ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد mp4 samsung T9

admiral_cavandish
25-05-2007, 03:31
Mp4 من مدل t9 هستش و از نوع بلوتوث داره اما فرمتی که فقط برای تصویر داره svi هستش و من نتونستم فرمت دیگه ای رو باهاش باز کنم .!!! لطفا راهنماییم کنین ودر مورد بلوتوثش هم توضیحاتی بدین . آیا با هدست بلوتوث استریو کار می کنه؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟؟ من جمهوری پیدا نکردم .

Ali&G
25-05-2007, 21:57
دوست عزيز مطمئن هستي كه مارك سامسونگ هست اخه من تاحالا همچين مدلي رو نديده بودم اگه ميشه
يه عكس ازش برام بزار در ضمن فكر كنم فرمتي كه پشتيباني ميكنه svi هست

becareful
27-05-2007, 08:04
این سامسونگ همون عکس بغلی منه. عزیز فقط همین فرمت رو میخونه (ناراحت نباش) میتونی با برنامه های مختلف فایل هایی رو که خواستی بهش تبدیل کنی.توی سی دیش هم باید باشه..در ضمن bluetooth اون فقط با headset و هدفون بی سیم کار میکنه و اونا رو میشناسه (خودت میتونی امتحانش کنی). من در تهران نیستم که بگم کجا میتونی هدفون بدون سیم و بلوتوس دار تهیه کنی. ولی توی عصر ارتباط نوشته بود میشه با همه دستگاهای دارای بلوتوس فایل رد و بدل کرد !! حالا چطوری خدا میدونه البته توی عصر ارتباط غلط واشتباه چاپی و متخصص نبودن نویسنده هم هست حالا نمیدونم شاید هم راست بگن و بشه!!! اگه بشه که بهترین مدل توی رده خودشه. شکی نیست.

Ali&G
28-05-2007, 15:55
این سامسونگ همون عکس بغلی منه. عزیز فقط همین فرمت رو میخونه (ناراحت نباش) میتونی با برنامه های مختلف فایل هایی رو که خواستی بهش تبدیل کنی.توی سی دیش هم باید باشه..در ضمن bluetooth اون فقط با headset و هدفون بی سیم کار میکنه و اونا رو میشناسه (خودت میتونی امتحانش کنی). من در تهران نیستم که بگم کجا میتونی هدفون بدون سیم و بلوتوس دار تهیه کنی. ولی توی عصر ارتباط نوشته بود میشه با همه دستگاهای دارای بلوتوس فایل رد و بدل کرد !! حالا چطوری خدا میدونه البته توی عصر ارتباط غلط واشتباه چاپی و متخصص نبودن نویسنده هم هست حالا نمیدونم شاید هم راست بگن و بشه!!! اگه بشه که بهترین مدل توی رده خودشه. شکی نیست.

جالبه ولي به نظر من خشگل نيست:13:

becareful
29-05-2007, 07:18
شاید تو mp player رنگاوارنگ دوست داری .به علاوه توی دست نگرفتی ببینی چه باحاله و منوهاش چطوری عوض میشه و بسیار نازکه.

Ali&G
29-05-2007, 11:38
دوست عزيز اين چه حرفيه شما ميزني رنگاوارنگ چيه منظور من اينه كه يه دستگاه در عين كارامدي بايد ظاهر
قشنگ و چشم گيري داشته باشه امروزه قشنگيه اين جور دستگاهها يكي از امتيازات اون هست و در بيشتر
سايتها و جاهاي مختلف هم به منو وكارايي دستگاه نمره ميدن هم به قشنگي تموم شدو رفت

becareful
30-05-2007, 12:28
منم همینو میگم و اگه از نزدیک ببینی قشنگ هست.

Ali&G
30-05-2007, 13:54
منم همینو میگم و اگه از نزدیک ببینی قشنگ هست.

دوست عزيز ولي شما چيز ديگه اي گفتي ولي باشه...

becareful
30-05-2007, 14:04
آره بازم میگم گفتم شاید رنگاوارنگ دوست داری.