PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : visualroute محل يک Ip يا سايت را بر روي کره زمين مشاهده كنيد. / تمامی ورژنها در این تاپیک

nakhoda_abbas
25-05-2007, 16:36
VisualRoute 2007 Personal Edition 11.0c Build 3322
با استفاده از اين برنامه مي توانيد محل يک IP يا سايت را بر روي کره زمين به صورت تصويري ردگيري و مکان يابي کنيد. همچنين مي توانيد مسير دسترسي به يک سايت يا سرور يا يک شخص را به صورت تصويري و هم به صورت شماره IP به همراه شرکت يا ISP دارنده آن IP ببينيد. اين برنامه براي کار نياز به موتور جاوا دارد که بايد برنامه Java Runtime Environment v5.0 Update 7را بر روي كامپيوترنصب داشته باشيد. از نمونه هاي مشابه اين برنامه موارد بسيار کمي وجود دارد که باز هم قدرت و دقت اين برنامه را ندارند.(منبع تبيان)
اينم من اضافه كنم براي چت كردن هم خوبه اگه مي خواستي ببيني طرف مقابل از كجا با شما
صحبت مي كنه!!!(يه جورايي از پشت موچ شو مي گيري)
دانلود كنيد با حجم 3.98 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید كرك برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توجه:من فقط بخاطر گل روي بچه هايP30world اين برنامه رو گذاشتم اميدوارم بدردتون بخوره اگه اشكالي با اين برنامه داشتيد بگيد.:46:

اينم يه تصوير از برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Only 50#3!14
25-05-2007, 21:26
من سرعتم خیلی پایینه ولی خیلی دوست دارم این برنامه رو داشته باشم
دوستانی که با این برنامه کار کردن بگن چقدر خوب کار میکنه. دانلود کنم یا نه؟

T O O M A J
25-05-2007, 22:06
شهر رو هم رديابي مي كنه؟؟؟؟

nakhoda_abbas
25-05-2007, 23:29
شهر رو هم رديابي مي كنه؟؟؟؟

آره شهر رو هم رديابي مي كنه

من سرعتم خیلی پایینه ولی خیلی دوست دارم این برنامه رو داشته باشم
دوستانی که با این برنامه کار کردن بگن چقدر خوب کار میکنه. دانلود کنم یا نه؟
دوست عزيز كارش كه حرف نداره،اگه مي خواهي دانلود كن غمت نباشه.

Only 50#3!14
25-05-2007, 23:39
میشه یک تصویر از جایی که مثلا یک ip رو پیدا کردین بزارین؟

saviss
26-05-2007, 00:50
اشتپ شد ببخشید
ضمنا اون برنامهJava Runtime Environment v5.0 Update 7رو از کجاگیربیاریم؟

behz@d
26-05-2007, 00:55
این سایت هم همین کارو میکنه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این سایت اطلاعات دقیق تر میده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_ashena
26-05-2007, 01:02
اشتپ شد ببخشید
ضمنا اون برنامهJava Runtime Environment v5.0 Update 7رو از کجاگیربیاریم؟

saviss
26-05-2007, 01:05
قربان دستت پدرام جان:11:

Only 50#3!14
26-05-2007, 12:21
اقا behzad7011 خیلی خیلی خیلی دستت درد نکنه
خیلی سایت باحالی معرفی کردید
خیلی

behz@d
26-05-2007, 14:32
اقا behzad7011 خیلی خیلی خیلی دستت درد نکنه
خیلی سایت باحالی معرفی کردید
خیلی

خواهش میکنم وظیفه بود:10:

Only 50#3!14
26-05-2007, 15:52
خواهش میکنم وظیفه بود:10:

فقط zoom پایین هست :13:
اون برنامه اولی که معرفی شد، زومش بیشتر هست یا مثل همینه؟

Only 50#3!14
26-05-2007, 15:54
VisualRoute 2007 Personal Edition 11.0c Build 3322
با استفاده از اين برنامه مي توانيد محل يک IP يا سايت را بر روي کره زمين به صورت تصويري ردگيري و مکان يابي کنيد. همچنين مي توانيد مسير دسترسي به يک سايت يا سرور يا يک شخص را به صورت تصويري و هم به صورت شماره IP به همراه شرکت يا ISP دارنده آن IP ببينيد. اين برنامه براي کار نياز به موتور جاوا دارد که بايد برنامه Java Runtime Environment v5.0 Update 7را بر روي كامپيوترنصب داشته باشيد. از نمونه هاي مشابه اين برنامه موارد بسيار کمي وجود دارد که باز هم قدرت و دقت اين برنامه را ندارند.(منبع تبيان)
اينم من اضافه كنم براي چت كردن هم خوبه اگه مي خواستي ببيني طرف مقابل از كجا با شما
صحبت مي كنه!!!(يه جورايي از پشت موچ شو مي گيري)
دانلود كنيد با حجم 3.98 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كرك برنامه:

توجه:من فقط بخاطر گل روي بچه هايP30world اين برنامه رو گذاشتم اميدوارم بدردتون بخوره اگه اشكالي با اين برنامه داشتيد بگيد.:46:

میشه لطف کنید یک عکس از ZOOM اخرش بزارید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nakhoda_abbas
26-05-2007, 18:28
فقط zoom پایین هست :13:
اون برنامه اولی که معرفی شد، زومش بیشتر هست یا مثل همینه؟

با عرض سلام
فعلا به من اجازه ندادن كه عكس آپلودكنم خلاصه ببخشيد كه نمي تونم عكسو بزارم اگه مي شد همون اول
مي زاشتمش شرمنده
در باره zoom هم اينو بايد گفت كه يه عكس كره زمينه بعد وقتي كه Ip‌ رو پيدا كرد زوم مي كنه رو اون منطقه مورد نظر بهدش هم پايين مي نويسه مال كدوم شهره

Vahid67
26-05-2007, 18:52
سلام
لينك كرك كار نميكنه

Only 50#3!14
26-05-2007, 20:12
با عرض سلام
فعلا به من اجازه ندادن كه عكس آپلودكنم خلاصه ببخشيد كه نمي تونم عكسو بزارم اگه مي شد همون اول
مي زاشتمش شرمنده

یعنی چی؟ این همه دارن عکس میزارن خوب شما هم بزارین. یک عکس بگیرین، توی یکی از سایتهای مجانی اپلود کنید اینجا بزارید.
اذیت نکنین دیگه!

Saman-tci
26-05-2007, 22:23
برنامه جالبی باید باشه... الان دانلود میکنم

Greatone
26-05-2007, 22:50
دستت درست برادر

nakhoda_abbas
27-05-2007, 19:23
سلام
لينك كرك كار نميكنه

من امروز دانلود كردم مشكلي نداشت؟!!:13:

Jalal
16-07-2007, 17:18
VisualRoute 2007 Personal v 11.0 c

Identify the origin of hacker attempts, Internet abusers and spammers, identify IP locations.

VisualRoute combines the tools Traceroute, Ping, and Whois into an easy-to-use graphical interface that analyzes Internet connections to quickly locate where an outage or slowdown occurs.

In addition, VisualRoute will identify the geographical location of IP addresses and Web servers on a global map--key information for security purposes to help identify Internet abusers and network intruders.

VisualRoute also features an email tracking for troubleshooting email problems, a ping grapher for analyzing connectivity over time, and domain and network Whois information
for quick problem or abuse reporting. Integration with Internet Explorer provides one-click traces to any Web site.

The ping capabilities provide a good idea of whether or not the site is live, while traceroute will help determine where along the route the problem lies. VisualRoute's traceroute provides three types of data: an overall analysis, a data table, and a geographical view of the routing.

The analysis is a brief description of the number of hops, where problems occurred, and the type of Web server software running at the site you are trying to reach. The data table lists information for each hop, including the IP address, node name, geographical location and the major Internet backbone where each server resides.

The World map gives a graphical representation of the actual path of an Internet connection. Users can zoom in/out and move the map around to position it as desired. A mouse click on a server or network name opens a pop-up Whois window, providing instant contact information for problem reporting.

VisualRoute is available in English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish and Swedish, and may be easily changed from one language to another. Available on the Windows, Solaris, Linux, FreeBSD, and Mac OS X platforms.

Jalal
24-07-2007, 11:43
VisualRoute 2007 Personal Edition 11.0a

VisualRoute Personal Edition is for non-technical users that want to perform connectivity testing of Internet connections or get more information about an IP address or website.
Get an instant analysis of your Internet/Intranet connection performance
Locate the source of poor network response time (or latency), poor connection quality caused by packet loss, and identify the ISP responsible
Determine if slow performance is due to your ISP or a problem on the Internet
Easily report connectivity or Internet abuse problems to the network provider
Identify the geographical location of web servers and IP addresses
Features:
Tabbed Display
Multi-tabbed design provides quick access to multiple connectivity and PingGrapherâ„¢ tests in a single view, a simple click on a tab provides easy navigation of open reports.
Multiple Maps
Choose from three popular map displays, including physical and political map options.
Browser Shortcut
Trace the web site in your browser with a simple click on the Internet Explorer or Firefox toolbar, see the actual IP routing path to the web server, the Whois information for the domain, and estimated geographical location of the server.
NEW! Graphical View of Traceroute, Ping, Reverse DNS Connectivity Analysis
Results from several essential network diagnostic tools are integrated into an overall connectivity report, providing a graphical view of connection performance report including packet loss and latency for each network hop. Drill-down detail is easily visible with a mouse over any network hop.
Trace to any Remote IP address or Domain from the VisualRoute desktop
Test connectivity from the VisualRoute desktop to any web server, IP address or network device. Get an instant report of the entire route and each network segment, see where data is being lost or excessive latency occurs. And by combining multiple network diagnostic tools in one easy to interface, VisualRoute provides a complete picture of connectivity performance -- with much faster results than traditional tools.
IP Location Reporting
The physical geographical locations of network servers and routers is key information for understanding routing problems, viewing the actual route path on global map provides an instant of picture of routing efficiency and distances.
Network Provider Reporting
See the contact information for the company providing Internet access for each hop of a network route, so you can easily report network problems.
Domain Whois Reporting
Get instant lookups of domain information from worldwide databases, so you can see the registered ‘owner’ of an IP address or domain..
NEW! Network Peering Points
See where network peering points are located on the connection route to help identify high-risk routing devices.
ICMP & UDP Traceroutes
ICMP is the standard diagnostic vehicle for traceroute reporting. UDP is an application protocol, UDP traceroutes extend the ICMP traceroute capability through a more accurate depiction of application routing and more �firewall friendly� traces. VisualRoute's intelligent protocol selection system automatically switches from ICMP to UDP traceroutes where required.

bahdar
15-01-2008, 21:00
سلام.تقدیم به شما::11:
نام:VisualRoute
ورژن: 2007Personal Edition 11.0c Build 3322
توضیحات:
با استفاده از این برنامه می توانید محل یک IP یا سایت را بر روی کره زمین به صورت تصویری ردگیری و مکان یابی کنید. همچنین می توانید مسیر دسترسی به یک سایت یا سرور یا یک شخص را به صورت تصویری و هم به صورت شماره IP به همراه شرکت یا ISP دارنده آن IP ببینید. این برنامه برای کار نیاز به موتور جاوا دارد که باید برنامه Java Runtime Environment v5.0 Update 7 را بر روی سیستم نصب داشته باشید. این برنامه را به همراه کرک کامل نمی توانید به این راحتی پیدا کنید. از نمونه های مشابه این برنامه موارد بسیار کمی وجود دارد که باز هم قدرت و دقت این برنامه را ندارند.
عکس:
حجم فايل : 3.98 MB
دانلود:

کرک برنامه:

برنامه ی Java Runtime Environment v5.0 Update 7:
حجم:18.3 مگابایت
دانلود:

منبع:

نکته:خودم از همه ی لینک ها دانلود کردم ولی لینک Java Runtime Environment v5.0 Update 7 را چون حجیم بود گذاشتم بعدا دانلود کنم.پس حداقل بقیه لینک ها سالم است.
:10:

dc_error691
20-01-2008, 13:15
ممنون از همگی دمتون گرم

sina285
08-09-2009, 15:32
VisualRoute v 13 / 5 MB

Hossein_nasa62
08-09-2009, 23:48
VisualRoute v 13 / 5 MB

با سلام
اگه ميشه كرك اين ورژن رو جداگانه قرار بدين

Saleh
04-12-2010, 15:06
VisualRoute 2010 Pro v14.0g Build 4763 4.53 MB

Dreamland
07-12-2010, 14:31
VisualRoute 2010 Pro 14.0g Build 4763

Amin.P30
18-12-2010, 08:44
سلام دوستان.
ای پی بعضی از سایت ها یی که بدست میاد با این نرم افزار سایت مسدود نیست ولی اکثرا مسدوده.
بعنوان مثال سایت مگا اپلود 2 تا ایپی داره.شاید بیشتر هم داشته باشه که نمیدونم.این نرم افزار فقط 1 ایپی میده یا نه میشه بیشتر هم ازش گرفت؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون ای پی هایی که مسدود شده مثل سایتش رو نمیشه کاری کرد ؟؟؟
مثلا سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدای پی 78.140.176.181 رو میده که اونم مسدوده.
بعضی ادرس هایی هم که میده اصلا صفحه شناخته نمیشه.