مشاهده نسخه کامل
: عکس هایی که پاک شدن رو چه جوری برگردونم ؟
mani_2004_2006
26-05-2007, 02:16
سلام بچه ها
میخواستم بدونم برنام recovery واسه موبایل وجود داره ؟ nokia 7610
آخه یه چند تا عکس بود که پاک کردم . حالا لازمشون دارم اساسی
راهی وجود داره ؟
سلام
شما می تونید با برنامه های recovery که برای کامپیوترتون استفاده می کنید این کارو انجام بدید.
فقط کافیه گوشیو در حالت data transfer قرار بدی یا که مموری کارتو در رم ریدر بزارید و درایویو که در my computer نشون می ده رو recovery کنید.
amir&reza
26-05-2007, 13:39
سلام
شما می تونید با برنامه های recovery که برای کامپیوترتون استفاده می کنید این کارو انجام بدید.
فقط کافیه گوشیو در حالت data transfer قرار بدی یا که مموری کارتو در رم ریدر بزارید و درایویو که در my computer نشون می ده رو recovery کنید.
اگر ممکنه یه لینک برای دانلود یکی از این برنامه ها رو بزارید:thumbsup:
این برنامه رو امتحان کن اینو تو همین انجمن ها برای شما پیدا کردم.ببین مشکل شما حل میشه یا نه.
در ضمن تا وقتی فابل هاتو recover نکردی چیزی رو ممودی کپی نکن چون اگه جای فایلهای پاک شدت بشینه اون وقت:mission failed
Download Now ( Size : 3.600 KB )
Download Recover My Photos 3.61.60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UserName : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Activation Code : 00000G-K3KUC6-YEU4ZC-WR6T9G-Y0UJB6-H8PMG7-Y8GUPM-12W934-T497AD
البته اگه یکم صبر کنی شاید بهترشم گیر بیاد.
Name: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Serial: W55MUR-X6QNTE-JE6CQ9-K54B33-3NB9VW-4E91Z1-J7UGAA-V6Q0JJ
اينم يه سريال ديگه
mani_2004_2006
27-05-2007, 00:55
سلام . ممنون زحمت کشیدی
ببین برنامه ای وجود نداره که مث recovery کامپیوتر رو موبایل نصب شه و همون کار و کنه
آخه فقط عکس نیست . چند تا فایل تصویری هم بود که پاک شدن . اونا رو هم میخوام اگه شد برگردونم
میشه ؟
من همچین برنامه ای ندیدم. آخه چند تا مشکل هست.
1.همون برنامه های کامپیوتر هم فایلو recover میکنه ولی فایل اجرا نمی شه.آدم مجبور می شه صد تا برنامه رو امتحان کنه تا یکیش جواب بده.
2.این برنامه ها وقتی فایلیو recover می کنند یه آدرس از شما می خواند که فایلها رو اونجا کپی کنه و نباید آدرس شما همان آدرس درایوی باشد که فایل از آنجا recover شده باشد. تو موبایل هم فقط یه مموری هست و یه phone memory که phone memory معمولا حجمی نداره که بشه روش فایلو و اینا کپی کرد.
راستی نگفتی اصلا یه دردت خورد یا نه ؟
من خودم چند تا برنامه ی توپ برای recover دارم (البته برای pc) در اولین فرصت براتون آپ می کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.