مشاهده نسخه کامل
: سرعت بالا آمدن ویندوز
بچه ها می دونم ممکنه سوال تکراری ای باشه ولی خب تو سرچ نتونستم چیزی که می خواستم رو پیدا کنم.
سرعت وارد شدن به ویندوزم به شدت پایین اومده.با اینکه از تو msconfig تمام استارت آپمو disable کردم ولی هنوز همون جوریه.من کلا برنامه سنگین فقط یه antivirus panda دارم که اونم از تو استارت آپ برداشتم.لطفا چند تا راه واسم بنویسید.
مرسی.
shasha_ara2001
25-05-2007, 16:27
بعضی از کرم های اینترنتی هم این مشکل رو بووجود میارند. ممکنه ویروس هم باشه
shasha جان آنتی ویروسم به روزه و تمام ویروس ها رو پاک کرده
shasha_ara2001
25-05-2007, 16:58
بعضی وقت ها پیش میاد که یک آنتی ویروس نمیتونه ویروس رو شناسایی کنه ولی یکی دیگه میتونه.
من پاندا رو پیشنهاد نمیکنم.
عزیز دل آنتی ویروس پاندا بد جوری سرعت رو میخوره بهتره پاک کنی یکی از آنتی ویروس های
BitDefender Kaspersky Nod32 یه کدام از این ها رو نصب کن
بعد می تونی از نرم افزار های زیر برای افزایش سرعت کامپیوترت استفاده کنی
System mechanic
Registry Mechanic
و.....
موفق باشید
بعضی وقت ها پیش میاد که یک آنتی ویروس نمیتونه ویروس رو شناسایی کنه ولی یکی دیگه میتونه.
من پاندا رو پیشنهاد نمیکنم.
عزیز دل آنتی ویروس پاندا بد جوری سرعت رو میخوره !!!اشتباه می کنید ... پاندا 2007 خیلی معرکست ... خیلی کم سرعت سیستم رو می گیره ...
مشکل از جای دیگست ... محتویات پوشه Prefetch توی فولدر ویندوزت رو پاک کن...
از نرم افزار های بهینه ساز استفاده کن ... رجیستری و درایو ویندوزت رو دیفراگ کن ...
اشتباه می کنید ... پاندا 2007 خیلی معرکست ... خیلی کم سرعت سیستم رو می گیره ...
مشکل از جای دیگست ... محتویات پوشه Prefetch توی فولدر ویندوزت رو پاک کن...
از نرم افزار های بهینه ساز استفاده کن ... رجیستری و درایو ویندوزت رو دیفراگ کن ...
سعید جان ممکنه سیستم شما از لحاظ سخت افزاری قوی تر از سیستم دوستان باشه برای همین شما با این انتی ویروس
مشکل نداشتید ...البته خود من هم با هاش کار کردم ، کارش خوب بوده ولی خب هر انتی ویروسی توی هر سیستمی یه جور جواب میده ...
در ضمن دو تا مجموعه نرم افزار بهینه ساز پیشنهاد می کنم که بهتره همیشه یکی از اینهاروی سیستمتون نصب باشه ...
TuneUp Utilities
system mechanic
من هم در مورد کار فوق العاده panda باهاتون موافقم،واسه همینم رو سیستمم نصبش کردم.ولی خب مث اینکه هر چیز خوبی یه سختی هایی داره.
Behroooz
26-05-2007, 19:05
همه برنامه های استارتاپ رو پاک کن . رم سیستمت رو زیاد کن .
Hadi King
27-05-2007, 03:19
اين كارو انجام بده نگاه بهتر نميشه
گزينه Run را از منوي Start انتخاب كنيد. در پنجره ي باز شده تايپ كنيد msconfig يه پنجره ي جديد باز ميشه . تب Services رو انتخاب كنيد و تيك گزينه هاي زير رو برداريد و OK بزنيد البته من خودم یه چند تاییی دیگر رو هم بر میدارم .:20:
Alerter
Comuter Browser
ClipBook
Fast User Switching Compatibility
WorkStation
TCP/IP NetBIOS Helper
Messenger
Net meeting Remote Desktop Sharing
Net Logon
Remote Desktop Help Session Manager
Remote Registry
SSDP Discovery Service
Telnet
Upload Manager
Universal Plug and Play Device Host
Windows Time
Wireless Zero Configuration
Behroooz
27-05-2007, 19:09
حالت گرافیکی ایکس پی رو حذف کن تا بشه مثل ویندوز 2000
بچه ها می دونم ممکنه سوال تکراری ای باشه ولی خب تو سرچ نتونستم چیزی که می خواستم رو پیدا کنم.
سرعت وارد شدن به ویندوزم به شدت پایین اومده.با اینکه از تو msconfig تمام استارت آپمو disable کردم ولی هنوز همون جوریه.من کلا برنامه سنگین فقط یه antivirus panda دارم که اونم از تو استارت آپ برداشتم.لطفا چند تا راه واسم بنویسید.
مرسی.
درسته که از توی استارت آپ برش داشتین اما...
همونpandaرو اگه توی Set upخودش تعیین کرده باشین که موقع بالااومدن حافظه سیستم رو چک کنه خودش کلی وقت رو میگیره...
شما این گزینه روغیر فعال کردین؟(بطورپیش فرض فعال هست)...
ضمنا من خودم دوسال از خودنمایندگیpandaمی خریدم ولی الان مدت 3ساله که از Nod32استفاده میکنم
که کمترین زمان رو برای اسکن داشته برام ....اما panda پدرسیستمم رو موقع اسکن درمیاورد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.