ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمايش اسامي مورد نظر به عنوان هدر فيلدهاي datagrid

sara_she
26-05-2007, 10:53
سلام
من مي خوام كه datagrid مورد استفاده در برنامه c++.net رو سفارشي كنم يعني به جاي نشون دادن اسم فيلد هايي كه تو بانكم طراحي كردم اسامي كه خودم مي خوام بالاي هر فيلد جدول نشون بده مثلا تو بانكم من اسامي انگليسي دارم و اينجا موقع نمايش مي خوام اسم فارسي داشته باشند

قبلأ كه vb.net‌كار مي كردم تو property‌ مربوط به datagrid يه قسمت columns داشت كه با انتخاب اون پنجره اي باز مي شد كه تو اون براي هر فيلد مشخصات خاصي رو قرار ميدادي مثل هدر و نام فيلد و ... و فقط همون تعداد فيلدي كه از جدولت مي خواستي تعريف مي كردي ولي اينجا من columns‌ پيدا نمي كنم نمي دونم چطور datagrid خودم رو customize‌كنم
اگه راهي پيشنهاد كنيد كه بدون كد نويسي و از طريق property‌ چيزي شبيه vb.net اين كار رو انجام بده ممنون مي شم.

someone
27-05-2007, 14:39
سلام.
با VB تفاوتی نمیکنه. شاید تو Syntax با اون دچار مشکل شدین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

someone
27-05-2007, 14:49
اگه راهي پيشنهاد كنيد كه بدون كد نويسي و از طريق property‌ چيزي شبيه vb.net اين كار رو انجام بده ممنون مي شم.

اگه بخواین بدون کدنویسی این کارو انجام بدین باز هم فرقی نمیکنه. تمام property ها یه کنترل وقتی
به صورت کد (یه property از یه کلاس) وجود دارن ، یعنی شما میتونین مستقیما اون رو دستکاری کنین :
شکل زیر رو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sara_she
29-05-2007, 09:37
سلام دوباره
من پيگيري كردم ولي چيزي به نام columns‌در property مربوط به datagrid‌وجود نداره نمي دونم اين شكلي كه شما گذاشتيد مربوط به c++.net‌است يا چيز ديگر و اگر c++.net‌است كدام ورژن آن . چون تو 2003 بعد از قسمت size‌در شكل شما ديگه هيچ چيزي وجود نداره .البته همون طور كه قبلأ گفتم تو vb.net2003 اين گزينه رو ديدم حالا چرا اينجا تو c++.net نيست شده نمي دونم

اگه تست كنيد ممنون مي شم

_H2_
29-05-2007, 10:58
سلام
من همین الآن با VC++.Net2005 امتحان کردم و یک DataGridView برروی آن قرار دادم و مشخصه Columns در پنجره Properties به وضوح مشخص است.

شما احتمالاً از کنترلر DataGrid و احتمالاً نسخه 2003 استفاده میکنید در این صورت باید از مشخصه TableStyles استفاده کنید.

sara_she
29-05-2007, 12:05
سلام
من tablestyles رو باز كردم و از قسمت misc روي gridculomnstyle كليك كردم وقتي پنجره collection editor‌باز مي شه قسمي براي انتخاب نام فيلد جدولي كه قراره تو اين dtagrid ما bind بشه نداره

اگه براتون امكان داره نحوه كار با collection editor‌رو توضيح بدين
با تشكر

sara_she
02-06-2007, 09:24
يكي نيست به من كمك كنه ؟

_H2_
02-06-2007, 14:19
سلام
آخه دل انگیز جان زیادی راحته!

اول DataSource را تنظیم کنید.
بعد به TablesStyles بروید با دکمه Add یک استایل جدید اضافه کنید و MappingName را به نام جدولی که در DataSourec قرار است به این شیوه نشان داده شود ست کنید.
و بعد به GridColumnStyles بروید و ستون های مورد نظر را اضافه کنید و MappingName هر ستون را هم به نام ستونی که باید در آن نشان داده شود اضافه کنید. (اگر دو مرحله قبلی را انجام داده باشید، به صورت خودکار در MappingName نام فیلدها را خواهید دید.)

sara_she
03-06-2007, 10:09
سلام

ممنونم از اين همه اشتياقي كه در من براي طرح سوال ايجاد كرديد

شما هم ممكنه خيلي چيزا ندونيد در حالي كه براي بقيه آسونتر از آب خوردن باشه

پس اولإ ممنون از راهنمايي شما هر چند با تاخير بسيار همراه بود

و ثانيأ اين به اون در

با تشكر

sara_she
03-06-2007, 11:20
بازم سلام

از وقتي كه روش شما رو پياده كردم به تعداد فيلدهايي كه اين تعريف رو براشون انجام دادم build error دارم كه به صورت زير هستند:

Object type cannot be converted to target type.

به نظر شما مشكل از كجاست؟

_H2_
03-06-2007, 13:06
بازم سلام

از وقتي كه روش شما رو پياده كردم به تعداد فيلدهايي كه اين تعريف رو براشون انجام دادم build error دارم كه به صورت زير هستند:

Object type cannot be converted to target type.

به نظر شما مشكل از كجاست؟

سلام
DataSource چیست ؟؟؟؟ فیلدهایتان از چه نوعی هستند، مثلاً فیلدی با محتویات آرایه بایتی ندارید؟ MappingName جدول و هرستون را تنظیم کرده اید ؟؟؟ حالا اصلاً شما با 2003 کاتر میکنید یا 2005 ؟؟؟

sara_she
06-06-2007, 09:09
سلام

من با vs.net2003 كار مي كنم datasource هم datasetي است كه توسط adapter پر شده است و فيلد هاي جدول هم از نوع nvarchar در sqlserver 2000 هستند mapping هم درست انجام شده است

اگر براتون امكان داره بگيد مشكل از كجاست و سوال ديگه اينكه اگه از كامپوننتهاي آماده بانك كه تو زبانه data قرار گرفته اند(زمان طراحي) استفاده نكنيم در نتيجه dataset و datagrid ما تا زمان اجرا مقداري نمي گيرند و نمي شود property‌آنها را تنظيم كرد . براي تعريف هدر خاص براي فيلدهاي جدول براي نمايش در datagrid در زمان اجرا و توسط كد چطور بايد اين كار را انجام داد ؟

با تشكر

sara_she
11-06-2007, 11:02
يكي به من كمك كنه

_H2_
11-06-2007, 11:46
سلام
من نسخه 2003 را ندارم ولی شاید اگر سورسی برایم ایمیل کنید بتوانم کمک بیشتری کنم ولی اینطوری نمیتوانم کمک کنم! میتوانید فقط بخش مشکل دار را بفرستید.
ولی ببینید خطا در کدام خط واقع میشود، این خطا مربوط به تبدیلات است، مثلاً شاید در بانک null داشته باشید و بخواهید آن را بهInteger و یا حتی String تبدیل کنید، این باعث خطا میشود

someone
11-06-2007, 15:05
دوباره سلام.
کاری رو که براتون مینویسم رو انجام بدین و نتیجه اش رو خبر بدین.
به properties پروژه تون برین ، وCopy Local رو از Set کنین. (System.Windows.Forms رو انتخاب کنین.)
در حالت پیش فرض False هست.
True کنیدش. عکس زیر رو ببینین :

sara_she
12-06-2007, 13:07
سلام
راه حل شما رو متوجه نشدم . من تو property پروژه چنين چيزي ندارم . اصلا تو اين پنجره refrence ها مشخص نيستند كه من windows::formرو انتخاب كنم

اگه براتون امكان داره بيشتر توضيح بدين

با تشكر

someone
12-06-2007, 16:13
اگه امکان داره از property پروژه تون یه عکس برام بذارین.

sara_she
13-06-2007, 10:15
لينك دانلود عكس

sara_she
19-06-2007, 09:49
نمي دونم عكس رو گرفتيد يا نه
در هر صورت منتظر جواب هستم

someone
19-06-2007, 18:17
آره ، عکس رو دیدم.
متوجه این نبودم که شما از 2003 استفاده میکنین. در حال حاضر به 2003 دسترسی ندارم.
اما خبرش رو به شما میدم.

sara_she
20-06-2007, 09:58
منتظر هستم

sepidsiah2006
09-12-2007, 16:10
salam, mikhastam begam fekr konam rahat tarin kar in bashe ke az amalgare 'as' ke male khode sql estefadeh konim.
masalan:
from tablename 'نام' select name as

sepidsiah2006
09-12-2007, 16:14
moshkel hal shod?