ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ميشه يكي آموزش ساخت انيميشن رو ياد بده؟

omid__ss
27-05-2007, 11:43
اگه كسي هست كه ساحت انيميشن رو ياد بده ممنون ميشم
از مبتدي تا حرفه اي

aram_nfs
27-05-2007, 12:10
فکر نمی کنم با فتوشاپ بتونی انیمیشن بسازی هر کسی آدرس اینجا رو بهت داده اشتباه داده

برای این که انیمیشن بسازی باید فلش یاد بگیری اگه توی انجمن گرافیک دنبالش بگردی پیداش می کنی

اما اگه منظورت از انیمیشن عکی های متحرک هستش می تونی از ایمیج ردی استفاده کنی که اصلا این روش رو بهت پیشنهاد نمی کنم چون بی خودیه بهتره فلش یاد بگیری

ماکرومدیا فلش ام ایکس

موفق باشی

mir@
27-05-2007, 13:09
اگه كسي هست كه ساحت انيميشن رو ياد بده ممنون ميشم
از مبتدي تا حرفه اي

البته با Image Ready نمیشه انیمیشن بلند درست کرد ولی اگر فتوشاپ بلد باشی خیلی راحت میتونی به سرعت یه چیزای جالبی با Image Ready (خواهر خوانده فتوشاپ) بسازی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجانب چند آموزش جالب از این برنامه در بخش تمرینات و مباحث آموزشی گذاشتم که تقریباً توضیحاتش هم کامله. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خود من از این آموزشا خیلی چیزا یاد گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم امتحان کنید. ضرر نمی کنید. :11:

Saeed kmss-D
27-05-2007, 17:48
حق با دوستانه.
اگه شما ميخواي يه انيميشن دو بعدي تقربا بلند بسازي ، به هيچ وجه نميتوني از ايميج ردي استفاده كني.
ولي با ايميج ردي ميشه از اين Gif كوچولو ها يا مواردي كه امير جان اشاره كردن ساخت.
براي اينكار علاوه بر فلش ميتوني از ساير نرم افزار هاي ساخت انيميشن دوبعدي استفاده كني.(من با يكي از اونا مدتي كار كردم ولي اسمش يادم نيست )
موفق باشي.

omid__ss
27-05-2007, 20:12
ممنون از راهنمايي تون