مشاهده نسخه کامل
: خواهشن کسانی که می تونن گوشی رجیستر کنن تو مخابرات بیان تو
سلام
اقا من یه کا 800 دارم و تو مشهد هم هستم
اگه کسی می تونه رجیستر کنه لطفا بگه
از نظر مبلغ هم مشکلی نیست
فقط زود می خوام
مرسی
D E V I L
28-05-2007, 22:53
آقا از اون مغازه هايي بپرس كه يكمي تريپ خفن دارن.
من تو اروميه 2 هزار تومن دادم برام رجيستر كردن .خودشم از هر 5 تا مغازه حراقل يكيشون اينكاره بود.
مطمئن باش تو مشهد هم همه جا رجيستر ميكنن.
البته گوشي من كا750 بود.
بابــــــــــــــــــــــ ــــا همشهری . خوبی عزیز .
منظور دوستمون این نیست که رجیستر دستی بکنه منظورش اینه که از طریق پارتی یجوری رجیستر شبکه و دائم بشه .
راستش من هم همین درخواست دوستمونو دارم . هرکی بتونه بهم در این مورد هم کمک بکنه همه جوره خدمتش هستم .
BKM_MAHDI
29-05-2007, 12:54
ايول.اينجا همه مثل ما مشدين . حال كردم با اين تيريپتون .
اخبار جديد براي رجيستر :
مخابرات اعلام كرد از ادامه فعاليت رجيستري بازمانده و براشان امكان پذير نيست.پس تصويب شد واردات گوشي بجاي 60 درصد تعرفه گمركي به 10 در صد كاهش يابد وبه زودي رجيسترها از كار مي افتد
پس همشهري يك كم صبر كن
اخبار جديد براي رجيستر :
مخابرات اعلام كرد از ادامه فعاليت رجيستري بازمانده و براشان امكان پذير نيست.پس تصويب شد واردات گوشي بجاي 60 درصد تعرفه گمركي به 10 در صد كاهش يابد وبه زودي رجيسترها از كار مي افتد
پس همشهري يك كم صبر كن
راستش بدم نمیاد صبر کنم
اما کا800 کشیده بالا می خوام بفروشم بی رجیستر نمی خرن
حالا یه جایی پیدا کردم 50 هزار می گیره رجیستر میکنه
:41:
اخبار جديد براي رجيستر :
پس همشهري يك كم صبر كن
بازم مرسی........
50 تومن ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا 25 تومن میگیرن ک800 رو فلش میکنن (فکر کنم رجیستر هم میشه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ochigana
31-05-2007, 08:13
اخبار جديد براي رجيستر :
پس همشهري يك كم صبر كن
اقا اين خبرت بز چه مبنايي هست ايا واقعا صحت داره؟ اگ اينجوريه پس دست نگه داريم گوشي نخريم.و يه سوله ديگه اينه ايا ميشه گوشيهاي نوكيارو هم چنج كرد مثل ن 73 وقيمت اين كار چقدره؟
با سلام من k750 red cid 49 سريال چنج رو با همين روش كه توضيح داديد هك كردم و چند تا درايور (صدا و دوربين) ريختم ولي حالا روشن نميشه ؟؟؟
لطفا بحس را عوض نکنید.متشکرم
هيزم شكن
15-06-2007, 19:32
منم با Z610 مشكل ريجستر دارم كسي ميتونه كمك كنه بردم پيش موبايل فروشها ميگه 100 تومن خرج داره!!
Farbod_h
15-06-2007, 19:39
منم با Z610 مشكل ريجستر دارم كسي ميتونه كمك كنه بردم پيش موبايل فروشها ميگه 100 تومن خرج داره!!
بده برات دستی رجیستر کنن
بستگی داره 2 تا 10 تومن خرج داره
K A R I M I
15-06-2007, 22:24
راستش بدم نمیاد صبر کنم
اما کا800 کشیده بالا می خوام بفروشم بی رجیستر نمی خرن
حالا یه جایی پیدا کردم 50 هزار می گیره رجیستر میکنه
:41:
یارو حروم زاده بوده من گوشیم رو با 4000 تومان رجیستر کردم !
aloalexa
15-06-2007, 23:38
50 تومن ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا 25 تومن میگیرن ک800 رو فلش میکنن (فکر کنم رجیستر هم میشه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا جد بزرگوار 25000 برای فلش من دیگه باورم شده که آخر زمونه :18: :18: :18:
adamhesaby
16-06-2007, 01:16
رجیستر دستی که همه جا میکنن
ولی رجیستر مخابراتی رو فکر نمیکنم به این زودیا امکان پذیر باشه
navid_ice_heart_128
18-06-2007, 23:48
70 هزار ناقابل با پارتي تو اروميه ميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.