مشاهده نسخه کامل
: سوال : چطور آیکن برنامه ی دیگری را که در سینی سیستم قرار داد پنهانش کنم ؟
سلام
دوستان من به یه کد احتیاج دارم که بتونم به کمک اون آیکن برنامه ای رو که در سینی سیستم قرار گرفته (System Try ) پنهانش (Hide) کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین .
NoneForce
28-05-2007, 16:01
سلام
دوستان من به یه کد احتیاج دارم که بتونم به کمک اون آیکن برنامه ای رو که در سینی سیستم قرار گرفته (System Try ) پنهانش (Hide) کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین .
سلام
اين كدها را ببينيد :
Show
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hide
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اين برنامه هم استفاده كنيد.
WinSight32
جزو ابزارهاي نصب شده دلفي است.
فقط كافيه كلاس مورد نظر را پيدا كنيد و در كدهاي بالا جايگزين كنيد.
سلام
نان فورس عزیز دستت درد نکنه که جوابمو به این زودی دادی
اگه میشه مشخص کن کجاهارو من باید تغییر بدم
من می خوام به کمک این کد ها برنامه هایی که کارشون دانلود هست و آیکونشون در قسمت سینی سیستم قرار داره رو بدون بستن برنامه پنهان کنم .
راستی خود برنامم رو هم می خوام طوری بنویسم که در پس زمینه باشه . یعنی اینکه هیچ آیکنی ازش نباشه و مثلا با یه میان بر ظاهر بشه . یه چیزی مثل برنامه قفل فولدر ها
ممنون و منتظرم
H A M E D
28-05-2007, 17:06
سلام
اين كه دوستمون NoneForce نوشتن فكر مي كنم براي حذف كلي System Tray هست.
من بهتون پيشنهاد مي كنم براي كاري كه مي خواين انجام بديد از كمپوننت Phantom استفاده كنيد كه حتي پروسس رو هم از TaskManager پاك مي كنه. فكر مي كنم تو Torry پيدا بشه.
NoneForce
28-05-2007, 21:03
سلام
نان فورس عزیز دستت درد نکنه که جوابمو به این زودی دادی
اگه میشه مشخص کن کجاهارو من باید تغییر بدم
من می خوام به کمک این کد ها برنامه هایی که کارشون دانلود هست و آیکونشون در قسمت سینی سیستم قرار داره رو بدون بستن برنامه پنهان کنم .
راستی خود برنامم رو هم می خوام طوری بنویسم که در پس زمینه باشه . یعنی اینکه هیچ آیکنی ازش نباشه و مثلا با یه میان بر ظاهر بشه . یه چیزی مثل برنامه قفل فولدر ها
ممنون و منتظرم
سلام
به اين ميگن گول زدن كاربر.
شما ميخواهيد برنامه خودتان را مخفي كنيد يا ديگر برنامه ها را؟
روشي كه بالا گفتم براي برنامه هايي كه شما ننوشته ايد. اگر منظور شما برنامه نوشته شده خودتان است كه روش كلا فرق ميكند.
لطفا سولتان را واضح مطرح كنيد.
اگر بخواهيد برنامه هيچ جا نشان داده نشود بايد برنامه را بصورت سرويس بنويسيد يا دست به دامن rootkit ها شويد.
اميدوارم بعداز اين همه مدت فهميده باشيد كه من از هلوي پوست كنده خوشم نمياد و ترجيح ميدم كاربر هلو را له شده ميل كنه تا اينكه كسي هلوي پوست كنده بهش بدهد.
سلام
نان فرس عزیز موقعیت من در مورد این دستورات خیلی پایین ت از این حرفاست که فکرشو کنی. در حال حاضر هم کل کارم گیر همین مسئله است . فکر کنم همون هلوی له شده هم توی گلوی من گیر کنه.
کل درخواست من اینه : یه برنامه بنویسم که از خودش هیچ ردپایی چه در Taskmanager و چه در سینی سیستم و چه در Taskbar نزاره و کارش هم این باشه که همین کار رو هم برای برنامه مورد درخواست کاربر که در حال اجراست انجام بده .
شما تیکه تیکه هلورو بما نشون بده من با تمام نیرویم سعی میکنم اونها رو در مخیله خودم بگنجونم .
ممنون و متشکرم و منتظر
سلام
دوستان بده در راه خدا کمکی!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.