مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره انصال کامپیوتر به تلویزیون
amnhck123
28-05-2007, 08:50
با سلام
دوستان من می خوام کامپیوترم رو به تلویزیون وصل کنم . من می خوام صدای مثلا یه فایل که از طریق مدیا پلیر پخش میشه با بلند گوهای تلویزیون بشنوم.
نمی دونم چه کارهایی و چه کابلی نیاز دارم . من هم کارت Spd/if دارم و هم کارت تی وی . از این کابل های که مربوط به اتصال تی وی به وی سی دی هست هم ارم . اگر کبل دیگه ای نیاز هست لطفا بگید
ممنون
Ship Storm
29-05-2007, 09:05
ُلام دوست عزیز
من آلان کامپیوترم به تلویزیون وصل هستش و خوب هم کار میکنه خودم با سیم ها و کابل هایی که ماله چندین سال پیش بود و افتاده بود گوشه انباری تصویر و صدا را به تلویزیون رسوندم.
شما اگر کارت گرافیکتون خروجی دارد از اون استفاده کن برای انتقال تصویر و اگر ندارد از سایر خروجی ها تصویر کامپیوتر یک سیم میخواهد شبیه سیم آنتن ولی نه به اون کلفتی سیم های اتصال ویدئو رو به تلویزیون دیدی فکر کنم قطرش کمتر از 4 میلیمتر باشه که سرشون یک فیش نری مانند به رنگ های مختلف قرمز , مشکی و زرد هستند را باید به مقدار لازم تهیه کنید بعدش بروید و فیش خروجی کارت گرافیک یا سایر کارت های خروجی دار برای تصویر را بخرید و سیمس که گفتم را متصل کنید به اون بعدش سر دیگر سیم را نیز یک فیش نری وصل کنید و متصلش کنید به تلویزیون خوب دیگه با کمی تنظیمات کارت گرافیک یا سایر کارت ها میتوانید تصویر را روی تلویزیون به راحتی دریافت کنید.
برای صدا نیز باید بگیم که بنده از یک سیم برق معمولی که بصورت جفت کنار هم چسبیده بودند استفاده کردم و با استفاده از یک فیش نری مانند مثل فیش میکروفن یا هدست اون رو به سیم وصل کردم (در همه سیم ها 2 رشته سیم وجود دارد اینجا بخاطر اینکه بنده سیم مخصوص این کار را در دسترس نداشتم مجبور شدم از سیم برق جفت(یعنی 2 تا کنار هم) استفاده کردم که دقیقا همون کار رو میکنه) سپس فیش نری که برای انتقال صدا تهیه کرده بودم را به یکی از خروجی های صدای کامپیوتر زدم و سر دیگر سیم را یک فیش نری مانند مانند فیش های ذکر شده بالا که برای انتقال تصویر به کار میرفت وصل کردم و به ورودی صدای تلویزیون وصل کردم.
(بنده چون تلویزیونمون فیش ورودی و خروجیش بصورت سوکت هستش مجبور شدم ورودی را به ویدئو وصل کنم و از ویدئو خروجی بگیرم)
امیدوارم تونسته باشم کمی شما را راهنمایی کرده باشم.
با تشکر
دوستدار شما Ship Storm
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.