ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال از Asp.net

zrebar
28-05-2007, 22:46
--------------------------------------------------------------------------------

کنترل DROPDOWNLIST یه سری DATA رو از DATABASE می خونه . وقتی Event ItemSelectedChanged رخ میده Item انتخاب شده دوباره به Item شماره 1 بر می گردد. یعنی دسترسی به آیتمهای دیگر عملا وجود ندارد . در حالت انتخاب Item دیگر صفحه Postback می شود و Item انتخاب شده دوباره همان Item شماره 1 می شود. اگر Property AutoPostBack هم Fasle باشد باز هم Text مربوط به DropDownList ، همان Text اولین Item را بر می گرداند.

لطفا راهنمائی کنید.

hoseinquest
28-05-2007, 23:12
خوب منظورتو متوجه نشدم. بيشتر توضيح بده

zrebar
29-05-2007, 19:47
کنترل DROPDOWNLIST من یه سری DATA رو از DATABASE می خونه (تو Event PageLoad تابعی وجود دارد که داده ها رو از Database میخونه و به Dropdownlist ، اضافه میکنه ) . وقتی Button Item دیگری رو از DropdownList انتخاب میکنم و Button ی رو که در صفحه وجود داره کلیک می کنم و در جواب این کلیک ، Item انتخاب شده را درخواست میکنم(DropdownList1.SelectedItem.Value) انگار صفحه دوباره Load میشه و Item انتخاب شده ی DropdownList همان Item اولی میشه و مقدار Item اولی رو برمی گردونه. یعنی دسترسی به آیتمهای دیگر عملا وجود ندارد . ضمنا تست کردم ، بهProperty AutoPostBack مربوط به Button هم ربطی نداره .