ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فیلتر کردن edit

soltanmahdi
26-05-2007, 08:48
با سلام خدمت دوستان.
من تو برنامه لازم دارم که اگر در یک edit کاربر کاراکتری به غیر از حروف فارسی زد پیام بده و اون کاراکتر به edit اضافه نشه. برای این که برنامه متوجه کاراکتر اشتباه و غیر مجاز بشود از شرط زیر استفاده کرده ام:
if (key>=#33) or (key<=#64) or (key=#91) or (key=#95) or (key=#123) or (key=#126)then
حالا مشکل این جا است که زبان سیستم در هنگام اجرا شدن به فارسی تبدیل می شود و دستور داخل if (هر چی که باشد) اجرا می شود.
اگر می شه منو راهنمایی کنید. امید وارم که سوالم را خوب بیان کرده باشم.
ممنون.

H A M E D
26-05-2007, 10:21
من كه درست متوجه نشدم! بيشتر توضيح بديد و يا اگر ممكنه سورس برنامتون رو بذاريد اينجا تا بهتر متوجه بشيم.

soltanmahdi
26-05-2007, 11:04
ببین دوست عزیز . کاربر وقتی می خواهد که نام کاربری یا فامیل وی یا هر چیزه دیگری که فقط باید حرف در آن نوشته شود. نباید اجازه داد که مثلا عدد وارد کند به عنوان مثال داده زیر برای برنامه غلط باشد
مه؟*25دی
برای این که فقط حروف وارد کند و نتواند که کارکتر دیگری بنویسد چی کار باید کرد؟
امید وارم که متوجه شده باشید
ممنون

مرد مباح
26-05-2007, 12:01
من راه طولانيش رو بلدم.
ولي شايد راه كوتاهتري هم باشه.
بايد توي OnKeyPress يك Case بزاري و هر يك از حروف از "آ" تا "ي" رو تعريف كنيد و در غير اين صورت كاري انجام نده.

NoneForce
26-05-2007, 12:37
با سلام خدمت دوستان.
من تو برنامه لازم دارم که اگر در یک edit کاربر کاراکتری به غیر از حروف فارسی زد پیام بده و اون کاراکتر به edit اضافه نشه. برای این که برنامه متوجه کاراکتر اشتباه و غیر مجاز بشود از شرط زیر استفاده کرده ام:
if (key>=#33) or (key<=#64) or (key=#91) or (key=#95) or (key=#123) or (key=#126)then
حالا مشکل این جا است که زبان سیستم در هنگام اجرا شدن به فارسی تبدیل می شود و دستور داخل if (هر چی که باشد) اجرا می شود.
اگر می شه منو راهنمایی کنید. امید وارم که سوالم را خوب بیان کرده باشم.
ممنون.

سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

براي حروف فارسي بايد حرف فارسي را به اين شرط اضافه كنيد.

H A M E D
26-05-2007, 12:56
من هم دقيقا داشتم چيزي به همين شكل مي نوشتم كه نانفورس جان زحمتش رو كشيد!

soltanmahdi
26-05-2007, 14:14
با سلام خدمت دوستان.
دمه همتون گرم. خیلی با حال بود. دقیقا همینو می خواستم.
ممنون