مشاهده نسخه کامل
: موبایل - ودیعه یا سهام
pshahzamani
26-05-2007, 12:08
اخیرا شرکت ارتباطات سیار اعلام کرده که میخواد به (سهامی عام )تبدیل بشه و توی این جریان مبالغی رو که بصورات ودیعه بابت ثبت نام تلفنهای ثابت و همراه از ملت گرفته رو تبدیل به سهام مخابرات میکنه (سهام مخابرات نه سهام عدالت) و از کسانی هم که نمیخوان سهامدار بشن خواسته که عدم موافقت خودشونو کتبا اعلام کنن . البته خوشحال نشین چون بر خلاف اونچه که خودم هم اول خیال کردم ودیعه هیچ کسی رو بهش پس نمیدن بلکه اینطوریه که گفتن اگه سهام خواستین که هیچ اگه هم نخواستین که باز هم هیچ .
حالا اینجا چند تا سوال پیش میاد :
1-کسانی که در زمانهای مختلف تلفنای ثابت و سیار رو ثبت نام کردن مبالغ مختلفی رو دادن که اون مبالغ در زمان خودشون ارزش های مختلفی داشته مثلا ده پانزده سال پیش ودیعه ثابت هزار تومن بوده حالا حدود صد هزار تومن و موبایل هم که همه جوری بوده از صد و خورده ای هزار تومن به بالا - خوب در حال حاضر اگه قرار به سهام گرفتن باشه تکلیف این دو قشر چی میشه ؟
2-با توجه به اینکه شرکت مخابرات جزو شرکتهای زیان ده میباشد کی حاضر میشه که سهام یه شرکت زیان ده رو بخره؟
3-کسانی که سهام نمیخوان آخه چرا نمیتونن ودیعشونو پس بگیرن ؟
4-ظاهرن گفتن کسانی که سهامدار بشن ممکنه از یه تخفیف حدود پنجاه درصدی برای تعرفه مکالماتشون بهره مند بشن ؟؟؟!!! که زیاد هم نباید تحت تاثیر اینگونه تبلیغات قرار گرفت .
حالا با توجه به مطالبی که عرض کردم شما پیدا کنین پرتغال فروش را؟
به نظر شما چیکار باید کرد؟
tcom_mobile
27-05-2007, 01:26
نظر ما اينه كه يا تو اين مملكت نبايد موند البته درصورتي كه پول داري اصلا جايز نيست
درصورتي كه پول نداشته باشي بايد بدزدي و از اين مملكت بري بيرون. يه روز نوكيا مفته يه روز قيمت خونه يه روز وارد مي شه يه روز نمي شه يه روز شماره سريال بايد ثبت كني يه روز كارت سوخت پس بدي و......
آي روزگار ببين ماي بدبخت چند بار مي خواهيم اين دنيا متولد بشيم چندذ بار مي خواهيم ماشين بخريم؟؟؟ چه ماشيني. آمدند سيفون كشيدند رو پژو2000 فرانسه همون 405 خودمون هي آتيش مي گيره . با مسئولش صحبت مي كنن مي گه تكنولوژيش قديمه بايد از رده خارج بشه. آخه پدر آمرزيده بلد نيتسي مگه مجبوري بگي از الان مي خوام روي پاي خودم وايسم؟؟؟؟ آخه غلط مي كني اين حرفو مي گي. چه طور پژوي كاربراتي آتيش نمي گرفت همون 2000 فرانسه الان كه دست مسلمون خورده بهش اين جوري شده... به تازگي هم داره موبايل مي زنه واويلا
pshahzamani
27-05-2007, 11:11
ای بابا گفتین کارت سوخت . من یه چیزی واستون تعریف کنم یکم تو فکر فرو برین .
آخه تو این مملکت اگه یه چیزایی هم مثل چیزایی که الان و مردم امروز توی دنیا دارن استفاده میکنن برای ما بوجود بیاد ، بازم ما مشکل داریم ، میگین نه !گوش کنین :
چندی پیش برای سرعت عمل دادن به انجام امور ثبت نام کارت هوشمند سوخت برای موتورسیکلتها (که توی اصل ماجرا جای کلی حرف و حدیث خالیه)و نیز جلوگیری از ازدحام مردم اومدن و یه سایت اینترنتی راه اندازی کردن و به ملت گفتن برین از طریق این سایت کاراتون رو انجام بدین .
حقیقتش من که سایتو دیدم کمی به این حرفا که میزنن امیدوار شدم ، مثه بچه آدم رفتم تویه سایت ثبت نام کردم و اینور و اونور بعد از رجیستر کردن یه فرم بهم داد که پرینت بگیرم که روش نوشته بود : شما میتوانید در مورخ 16/1/86 راس ساعت 14 به کلانتری شماره فلان که در سایت انتخاب کرده اید مراجعه و پس از مراجعه کارت سوخت شماره فلان را دریافت دارید .
ما هم که باورمون شده بود سر موعد مقرر حتی ده دقیقه زودتر در محل مورد نظر حاضر شدیم ،حالا خدا بده کارت ، خدا بده هر چی شما فکرشو بکنین . رفتم داخل کلانتری بعد از آویزون شدن به این و به اون و خواهش و التماس کردن به مامورای نیروی انتظامی که اخیرا با یه طرحی قرار شده که دیگه جواب مردم رو بدن ، یکی از اونا گفت که (حالا با یه لحن ......... انگار که با یه جانی داره حرف میزنه ) برین ساعت 6 به بعد بیاین .
هر چی نیم نیمه خواستم بهش حالی کنم که بابا جون این سایت و این تشکیلات رو گذاشتن که همه تو یه ساعت مراجعه نکنن و ازدحام بوجود نیاد با با تورو بخدا توجه کن من خودم متخصص فناوری مثلا اطلاعاتم و....خیر جواب نداد که نداد.
حالا فکر میکنین ساعت 6 چه خبر بود .... یه جمعیت حدودا 400 تا 500 نفری هر کدوم با یه موتور و یکی سوال داشت ، یکی کارت میخواست ، یکی نمیدونست چی میخواد و.......... همین شد که ما چندین روزی تویه این صف و اون صف معطل شدیم و هر کی که بهش میرسیدیم هم یه قانونی مثه اولیه از خودش در میوورد که قصش سر بسیار درازی داره که اگه مایل بودین پیغام بزارین تا براتون بنویسم چون به یه نتیجه گیری اخلاقی جالبی میرسه ...ببخشید برام کار پیش اومده . اگه دوس داشتین پیغام بذارین برای بقیه داستان .
nima_949
27-05-2007, 19:10
تعجبی نداره هیچ کاری تو این مملکت حساب و کتاب نداره
tcom_mobile
28-05-2007, 00:21
از ماموران نيروي انتظامي نگين كه اخلاقشون دور از حضور مثل سگ هار مي مونه همشون بلااستثنا.
pshahzamani
29-05-2007, 10:32
از سیم کارتهای اعتباری دولتی چه خبر - ای بابا اونم مثل بقیه کارهاس توی این مملکت - قبل از عید ثبت نام سیم کارتهای اعتباری دولتی رو از طریق اینترنت و دفاتر مخابراتی بطور همزمان و فقط با پرداخت هزار تومان شروع کردن و وای که چقدر هم توی رادیو تلوزیون و اینور و اونور تبلیغ کردن . حالا بعد از دو سه ماه تمام سیم کارتای کسانی که بطور دستی و از طریق دفاتر ثبت نام کردن اومده ولی خبری از سیم کارتهای ثبت نامهای اینترنتی که حتی سی و سه هزار تومن باقیمونده رو هم (یعنی کل مبلغ) رو پرداخت کردن نیست و وقتی هم که به دفاتر مراجعه میکنی و میگی ثبت نام اینترنتی ؛ یه جوری نیگاهت میکنن که انگار از یه کره دیگه اومدی و یه چیز عجیب و غریب میگی و اضافه طلب میکنی ؟!!!! خدایا ما کی میخواهیم درست بشیم ، پیشرفته و متمدن و ... بشیم الان که عصر تجارت الکترونیک و دنیای اطلاعاته ،ما با این همه بیسواد تو مملکت چیکار کنیم . باور کنین هموز یه عده اونقدر نسبت به وجود اینترنت بی اطلاع و کم اطلاعند که وقتی جلوشون میگی اینترنت انگار اسم یه چیز زائد و پر دردسر و زیادی و بدرد نخور رو آوردی ،خدایا به ما رحم کن و کمکمون کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.