه کار سنگين نميتونه از دو تا هسته با هم استفاده کنه مفت گرونه . چي کار کنم؟
سلام
اگه ویندوز شما 64 بیتی نیست پیشنهاد می کنم نسخه ی 64 بیتی رو نصب کنی و با اون امتحان کنی .
ویندوز باید قابلیت کار با دوتا هسته رو به صورت همزمان داشته باشه و گرنه نمی شه از جفتش استفاده کرد .
دوستان بهتر می تونن توضیح بدن
zonealarm
31-05-2007, 22:30
یه برنامه باید قابلیت استفاده از دو هسته بصورت همزمان رو داشته باشه که بتونه این کاری که گفتین بکنه
شاید الان این برنامه ها کم باشن ولی خب دیگه یواش یواش دارن نرم افزارا به این سمت میرن
توانتخابت اشتباه نکردی مطمئن باش
فعلا برنامه های 64 بیتی کم اند ، (ویندوز 64 بیتی فعلا پیشنهاد نمیشه)
ولی مطمئن باش که به زودی اکثر برنامه ها به این سمت پیش می رن.
zonealarm
01-06-2007, 01:17
Multi processing چه ربطی به 64 بیت داره من نمی دونم؟
اصلا ربطي به 32 بيت و يا 64 بيت بودن سيستم عامل نداره و همونطور كه دوستان گفتند خود نرم افزار بايد اين قابليت رو داشته باشه. مثلا نسخه هاي جديد Winrar اين قابليت رو دارند. الان در تبديل فرمتهاي ويدئويي ميشه تاثير دوهسته اي بودن رو ديد.
ACTION_GAMER
02-06-2007, 09:00
پس با این اوصاف فعلا گرفتن سی پی یو های 4 هسته ای یه اشتباه محضه
Mahdi_Moosavi
02-06-2007, 10:08
پس با این اوصاف فعلا گرفتن سی پی یو های 4 هسته ای یه اشتباه محضه
آره واسه کسایی که دیگه فوقش کار سنگینشون بازی هستش اشباه که چی بگم یه نوع جنون performance هستش. :31:
ولی واسه سرور ها که از نون شب هم واجب تره . :27: البته تو میکس و مونتاژ فیلم هم به صورت خیلی حرفه ای هم توصیه میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.