ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : K750 خود را به W800 تبدیل کنید

DJ_IT_110
24-05-2007, 12:42
با عرض سلام وخسته نباشید
این کار میتواند گوشی کا 750 خود رابه w800 تبدیل کند

ابتدا فایل های پایین را دانلود کنید :

فایل cygwin1.dll را در مسیر windows\system کپی کنید.

مراحل کار :
1. باتری را در بیاورید.

2. سیم کارت و مموری را از گوشی بردارید.

3. باتری را در جای خود قرار دهید.

4. روی W800.exe در داخل فایل همراه ( فایل سوم ) کلیک کنید.

5. کلید C را نگه داشته و کابل را وصل می کنید , وقتی گوشی توسط کامپیوتر شناخته شد کلید C را رها کنید.

6. این نرم افزار بطور پیش فرض یک IMEI گوشی W800 و CDA مربوط به منطقه دو اروپا را مشخص کرده است. اگر می خواهید منطقه را عوض کنید برای تعویض زبان ها فایل pdf همراه را نگاه کنید , البته برای زبان فارسی باید IMEI-5 رو انتخاب کنید.

7. اگر میخواهید w800 را به k750 تبدیل کنید باید IMEI یه گوشی k750 را وارد کنید.
به این ترتیب : Ixxxxxx-xx-xxxxxx-x در داخل برنامه وارد می کنید.
یا CDA
مینویسید :
CDAxxxxxx

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip) با حجم 567 کیلوبایت ( Cyg Win 1 )
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip) با حجم 57 کیلوبایت ( CDA List )
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip) با حجم 102 کیلوبایت ( W800 Application )

نکات : اگر پیش فرض های برنامه را تغییر دادید Enter را بزنید و برای ثبت کلید Q
این نرم افزار هیچ چیزی را در داخل گوشی شما وارد نمی کند ! خیال شما راحت ...
در انتها کابل را جدا کنید و برنامه را ببندید.

این عمل فقط در گوشی های CID 36 جواب می دهد.

نکته : به یاد داشته باشید بعد از این کار باطری را در از جای خود بیرون نیاورید.
حالا SEUS را برای آپدیت گوشی اجرا می کنید و این برنامه K750 شما رو به عنوان یک W800 می شناسد !
مراحل کامل آپدیت را انجام بدهید تا گوشی کاملا عوض بشود .

حالا به جای یک کا 750 یک دبلیو 800 دارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع مطلب (p30mobile1.mihanblog.com)

E2
24-05-2007, 13:11
عالی بود
موفق باشی

DJ_IT_110
24-05-2007, 13:16
به زودی براتون یک تاپیک برای تعویض قاب کا750 با دبلیو800 درست می کنم

iman_s
25-05-2007, 04:26
خیلی عالی و قدیمی بود.الان دیگه با PhoneX دیگه کسی سراغ این روش قدیمی که فقط روی گوشیهای CID36 جواب میده نمیره.

DJ_IT_110
25-05-2007, 19:31
خیلی عالی و قدیمی بود.الان دیگه با PhoneX دیگه کسی سراغ این روش قدیمی که فقط روی گوشیهای CID36 جواب میده نمیره.

بله درسته قدیمی بود... این دفعه براتون تاپیک برای تعویض قاب کا750 با دبلیو800 درست می کنم تا k750 خود را این دفعه واقعا به w800 تبدیل کنید و موقع فروش گوشی پول w800 را از خریدار بگیرید

amin-se
25-05-2007, 23:04
بله درسته قدیمی بود... این دفعه براتون تاپیک برای تعویض قاب کا750 با دبلیو800 درست می کنم تا k750 خود را این دفعه واقعا به w800 تبدیل کنید و موقع فروش گوشی پول w800 را از خریدار بگیرید

چه کار خوبی ... !!!! :13:

iman_s
26-05-2007, 04:05
من PDF آموزش تصویری قاب گوشی رو دارم که اگه بخوای K750 رو به W800 تبدیل کنی باید کل گوشی رو باز کنی و به 10 -15 تیکه تقسیم کنی و دوباره سرهم کنی که احتمال آسیب رسیدن به گوشی خیلی زیاده.تجربه هم ثابت کرده که Joystick گوشی K750 روی قاب W800 خوب جواب نمیده و یکی از جهت های بالا یا پایین درست کار نمیکنه.
اگه Keypad گوشی شما نقره ای باشه بهتر میشه.مثل سریهای Vodafone چون کی پد مشکی به قاب سفید اصلا نمیاد.

mostafa_khan
26-05-2007, 10:24
من PDF آموزش تصویری قاب گوشی رو دارم که اگه بخوای K750 رو به W800 تبدیل کنی باید کل گوشی رو باز کنی و به 10 -15 تیکه تقسیم کنی و دوباره سرهم کنی که احتمال آسیب رسیدن به گوشی خیلی زیاده.تجربه هم ثابت کرده که Joystick گوشی K750 روی قاب W800 خوب جواب نمیده و یکی از جهت های بالا یا پایین درست کار نمیکنه.
اگه Keypad گوشی شما نقره ای باشه بهتر میشه.مثل سریهای Vodafone چون کی پد مشکی به قاب سفید اصلا نمیاد.

بله درسته
قديمي هستن اين بحث ها ديگه...خيلي هم قديمي
اما بازم مرسي

sasad
30-05-2007, 23:05
با سلام من نمیفهمم این چیه راهنمایی کنید
حالا Seus را برای آپدیت گوشی اجرا می کنید

iman_s
31-05-2007, 03:58
با سلام من نمیفهمم این چیه راهنمایی کنید
حالا Seus را برای آپدیت گوشی اجرا می کنید
SEUS برنامه آپدیت فریم وار گوشیهای سونی اریکسون از طریق اینترنت هست که هم تو CD که همراه با گوشی خریدید وجود داره هم تو سایت سونی اریکسون.Sony Ericsson Update Service

hraa
01-06-2007, 13:53
براي من يه چيزهايي نامفهومه(البته تازه کارم، شما ببخشيد)!!!:18:
يکي اينکه در تاپیکی گفته شده بود اين روش روي گوشيهاي CID36 جواب ميده، حالا چجوري بايد بفهمم که گوشيم اينجوريه!
از همه مهمتر اينکه اين روش بر رو گوشيهايي که رجيستر نيستند هم جواب ميده يا مشکل پيدا ميکنه؟
با برنامه update service چقدر طول ميکشه تا آپديت بشه؟
اصلا ميشه کار کردن با برنامه هاي far manager & update رامختصرا توضيح بديد، فکر کنم کم نباشند افرادي که مشکل دارند!
میدونید کار جالب و بزرگيه براي همين براي افرادي مثل من يه کم با ترس همراست، اگر کاملتر توضيح بديد خيلي ممنون ميشم.:11:

iman_s
02-06-2007, 03:52
شما سری به این لینک بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای گوشیهای چنج رجیستر میپره و باید بدی بیرون تا دوباره برات رجیستر کنند.