مشاهده نسخه کامل
: مقایسه N73 MUsic Edition با N93
با سلام
دیروز n93 رو با n73 me خودم مقایسه کردم و ضعف های n93 عبارت بودند از:
صدای بسیار کمتر وکم کیفیت تر از n73 me
سرعت فوق العاده کمتر (مموری من 2GB نوکیا هستش وقتی اونو در آوردم رو n93 گذاشتم حدود یک ربع وبیشتر طول کشید تا بشناسه و برنامه هاشو نصب کنه در صورتی که مال من در عرض 3 ثانیه شناخت.
و msuic playersho که می زدم بیشتر از یک دقیقه طول می داد تا لود کنه ولی در عوضش n73 me در عرض یک ثانیه این کارو می کرد. از اینکه cpu اون بالاتره ولی سرعتش کمتره تعجب کردم.)
دوربین عکاسی به پای n73me نمی رسید.
دوربین فیلم برداریش یک سرو گردن بالاتر بود.
از لحاظ کیفیت LCD تقریبا یکسان بودند.
اگه کسه دیگه ای مقایسه کرده خوشحال می شم نظرشو بدونم.
دوست من مقايسه اين دو رو فقط بايد توي عكاسي و فيلمبرداري انجام بدي همينجوري كه نگاه كني n73از 93 بهتره!البته n93iكه هنوز نديدمش قضيه اش فرق ميكنه!
دوست من مقايسه اين دو رو فقط بايد توي عكاسي و فيلمبرداري انجام بدي همينجوري كه نگاه كني n73از 93 بهتره!البته n93iكه هنوز نديدمش قضيه اش فرق ميكنه!
من هم اول مثل شما فکر می کردم و حتی فکر می کردم n93 از لحاظ سرعت از n73 برتری داره ولی با مقایسشون به این نتجه رسیدم که memory managment ،
n73 me از n93 خیلی سرتره و موجب افزایش سرعت با وجود cpu ضعیف تر میشه.
N73در هر رده اي يه سرو گردن از 93 برتره به جز فيلمبرداري كه 93 واقعا محشره و در حد Dvd ميگيره!
Saman-tci
26-05-2007, 22:08
اصلا مقایسه این 2 گوشی اشتباهه عزیزم شما باید میرفتی 2 تا گوشی که توی یه رنج قیمت هستن مقایسه میکردین الان N93 قیمتش 840 850 هست و اخرین قیمت N73 که امروز گرفتم 625 تومن هست یعنی تقریبا 200 تومن اختلاف قیمت .... فکر نکنم مقایسشون درست باشه
با تشکر از شما من n73 music editiono با n93 مقایسه کردم ولی باز هم n73 me سر تر از n93 هستش قیمت n73 me هم اگه می ذاشتید ممنون می شدم.
roteal2007
28-05-2007, 10:41
n73me50 تا 60 تومن گرونتر هستش راستی میشه بین ان73 معمولی و موزیکال یه مقایسه ای بکنید میدونم که تو یه رنج قیمت نیستن ولی برام مهمه ببینم که چه تفاوت های دارند
n73me50 تا 60 تومن گرونتر هستش راستی میشه بین ان73 معمولی و موزیکال یه مقایسه ای بکنید میدونم که تو یه رنج قیمت نیستن ولی برام مهمه ببینم که چه تفاوت های دارند
تفاوت های n73 با n73me:
n73 me دارای رم فابریک 2GB هستش و دارای هدست hs28 که واقعا صداش معرکس، من اینو با هدست های creative مقایسه کردم دیدم که صداش خیلی بیشتره و ..، دارای ریموت کنترل ADِ41 هستش که ورودی اون استادارده یعنی می تونی حتی speaker کامپیوترتو بهش وصل کنی.
دارای memory manegment قوی تری هستش و از لحاظ ظاهری هم ، مشکی هست و فریم ور بهتری داره (که اینو می شه برای معمولیش هم آپدیت کنی ) .و نسبت به n73 معمولی تو فیلم برداری هنگ نمی کنه.(آخه با یه n73 معمولی در هنگام فیلم برداری به جای stop یا pause همان دکمه ای که باهاش ضبط می کنیم رو که زدم هنگ کرد و فیلمه ضبط نشد!!!)
فعلا تا اینجاشو میدونم .
P-R-I-N-C-E
28-05-2007, 23:18
هدست n73 me به معمولی میخوره اگه میخوره قیمتش چنده ؟
هدستش رو با ریموت کنترل باید با هم بگیری تا بتونه کار کنه.از قیمتش اطلاعی ندارم!!شرمنده.
tcom_mobile
29-05-2007, 00:35
ان73 و ان93 هر دو گوشي زياد جالب تو سري ان نيستن اينجوري بهت بگم كه خرابي زياد مي ده. حالا هر كي هرچي مي خواد بگه بگه چون هيشكي نمي گه ماست من ترشه
ان73 و ان93 هر دو گوشي زياد جالب تو سري ان نيستن اينجوري بهت بگم كه خرابي زياد مي ده. حالا هر كي هرچي مي خواد بگه بگه چون هيشكي نمي گه ماست من ترشه
بهتر بود می گفتی گوشی های نوکیا اصلا خوب نیستند!!:31: (چونکه فعلا n73 جزه یکی از بهترین گوشی هاست).
بهتره بحث دعوای سونی اریکسون و نوکیا بازهم پیش نگیره.(آخه دیگه تکراری شده) ولی بازهم از نظرت ممنون.(نظر هرکی برای خودش محترمه)
راستی، من با هر برنامه ای که امتحان می کنم مینویسه display color :16777216 یعنی n73 me هم 16M هست، می خواستم بدونم مال شما هم اینو می نویسه؟
tcom_mobile
29-05-2007, 15:54
بهتر بود می گفتی گوشی های نوکیا اصلا خوب نیستند!!:31: (چونکه فعلا n73 جزه یکی از بهترین گوشی هاست).
بهتره بحث دعوای سونی اریکسون و نوکیا بازهم پیش نگیره.(آخه دیگه تکراری شده) ولی بازهم از نظرت ممنون.(نظر هرکی برای خودش محترمه)
ببين 72 پسته شما هنوز تازه كاري و اول راهي بعدا كه مثل ما يه چند سالي رفتي تو اين كار و اينترنت مصرف كردي بعد بيا نظر بده ... آمده مي گه بحث سوني اريسكسون ونوكيا رو پيش نكش... اون زمان كه ما بحث مي كرديم شما هنوز نبودي فعلا هم بي زحمت نباش
ان73 به خاطر امكاناتش شده بهترين نه به خاطر صفحه كليد ذاغارتش و قد ديلاقش
Saman-tci
29-05-2007, 16:00
سلام دوست خوبم حال شما خوبی؟ از نظرات کاملا درستت ممنون :10: خدایی N73 اخره گوشیه هر کی داره راضیه تو چرا خودتو ناراحت میکنی بی خیال بابا حالا میدی یه عکس با N73 بندازیم؟:46:
ان73 به خاطر امكاناتش شده بهترين
شما که اینکاره اید حداقل تو دو پست ،حرف خودتونو نقض نمی کردید!!!
راستی، من با هر برنامه ای که امتحان می کنم مینویسه display color :16777216 یعنی n73 me هم 16M هست، می خواستم بدونم مال شما هم اینو می نویسه؟
کسی نبود جواب سواله منو بده؟:19:
ببين 72 پسته شما هنوز تازه كاري و اول راهي بعدا كه مثل ما يه چند سالي رفتي تو اين كار و اينترنت مصرف كردي بعد بيا نظر بده ... آمده مي گه بحث سوني اريسكسون ونوكيا رو پيش نكش... اون زمان كه ما بحث مي كرديم شما هنوز نبودي فعلا هم بي زحمت نباش
نمی دونستم که تعداد پستهای بیشتر نشون دهنده مهارت بیشتر هستش!
tcom_mobile جان banned هم که شدی!!!
N73 شما Display Color رو چند میزنه؟
ماله من 16M هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.