ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طور کاری کنیم که اطلاعات هارد قابل بازیابی نباشه؟

Hamid69
29-05-2007, 08:05
سلام.
من قصد دارم هاردم رو عوض کنم و میخوام کسی که هاردم دستش می افته با هیچ برنامه ای نتونه اطلاعات رو بازیابی کنه.به نظر شما راه مطمئنی برای این کار هست؟و آیا با FDisk کردن میشه این کار رو انجام داد؟
ممنون.

saraha
29-05-2007, 08:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Boot Disk Professional combines six powerful tools that let you recover your lost data, reset Windows passwords, make computer system backups and Securely Erase Data. Active@ Boot Disk is used from a bootable CD-ROM to start the PC.
Active@ Boot Disk contains the following products:
* Active@ UNERASER * Active@ Partition Recovery * Active@ KillDisk ( Low Level Format ) * Active@ Disk Image * Active@ NTFS Reader * Active@ Password Changer

Download 4.06 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Password : saraha

-
Use any CD/DVD burning software (like Ahead Nero) to burn a CD-ROM ISO image

- Insert this CD-ROM into CD-ROM drive of the computer

- Check that the CD-ROM has boot priority over HDD in BIOS settings

- Re-boot the machine

Gabana
29-05-2007, 08:43
من فكر نمي كنم احتياجي به Low Level Format باشه چون اساسا به درد اين كار نمي خوره .
مي تونيد از نرم افزار هايي چون Northon Ghost يا دستور قدرتمند Cipher استفاده كنيد .

saraha
29-05-2007, 09:08
ممنونم آقای Gabana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز به مطلب جدید یاد گرفتم :

دستور قدرتمند Cipher ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Usage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gabana
29-05-2007, 09:16
خواهش مي كنم دوست من ..

اين Cipher واقعا يه دستور استثنايي محسوب ميشه . كمتر كسي به ذهنش مي رسه كه با همچين دستور ساده اي چنين كار جالبي ميشه انجام داد /
ممنون بابت لينكي كه معرفي كرديد //