مشاهده نسخه کامل
: نرم افزاری جهت افکت گذاری بر روی تصاویر Photo Collage Studio Pro
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wondershare Photo Collage Studio is a digital scrapbooking utility that assembles favorite photos into an artistic compilation. Besides elegant pre-designed scrapbook templates, layouts and powerful function of customizing your own scrapbook, you will surely enjoy the fun and innovative utility for making great photo scrapbooks quite easily with more than 200 photo frames, special mask effects, and rich Cliparts, Wordarts or Text. And each masterpiece can be save as JPG, GIF, TIFF, PNG, BMP format, then share it via e-mail, wallpaper, or be printed over and over again! Drag, drop and go!
نرم افزاری جهت افکت گذاری بر روی تصاویر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shabgard
25-05-2007, 14:10
dostem man linke download kojast?
shabgard
25-05-2007, 14:17
pyda kardam!!
download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
crack server 1 (Wondershare.Photo.Collage.Studio.Pro.2.4.0.Cracke d.WinALL-NoPE.rar)
crack server 2
(Wondershare.Photo.Collage.Studio.Pro.2.4.0.Cracke d.WinALL-NoPE.rar)
crack server 3 (Wondershare.Photo.Collage.Studio.Pro.2.4.0.Cracke d.WinALL-NoPE.rar)
omid varam moshkel nadashte bashe
عزيزدل فارسي بنويس ... جز قوانين بيده ...
;)
عزيزدل فارسي بنويس ... جز قوانين بيده ...
;)
سلام دوست عزیز
خوب این برنامه ها رو از سایت های خارجی میگیرم و توضیحات انگلیسی داره.
من هم یک توضیح کوتاه میدم جون خودم که ازشون استفاده نکردم!!!
:13:
سلام دوست عزیز
خوب این برنامه ها رو از سایت های خارجی میگیرم و توضیحات انگلیسی داره.
من هم یک توضیح کوتاه میدم جون خودم که ازشون استفاده نکردم!!!
:13:
شما كه توضيح فارسي توي عنوان تاپيك داديد ... :27:
منظورم shabgard جان بيد ...
;)
shabgard
26-05-2007, 23:25
chashm ghol midam waki jon sari tar farsi konam ke ghavanin rayatbeshe!;)
anahita_jighool
27-05-2007, 07:51
دارم دانلود میکنم :) باید جالب باشه فقط واقعاً قانونه فارسی نوشتن؟؟
Wondershare Photo Collage Studio is a digital scrapbooking utility that assembles favorite photos into an artistic compilation. Besides elegant pre-designed scrapbook templates, layouts and powerful function of customizing your own scrapbook, you will surely enjoy the fun and innovative utility for making great photo scrapbooks quite easily with more than 200 photo frames, special mask effects, and rich Cliparts, Wordarts or Text. And each masterpiece can be save as JPG, GIF, TIFF, PNG, BMP format, then share it via e-mail, wallpaper, or be printed over and over again! Drag, drop and go!
نرم افزاری جهت افکت گذاری بر روی تصاویر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با درود .
دوست گرامی لینکی که شما گذاشتید مربوط به برنامه Faces of the Undertaker v1.0 هستش . تعجبی هم نداره . چون روی سرور freewarescenter هستش و ممکنه تغییر کنه . و تو این سایت freewarescenter کرکی و قرار نمیدن .
در ضمن دوست گرامی شبگرد جان لینک کرکی که دادید مشکل داره . این برنامه ساخت شرکت wonder share هستش . و هیچ شرکتی خودش کرک برنامه خودشو ارائه نمیده . خیلی از سایتهای warez بعد از دومین خود اسم خود برنامه را به روی یک فایل html یا php گذاشته شده که شما وقتی اونو وارد میکنید به صفحه مورد نظر آنها redirect می شید . که خودش باعث می شه امتیاز جستجو تو سرچ انجینها بالا بره و ترافیک سایت خودشونو بکش بالا . مثل سرور ddl2 . به فرض برای برنامه WebcamXP Pro 2007 v3.60.220 که در آدرس زیر ری دایرکت میشه .
به هر حال اینو خواستم بگم آدرسهایی که شما برای کرک دادید ناقص هستند . البته به نظر من .
شما میتونید این برنامه رو از لینک زیر همراه با کرک داریافت کنید
پسورد :
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.