مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه برای برگردوندن یه 3gp از تو مموری به کامپیوتر
vast_vision_office
26-05-2007, 17:47
سلام دوستان
راستش من با w810 یه فیلم گرفتم ولی پاک شد می خواستم اگر برنامه ای یا چیزی مخصوص به برگردوندن این فایل با پسوند 3gp از روی مموری موبایل به کامپیوتر باشه ممنون می شم لازم به ذکر هست که من با Get data back و غیره امتحان کردم ولی همش ارور می داد و فقط روی هارد سیستم جواب می ده می خواستم اگر برنامه ای مخصوص به این کار(برگردوندن یه فایل تصویری 3gp از روی مموری موبایل به کامیپوتر) هست بهم معرفی کنید و آموزش هم بزارید
با تشکر
بای
مگه از رم ریدر استفاده نیکنی؟!!
نباید ارور بده اگه از رم ریدر استفاده کنی
vast_vision_office
27-05-2007, 08:27
سلام کلنگ جان
والا رم ریدر که نمی شه گفت ولی به وسیله ی کابل خود گوشی از Usb به کامپیوتر وصل می کنم در واقع می شه گفت همون ریدر هست دیگه و درایوش هم میاد ولی متاسفانه همش ارور می ده من از برنامه ی digital image recovery استفاده کردم و تونستم 1 عکس از دو عکس رو کامل برگردونم و اون یکی عکس هم به صورت کوچیک روی فولدر نشون می ده ولی وقتی روش اجرا می کنم نمیاد و می گه Drawing Faile ولی اون یکی اومد و یه برنامه ی توپ می خوام که هر طور شده اون فیلم رو برگردونم
با تشکر
بای
سلام .
قبل از همه چیز بگم اگه اون فایل خیلی مهمه تا وقتی recoverش نکردی رو مموری چیزی نریز وگرنه فایلت میپره.
دوست من اگه از رم ریدر استفاده نمی کنی و از usb می خوای استفاده کنی باید گوشی رو بزاری تو حالت data transfer تو این آدرس menu>connect>data cable. بعدشم تو قسمت مسیج ها باید به این آدرس بری message>options>settings>other>memory in use بری و گزینه ی phone memory رو انتخاب کنی با این کار مسیجهای شما روی phone memory ذخیره می شه و گوشی برای وصل شدن به کامپیوتر امد می شه .حالا گوشیو به وسیله usb به کامپیوتر نصب کن.(فکر کنم تا اینجا همه ی اینا رو بلد بودی)
حالا با این برنامه احتمالا کارت راه می اوفته.
Download Now ( Size : 3.600 KB )
Download Recover My Photos 3.61.60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه سريال
UserName : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Activation Code : 00000G-K3KUC6-YEU4ZC-WR6T9G-Y0UJB6-H8PMG7-Y8GUPM-12W934-T497AD
اينم يه سريال ديگه
Name: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Serial: W55MUR-X6QNTE-JE6CQ9-K54B33-3NB9VW-4E91Z1-J7UGAA-V6Q0JJ
البته این برنامه فقط ماله عکسه.
آخر ما نفهمیدیم عکس یا فیلم ؟
vast_vision_office
27-05-2007, 15:41
سلام بیلچه جان
هر دوش هستن یعنی هم فیلم با پسوند 3gp و هم عکس حالا عکس رو بیخیال اون فیلمه خیلی مهمه برام نزدیک 1 میلیون برام سودآوری داره اگر برگرده خواهش می کنم کمکم کنید فقط بحث رو منحرف نکنید که چه فیلمه فقط بگم پسوندش 3gp هست و تا حالا روی اون مموری هیچ چیزی نصب نکردم یعنی گذاشتمش تو قاب ازش محافظت می کنم یاریم کنید
با تشکر
بای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.