مشاهده نسخه کامل
: بازی که من نوشته ام.لطفاً نظر بدید.
من یه بازی با پاسکال نوشته ام.لطفاً دانلود کنید و تو همین تاپیک نظر بدید.فقط 44 کیلو بایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NoneForce
24-05-2007, 13:45
سلام
چون مي دونم چقدر زحمت كشيديد نميتونم بگم جالب نيست(البته اگر 10 سال پيش اين بازي را مينوشتيد خيلي جالب تر مي بود)
ولي اگر به نوشتن بازي علاقه داريد ، بهتر است تحت ويندوز كار كنيد و البته با DirectX
براي شروع بهتر است همين بازي را تحت ويندوز بنويسيد.
:20: من واقعاً از شما ممنونم.من هرگز قصدم این نبوده که با نوشتن این بازی کسی را به سویش جلب کنم.منظورم اینه که قصد من فقط کسب تجربه بوده.
منظور شما این از اینکه تحت ویندوز باشد چیست؟ یعنی با زبانهای برنامه نویسی دیگر؟:10:
NoneForce
24-05-2007, 18:50
:20: من واقعاً از شما ممنونم.من هرگز قصدم این نبوده که با نوشتن این بازی کسی را به سویش جلب کنم.منظورم اینه که قصد من فقط کسب تجربه بوده.
منظور شما این از اینکه تحت ویندوز باشد چیست؟ یعنی با زبانهای برنامه نویسی دیگر؟:10:
سلام
چه قبول بكنيد و چه نه عمر برنامه هاي داس تموم شده . بهتره رو به برنامه هاي تحت ويندوز بياريد. البته فكر كنم هنوز هم در اكثر دانشگاهها پاسكال تدريس مي شود كه براي يادگيري اصول برنامه نويسي خوب است ولي سعي كنيد بعد از فراگيري اصول اوليه به سمت ويندوز شيفت كنيد/
خب وقتي با پاسكال برنامه مينويسيد بهترين و راه ترين زبان(كامپايلر) تحت ويندوز دلفي است.
از راهنمایی شما ممنونم.من وقتی پاسکال رو شروع کردم هدفم ،پایه ای بوده.یعنی من الآن می توانم به سراغ دلفی بروم؟
NoneForce
25-05-2007, 09:19
از راهنمایی شما ممنونم.من وقتی پاسکال رو شروع کردم هدفم ،پایه ای بوده.یعنی من الآن می توانم به سراغ دلفی بروم؟
سلام
خودتان بايد تشخيص بدهيد كه وقت رفتن بطرف دلفي شده است يا نه.
مرد مباح
25-05-2007, 10:45
دوست عزيز.
اگه دوست داري درباره بازي سازي و ... تحت ويندوز و به كمك Delphi و DirectX كار بكني به من يك پست بده و درباره قدرت برنامه نويسيت و الگوريتم سازيت برام بگو.
يك تيم توي اين سايت در اين زمينه فعاليت ميكنن كه ميتوني با اونا هم كاري كني.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.