مشاهده نسخه کامل
: Shrek the Third
سلام
من این بازی رو الان نصبش کردم یه مرحله رو رد کردم ولی مرحله ی دومش رو موندم چیکار کنم همه چی رو نابود کردم و دیګه چیزی نمونده فقط یه جعبه و یه در هست که باید با کشیدن یه دسته ی چوبی شکل در و اون جعبه رو باز کنم ولی من هرچی میګردم نمیتونم اون دسته رو پیدا کنم
از دوستان کسی این بازی رو داره ؟ کسی می دونه تو این مرحله چی کار باید کرد ( مرحله ی دوم همون جا که اولش یه ازدهای پرنده رو نشون میده بعد با ګربه و shrek بازی میکنی )
T O O M A J
25-05-2007, 21:45
مگه بازيش اومده؟؟
مگه بازيش اومده؟؟
ایران رو نمیدونم ولی رو نت اره من از تورنت ریپ شدش رو دانلود کردم با حجم 250 مګ تقریبا ، الان هم نصبش کردم ولی هیچ راهنمایی ازش پیدا نکردم نمیدونم چطور باید این مرحله رو رد کنم
T O O M A J
25-05-2007, 21:58
ایران رو نمیدونم ولی رو نت اره من از تورنت ریپ شدش رو دانلود کردم با حجم 250 مګ تقریبا ، الان هم نصبش کردم ولی هیچ راهنمایی ازش پیدا نکردم نمیدونم چطور باید این مرحله رو رد کنم
فكر نكنم هم كه راهنمايي ازش پيدا كني آخه هنوز به ايران نيومده.
Oracle_Eldorado
25-05-2007, 23:46
فكر نكنم هم كه راهنمايي ازش پيدا كني آخه هنوز به ايران نيومده.
ایشون درست میگه .
تا وقتی بازخورهای ایرانی بازی نکنند کسی نمیتونه کمکت کنه .
مگه اینکه کسی مثل خودت اینترنت پرسرعت داشته باشه و جلوتر از همه دانلود کنه و بازی کنه .
بازی 4 شنبه تو ایران پخش شده برادرا
میتونین برین بخرین
3 سیدی هم هست
Oracle_Eldorado
26-05-2007, 06:58
میتونین برین بخرین
3 سیدی هم هست
پس ایشون چطور 250 مگابایت دانلود کرده ؟!
*PiNk PaNTHeR*
26-05-2007, 07:11
گفتش که ریپ شده ش رو دانلود کرده.
T O O M A J
26-05-2007, 09:51
میتونین برین بخرین
3 سیدی هم هست
من كه هنوز نديدم.:41:
من كه هنوز نديدم.:41:
خواستی pm بده تا یه شماره بهت بدم که بازی رو پخش کرده و میتونی بری تهیه کنی
ولی بری پاساژ ولیعصر توی میدون ولیعصر میتونی بازی رو راحت گیر بیاری
کارا کامپیوتر داره :46:
ریپ شده و بعد با یه برنامه ی باحال به اسم uharc فشوردش کردن بعد از انکه از حالت فشورده خارج میشه جمش میشه 1.3 تقریبا حالا نمی دونم چقدر ازش حذف کردن ولی این دو مرحله ای که بازی کردم انیمشین زیادی ندیدم حرف هم ندیدم بزنن به نظر میاد دیالوګ هاش رو حذف کردن شاید تو دیالوګ هاش توضیح میده که تو اون مرحله باید چه کار کرد
اقا یکی که غیر ریپ شدش رو داره بیاد در مورد انیمیشن هایی که تو این دو مرحله نشون میده و دیالوګ هاش یکم توضیج بده ما ببینیم چقدش رو حذف کردن
جديدا چه مد شده فرتي با هر فيلم يه بازي ميدن بيرون !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.