مشاهده نسخه کامل
: :: اخطار به سوني اريكسون دارها براي هك كردن ::
با سلام
شرمنده تاپيك جدا زدم !
اصل هدفم اينه كه دوستان بيشتر متوجه خطرات احتمالي اين كار هاي هك باشند و كوچكترين اشتباه موجب خراب كاري ميشه !
( :18:
آقا ما بعد از هك كه احتمال بر اثر سحل انگاري و بي تجربگي يكبارم برق رفتن غيره ...!
گوشيمون مشكل دار شده و گويا ic Flash دبليو 810 سوخته و بايد عوض بشه !
گوشي بالا مياد هنگ ميكننه و روشن خاموش ميشه فلش هم نميشه !
متاسفانه اين چيپست هم در بازار فعلا موجود نيست !
:41: )
توصيه من به شما :
از دوستان خواشمندم تا تجربه كافي رو كسب نكردن دست به اين كار ها نزنند ! ( چون دوستاني كه اين كار هارو كردن نميتونن تمام نكات ريز درشت اين كارهارو به بقيه بگن )
و حالا كمك آيا كسي تا حالا اين مشكل براايش پيش اومده چون مثل اينكه خيلي از دبليو 810 ها اين مشكل رو دارند راه حلش چيه !
Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 10:27
چرا گیر نمیاد تهران نمایندگی هایی که گارانتی میکنن باید موجود باشه .
bineshan
28-05-2007, 13:12
البته همه از خطراتش با خبر هستن ولی از این خطرات برای رسیدن به هدفشون چشم پوشی می کنن
D E V I L
29-05-2007, 13:10
البته همه از خطراتش با خبر هستن ولی از این خطرات برای رسیدن به هدفشون چشم پوشی می کنن
شديدا تائييد ميشه.
به ريسك كردنش مي ارزه.
مطمئن باشيد نمي ارزه !
كسانيكه وارد باشن اينو به شما هم ميگن !
سوني اگر ميخواست اين كارارو راحت انجام بديد كه خودش ميتومد برنامه ميداد !
یکی از دوستام هم آی سی گوشیش موقع هک کردن سوخت .(دقیقا اسم قطعه ی آسیب دیده رو نمیدونم) و گوشیش اصلا روشن نمیشد ، ولی اهواز قطعه رو پیدا کرد و گوشیشو درست کرد . w800 بود ...
D E V I L
29-05-2007, 18:28
مطمئن باشيد نمي ارزه !
كسانيكه وارد باشن اينو به شما هم ميگن !
سوني اگر ميخواست اين كارارو راحت انجام بديد كه خودش ميتومد برنامه ميداد !
داداش چرا ارزش نداره.
وقتي يكي گوشيتو ديد كه منوهاش فرق ميكنه و صداش ميتركونه.كفش ميبره ميفته به التماس كه بيا مال ماروهم عوض كن.اينجاس كه احساس ميكني ارزششو داره
درضمن كل تغييراتي كه ميخاي انجام بدي البته اونايي رو كه به درد ميخوره بيشتر از 15 دقيقه طول نميكشه.
حالا بعضي ها بي احتياطي ميكنن اينقدر لفتش ميدن كه يا برق ميره يا يه بلا ديگه سر گوشي ميارن.
:10:
من خیـــــــــــــلی با این حرف دوستمون حال کردم و 10000000000000000000000000000000% تاییدش می کنم و بابت این حرفش ازش تشکر هم می کنم آقا دشما درست کیگی یارو ودش بی احتیاطی می کنه من حدود 50 تا 60 بازر تاحالا گوشیم رو هکیدم اوایل وارد نبودم یه مشکلاتی پیش اومد که کجبور شدم گوشی رو فلش کنن و دیگه الن حرفه ای شدم و دیگه هیچ وقت مشکلی برام پیش نمیاد (بزنیم به تخته چشممون نکنن)(همه بگیم ماشالا)
D E V I L
30-05-2007, 22:36
من خیـــــــــــــلی با این حرف دوستمون حال کردم و 10000000000000000000000000000000% تاییدش می کنم و بابت این حرفش ازش تشکر هم می کنم آقا دشما درست کیگی یارو ودش بی احتیاطی می کنه من حدود 50 تا 60 بازر تاحالا گوشیم رو هکیدم اوایل وارد نبودم یه مشکلاتی پیش اومد که کجبور شدم گوشی رو فلش کنن و دیگه الن حرفه ای شدم و دیگه هیچ وقت مشکلی برام پیش نمیاد (بزنیم به تخته چشممون نکنن)(همه بگیم ماشالا)
e2 جان منم اول مجبور شدم يه بار فلش كنم اونم بخاطر استفاده از xs++ بود كه به جاي no يه دفعه نميدونم چي شد yes رو زدم و رجيستر پريد.
ولي الان ديگه حرفه اي شديم تو 5 دقيقه به گوشي حال ميديم.الان ديگه كار به جايي رسيده كه براي هك كردنش تايم ميگيرم!!!:21:
اما نميدونم چرا بعضي ها هف هش ساعت ميشينن پشت اين xs++ آخرشم قاطي ميكنن.مثل خودم كه بعد از 5 ساعت ور رفتن و حداقل 30 بار هنگ كردن برنامه بجاي no رو yes كليك كردم.
ببينم دوستان عمليات هك كه فايلهار با برنامه ميريزيم تو گوشي به صورت تصادفي بر روي چه نوع ic رو گوشي ريخته ميشه !؟
متوجه ميشيد ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.