مشاهده نسخه کامل
: دوبار نصب کردن ویندوز وفرمت درایوc
shahin406
25-05-2007, 02:16
من یک سوال مهم البته به نظر خودم داشتم
الان چند وقت ویندوزم بهم ریخته ودوباره ویندوز نصب کردم که هر دو ویندوز (هم قبلی وهم فعلی در درایو C نصب شده اند چگونه می توانم ویندوز قبلی را پاک کنم یا اینکه درایو C را به طور کامل فرمت کنم
1-چگونگی فرمت از طریق Dos درایو C
2- چگونگی نام 2 تا ویندوزی که از قبل نصب شده انددر ابتدای قبل از بالا آمدن صفحه آبی را پاک کنم
pedram_ashena
25-05-2007, 02:32
cd ويندوز xp را در سي دي رام بگذاريد و ريستارت كنيد .بلافاصله پس از ديدن لوگو مادربورد دكمه f8 را بزنيد و بوت اول را از سي دي رام انتخاب كنيد.به نوشته هايي كه ميايد توجه كنيد.پس از ورود به نصب ويندوز در قسمت انتخاب درايو نصب شما روي c رفته و دكمه d را بزنيد سپس L را بزنيد اينتر كنيد و مجددا روي c رفته دكمه c را بزنيد اينتر كنيد .ويندوز شروع به نصب ميكند و تمام مشكلات حل ميشود
COMING-UP-NEXT
25-05-2007, 03:02
تمام حرف های پدرام عزیز صحیح هست از راه زیر هم می تونی استفاده کنی که راه پدرام عزیز راحت تره .
اول سیستم رو ریست کنید ... و از قسمت set up کامپیوتر ( وقتی روشن میشه delete رو بزنید تا وارد set up بشید ) براش مشخص کنید که از روی CD-ROM درایو بوت رو شناسایی کنه .
به وسیله بوت سی دی وارد DOS شده .
و با استفاده از دستور
format c:/q
درایو C رو فرمت کنید .
اما اگه می خوای سیستم کمندر نباشه که با این کار مشکلت حل میشه .
اما اگه می خوای بدون فرمت درایو سیستم کمندر رو حذف منی از داخل خود ویندوز فعلیت این امکان رو داری .
اما پیشنهاد می کنم که فرمت کنی درایو C رو .
shahin406
25-05-2007, 03:15
چگونه می توانم دواسم ویندوزی که از قبلاً نصب کرده ام در منویی که قبل از خوش آمد گویی ویندوزبالا می آید را پاک کنم
pedram_ashena
25-05-2007, 23:45
با فرمت كردن c خودشان پاك ميشوند يا روش ديگر بدون پاك كردن c:
ما ي كامپيوتر راست كليك كنيد
ADVANCED
Startup and Recovery
System startup
Edit
به تعداد ويندوزهاتون جمله شبيه به هم داريد.كه هر كدام مربوط به يكي از ويندوزهاست .با پاك كردن جمله ويندوزهاي معيوب از بوت اول پاك ميشوند.البته خطرناك است اگر اشتباه پاك كنيد ممكن است اصلا ويندوز بالا نيايد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.