ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ام پي تري پلير سوني

zxcvbnm_00
26-05-2007, 10:54
سلام مي خواستم بدونم ام پي تري f203 باطري ان كه داخلي اگر بسوزد مي شه عوض كرد و در كل ام پي تري پلير سوني خوب است

و از نظر صدا خوب و ال سي دي ان خوب است يا نه و فلدر را نشان مي ده و از ام پي تري e-013 بهتر است يا نه

alfred88
27-05-2007, 14:58
دوست عزيز شما دو مدل نام بردي هر دو مدل هم اشتباه ديكته كردي.
اگه منظورت sony walk man s203 f هست كه بايد بگم مجله عصر ارتباط بهش بالاترين نمره داد كه نمره ي 10 بود وحتي ايپاد ويديوهم نمره ي كمتر از 10 گرفت .
دوست عزيز s203 f از e003 جديد تر است و فكر ميكنم كيفيت بيشتري داشته باشه چون من خودم e003 نكردم .
اگه با باطري مشكل داري اگه بري سرچ كني حتما تاپيك من ميبيني كه براي باطري توضيح خواستم وبه اين نتيجه رسيدم كه برات مينويسم:
1.تمامي mp3 player هاي جديد باطري شار‍‍‍‍‍‍ژي اند حالا اگه مثلا من خوشم نمياد بايد يه مدله قديميتر بخرم.
2. عمر باطري ها از خود دستگاه بالاتره مثلا اگه S203 دوسال كار ميكنه باطريش بيشتر از خودش كار ميكنه .
و.....
مشكلاتي هم دارن كه قبلا گفته شده حالا ديگه تصميم با خودته/.

Ali&G
28-05-2007, 15:52
دوست عزيز شما دو مدل نام بردي هر دو مدل هم اشتباه ديكته كردي.
اگه منظورت sony walk man s203 f هست كه بايد بگم مجله عصر ارتباط بهش بالاترين نمره داد كه نمره ي 10 بود وحتي ايپاد ويديوهم نمره ي كمتر از 10 گرفت .
دوست عزيز s203 f از e003 جديد تر است و فكر ميكنم كيفيت بيشتري داشته باشه چون من خودم e003 نكردم .
اگه با باطري مشكل داري اگه بري سرچ كني حتما تاپيك من ميبيني كه براي باطري توضيح خواستم وبه اين نتيجه رسيدم كه برات مينويسم:
1.تمامي mp3 player هاي جديد باطري شار‍‍‍‍‍‍ژي اند حالا اگه مثلا من خوشم نمياد بايد يه مدله قديميتر بخرم.
2. عمر باطري ها از خود دستگاه بالاتره مثلا اگه S203 دوسال كار ميكنه باطريش بيشتر از خودش كار ميكنه .
و.....
مشكلاتي هم دارن كه قبلا گفته شده حالا ديگه تصميم با خودته/.

منم با s203 f موافقم امكاناتشم خوبه:46:

Diego
28-05-2007, 16:04
تو کیفیت صدای mp3 player های سونی و کیفیت باطریشون شک نکن.