PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

Mahdi_Moosavi
23-05-2007, 19:24
به نام خدا

از مزایا و خوبی های این درایور دوربین هر چی بگم کم گفتم . خب بریم سراغ اصل مطلب :

1- طریقه نصب هم برای گوشی های چنج و هم سریال اصلی :

- ابتدا برنامه xs++ رو از این لینک دانلود می کنید (4mb و zip ) : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- در مرحله بعد در داخل پوشه files_to_upload برنامه که قبلا از حالت zip خارج کردید این مسیر رو ایجاد کنید : /ifs/settings/camera/

- این واسه w810 و k750 cid 36 اول از حالت zip خارج کنید و بعد بریزید تو پوشه camera حجم 5kb :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه هاستینگ ف.ی.ل.ت.ر بود از اینجا بگیرید :

این واسه k750 cid 49 اول از حالت zip خارج کنید و بعد بریزید تو پوشه camera با حجم 5kb :

اگه هاستینگ ف.ی.ل.ت.ر بود از اینجا بگیرید :

توجه کنید که فایل که از لینک بالا دانلود کردید باید اسمش این باشه : camdriver0 و داخل پوشه نباشه .

آموزش استفاده از برنامه xs++ رو ^^HAMID^^ جان تو این جا توضیح داده :

2- مزایای عالی این درایور دوربین :

1- افزایش سرعت فوکوس دوربین در روز و حتی شب ( به غیر از حالت NIGHT MODE ) .

2- افزایش مقدار ZOOM حتی در حالت اندازه عکس (1632*1224 ) از 4X به 32X ( البته رو گوشی همون 4X می

نویسه ولی اگه با یه گوشی دیگه مقایسه کنی اختلاف رو میبینی)

3- استفاده از حد اکثر ISO دوربین گوشی در شرایط کم نور (شب) برای عکس برداری با حد اقل نویز ( در حالت NIGHT MODE) .

4- فوکوس دستی :18: :18: ( طریقه استفادش رو پایین تر میگم ).

5- استفاده از بالاترین کیفیت عکسبرداری تا حد 87 درصد هم در حالت NORMAL و در حالت FINE .

6- Spot support : یعنی تمرکز دوربین در یک نقطه . برای کسایی که می خوان از فواصل نزدیک عکس های هنری

بگیرن .

7- رفع زرد شدن عکس تا حد خیلی زیاد وقتی فلاش روشنه . ( اصلاح WHITE BLANCE )

8- افزایش کیفیت و فریم ریت در حین فیلم برداری از 15 فریم به 20 فریم ( در روز) در شب ( 17 ) . ( حجم هر

دقیقه فیلم برداری هم تقریبآ 20 درصد زیاد شده) .

9- بقیش رو خودتون که نصب کردید تو پست های دیگه بگید .

3- طریقه استفاده ( خیلی مهم )

شما در حالت عادی ZOOM ندارید وقتی دارید + یا - رو فشار میدید داری ISO گوشی رو تغییر می دید . پیشنهاد من

اینه که در روز رو همون 1 بزارید و در شب روی 1.7 .

برای داشتن ZOOM باید حالت MACRO MODE رو روشن کنید یا همون کلید 4 رو بزنید. اون وقت می تونید 32X بزومید .:31: .

تو روز هم به هیچ وجه NIGHT MODE رو روشن نکنید که عکس ها تون کدر میشه . ولی تو شب حتما باید روشن باشه .

برای داشتن حد اکثر فریم ریت در حین فیلم برداری باید حتما ISO دوربین رو با زدن دکه + - رو 1.7 بزارید تا کفتون از

نرم شدن تصویر ببره ( اغراق نکنم میشه عین هندی کم ) . حواستون باشه که برای تنظیم ISO باید

MACRO MODE خاموش باشه .

اما یه چیز توپ فوکوس دستی :

تا حالا شده که بخواید از یه فاصله نزدیک عکس بندازید ولی گوشی فوکوس نکنه :19: . این مشکل رو هم این

درایور حل کرده. برای استفاده از فوکوس دستی این گونه عمل کنید : هر دوتای NIGHT MODE و MACRO MODE رو

روشن کنید حالا وقتی دکمه های + - رو فشار می دید دارید فوکوس دستی می کنید ( یعنی دارید لنز رو به صورت

دستی عقب و جلو می کنید ) . از این مورد برای موقعی که دارید از یه فاصله دور عکس میندازید بهتره که استفاده

نکنید .

البته حتی می تونید فوکوس گوشیتون رو خاموش هم کنید ( میشه عین W700 یا خیلی از گوشی های نوکیا) برای

خاموش کردنش باید وقتی که هر دوتای NIGHT MODE و MACRO MODE روشن هستن با استفاده از دکمه های

+ - مقدار 1.1 رو انتخاب کنید در این صورت فوکوس اوتوماتیک خاموش میشه .

واما ناگفته ها :

دوستان سعی کنید که انتقاد هایی که می کنید سازنده باشه وحالت اهانت نداشته باشه . :46:

هر مشکلی پیش اومد علاوه بر من دوستان دیگه که همه استاد من هستن شما رو کمک خواهند کرد .

اگه هر کسی بعد از نصب پشیمون شد می تونه از دو تا لینک زیر درایور اورجینال خود گوشی رو دوباره نصب کنه :

این واسه W810 :

این واسه k750 , w800 :

اگه با برنامه xs++ هک می کنید اگه بلافاصله بعد از زدن start fsx از شما سوال پرسید حتما no رو انتخاب کنید .

اگه برنامه وسط کار هنک کرد به هیچ وجه STOP رو نزنید . برای خارج شدن CLOSE رو بزنید .

وسلام

EhsanEricsson
24-05-2007, 03:00
آقا ایول داری

iman_s
24-05-2007, 03:56
در مورد کیفیت فشرده سازی حجم عکسها چطوره؟ مثل اکثر درایور ها حجم عکسها زیاد میشه یا از بقیه(به خصوص 1.81) بهتره؟

Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 08:57
در مورد کیفیت فشرده سازی حجم عکسها چطوره؟ مثل اکثر درایور ها حجم عکسها زیاد میشه یا از بقیه(به خصوص 1.81) بهتره؟

حجم عکس هاش در حالت بزرگ ( 1632*1224 ) بین 400 تا 500 کیلوبایت هستش . البته بعضی وقت ها 350 یا 520

کیلوبایت هم حجمش میشه . می گم رفیق چرا شما کیفیت رو به کمیت ترجیح نمیدی؟؟؟؟؟؟ :5:

hojjat2005
24-05-2007, 10:56
آقا درایور display رو هم بذار ببینیم تغییر می کنه یا نه ؟؟؟

DJ_IT_110
24-05-2007, 12:16
mahdi_moosavi جان دستت درد نکنه برای زد 530 هم از این درایو ها چیزی داری؟؟؟
آخه دوربین زد530 حال آدمو به هم میزنه.

E2
24-05-2007, 13:09
آقا دستت درد نکنه عالی بود

Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 13:17
mahdi_moosavi جان دستت درد نکنه برای زد 530 هم از این درایو ها چیزی داری؟؟؟
آخه دوربین زد530 حال آدمو به هم میزنه.

نه عزیز این گوشی هایی که دوربین vga دارن اصلا سخت افزاری خیلی ضعیفن . :13:

خوبه این سوال رو کردی :

خواهشن دوستانی که حتی w700 یا z530 یا w710 یا خلاصه هر گوشیی به غیر از w810 w800 k750 دارن حتی

فکر امتحان کردن این درایور رو کلا از سر شون بیرون کنن .

Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 13:23
آقا درایور display رو هم بذار ببینیم تغییر می کنه یا نه ؟؟؟

ای بابا رفیق شما مثل اینکه 6 ماهه به دنیا اومدی ها . :31: .

یه کم صبر کن یه سوپرایز واسه کسانی که k750 یا w800 دارم .

جدیدا یه disply driver اومده که شفافیت تصویر lcd گوشی های k750 . w800 رو تقریبا عین w810 می کنه .:18:

باید یه کم صبر کنی تا خودم امتحان کنم . چون خودم w810 دارم . باید بدم یکی از دوستام امتحان کنه جوابش رو تا

یکشنبه بهم میده . :46:

ARASH66
24-05-2007, 14:16
دوست عزيز اول يك سوال كنم !
ببينم اگر اين كارارو انجام دهيم در آخر كار لازم به ريجيستر كردن نيست كه ( گوشي مورد نظر سريال چنجه ) ؟
اگر كار به اتمام برسه لزوم به فلش نيست كه چون فلش بكينم حالا به هر دليلي دوباره فايل ميپره كه !

pandis
24-05-2007, 14:33
سلام . اين درايورها براي w700 هم جواب ميده؟

Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 15:16
دوست عزيز اول يك سوال كنم !
ببينم اگر اين كارارو انجام دهيم در آخر كار لازم به ريجيستر كردن نيست كه ( گوشي مورد نظر سريال چنجه ) ؟
اگر كار به اتمام برسه لزوم به فلش نيست كه چون فلش بكينم حالا به هر دليلي دوباره فايل ميپره كه !

نه نیاز به رجیستر کردن نیست . فقط چند ساعت حوصله می خوای عین تعویض آکوستیک صدا .

هیچ نیازی به فلش کردن نیست و اگر درست و حسابی با دقت کل تایپیک رو بخونی مطمئن باش به هیچ

مشکلی بر نمی خوری .

K A R I M I
24-05-2007, 15:23

خواهشن دوستانی که حتی w700 یا z530 یا w710 یا خلاصه هر گوشیی به غیر از w810 w800 k750 دارن حتی

فکر امتحان کردن این درایور رو کلا از سر شون بیرون کنن .
اگه دوست داشته باشین می تونین امتحان کنین !

Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 15:29

ای بابا :18: :18: . من که تو صفحه قبل و تو پست هشت بزرگ نوشتم که رو w700 نمیشه . :13:

Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 15:48
اگه دوست داشته باشین می تونین امتحان کنین !

K A R I M I جان واقعا افتخار میدی اگه به من تو این تایپیک کمک کنی . چون من یه امروز و فردا رو می تونم خیلی

بیام . :46:

K A R I M I
24-05-2007, 15:51
K A R I M I جان واقعا افتخار میدی اگه به من تو این تایپیک کمک کنی . چون من یه امروز و فردا رو می تونم خیلی

بیام . :46:
ما هرچی رو بلدیم از وجود شماست !
و خوشال میشم بهتون کمک کنم.

D E V I L
24-05-2007, 17:06
فقط يه سوال:
تو يه تاپيك خوندم كه براي اولين بار استفاده از ++xs بايد main رو بريزي تو گوشي و...
ولي آقا حميد حرفي در اين مورد نزده بود.
حالا تكليف ما چيه آخه گوشيه من چنجيه.
موفق باشيد

vahid_41852
24-05-2007, 18:01
من اين درايور رو با فار منيجر ميريزم رو W800 تا 81 ميره بعد برنامه هنگ ميكنه؟
دليلش چه؟

D E V I L
24-05-2007, 18:16
ببينيد دوستان من درست متوجه شدم يا نه؟
اول برنامه xs++ رو دان ميكنيم كه دان كردم.بعد درايو usb رو نصب ميكنيم كه اونم نصب كردم.و برنامه گوشيمو شناخت.(k750_Red_CID49)
مسيري رو هم كه داديد درست كردم(/ifs/settings/camera/) و درايو دوربين رو اونجا كپي كردم.حالا بايد start FSX رو انتخاب كنم كه يه سوال ميپرسه كه بايد پاسخ مثبت بدم.بعدش هم عمليات هك شروع ميشه؟يعني همين؟ به همين سادگي! لازم نيست كار ديگه اي بكنيم؟مثل ريختن مين و...
خواهشا هرچه سريعتر جوابمو بديد آخه اين ويژگي هاي درايو جديد داغونم كرده.اگه نريزم رو گوشي نميتونم امشب بخوابم.
ضمنا از همگي مخصوصا آقا مهدي و كريمي جان تشكر ميكنم.و منتظر پاسخ هستم
موفق باشيد

ARASH66
24-05-2007, 19:55
نه نیاز به رجیستر کردن نیست . فقط چند ساعت حوصله می خوای عین تعویض آکوستیک صدا .

هیچ نیازی به فلش کردن نیست و اگر درست و حسابی با دقت کل تایپیک رو بخونی مطمئن باش به هیچ

مشکلی بر نمی خوری .
ممنون دوست عزيز
ببينم بعد از نصب usb drive چرا كابل رو ميكشي گوشي داغون ميشه !

D E V I L
24-05-2007, 21:09
من كارايي رو كه شما گفتيد رو انجام دادم و برنامه با موفقيت گوشي رو هك كرد ولي نميدونم چرا الان ديگه روشن نميشه.
به دادم برسيد بد بخت شدم.
همه مراحل رو هم درست رفتم.حداقل 10 بار آموزشو خوندم ولي چه فايده.
همون اول ميگفتي كه بعد از اينكه گوشي هك ميشه روشن نميشه.تا ميرفتم فايلهاي مين و اف اس رو دان ميكردم.

masoud_ac
24-05-2007, 23:44

جدیدا یه disply driver اومده که شفافیت تصویر lcd گوشی های k750 . w800 رو تقریبا عین w810 می کنه .:18:

باید یه کم صبر کنی تا خودم امتحان کنم . چون خودم w810 دارم . باید بدم یکی از دوستام امتحان کنه جوابش رو تا

من تغريباً يه درايور وا سه K750i ريختم كيفيتش نه مثل w810i ولي تغريباً همون شد ريختم باري رو نه اينكه بخوره باطري رو يه دفه قورت داد با دادن 2 تا SMS باطري از 70% به 19% رسيد يعني قورت دادن باطري.

masoud_ac
24-05-2007, 23:47
من كارايي رو كه شما گفتيد رو انجام دادم و برنامه با موفقيت گوشي رو هك كرد ولي نميدونم چرا الان ديگه روشن نميشه.
به دادم برسيد بد بخت شدم.
همه مراحل رو هم درست رفتم.حداقل 10 بار آموزشو خوندم ولي چه فايده.
همون اول ميگفتي كه بعد از اينكه گوشي هك ميشه روشن نميشه.تا ميرفتم فايلهاي مين و اف اس رو دان ميكردم.
چطوري من تا حالا رو بيشتر از 23 /24 تا W810i امتحان كردم روشن شدن چطور ممكنه؟

masoud_ac
24-05-2007, 23:54
يه خبر خوش واسه W810i ها چون شركت كَنُن و شركت شارپ واسه ي اين گوشي درايور دوربين ساختند . دارم آپ ميكنم تا واسه فردا بزارم تو تاپيك.
و خبر خوش واسه W700 , W800 , W810i , K750i دراتور دوربين 9.02 و 90.2 هم واسه اين مدل گوشي ها اوده.
W810i ها ميتونن درايور شارپ رو رايگان آپ كنن اما كنن پولي هست. اين دو درايور چون CPU بالا ميخوان روي W700 , w800 , k750 جواب نميده .
ولي خوش به حال W810i ها چون چه كيفيت عكس و فيلم ي از اين به بعد دارن.

masoud_ac
25-05-2007, 00:00
من شارپ رو روي گوشيم آپ كردم كيفيت عكسم با دوربين sony6.1 MP يكي شده بود فقط سايز عكس اون بزرگ تر از گوشي من شده بود.

masoud_ac
25-05-2007, 00:16
دوستان من چطوري ميتونم فايل ها رو آپلود كنم تو چه سايتي چطوري؟
تا درايور ها رو آپلود كنم.
والكمن 2 واسه W810i هم مثل اينكه اومده . چطوري رو گوشي اپ كنم كدوم قسمت.

agha_mag_mag
25-05-2007, 02:08
به نام خدا

از مزایا و خوبی های این درایور دوربین هر چی بگم کم گفتم . خب بریم سراغ اصل مطلب :

1- طریقه نصب هم برای گوشی های چنج و هم سریال اصلی :

- ابتدا برنامه xs++ رو از این لینک دانلود می کنید (4mb و zip ) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- در مرحله بعد در داخل پوشه files_to_upload برنامه که قبلا از حالت zip خارج کردید این مسیر رو ایجاد کنید : /ifs/settings/camera/

- بعد این فایل رو هم اول از حالت zip خارج کنید و بعد بریزید تو پوشه camera . دانلود (5kb) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه کنید که فایل که از لینک بالا دانلود کردید باید اسمش این باشه : camdriver0 و داخل پوشه نباشه .

آموزش استفاده از برنامه xs++ رو ^^HAMID^^ جان تو این جا توضیح داده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- مزایای عالی این درایور دوربین :

1- افزایش سرعت فوکوس دوربین در روز و حتی شب ( به غیر از حالت NIGHT MODE ) .

2- افزایش مقدار ZOOM حتی در حالت اندازه عکس (1632*1224 ) از 4X به 32X ( البته رو گوشی همون 4X می

نویسه ولی اگه با یه گوشی دیگه مقایسه کنی اختلاف رو میبینی)

3- استفاده از حد اکثر ISO دوربین گوشی در شرایط کم نور (شب) برای عکس برداری با حد اقل نویز ( در حالت NIGHT MODE) .

4- فوکوس دستی :18: :18: ( طریقه استفادش رو پایین تر میگم ).

5- استفاده از بالاترین کیفیت عکسبرداری تا حد 87 درصد هم در حالت NORMAL و در حالت FINE .

6- Spot support : یعنی تمرکز دوربین در یک نقطه . برای کسایی که می خوان از فواصل نزدیک عکس های هنری

بگیرن .

7- رفع زرد شدن عکس تا حد خیلی زیاد وقتی فلاش روشنه . ( اصلاح WHITE BLANCE )

8- افزایش کیفیت و فریم ریت در حین فیلم برداری از 15 فریم به 20 فریم ( در روز) در شب ( 17 ) . ( حجم هر

دقیقه فیلم برداری هم تقریبآ 20 درصد زیاد شده) .

9- بقیش رو خودتون که نصب کردید تو پست های دیگه بگید .

3- طریقه استفاده ( خیلی مهم )

شما در حالت عادی ZOOM ندارید وقتی دارید + یا - رو فشار میدید داری ISO گوشی رو تغییر می دید . پیشنهاد من

اینه که در روز رو همون 1 بزارید و در شب روی 1.7 .

برای داشتن ZOOM باید حالت MACRO MODE رو روشن کنید یا همون کلید 4 رو بزنید. اون وقت می تونید 32X بزومید .:31: .

تو روز هم به هیچ وجه NIGHT MODE رو روشن نکنید که عکس ها تون کدر میشه . ولی تو شب حتما باید روشن باشه .

برای داشتن حد اکثر فریم ریت در حین فیلم برداری باید حتما ISO دوربین رو با زدن دکه + - رو 1.7 بزارید تا کفتون از

نرم شدن تصویر ببره ( اغراق نکنم میشه عین هندی کم ) . حواستون باشه که برای تنظیم ISO باید

MACRO MODE خاموش باشه .

اما یه چیز توپ فوکوس دستی :

تا حالا شده که بخواید از یه فاصله نزدیک عکس بندازید ولی گوشی فوکوس نکنه :19: . این مشکل رو هم این

درایور حل کرده. برای استفاده از فوکوس دستی این گونه عمل کنید : هر دوتای NIGHT MODE و MACRO MODE رو

روشن کنید حالا وقتی دکمه های + - رو فشار می دید دارید فوکوس دستی می کنید ( یعنی دارید لنز رو به صورت

دستی عقب و جلو می کنید ) . از این مورد برای موقعی که دارید از یه فاصله دور عکس میندازید بهتره که استفاده

نکنید .

البته حتی می تونید فوکوس گوشیتون رو خاموش هم کنید ( میشه عین W700 یا خیلی از گوشی های نوکیا) برای

خاموش کردنش باید وقتی که هر دوتای NIGHT MODE و MACRO MODE روشن هستن با استفاده از دکمه های

+ - مقدار 1.1 رو انتخاب کنید در این صورت فوکوس اوتوماتیک خاموش میشه .

واما ناگفته ها :

دوستان سعی کنید که انتقاد هایی که می کنید سازنده باشه وحالت اهانت نداشته باشه . :46:

هر مشکلی پیش اومد علاوه بر من دوستان دیگه که همه استاد من هستن شما رو کمک خواهند کرد .

اگه هر کسی بعد از نصب پشیمون شد می تونه از دو تا لینک زیر درایور اورجینال خود گوشی رو دوباره نصب کنه :

این واسه W810 - : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این واسه k750 , w800 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه با برنامه xs++ هک می کنید اگه بلافاصله بعد از زدن start fsx از شما سوال پرسید حتما no رو انتخاب کنید .

وسلام

دوست عزیز از توضیحات شما ممنونم. ولی برای اینکه دوستان مشکلی نداشته باشند می تونن از فایل های زیر استفاده کنن . چون این درایور در سه نسخه برای گوشی های مختلف ارائه شده که من هر سه رو در قالب یک فایل در زیر قرار دادم. دانلود کنید خودتون متوجه می شید که کدوموش مخصوص گوشی شماست اگر عیر از اون رو بریزید کار نمی کنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

K A R I M I
25-05-2007, 03:50
فقط يه سوال:
تو يه تاپيك خوندم كه براي اولين بار استفاده از ++xs بايد main رو بريزي تو گوشي و...
ولي آقا حميد حرفي در اين مورد نزده بود.
حالا تكليف ما چيه آخه گوشيه من چنجيه.
موفق باشيد
سلام
دوست عزیز من خودم W810i چنج دارم و همه این کارها رو ( درایور صدا و منوی فلش و درایور دوربین ) به سادگی و از طریق همون راهی که آقای حمید گفته بودند انجام دادم و به هیچ گونه مشکلی بر نخوردم به غیر از 2 یا سه با هنگ برنامه !
شما سیم کارت و رم رو باید در بیارید ولی باید باتری رو درون گوشی خود بزارید و گوشی خودتونو خاموش کنید بعد دکمه c رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی متصل کنید ( اگر درایور usb flash رو نصب نکرده باشید پنجره مربوط به آپدیت درایور به طور اتوماتیک باز میشه و شما باید اونو نصب کنید )
خوب حالا طبق شکل زیر عمل کنید :

همان طوری که در شکل می بینید باید بعد از اطلاعات گوشی پیغام " آماده برای عملیات" رو نشون بده ، بعد مطابق دستور 2 عمل کنید ( البته یه دستورالعمل 2.5 هم وجود داره که اون گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هست ) و در آخر هم طبق دستور 3 روی مکان تعیین شده کلیک کنید.

و در آخر هم چند تا پیغام موفقیت و بیرون کشیدن کابل رو به شما میده ( همان طوری که می بینید کار من نزدیک به 5 ساعت طول کشیده )

من اين درايور رو با فار منيجر ميريزم رو W800 تا 81 ميره بعد برنامه هنگ ميكنه؟
دليلش چه؟
منم تو کارم 2/3 بار هنگ کرده ولی مشکل خاصی نیست باید دوباره کار رو از اول شروع کنید.

شما اگر می خواهید درایور ها رو برای عموم آپلود کنید می تونید از پرشین گیگ یا 4share یا divshare و ... جاهای دیگه استفاده کنید که اگه یه سرچی تو انجمن بزنید بدک نیست !
جواب سوال دومت رو هم از بچه های حرفه ای تر بپرس تا به مشکل بر نخوری ...

iman_s
25-05-2007, 04:17
من یه آرشیو حدودا کامل از درایورهای دوربین دارم(92 درایور)که درایور Sharp هم به اضافه چند ورژن Zuza توش هست. چندتایی رو امتحان کردم ولی به نظرم 1.81 بهتره.البته اینی که میگی فیلمبرداری رو 20 فریم میکنه عین DVD درایور 1.81 هم 17 فریم هست ولی به نظر من زیاد فرقی با اورجینا که میگن 10 فریم هست نمیکنه.
در مورد کمیت و کیفیت بگم با درایور اورجینال یک عکس با حجمی حدود 150 کیلو بایت و عکس با درایورهای متفرقه با حجمی حدود 400 کیلو بایت میشه و فرقش ممکنه فقط چند تا نویز تو عکس باشه که اونم اگه با نرم افزار NoiseWare Pro نویزگیری کنی کیفیتاش هیچ فرقی با هم ندارند.درمورد حجم هم من نگرانی ندارم چون رم 2 گیگ دارم ولی وقتی رم اورجینال روی گوشی بود مجبور بودم هر وقت خواستم عکس بگیرم 2-3 تا موزیک با کلیپ پاک کنم.
حال اگه وقت کردی درایور Display بزار تا امتحان کنیم شاید یه فرجی شد.

D E V I L
25-05-2007, 08:56
گوشی من تو کمتر از 5 دقیقه هک شد.هم درایو دوربین رو ریختم و هم درایو صدا رو و آخر سم هم پیغام موفقیت داد.ولی چرا نمیدونم حالا روشن نمیشه.
لطفا کمک کنید

D E V I L
25-05-2007, 09:14
کسی روی کا750 امتحان نکرده؟وسط کار 2بار پیغام میده که ارتباط رو قطع کنید و باطری رو دربیارید و دوباره سرجاش بذارید.آخرش هم پیغام موفقیت میده.
فقط یه سوال من یادم رفت سیم کارت رو دربیارم ممکنه مشکل از این باشه.

ARASH66
25-05-2007, 11:07
دوست عزيز سلام !
ما بتونيم به شما كمك ميكنيم فقط شما هم مارو در ياد گيري اين كار ها همكاري كن ممنونم !

فقط يه درخواست عزيز ميتوني يه عكسي با اين درايو جديد گوشيت بگيري و بزاري ببينيم !

D E V I L
25-05-2007, 12:09
آقا يكي نيست به ما كمك كنه؟
من گوشيم كا750 هست كه با روش هاي گفته شده درايو رو ريخدم رو گوشي.ولي بعد گوشي روشن نشد.
براي روشن شدنش فايل مين رو روش فلش كردم.الان روشن شد ولي رجيسترم پريد!مشكلي نيست ميدم بيرون رجيستر ميكنن
ولي يه سوال برام پيش اومده آيا با فلش كردن فايل main درايوي كه آپلود كردم رو گوشي از بين ميره يا نه؟

sabasistem_co
25-05-2007, 12:09
گوشی من تو کمتر از 5 دقیقه هک شد.هم درایو دوربین رو ریختم و هم درایو صدا رو و آخر سم هم پیغام موفقیت داد.ولی چرا نمیدونم حالا روشن نمیشه.
لطفا کمک کنید

خب حتما گوشي شما چنجي هست ديگه حالا شانست اين بوده

Mahdi_Moosavi
25-05-2007, 12:25
لطفا کمک کنید

وای وای وای وای چرا آخه درست و حسابی پست اول رو نخوندی :41: . من که تو خط آخر با قرمز نوشتم که باید

جواب منفی بدی . حالا یه فلش افتادی . :19:

اگر با برنامه xs++ کار می کنید اگر برنامه از شما بعد زدن start fsx سوال برسید حتما NO رو بزنید .

Mahdi_Moosavi
25-05-2007, 12:31
کسی روی کا750 امتحان نکرده؟وسط کار 2بار پیغام میده که ارتباط رو قطع کنید و باطری رو دربیارید و دوباره سرجاش بذارید.آخرش هم پیغام موفقیت میده.
فقط یه سوال من یادم رفت سیم کارت رو دربیارم ممکنه مشکل از این باشه.

نه مشکل از سیم کارت نیست . اون یه روش دیگه هستش . اسمش رو نمی دونم ولی brute forcing نیست . :41:

این روش فقط روی k750 اجرا میشه.واسه همین به جای 2 ساعت 5 دقیقه طول کشیده . اگر اونجایی که ازت سوال پرسید no رو می زدی این مشکل برات پیش نمی اومد .

نشون به اون نشون که وسط کار 8 ثانیه بهت فرصت داد تا usb رو جدا کنی , و 30 ثانیه هم زمان داد تا باتری رو در

بیاری و دوباره جا بزنی .

D E V I L
25-05-2007, 13:03
وای وای وای وای چرا آخه درست و حسابی پست اول رو نخوندی :41: . من که تو خط آخر با قرمز نوشتم که باید

جواب منفی بدی . حالا یه فلش افتادی . :19:

اگر با برنامه xs++ کار می کنید اگر برنامه از شما بعد زدن start fsx سوال برسید حتما NO رو بزنید .

يعني چي جواب منفي بديد؟اگه جواب منفي بدم كه فايل رو اصلا رو گوشي نميريزه!
منم وقتي آموزشو خوندم همون خط آخر برام نامفهوم بود.يعني شما ميگيد بايد بعد از زدن دكمه start fsx نبايد ازم سوال بپرسه؟
خب حالا چكار كنم من فايل main رو روش فلش كردم ولي insert currect sim card رو ميده.اگه بدم بيرون رجيستر كنن درايو ميپره يا نه؟
در ضمن لازم نيست كه fs رو روش فلش كنم؟

D E V I L
25-05-2007, 14:41
راست ميگفتي اشكال از منه.من فكر كردم اون پيغام رو ميده كه مطمئن بشه.
كاش اول ميگفتي كه اگه جواب مثبت بديم چي ميشه.اشكالي نداره.فداي سرت.
فقط الان گوشي رو كه روشن ميكنم پيغام ميده كه سيم كارت صحيح رو قرار بديد و بعد هنگ ميكنه.اين هنگ كردن طبيعيه يا نه؟
چون من بعد از اين كار فقط main رو فلش كردم.فايل main رو هم با برنامه GSlide پردازش كردم تا زودتر فلش كنه.
در ضمن اگه كسي اطلاعاتي در مورد ‍CDA داره بگه چون من تو قسمتي كه cda رو مشخص ميكني موندم.اگه بخوام cda رو عوض كنم بايد فقط از برنامه انتخابش كنم يا بايد چيزهاي ديگه هم دانلود كنم؟
خيلي ممنون

D E V I L
25-05-2007, 14:45
ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم:
من تو آموزشي كه خونده بودم گفته شده بود فقط اولين بار كه از XS++ استفاده ميكنيد گوشي روشن نميشه و بايد main رو روش فلش كني و دفعات بعد نيازي به اين كار نيست و گوشي روشن خواهد شد.ولي براي من هر دفعه همين اتفاق ميفته و بايد بعد از اتمام كار براي اينكه گوشي روشن بشه main رو روش فلش كنم.

moriss
25-05-2007, 14:56
ببخشید من تو این تاچیک فضولی میکنم !!

خب حالا چكار كنم من فايل main رو روش فلش كردم ولي insert currect sim card رو ميده.اگه بدم بيرون رجيستر كنن درايو ميپره يا نه؟

نیازی نیست fs رو فلش کنین. مشلی شما همون رجیستره که باید ببری دستی رجیستر کنن.

با فلش کردن main هم درایور دوربین عوض نمیشه. خیالت راحت

در ضمن اگه كسي اطلاعاتي در مورد ‍CDA داره بگه چون من تو قسمتي كه cda رو مشخص ميكني موندم.اگه بخوام cda رو عوض كنم بايد فقط از برنامه انتخابش كنم يا بايد چيزهاي ديگه هم دانلود كنم؟
خيلي ممنون

به cda چیکار داری؟!! مال وقتیه که گوشی رو کامل فلش میکنی یعنی هم main و هم fs ؛ اونوقت باید cda رو هم انتخاب کنی و یه مرحله کاستومایز داره

D E V I L
25-05-2007, 15:22
بالاخره يكي پيدا شد به ما جواب بده.
خيلي ممنون moriss جان.فضولي چيه شما تاج سر مائي.منتظر راهنمايي هاتون هستم.
فقط نگفتيد هنگ كردن گوشي بعد از پيغامي كه مبني بر قرار دادن سيم كارت ميده طبيعيه يا نه؟
شارژ گوشي هم تموم شده هنگ كردنش بخاطر باطري نباشه؟
ممنون

EhsanEricsson
25-05-2007, 15:45
مسعود جان واسه آپ کردن اگه خواستی آدرس ایمیلتو بده تا یه دعوت نامه پرشین گیگ بهت بدم برو اونجا آپ کن یا بورو تو سایتی مثل divshare

mp3
25-05-2007, 16:12
گوشی من رجیستر چنجی هست من میتونم اینو رو گوشیم بریزم؟
ایا بدش گوشیم شبکه رو میشناسه؟

Mahdi_Moosavi
25-05-2007, 17:54
گوشی من رجیستر چنجی هست من میتونم اینو رو گوشیم بریزم؟
ایا بدش گوشیم شبکه رو میشناسه؟

بله . اگه دقیقا صفحه اول رو بخونی هیچ اتفاقی برای گوشیت نمیفته . :31:

Mahdi_Moosavi
25-05-2007, 17:56
يعني چي جواب منفي بديد؟اگه جواب منفي بدم كه فايل رو اصلا رو گوشي نميريزه!
منم وقتي آموزشو خوندم همون خط آخر برام نامفهوم بود.يعني شما ميگيد بايد بعد از زدن دكمه start fsx نبايد ازم سوال بپرسه؟

کی گفته شما یه بار no رو بزن . اگه بزنی تازه brute forcing شروع میشه . :10:

D E V I L
25-05-2007, 18:18
به به آقا مهدي بالاخره جواب مارو دادي.آقا مهدي به دادم برس كه دارم ديونه ميشم.
همونطور كه گفته بودم من فايل main رو فلش كردم و گوشي روشن شد ولي بعد از چند ثانيه هنگ ميكرد و حتي باطري شارژ نميشد!
بعد بطور كامل فلش كردم.اول fs رو فلش كردم و بعد cda رو فلش كردم اخر كارهم main رو فلش كردم.حالا ديگه هنگ نميكنه ولي نوشته please wait و 10 دقيقه هست كه اتفاقي نميفته.چكار بايد بكنم؟
راستي مثله اينكه من خيلي سوال ميپرسم اگه اينطوره منو ببخشيد.ممنون

masoud_ac
25-05-2007, 18:19
K750i ها درايور صدا رو گوشي آپ نكنن.
باعث ميشه كه بازر گوشي بسوزه و يه 15يا 20 هزار تومن بزنه رو دستشون و گوشيشون تعميري بشه .

masoud_ac
25-05-2007, 18:23
دانلود كنيد درايور دوربين رو از اينجا camera_driver_v.SHARP.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud_ac
25-05-2007, 18:26
دانلود كنيد از اينجا camera_driver_v.90.2.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud_ac
25-05-2007, 18:29
دانلود كنيد از اينجا camera_driver_v.ZUZA_2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud_ac
25-05-2007, 18:35
دانلود كنيد از اينجاSuper_camera_driver_8.54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم يه سوپر كمرا .

masoud_ac
25-05-2007, 18:41
دانلود كنيد درايور دوربين رو از اينجا camera_driver_v.SHARP.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود كنيد از اينجا camera_driver_v.90.2.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود كنيد از اينجا camera_driver_v.ZUZA_2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود كنيد از اينجاSuper_camera_driver_8.54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم يه سوپر كمرا .
اينم چند تا درايور كمرا معروف دنيا براي W810i (من تمام درايور دوربين ها رو از قسمت W810i دانلود كردم به جز شارپ همشون رو W800 , K750i , .. . ميان شارپ چون يه مقدار سنگين هست رو K750i و W800 به درستي جواب نميده و باعث هنگ تو گوشي ميشه خود شركت شارپ هم اين رو فقط به W810i توصيه كرده نه گوشيه ديگه اي).
ممنون از ......... .

masoud_ac
25-05-2007, 19:45
بيش از 5 درايور معروف دنيا.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايورها در گوشي تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

moriss
25-05-2007, 21:49
اول fs رو فلش كردم و بعد cda رو فلش كردم اخر كارهم main رو فلش كردم.حالا ديگه هنگ نميكنه ولي نوشته please wait و 10 دقيقه هست كه اتفاقي نميفته.چكار

تا جایی که من میدونم مشکل please wait بخاطر اشتباه در کاستومایز هست. مطمئنین cda انتخابی با cda گوشی همخونی داره؟

K A R I M I
25-05-2007, 22:11
سلام
کدامیک از این درایورهایی رو که masoud_ac عزیز گذاشته اند بهتره ؟
کدوم رو بریزم روی W810i ؟

ARASH66
25-05-2007, 23:32
هم از mahdi_moosavi و هم از masoud_ac تشكر ميكنم واقعا دستتون درد نكنه !
من تونستم درايو دوربين رو آپلود كنم اين نوع درايو ها فقط فقط تنظيمات رو تغيير ميدن و كدهاي برنامه گوشي ر تغيير ميدن تا اينطوري بشه بهتر عكس گرفت !

ARASH66
25-05-2007, 23:38
اينم چند تا درايور كمرا معروف دنيا براي W810i (من تمام درايور دوربين ها رو از قسمت W810i دانلود كردم به جز شارپ همشون رو W800 , K750i , .. . ميان شارپ چون يه مقدار سنگين هست رو K750i و W800 به درستي جواب نميده و باعث هنگ تو گوشي ميشه خود شركت شارپ هم اين رو فقط به W810i توصيه كرده نه گوشيه ديگه اي).
ممنون از ......... .
مسعود جان اين كارو هم بكني خيلي خوب ميشه ! :40:
مثل مهدي عزيز اگر بتوني اين ويژه گي هاي درايو شارپ رو براي دبليو 810 هم بگي عالي ميشه !

mp3
26-05-2007, 14:04
سلام به دوستان.
ببینید من با استفاده از xs++ تو هک کردن یه مشکلی دارم و اینه که وقتی بعد از پیام redy start رو میزنم بعد از سه بار try دادن گوشی روشن میشه و من چند بار این کار رو انجام دادم(در حدود 20 تا 30 بار) اما مثل اول پیام try میده و گوشی روشن میشه.
من گوشیم سریالش چنج شدست اگه این جواب نداد میشه با استفاده از far هک کرد ؟

rezakf
26-05-2007, 14:46
سلام جميعاً

با اين همه حرف و حديث : يه سوال :

مگه خود درايور دوربيني كه الآن رو گوشيها هست تمام 2 مگاپيكسل كيفيت عكس رو شامل نميشه ؟

پس ديگه اين همه درايور واسه چي ؟

اصلاً واسه ريختن هر درايوري روي گوشي اگه از برنامه Farmanager استفاده كنيد كه خيلي بهتره . . . چرا ، كه خودتون ميبينيد كه دارين چيكار ميكنين و كجا فايلهاتون رو كپي ميكنين

فقط كافيه ابتدا با Phone XXs فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو روي گوشي فلش كرد تا در برنامه Farmanager گوشي روشن نشه وبعد از نصب درايورها در همون برنامه Farmanager بايد فايل rest_K750_R1CA021.bin رو روي گوشي ريخت تا دوباره گوشي روشن بشه .

توجه : اين فايلهايي رو در اينجا نام بردم هركدام مربوط به فريم وير خاصي مربوط به k750 هست كه هركس خواست اينكار رو بكنه بايد ار نوع فايل هاي مربوطه اطلاعات كامل داشته باشه . هم فايل ssw و هم rest

moriss
26-05-2007, 15:17
با اين همه حرف و حديث : يه سوال :

مگه خود درايور دوربيني كه الآن رو گوشيها هست تمام 2 مگاپيكسل كيفيت عكس رو شامل نميشه ؟

پس ديگه اين همه درايور واسه چي

ببخشید دوستان من فقط تجربه شخصی خودم رو میگم.

درایور اورجینال گوشی من 5.3 بود و عکساش معمولی. من درایورهای 8.52 و 1.81 و 8.54 و 4.5 و خیلی درایورهای دیگه ( حدود 30 تا درایور ) رو تست کردم و در نهایت با صرف نظر از حالتهای پیشرفته درایورهای 8.52 یا 8.54 که سوپرمد داره یا درایور 21.8 و .... برای حالت معمولی عکاسی درایور 1.81 رو ترجیح میدم چون توی محیط کم نور بهتر عمل میکنه.

این حرفها بعد از حدود 2000 تا عکس و تست تعداد زیادی درایور میگم.

در کل کسانی که موفق به تعویض درایور نشدن زیاد غصه نخورن چون چیز خاصی رو از دست ندادن. بهتره از یه دوربین موبایل انتظار معقول و منتطقی داشته باشیم.

اگه کسی خواست و مایل بود من لینک میدم که عکسهای مقایسه این درایورها رو هم ببینین

D E V I L
26-05-2007, 16:20
سلام بالاخره تونستم درايو جديد رو بريزم رو گوشي.
دست همگي درد نكنه.
فقط ميخوام درايو صدا رو هم بريزم مشكلي كه پيش نمياد؟

H A M A S
26-05-2007, 17:25
من گوشيم کا750 سريال اصل هست لطفا يه راهنماي گام به گام از اول مثل
1-سيمکارت رو از گوشي دربياوريد وباطري رو در گوشي بزنيد
2-از طريق usb گوشي رو به سيستم وصل کنيد
3- برنامه رو اجرا کنيد و...
دوستان ديگه خيلي کلي گفتن من تجربه زيادي تو هک کردن گوشي ندارم

K A R I M I
26-05-2007, 17:39
سلام بالاخره تونستم درايو جديد رو بريزم رو گوشي.
دست همگي درد نكنه.
فقط ميخوام درايو صدا رو هم بريزم مشكلي كه پيش نمياد؟
درایور صدا رو که بریزی کسی دیگه جرئت کل انداختن رو باهات نداره !

rezakf
26-05-2007, 18:19

اگه کسی خواست و مایل بود من لینک میدم که عکسهای مقایسه این درایورها رو هم ببینین

اگه لطف كني و لينك رو بزاري كه ممنون ميشيم

j0l6
26-05-2007, 18:49

درایور اورجینال گوشی من 5.3 بود و عکساش معمولی. من درایورهای 8.52 و 1.81 و 8.54 و 4.5 و خیلی درایورهای دیگه ( حدود 30 تا درایور ) رو تست کردم و در نهایت با صرف نظر از حالتهای پیشرفته درایورهای 8.52 یا 8.54 که سوپرمد داره یا درایور 21.8 و .... برای حالت معمولی عکاسی درایور 1.81 رو ترجیح میدم چون توی محیط کم نور بهتر عمل میکنه.

در کل کسانی که موفق به تعویض درایور نشدن زیاد غصه نخورن چون چیز خاصی رو از دست ندادن. بهتره از یه دوربین موبایل انتظار معقول و منتطقی داشته باشیم.

اقا لینک ها رو بزار ببینم چه طوره اګه لینک درایور رو هم داری بزار
من هم دراویر ګوشیم رو عوض کرده بودم موقعی که عوض کردم و عکس هایی که با درایور های مختلف ګرفته بودم رو با عکس های درایور جدید مقایسه میکردم زیاد متوجه تفاوتش نمیشدم ولی وقتی دوربین ګوشی خودم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اصل روش بود میدیدم خیلی واضح بود که کیفیت عکس ګرفتن ګوشی من خیلی بدتره
حالا حی داریم درایور عوض میکنیم

EhsanEricsson
26-05-2007, 23:44
..........

EhsanEricsson
26-05-2007, 23:45

moriss jan shoma drivere sharpo emtehan kardi roo w810? (bebakhshid fonte farsi nadashtam)

EhsanEricsson
26-05-2007, 23:50
اقا لینک ها رو بزار ببینم چه طوره اګه لینک درایور رو هم داری بزار
من هم دراویر ګوشیم رو عوض کرده بودم موقعی که عوض کردم و عکس هایی که با درایور های مختلف ګرفته بودم رو با عکس های درایور جدید مقایسه میکردم زیاد متوجه تفاوتش نمیشدم ولی وقتی دوربین ګوشی خودم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اصل روش بود میدیدم خیلی واضح بود که کیفیت عکس ګرفتن ګوشی من خیلی بدتره
حالا حی داریم درایور عوض میکنیم
j0l6 jan mishe begi shoma az kodoom version estefade kardi?(bebakhshid fonte farsi nadashtam)

mp3
27-05-2007, 07:32
سلام به دوستان.
ببینید من با استفاده از xs++ تو هک کردن یه مشکلی دارم و اینه که وقتی بعد از پیام redy start رو میزنم بعد از سه بار try دادن گوشی روشن میشه و من چند بار این کار رو انجام دادم(در حدود 20 تا 30 بار) اما مثل اول پیام try میده و گوشی روشن میشه.
من گوشیم سریالش چنج شدست اگه این جواب نداد میشه با استفاده از far هک کرد ؟

ARASH66
27-05-2007, 08:52
آقا چه وضعشه ...!

گوشي من بعد از هك دوربين هنگ ميكنه !
تو دوربين نميره بعد از چند قيقه هنگ ميكرد حالا هم ديگه كلا ميهنگه !
اين كارا دردسر داره !

ببينم اگر فلش بشه درايو جديد دوربين هم ميپره !؟
اگر نپره ميشه درايو اصلي رو دوباره ريخت !؟

ARASH66
27-05-2007, 08:58

مرتضي جان ممنونم !
كاش زود تر متوجه ميشدم اصلا فايده اي نداره !
ببينم شما با اين همه هك كردن درايو دوربين گوشيتون هنگ نميكنه !
بعد اگر بخواهيم درايو اصلي رو ميتونيم برگردونيم !
مرتضي جان شما ديگه چه چيزي رو گوشي ريختي !

D E V I L
27-05-2007, 10:26
اقا من اين درايو با هزار مصيبت ريختم رو گوشي.
ولي حالا بعد از اينكه چند بار عكس ميگيرم و درپوش گوشي رو ميبندم دفعه بعد كه خواستم برم تو قسمت دوربين برميگرده به منو.وبايد خاموشش كنم تا دوباره درست بشه.
برنامه xs هم پدر مارو درآورد حداكثر تا 30 دقيقه ميره بعد وقتي ميخاد دوباره به گوشي وصل بشه گوشي روشن ميشه.و روز از نو روزي از نو!
روشي رو هم كه آقا حميد گفته بودند رو رفتم فايده اي نداشت.

masoud_ac
27-05-2007, 12:44
ولي حالا بعد از اينكه چند بار عكس ميگيرم و درپوش گوشي رو ميبندم دفعه بعد كه خواستم برم تو قسمت دوربين برميگرده به منو.وبايد خاموشش كنم تا دوباره درست بشه.
برنامه xs هم پدر مارو درآورد حداكثر تا 30 دقيقه ميره بعد وقتي ميخاد دوباره به گوشي وصل بشه گوشي روشن ميشه.و روز از نو روزي از نو!
عزيزم بيا تو اين تاپيك كه دوستان مشكلت رو حل كنند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

j0l6
27-05-2007, 12:45
j0l6 jan mishe begi shoma az kodoom version estefade kardi?(bebakhshid fonte farsi nadashtam)
اقا احسان من این درایور هایی که اینجا معرفی شده رو فقط 8.24 نصب کردم که خوب بود ولی موقع عکس ګرفتن و تنظیم کردنش برا کسی که با درایور اشنایی نداشت مشکل بود
درایور های دیګه ایکه نصب کردم درایور هایی بود که تو تایپیک هک k750/w800 ګذاشته بودن که وقتی ګوشیم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اریجینال داشت قرار دادم دیدم درایور جدید یه حالت رنګ پریدګی به عکس ها میده که اصلا جالب نبود
حالا از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهترن ؟ کسی امتحان کرده؟

j0l6
27-05-2007, 12:46
اقا احسان من این درایور هایی که اینجا معرفی شده رو فقط 8.24 نصب کردم که خوب بود ولی موقع عکس ګرفتن و تنظیم کردنش برا کسی که با درایور اشنایی نداشت مشکل بود
درایور های دیګه ایکه نصب کردم درایور هایی بود که تو تایپیک هک k750/w800 ګذاشته بودن که وقتی ګوشیم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اریجینال داشت قرار دادم دیدم درایور جدید یه حالت رنګ پریدګی به عکس ها میده که اصلا جالب نبود
------------
از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهتره ؟ کسی امتحان کرده؟ این درایور 1.81 لینکش رو دارین؟

masoud_ac
27-05-2007, 14:23
حالا از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهترن ؟ کسی امتحان کرده؟

------------
از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهتره ؟ کسی امتحان کرده؟ این درایور 1.81 لینکش رو دارین؟

اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مخصوص درايور دوربين تو اين تاپيك ما همه ي درايور ها رو تست كرديم از هر كدوم خوشت اومد همون و آپ كن روي گوشيت .

تاپيك درايور دوربين گوشي هاي سوني اريكسون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mahdi_Moosavi
27-05-2007, 19:07

چرا زود عصبانی میشی بیا اینو بریز مشکلت حل میشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این v8.54 مخصوص k750 cid 49 هستش .

hojjat2005
27-05-2007, 19:46
امروز یکشنبه هست درایور display چی شد ؟

Mahdi_Moosavi
27-05-2007, 19:58
امروز یکشنبه هست درایور display چی شد ؟

:31: :31: :31: :31: :31: :18: :18: :40: :40:

دوست عزیز ببینم گوشیت چیه ؟

سریال چنجه یا اصلی ؟

بار far کار می کنی یا با xs++ ؟

moriss
27-05-2007, 20:18
moriss jan shoma drivere sharpo emtehan kardi roo w810? (bebakhshid fonte farsi nadashtam)

بله امتحان کردم اگه اشتباه نکنم شارپ هم همون 4.5 هست. زیاد چنگی به دل نمیزد

moriss
27-05-2007, 20:21
مرتضي جان ممنونم !
كاش زود تر متوجه ميشدم اصلا فايده اي نداره !
ببينم شما با اين همه هك كردن درايو دوربين گوشيتون هنگ نميكنه !
بعد اگر بخواهيم درايو اصلي رو ميتونيم برگردونيم !
مرتضي جان شما ديگه چه چيزي رو گوشي ريختي

نه مشکل هنگ ندارم فقط با درایور 8.54 یه ذره مشکل دارم ابمون تو یه جوب نمیره !!

کافیه درایور اورجینال رو گیر بیاری و مث هیمن روش اونو بریزی روی گوشی. هرچند اینا هم خودشون به نوعی ممکنه درایور اورجینال یکی از فیرمورها باشن

rezakf
27-05-2007, 20:30

سلام
اصلاً واسه ريختن هر درايوري روي گوشي اگه از برنامه Farmanager استفاده كنيد خيلي بهتره . . . چرا كه خودتون ميبينيد كه دارين چيكار ميكنين و كجا فايلهاتون رو كپي ميكنين

فقط كافيه ابتدا با Phone Xss فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو روي گوشي فلش كنيد تا در برنامه Farmanager گوشي روشن نشه وبعد از نصب درايورها در همون برنامه Farmanager بايد فايل rest_K750_R1CA021.bin رو روي گوشي ريخت تا دوباره گوشي روشن بشه .

اگه راهنمايي كاملتر خواستين بگين تا هم لينك بزارم و هم با عكس راهنمايي كنم .

اين فايلهايي رو در اينجا نام بردم هركدام مربوط به فريم وير خاصي مربوط به k750 هست كه هركس خواست اينكار رو بكنه بايد ار نوع فايل هاي مربوطه اطلاعات كامل داشته باشه . هم فايل ssw و هم rest

اين فايلها مربوط به گوشي CID49 red با r1ca021 هستش

EhsanEricsson
28-05-2007, 01:42
بيش از 5 درايور معروف دنيا.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايورها در گوشي تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاخ این درایورا کدومه؟ بابا با این همه درایور که گوگیجک گرفتیم کدومو نصب کنیم.یکیو بگید که از همه بهتره همونو حلش کنیم - من شارپ و ریختم انگار فرقی نکرد. راستی فرق این super camera driver با بقیه چیه؟ آخرین ورژن super camera همون 8.54 هستش؟

EhsanEricsson
28-05-2007, 01:44
راستی ما الان 17 تا پست داریم - هنوز خودمونی نشدیم؟:10: :31:

erfan33
28-05-2007, 01:45
display driver چه شد؟
:20:

hojjat2005
28-05-2007, 07:46
:31: :31: :31: :31: :31: :18: :18: :40: :40:

دوست عزیز ببینم گوشیت چیه ؟

سریال چنجه یا اصلی ؟

بار far کار می کنی یا با xs++ ؟

گوشیم کا 750 هست
سریال چنجه
با Phone-XS V2.01 Beta package کار میکنم

Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 10:10
گوشیم کا 750 هست
سریال چنجه
با Phone-XS V2.01 Beta package کار میکنم

یه کم دیگه باید صیر کنی چون من نتونستم خودم تستش کنم چیزی که خودم هم تست نکردم نمی تونم به شما

پیشنهاد کنم اگه با far خیلی بهتر میشد چون می تونستی یه backup از درایور اورجینالش بگیری .

vahidsport
28-05-2007, 15:58
بهترین درایور ورژن 1.81 و 9.90 هست.

vahidsport
28-05-2007, 16:00
از این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید هر چی خوایتید دانلود کنید.مثل توت سونی نیست ولی خوبه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidsport
28-05-2007, 16:04
سلام
اصلاً واسه ريختن هر درايوري روي گوشي اگه از برنامه Farmanager استفاده كنيد خيلي بهتره . . . چرا كه خودتون ميبينيد كه دارين چيكار ميكنين و كجا فايلهاتون رو كپي ميكنين

فقط كافيه ابتدا با Phone Xss فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو روي گوشي فلش كنيد تا در برنامه Farmanager گوشي روشن نشه وبعد از نصب درايورها در همون برنامه Farmanager بايد فايل rest_K750_R1CA021.bin رو روي گوشي ريخت تا دوباره گوشي روشن بشه .

اگه راهنمايي كاملتر خواستين بگين تا هم لينك بزارم و هم با عكس راهنمايي كنم .

اين فايلهايي رو در اينجا نام بردم هركدام مربوط به فريم وير خاصي مربوط به k750 هست كه هركس خواست اينكار رو بكنه بايد ار نوع فايل هاي مربوطه اطلاعات كامل داشته باشه . هم فايل ssw و هم rest

اين فايلها مربوط به گوشي CID49 red با r1ca021 هستش

سلام من گوشیم چنه 750 . 810 اگه این کارو بکنم مشکلی تو IMEI بیش نمیاد .یخرده بیشتر توضیح به ممنون میشم اگه راهنماییم کنیو

vahidsport
28-05-2007, 16:34
mehdi جان من Display Driver رو هم تست کردم فکر میکونم کمی فرق کرده البته تو W550 .

vahidsport
28-05-2007, 16:39
[

فقط می خواستم یکمی در مورد این طوری هک کردن توضیح بدین.می خوام بدونم روی 810 چنج میشه این کارو کرد یا نه .یه توضیح کامل می خوام.تمامی نر افزار هارو و ssw , bin هارئ دارم

vahidsport
28-05-2007, 16:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستی من نر افزاری دارم که با اون میتونید منو گوشی خودتون رو بسازید یعنی فقط به ایکون نیاز دارید

Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 18:52
سلام من گوشیم چنه 750 . 810 اگه این کارو بکنم مشکلی تو IMEI بیش نمیاد .یخرده بیشتر توضیح به ممنون میشم اگه راهنماییم کنیو

این روش روی گوشی های جیستر چنج جواب نمیده چون رجیستر می پرونه.

vahidsport
28-05-2007, 19:30
بس فقط با Phone XS میتونم .زمان هک با Phone XS چقدر میشه.

vahidsport
28-05-2007, 19:35
بس فقط با Phone XS میتونم .زمان هک با Phone XS چقدر میشه.

ARASH66
28-05-2007, 19:48
به نام خدا

وسلام

دوست عزيز خود ميگي من گفتم !
منظور من درباره اون stop و close بود !

E2
28-05-2007, 23:40
عزیزان سلام اقا یکی در مورد این Display Driver یه توضیحی بدین برای من فرقی نمیکنه چون این قدر گوشیم رو دسکاری کردم که دیگه برام عادی شده صدای خفن داره همه چیزش خوبه تا اون جایی که خوندم یه جا گفته بودین که با این Display Driver کیفیت بالا میره منظورتون کدومه کیفیت lcd گوشی رو می گید من گوشیم ریجستر دستی هست لطف کنید فقط فایل رو بگذارید و بگید کجا بگذارمش من با Far کار میکنم مرسی

vahidsport
29-05-2007, 10:04
E2 جان گوشی شما چیه؟

vahidsport
29-05-2007, 10:06
تو این ادرس باید بریزی \ifs\settings\display

vahidsport
29-05-2007, 10:17
ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟بعنی اول با phone xs یه فایل sswروی گوشی فلش میکنی بعد با far هک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.

vahidsport
29-05-2007, 10:22
ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟ یعنی اول با phone xsیه فایل sswروی گوشیت فلش میکنی بعد با far iهک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.

vahidsport
29-05-2007, 10:29
E2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استغاده می کنی؟ یعنی اول با فون ایکس اس یه فایل اس اس دابیو رو روی گوشیت فلش میکنی بعد با فار هک میکنی یا نه مستقیم با فار هک می کنی.

Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 14:12
عزیزان سلام اقا یکی در مورد این Display Driver یه توضیحی بدین برای من فرقی نمیکنه چون این قدر گوشیم رو دسکاری کردم که دیگه برام عادی شده صدای خفن داره همه چیزش خوبه تا اون جایی که خوندم یه جا گفته بودین که با این Display Driver کیفیت بالا میره منظورتون کدومه کیفیت lcd گوشی رو می گید من گوشیم ریجستر دستی هست لطف کنید فقط فایل رو بگذارید و بگید کجا بگذارمش من با Far کار میکنم مرسی

باشه من امروز واست آپلود مي كنم . راستي گوشيت چيه ؟؟ :46:

E2
29-05-2007, 15:25
عزیزم من با xs یه فایل روی گوشی میریزم بعد با Far وصل میشم کارامو می کنم و بعد با فار دوباره یه فایل فلش روش میریزم و ... تا حالا 1000000000000 دفعه این کارو کردم تازه برای بیشتر دوستام هم انجام دادم خبره شدم تو این کار راستی من K750 دارم ولی قاب W800 روشه با فایل های W800 فلشش کردم شده w800 یه منوی خدا انداختم روش صدا بردم بالا دوربین خفن کردن رنگ باتری رو تو گوشی تغییر داردم همون که بالا صفحه سمت راست هست اسم اپراتور رو پاک کردم خدایی با P990 کل بندازه P990 کم میاره پیشش

ARASH66
29-05-2007, 16:09
عزیزم من با xs یه فایل روی گوشی میریزم بعد با Far وصل میشم کارامو می کنم و بعد با فار دوباره یه فایل فلش روش میریزم و ... تا حالا 1000000000000 دفعه این کارو کردم تازه برای بیشتر دوستام هم انجام دادم خبره شدم تو این کار راستی من K750 دارم ولی قاب W800 روشه با فایل های W800 فلشش کردم شده w800 یه منوی خدا انداختم روش صدا بردم بالا دوربین خفن کردن رنگ باتری رو تو گوشی تغییر داردم همون که بالا صفحه سمت راست هست اسم اپراتور رو پاک کردم خدایی با P990 کل بندازه P990 کم میاره پیشش

دوست عزيز خواب نديدي !
يا خوابي يا توهمه يا گوشيت واقعا عاليه كه دووم آورده ! :5:

rezakf
29-05-2007, 17:10
[

فقط می خواستم یکمی در مورد این طوری هک کردن توضیح بدین.می خوام بدونم روی 810 چنج میشه این کارو کرد یا نه .یه توضیح کامل می خوام.تمامی نر افزار هارو و ssw , bin هارئ دارم

آقا جان اگه گوشيت همونايي هست كه تو فايلهاي بالا ميبيني يعني k750 يا w800 و red هم باشه نه brown خيلي راحت با همين روش كه عرض كردم ميتونين روي گوشي تغييرات انجام بدين

و هيچ تفاوتي هم نداره كه چنج باشه يا نه چون فايل اولي ( k750w800_r2e_dcu.49r.ssw ) گوشي رو خاموش ميكنه كه بتوني در برنامه Farmanager راحت وارد بشي و كار كني . . . و فايل دومي ( rest_K750_R1CA021.bin ) دوباره گوشي رو روشن ميكنه يعني بحالت اوليه برمي گردونه والسلام

mp3
29-05-2007, 17:19
دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟

؟

mp3
29-05-2007, 17:20
e2 جان گوشیت رجیستر چنجیه؟؟؟
بعد اینکه با فار اخرین مرحله چه فایلی رو میریزی؟؟

E2
29-05-2007, 17:40
آره عزیزم گوشیم چنجی هست بعد از اینکه کارات رو با فار انجام دادی و تغییرات رو انجام دادی برنامه رو ببند البته گوشی رو شاتدان کن بعد که دوباره گوشی رو وصل کردی برو تو قسمت فلش بعد با زدن کلید تب از سمت راست فایل ریست مربوط به گوشیت رو گیر بیار و بعد کلید F5 رو بزن ......اون فایل ریست میاد اون تغییراتی که در اول کار برای محیا کردن محیطی که با اون بتونی با فار کنی رو به ا.ل بر می گردونه و اون به گوشیت و البته به Framware گوشیت بستگی داره من الان گوشیم k750 هست ولی فلششش کردم و شده W800 نسخه Framware گوشیم که شده w800 این هست R1BC002 که وقتی می خواهم گوشیم روشن بشه با فار فایل ریست مربوط به این رو میریزم تو گوشی و .... راستی این رو بگم من گوشیم علان خیلی شاخ شده خداییی گوشی باحالی هست هیچ چیزی هم بهش نشده راستی من نه خوابم و نه توهم زدم گوشیم خوش دسته و گیر هم تو کارم نیست

mp3
29-05-2007, 18:22
دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟

؟

جواب اینو هم بدید ممنون

arash_a
29-05-2007, 18:26
ممنون از ......... .

دوست عزیز میشه منبع خودتو از این که کمپانی شارپ این درایور رو نوشته بگی !!!!
چون از اونجایی که من می دونم این حرف ..... ( بمونه بعده جواب شما بعدا میگم )

آقا منتظر جواب و لینکت هستم . ( لینک متعبر که بگه این درایور ماله شرکت شارپ هست !!! )

mp3
29-05-2007, 19:26
میشه لینک تمام فایل هایی که باید تو پلاگین far برای تغییر صدا گذاشت رو بدید؟؟
مدل: k750 /r1aa008/cda102295.7 r2a
خیلی ممنون

erfan33
29-05-2007, 19:53
display driver ??????coooooooooo:2: :2: :2:

vahidsport
29-05-2007, 20:30
سلام گوشی من 750و 810 چنجه می خوام بدونم که اگر با phone xs این k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش فلش کنم بعد با far هک کنم بعد با far فایل rest روش فلش کنم نشکلی برای IMEI بیش نماد .جونه هرکی دوست دارین جوابدین.ممنون میشم.

vahidsport
29-05-2007, 20:32
هر کی هرچی میخواد از تو این سایت بره بر داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidsport
29-05-2007, 20:35
راستی اگه من به خوام یه عکس تو پست نمایش بدم باید چی کار کنم.

Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 20:55
آره عزیزم گوشیم چنجی هست بعد از اینکه کارات رو با فار انجام دادی و تغییرات رو انجام دادی برنامه رو ببند البته گوشی رو شاتدان کن بعد که دوباره گوشی رو وصل کردی برو تو قسمت فلش بعد با زدن کلید تب از سمت راست فایل ریست مربوط به گوشیت رو گیر بیار و بعد کلید F5 رو بزن ......اون فایل ریست میاد اون تغییراتی که در اول کار برای محیا کردن محیطی که با اون بتونی با فار کنی رو به ا.ل بر می گردونه و اون به گوشیت و البته به Framware گوشیت بستگی داره من الان گوشیم k750 هست ولی فلششش کردم و شده W800 نسخه Framware گوشیم که شده w800 این هست R1BC002 که وقتی می خواهم گوشیم روشن بشه با فار فایل ریست مربوط به این رو میریزم تو گوشی و .... راستی این رو بگم من گوشیم علان خیلی شاخ شده خداییی گوشی باحالی هست هیچ چیزی هم بهش نشده راستی من نه خوابم و نه توهم زدم گوشیم خوش دسته و گیر هم تو کارم نیست

این روش خیلی خوبیه ولی روی w810 کار نمی کنه چون فایل ریست واسش موجود نیست . یا حداقل من که پیداش

نکردم .

Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 21:06

شما که با far کار می کنی بیا این display driver رو نصب کن : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

می گن شفافیت صفحه k750 و w800 رو عین w810 میکنه . :18: .

مسیرش هم ایجاست : ifs\settings\display

یادت نره از درایور اورجینال تو گوشی backup بگیری ها . :31:

حتما نتیجه تستت رو بزاری ها تا بچه ها هم دانلود کنن و بنصبن .:40:

حالا هی بگین من بدم . :19:

E2
29-05-2007, 23:40
آقا دستت درد نکنه حال کردم برات نگران نباش من به غیر از اینکه از هر قسمتی که توش تغییر میدم بک آپ می گیرم اولین بار قبل از اینکه بخام اولین تغییرات و هک ها رو تو گوشی بکنم از کل گوشی منظورم FS گوشی یه بک آپ کلی گرفتم راستی کی گفته شما بدی ؟ من خودم فایل ریست برای w810 دارم این عکس تمامی فایل های رستی است که من باهاشون کار می کنم

راستی وحید جون نه هیچ مشکلی برای IMEA گوشیت پیش نمیاد البته اگه گوشیت خر بازی در نیاره چون تو انجمن هک گوشی های K750 و... یه سری از دوستان وقتی فایل رو روی گوشی فلش میکردن و بعد با فار کاراشون رو میکردن و می خاستن که فایل رست رو بریزن رو گوشی برنامه گیر می داد و Error می داد من که دلیل اون رو نفهمیدم برای من هک این چنین مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه که گوشی شما بد غلغ باشه

E2
29-05-2007, 23:45
شرمنده عکس یادم رفت بگذارم راستی در یه صورت میتونی با فار گوشی w810 هک کنی البته به اون روشی که من استفاده می کنم باید Framware گوشی یکی از این دوتا باشه

R4DB005 یا R4EA031

عکس:

iman_s
30-05-2007, 03:57
ولی من شنیدم که گوشی W810 هنوز توسط پلاگینهای فار منیجر به طور کلی هک نشده و هنگام کار با فایل Rest گوشی دچار مشکل میشه.و شما اولین کسی هستید که میگین تونستید با فار گوشی W819 رو هک کرده و با فایل Rest مجددا قابل استفاده کرده اید.
اینم بگم که اگه گوشیتون رجیستر اصله میتونید FS رو با فار دستکاری کنید سپس بوسیله فار یا Phone XS فقط فایل Main رو روی گوشی فلش کنید.

mp3
30-05-2007, 08:18
میشه لینک تمام فایل هایی که باید تو پلاگین far برای تغییر صدا گذاشت رو بدید؟؟
مدل: k750 /r1aa008/cda102295.7 r2a
خیلی ممنون

Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 10:00
آقا دستت درد نکنه حال کردم برات نگران نباش من به غیر از اینکه از هر قسمتی که توش تغییر میدم بک آپ می گیرم اولین بار قبل از اینکه بخام اولین تغییرات و هک ها رو تو گوشی بکنم از کل گوشی منظورم FS گوشی یه بک آپ کلی گرفتم راستی کی گفته شما بدی ؟ من خودم فایل ریست برای w810 دارم این عکس تمامی فایل های رستی است که من باهاشون کار می کنم

راستی وحید جون نه هیچ مشکلی برای IMEA گوشیت پیش نمیاد البته اگه گوشیت خر بازی در نیاره چون تو انجمن هک گوشی های K750 و... یه سری از دوستان وقتی فایل رو روی گوشی فلش میکردن و بعد با فار کاراشون رو میکردن و می خاستن که فایل رست رو بریزن رو گوشی برنامه گیر می داد و Error می داد من که دلیل اون رو نفهمیدم برای من هک این چنین مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه که گوشی شما بد غلغ باشه

bebakhshid font farsi inja nadare . chi shod test kardi

arash_a
30-05-2007, 11:47
شرمنده عکس یادم رفت بگذارم راستی در یه صورت میتونی با فار گوشی w810 هک کنی البته به اون روشی که من استفاده می کنم باید Framware گوشی یکی از این دوتا باشه

R4DB005 یا R4EA031

عکس:

آیا شما این فایل ریست رو واسه W810 خودت تست کردی ؟
چون فقط واسه W810 ریست کار نمی کنه حالا اگه تو با ترفندی کردی بگو ما هم یاد بگیریم و دعات کنیم .

E2
30-05-2007, 13:22
عزیزم فایل رو امتحان کردم به نظر خودم زیاد تغییری نکرده ولی بچه ها می گفتن بهتر شده شما هم امتحان کنید و خبرش رو بدین راستی من خودم هنوز روی گوشی W810 کار نکردم به امید خدا اگه گیرم اومد امتحان می کنم و خبرش رو می دم

vahidsport
30-05-2007, 13:43
اقا این مشخصات گوشی من هست فایل ریست دوتاشونو هم دارم مشکلی برای IMEI بیش میاد یا نه.
DBID: db2010
OPT CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: red
IMEI: 35437601xxxxxx
| Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102295/7 R2A
Firmware: R1CA021
EROM: n/a
------------------------------------------------------
DBID: db2010
IMEI: 35906400xxxxxx
Phone: W810
Operator: M_EAST_N_AFR
CDA: CDA102555/6 R2A
Firmware: R4DB005

vahidsport
30-05-2007, 14:03
E2 جان گوشی شما چیه ؟

vahidsport
30-05-2007, 14:09
من display driver رو هم تست کردم فکر میکونم فرق کرده البته من روی W550 تست کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masoud_ac
30-05-2007, 14:14
شما که با far کار می کنی بیا این display driver رو نصب کن : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

كي گفته شما بدين به اين خوبي
اين درايور مشكل داره درايور جديدش داره مياد .
1-اين درايور باطري رو قورت ميده (K750i)
2-بازم به W810i نرسيد بازم نور W810i بيشتر بود و كيفيت LCD گوشيW810i باريك تر از تار مو هم به خوبي نشون ميده.
الان W900 ژاپني گرفتم هم كيفيت صداش از W810i , K750i , W800i بهتر و بلند تره ، اما كيفيت هندزفري W810i از همه بيشتر بود .
واسه W900 درايور صدا هست .. دوربين چي(كيفيت دوربينش خوبه فيلم برداري ميكنه با سايز 352*288 كيفست عكسش هم خوبه تغريباً مثل W810i هست ) درايور LCD چي هست البته LCD هم ، هم بزرگ هم نورش خوبه.
آيا W900 رو نگه دارم يا W810i رو؟
كدوم بهتره؟(W810i)ها!

vahidsport
30-05-2007, 14:32
فقط W900

با اینکه خودم تا حالا ندیدم ولی هشخصاتشو که می خوندم تهشه بود با اون فیلم برداری توپش. بخاطر همینه که عکس اواتار مو W900 گزاشتم.

EhsanEricsson
30-05-2007, 17:43
مثلا اینجا تاپیک معرفی بهترین درایور گوشیه ولی آخرش هیچکس نگفت کدوم از همه با کیفیت تره و بهتره:41:

E2
30-05-2007, 18:27
سلام من گوشیم K750 هست ولی این قدر تغییر توش دادم که هیچ کس نمی دونه که این گوشی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ این 100% مثل اطلاعات گوشی من در روز اولی است که خریدم و هنوز تغییر توش نداده بودم DBID: db2010
IMEI: 35437601xxxxxx
| Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102295/7 R2A
Firmware: R1CA021

online-amir
30-05-2007, 19:10
k750.... .

مظلوم اینجا...!

Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 19:44
كي گفته شما بدين به اين خوبي
اين درايور مشكل داره درايور جديدش داره مياد .
1-اين درايور باطري رو قورت ميده (K750i)
2-بازم به W810i نرسيد بازم نور W810i بيشتر بود و كيفيت LCD گوشيW810i باريك تر از تار مو هم به خوبي نشون ميده.
الان W900 ژاپني گرفتم هم كيفيت صداش از W810i , K750i , W800i بهتر و بلند تره ، اما كيفيت هندزفري W810i از همه بيشتر بود .
واسه W900 درايور صدا هست .. دوربين چي(كيفيت دوربينش خوبه فيلم برداري ميكنه با سايز 352*288 كيفست عكسش هم خوبه تغريباً مثل W810i هست ) درايور LCD چي هست البته LCD هم ، هم بزرگ هم نورش خوبه.
آيا W900 رو نگه دارم يا W810i رو؟
كدوم بهتره؟(W810i)ها!

آقایی مسعود جان .

راستی این درایور رو رو w810 امتحان نکنید ها جواب نمیده اصلا گوشی بالا نمیاد . از ما گفتن بود .

نه واسه w900 من تو هیچ جایی از این درایور ها ندیدم . گوشی باکلاسیه فقط یه کم بزرگه یه کم هم زیادی کلفته!

راستی چند گرفتی اصلی یا چنج ؟؟؟ راستی تا یادم نرفته مبارک باشه انشاالله هدفوناش برات بباسه . :31: :11:

Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 19:47
مثلا اینجا تاپیک معرفی بهترین درایور گوشیه ولی آخرش هیچکس نگفت کدوم از همه با کیفیت تره و بهتره:41:

می گم احسان جان حرف ما رو که قبول نداری فدای سرت !!!:10: .

خودت بشین هر چی درایور دوربین تست کن بازم به این نتیجه می رسی همون v8.54 super cam drive . :5:

EhsanEricsson
30-05-2007, 20:00
می گم احسان جان حرف ما رو که قبول نداری فدای سرت !!!:10: .

خودت بشین هر چی درایور دوربین تست کن بازم به این نتیجه می رسی همون v8.54 super cam drive . :5:
نه مهدی جان آخه یه سری ادعا کرده بودن که فلان درایور کیفیتو میبره در حد هندی کم و 6 مگا پیکسل و اینا - ما که ریختیم دیدیم ازین خبرا نبود - واسه همین گفتم اونی که واقعا خوب هست رو بگین - حالا این super cam drive ورژن آخرشه یا بالاترم داره؟

vahidsport
30-05-2007, 20:17
اقا من ورژن 1.81 روی 810 ریختم نمیگم انداره 6 مگاپیکسل عکس میندازه ولی توشب خیلی خوبه تو روز حرف نداره.

D E V I L
30-05-2007, 22:00
منم درايو 1.81 رو روي كا750 ريختم خيلي باهال بود.
ولي بعضي وقتها وقتي كه ميخاستم برم به قسمت دوربين گوشي برميگشت به منو.

Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 23:15
نه مهدی جان آخه یه سری ادعا کرده بودن که فلان درایور کیفیتو میبره در حد هندی کم و 6 مگا پیکسل و اینا - ما که ریختیم دیدیم ازین خبرا نبود - واسه همین گفتم اونی که واقعا خوب هست رو بگین - حالا این super cam drive ورژن آخرشه یا بالاترم داره؟

این آخریشه مطمآ باش اگه بالا تر پیدا کردم آپلود می کنم بقیه بچه ها هم دانلود کنن .

iman_s
31-05-2007, 03:56
به نظر من درایور 1.81. این درایور مربوط به گوشی W900 هستش که روی گوشیهای K750,W800 تست شده .در این درایور هم کیفیت فیلمبرداری به ادعای سازندگانش تا 17 فریم افزایش یافته هم عکسها در شب با نویز کمتری همراه هستند.(اینم ادعای اکثر کسانی که استفاده کردند منجمله خود من)

D E V I L
31-05-2007, 13:21
به نظر من درایور 1.81. این درایور مربوط به گوشی W900 هستش که روی گوشیهای K750,W800 تست شده .در این درایور هم کیفیت فیلمبرداری به ادعای سازندگانش تا 17 فریم افزایش یافته هم عکسها در شب با نویز کمتری همراه هستند.(اینم ادعای اکثر کسانی که استفاده کردند منجمله خود من)
من يه بار اين درايو ريختم رو گوشي ولي درست كار نكرد يعني بعضي مواقع نميتونستم برم به قسمت دوربين و برميگشت به منو.انصافا هم درايو خوبي هست.
حالا شما گوشيت چيه؟بعد از زدن درايو جديد مستر رسيت هم كرديد؟
خيلي ممنون.موفق باشيد:10:

D E V I L
31-05-2007, 16:11
سلام خسته نباشيد
من اين درايو رو امتحان كردم حتي درايوهاي ديگه اي رو هم امتحان كردم (حدود 10 تا درايو)ولي تعريف چنداني نداشتند.تا اينكه امروز درايو Kriomag v21.9 رو زدم رو گوشي.اين درايو يه چيز ديگست.
تو جاهاي كم نور بدون اينكه nightmode رو روشن كنم مثل روز عكش ميگيره.عكساشم با درايوهاي ديگه مقايسه كردم اين بهترينشونه.
پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كنيد و نظرتونو بگيد.
با تشكر از همه

wrongring
31-05-2007, 17:42
دوستان اگه یه یه آموزش جمع و جور از Super_camera_driver_8.54 بذارن ممنون میشم آخه من که تو این 15 صفحه که گشتم چیزی حالیم نشد اگه تایپینگ آموزش رو هم دارین بهم بدین

Mahdi_Moosavi
31-05-2007, 18:18
دوستان اگه یه یه آموزش جمع و جور از Super_camera_driver_8.54 بذارن ممنون میشم آخه من که تو این 15 صفحه که گشتم چیزی حالیم نشد اگه تایپینگ آموزش رو هم دارین بهم بدین

مگه صفحه اول رو نخوندی . دیگه آموزش از این بهتر کجا دیدی آخه . :13: .

مگه من آموزش هوا کردن آپولو رو گذاشتم که شما می گی چیزی نفهمیدی . دیگه من بیشتر از این نمی تونم

راهنمایی کنم . :41: .

wrongring
31-05-2007, 18:26
مگه صفحه اول رو نخوندی . دیگه آموزش از این بهتر کجا دیدی آخه . :13: .

مگه من آموزش هوا کردن آپولو رو گذاشتم که شما می گی چیزی نفهمیدی . دیگه من بیشتر از این نمی تونم

راهنمایی کنم . :41: .
راست حسینی میگم همه صفحه ها رو نگاه کردم به جز صفحه اول :11: امید وارم منو ببخشیی

vahidsport
31-05-2007, 20:27
سلام می خواستم بدونم که فیلم برداری p990 در حد w900 هست یا نه یعنی QVGA?

D E V I L
31-05-2007, 22:03
سلام
من درايوهاي زيادي رو روي گوشي نصب كردم.ولي با همشون مشكل دارم!يعني بعد از اينكه چندتا عكس ميگيرم و دوربين رو ميبندم دفعه ديگه نميره به قسمت دوربين و برميگرده به منو.
مستر ريست هم كردم.ميخاستم ببينم شما هم همين مشكل رو داريد يا نه؟
ممنون از همگي

!Bikhaneman!
31-05-2007, 23:11
سلام

من درایور دوربین رو با XS ریختم هیچ فرقی نکرد . وقتی مال خودشو رفتم برگردونم ، دیدم دیگه گوشی بالا نمیاد . یعنی تا آرم Sony Ericsson میاد اما همونجا هنگ می مونه

با Far نگاه کردم دیدم تو قسمت Camera هیچ درایوی نیست . چند بار دوباره با XS اینکار رو تکرار کردم اما جواب نداد . ظاهراً دیگه درایور اصلی رو بر نمیگردونه . با Far هم کپی نمیکنه . چیکار کنم ؟

Mahdi_Moosavi
31-05-2007, 23:42
سلام

من درایور دوربین رو با XS ریختم هیچ فرقی نکرد . وقتی مال خودشو رفتم برگردونم ، دیدم دیگه گوشی بالا نمیاد . یعنی تا آرم Sony Ericsson میاد اما همونجا هنگ می مونه

با Far نگاه کردم دیدم تو قسمت Camera هیچ درایوی نیست . چند بار دوباره با XS اینکار رو تکرار کردم اما جواب نداد . ظاهراً دیگه درایور اصلی رو بر نمیگردونه . با Far هم کپی نمیکنه . چیکار کنم ؟

اول به این چند تا سوال جواب بده تا بگم کجا اشتباه کردی . دو تا خط آخر پست اول تایپیک رو خوب خوندی ؟؟

مسیر رو درست ایجاد کردی؟؟

مدل گوشی و مشخصات کاملشو بگو ؟؟؟

وقتی start fsx رو زدی ازت سوال پرسید ؟؟

وسط کار برق رفت ؟؟؟

در حین کار برنامه stop رو نزدی ؟؟؟

از کدوم روش استفاده کردی xs++ خالی یا از far هم استفاده کردی؟؟؟

!Bikhaneman!
01-06-2007, 00:28
اول به این چند تا سوال جواب بده تا بگم کجا اشتباه کردی . دو تا خط آخر پست اول تایپیک رو خوب خوندی ؟؟

مسیر رو درست ایجاد کردی؟؟

مدل گوشی و مشخصات کاملشو بگو ؟؟؟

وقتی start fsx رو زدی ازت سوال پرسید ؟؟

وسط کار برق رفت ؟؟؟

در حین کار برنامه stop رو نزدی ؟؟؟

از کدوم روش استفاده کردی xs++ خالی یا از far هم استفاده کردی؟؟؟

بله : XS++ ---> files_to_upload ---> ifs ---> settings بعدش دوتا پوشه اینجا وجود داشت یکی acoustic و دیگری Camera

چند ساعت قبل فایل acoustic رو با موفقیت انجام دادم و حتی چند بار از acoustic های مختلف استفاده کردم .
فایل دوربینی که لینکشو دادید رو اول وارد کردم ، با موفقیت انجام شد ، فایلی که دوست عزیز جناب مسعود معرفی کردن برای 810 رو ریختم از اونجا مشکلات شروع شد و گوشی سر آرم سونی اریکسون هنگ میکرد .
بعدش مال خودشو رفتم برگردونم بازم نشد.

الان گوشی اومد بالا اما تو دوربین نمیره . دوباره فایل رو رفتم بریزم بازم هنگ میکنه بالا نمیاد . یه در میون میاد بالا و یا هنگ میکنه نمیاد بالا !!

حین انجام کار هم نه سوالی پرسیده شد ، نه برق رفت و نه هیچ
Stop رو هم نزدم
از far استفاده نکردم . بعد از به وجود اومدن مشکل بالا برای اطمینان از ریخته شدن فایل فقط رفتم ببینم و خواستم کپی کنم که گیر میکنه و انجام نمیشه

مدل گوشی هم W800 هست با CID 36

!Bikhaneman!
01-06-2007, 01:12
مهدی جان اینو چطور توجیه میکنی ؟!!! :

همچنان هنگ بود تا اینکه همینطوری که داشتم به گوشی و بدبختیهام فکر میکردم ! زد به سرم مموری رو در اوردم..به محض انجام اینکار گوشی اومد بالا !!!

تنها دلیل منطقی ای که به ذهنم رسید این بود که احتمالاً اون پوشه مربوط به دوربین عکاسی که تو منوی اصلیه مموری هست و اونی که تو مدیا فایل برای فیلمبرداریه توسط درایور قبلی ایجاد شده بوده و چون درایور جدید نمی تونه با اطلاعات قبلی بوت بشه ، هنگ میکنه !!!

هر دو پوشه مذکور رو پاک کردم...با فار دوتا فایل مربوط به دوربین که تو ifs و پوشه سیستم تو صفحه اصلی بود پاکیدم الان با درایو camera_driver_v[1].90.2 که بازم مسعود خان زحمتشو کشیدن موفق شدم دوربینم راه بندازم .

اما می ترسم درایو اصلیه خودشو بر گردونم !!

نظرت چیه ؟

!Bikhaneman!
01-06-2007, 02:39
اخرین نتایج :

چندبار تست کردم اما نتونستم درایور اورجینال رو برگردونم . نمی دونم...شاید فایلش خرابه
گوشی دیگه هنگ نداره و میاد بالا.
با همه درایورا به جزء مال خودش کار میکنه

iman_s
01-06-2007, 03:53
من يه بار اين درايو ريختم رو گوشي ولي درست كار نكرد يعني بعضي مواقع نميتونستم برم به قسمت دوربين و برميگشت به منو.انصافا هم درايو خوبي هست.
حالا شما گوشيت چيه؟بعد از زدن درايو جديد مستر رسيت هم كرديد؟
خيلي ممنون.موفق باشيد:10:
گوشی من K750 هست.بعد از ریختن درایور هم مستر ریست نکردم.الان هم یک پچ روی گوشیم نصب کردم که درایور دوربینم رو به حافظه داخلی انتقال داده و فقط کافیه درایورهای جدید رو به جای قبلی در اونجا کپی کنم و دیگه برای تغییر درایور نیازی به فار و XS++ ندارم.

D E V I L
01-06-2007, 09:05
گوشی من K750 هست.بعد از ریختن درایور هم مستر ریست نکردم.الان هم یک پچ روی گوشیم نصب کردم که درایور دوربینم رو به حافظه داخلی انتقال داده و فقط کافیه درایورهای جدید رو به جای قبلی در اونجا کپی کنم و دیگه برای تغییر درایور نیازی به فار و XS++ ندارم.
اگه ممكنه لطف كنيد و لينك اين پچ رو واسه ما هم بديد.من كه تا حالا همچين چيزي نديدم.:10:

!Bikhaneman!
01-06-2007, 23:10
کسی هست که w800 داشته باشه ؟

بی زحمت دوتا فایل زیر رو می خوام :

درایور بلوتوث که اگه اشتباه نکنم تو مسیر Fs ---> ifs --->bluetooth هست و درایور دوربین

iman_s
02-06-2007, 03:57
اگه ممكنه لطف كنيد و لينك اين پچ رو واسه ما هم بديد.من كه تا حالا همچين چيزي نديدم.:10:
شما مدل گوشی و نسخه فریم وار گوشیت رو بگو تا برات پیدا کنم.

D E V I L
02-06-2007, 14:42
شما مدل گوشی و نسخه فریم وار گوشیت رو بگو تا برات پیدا کنم.
كا 750 -R1CA021-RED
درضمن من يه پچ داشتم كه درايوهاي صدا-دوربين و صفحه نمايش رو تغيير مي داد.ولي نتونستم درست باهاش كاركنم.
لطفا توضيح بديد كه بعد از نصب پچ چه پوشه هاي رو ودر كجا بايد ايجاد كنم.
خيلي ممنون:11:

iman_s
03-06-2007, 03:48
كا 750 -R1CA021-RED
درضمن من يه پچ داشتم كه درايوهاي صدا-دوربين و صفحه نمايش رو تغيير مي داد.ولي نتونستم درست باهاش كاركنم.
لطفا توضيح بديد كه بعد از نصب پچ چه پوشه هاي رو ودر كجا بايد ايجاد كنم.
خيلي ممنون:11:
گوشی منم دقیقا مثل گوشی شماست و همون پچ کار شما رو راه میندازه.ولی به غیر از درایور دوربین درایورهای صدا و صفحه نمایش رو هم انتقال میده.وقتی این پچ رو با نوت پد باز می کنید متن زیر رو میبینید:
;K750 SW-R1CA021
;Drivers for the camera, acoustics and display resides in the drv dir in Other
;/ifs/settings/acoustic/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/camera/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/display/ --> /tpa/user/other/drv
;Remember to copy the drivers and make the drv directory before flashing!

+44020000
3DD8A4: 6900660073002F00730065007400740069006E00670073002F 00610063006F00750073007400690063 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F006400720076000000000000
3DD8D2: 6900660073002F00730065007400740069006E00670073002F 00630061006D006500720061 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F0064007200760000
3DD8FC: 6900660073002F00730065007400740069006E00670073002F 0064006900730070006C00610079 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F00640072007600000000
برای اینکه فقط درایور دوربین انتقال داده بشه با نوت پد پچ رو ویرایش کنید به این صورت.یا میتونید همین متن رو در نوت پد بریزید و با پسوند VKP ذخیره کنید:
;K750 SW-R1CA021
+44020000
3DD8D2: 6900660073002F00730065007400740069006E00670073002F 00630061006D006500720061 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F0064007200760000
حالا کافیه در فولدر Other در حافظه داخلی(دقت شود در حافظه داخلی نه مموری استیک) یک فولدر با نام Drv بسازید و درایور دوربینتون رو توی اون قرار بدید.

Mahdi_Moosavi
03-06-2007, 10:16
گوشی منم دقیقا مثل گوشی شماست و همون پچ کار شما رو راه میندازه.ولی به غیر از درایور دوربین درایورهای صدا و صفحه نمایش رو هم انتقال میده.وقتی این پچ رو با نوت پد باز می کنید متن زیر رو میبینید:
;K750 SW-R1CA021

+44020000
3DD8A4: 6900660073002F00730065007400740069006E00670073002F 00610063006F00750073007400690063 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F006400720076000000000000
3DD8FC: 6900660073002F00730065007400740069006E00670073002F 0064006900730070006C00610079 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F00640072007600000000
برای اینکه فقط درایور دوربین انتقال داده بشه با نوت پد پچ رو ویرایش کنید به این صورت.یا میتونید همین متن رو در نوت پد بریزید و با پسوند VKP ذخیره کنید:
;K750 SW-R1CA021
+44020000
حالا کافیه در فولدر Other در حافظه داخلی(دقت شود در حافظه داخلی نه مموری استیک) یک فولدر با نام Drv بسازید و درایور دوربینتون رو توی اون قرار بدید.

ببینم این رو w810 کار میکنه یا نه ؟؟؟؟:46:

vahidsport
03-06-2007, 11:29
اقا این پچ هارو با چه نرمافزاری نصب می کنید.flashget یا داوینچی؟

vahidsport
03-06-2007, 12:28
درایوری وجود داره که تو روز مثل 4.5 ودر شب مثل 21.9 عکس بندازه.

mp3
03-06-2007, 16:59
16:07:35| ***** Auth startup (cmd 05-50)
16:07:35| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
16:07:49| 1000...
16:08:03| 2000...
16:08:18| 3000...
16:08:32| 4000...
16:08:35| ...4201
16:08:35| Matches: 0:0003966, 1:000235, 2:0000, 3:0
16:08:35| Totals : 0:0401843, 1:026564, 2:0095, 3:0
16:08:35| Theory : 0:0401720, 1:026677, 2:0104, 3:0
16:08:35| ***** Reset (cmd 01-0C)
16:08:35| Waiting for the phone to disconnect
16:08:35| Waiting for the phone to reconnect
16:08:38| DBID: 8040 (db2010 Marita compact)
16:08:38| proto: 3.1
16:08:38| ***** sending PRODUCTION_ID_LOADER
16:08:38| sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin
16:08:38| QH00 Header
16:08:38| Wait for EsB
16:08:38| Wait for EhM
16:08:38| QA00 Prologue 6532 bytes
16:08:38| Wait for EaTEbS
16:08:38| QD00 Payload 35540 bytes
16:08:38| Wait for EdQ
16:08:38| This is a PRODUCTION_ID loader
16:08:38| +++ sending CS_LOADER...
16:08:38| binary sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin
16:08:38| Header
16:08:38| Prologue 6520 bytes
16:08:39| Payload 478225 bytes
16:08:41| This is a CS loader
16:08:41| ***** Loader activation (cmd 01-09)
16:08:41| ***** GDFS activation (cmd 04-05)
16:08:51| ***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone model (e.g. K750i)
16:08:51| Binary answer is: 04-ff
16:08:51| This loader is LOCKED (errorcode=30)
16:08:51| ***** Auth startup (cmd 05-50)
16:08:51| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
16:09:05| 1000...
16:09:19| 2000...
16:09:24|
16:09:24| ***** AuthB (cmd 05-43)
16:09:24| Binary answer is: 05-02 (4500)
16:09:24| Phone should be unlocked now
16:09:24| ...2346
16:09:24| Matches: 0:0002210, 1:000135, 2:0000, 3:1
16:09:24| Totals : 0:0404053, 1:026699, 2:0095, 3:1
16:09:24| Theory : 0:0403920, 1:026822, 2:0105, 3:0
16:09:24| ***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone name (e.g. K750i)
16:09:24| Binary answer is: 04-ff (4B0037003500300069000000BABE6E0067007500610067006 5002D00D0FFFFFF18000010B02D254469012D006E00BABE013 3354C1DAC3CB06C976A4C6CFD5B4C0000000000000000)K750 inguage--%Di-n35L<ljLl[L
16:09:24| This loader is UNLOCKED
16:09:24| ***** FS activation, please wait

دوستان مال من بعد از 2 ساعت این please waite رو میده بعد دیگه جلو تر نمیره .
باید صبر کنم یا مشکل داره نمیشه؟

D E V I L
03-06-2007, 17:32
;K750 SW-R1CA021

+44020000
;K750 SW-R1CA021
+44020000
خيلي ممنون از راهنماييتون.امتحانش مينم:11:

vahidsport
03-06-2007, 17:38
این پچ هارو با چه نرمافزاری نصب می کنید.flashget یا client ؟ یه توضیح کوچیک در مورد نصب پچ اگه کسی می تونه به ده.

D E V I L
03-06-2007, 18:11
این پچ هارو با چه نرمافزاری نصب می کنید.flashget یا client ؟ یه توضیح کوچیک در مورد نصب پچ اگه کسی می تونه به ده.
من با فارمنيجر نصب ميكنم.بدون پريدن رجيستر
با Gslide هم ميشه پچ اضافه كرد ولي براي سريال چينج ها بدرد نميخوره.
آموزش هر دوشم تو همين سايت هست دنبالش بگردي پيدا ميشه.
كلوپ هك گوشي هاي سوني اريكسون رو جستجو كن

Mahdi_Moosavi
03-06-2007, 19:08
16:07:35| ***** Auth startup (cmd 05-50)
16:07:35| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
16:07:49| 1000...
16:08:03| 2000...
16:08:18| 3000...
16:08:32| 4000...
16:08:35| ...4201
16:08:35| Matches: 0:0003966, 1:000235, 2:0000, 3:0
16:08:35| Totals : 0:0401843, 1:026564, 2:0095, 3:0
16:08:35| Theory : 0:0401720, 1:026677, 2:0104, 3:0
16:08:35| ***** Reset (cmd 01-0C)
16:08:35| Waiting for the phone to disconnect
16:08:35| Waiting for the phone to reconnect
16:08:38| DBID: 8040 (db2010 Marita compact)
16:08:38| proto: 3.1
16:08:38| ***** sending PRODUCTION_ID_LOADER
16:08:38| sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin
16:08:38| QH00 Header
16:08:38| Wait for EsB
16:08:38| Wait for EhM
16:08:38| QA00 Prologue 6532 bytes
16:08:38| Wait for EaTEbS
16:08:38| QD00 Payload 35540 bytes
16:08:38| Wait for EdQ
16:08:38| This is a PRODUCTION_ID loader
16:08:38| +++ sending CS_LOADER...
16:08:38| binary sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin
16:08:38| Header
16:08:38| Prologue 6520 bytes
16:08:39| Payload 478225 bytes
16:08:41| This is a CS loader
16:08:41| ***** Loader activation (cmd 01-09)
16:08:41| ***** GDFS activation (cmd 04-05)
16:08:51| ***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone model (e.g. K750i)
16:08:51| Binary answer is: 04-ff
16:08:51| This loader is LOCKED (errorcode=30)
16:08:51| ***** Auth startup (cmd 05-50)
16:08:51| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
16:09:05| 1000...
16:09:19| 2000...
16:09:24|
16:09:24| ***** AuthB (cmd 05-43)
16:09:24| Binary answer is: 05-02 (4500)
16:09:24| Phone should be unlocked now
16:09:24| ...2346
16:09:24| Matches: 0:0002210, 1:000135, 2:0000, 3:1
16:09:24| Totals : 0:0404053, 1:026699, 2:0095, 3:1
16:09:24| Theory : 0:0403920, 1:026822, 2:0105, 3:0
16:09:24| ***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone name (e.g. K750i)
16:09:24| Binary answer is: 04-ff (4B0037003500300069000000BABE6E0067007500610067006 5002D00D0FFFFFF18000010B02D254469012D006E00BABE013 3354C1DAC3CB06C976A4C6CFD5B4C0000000000000000)K750 inguage--%Di-n35L<ljLl[L
16:09:24| This loader is UNLOCKED
16:09:24| ***** FS activation, please wait

دوستان مال من بعد از 2 ساعت این please waite رو میده بعد دیگه جلو تر نمیره .
باید صبر کنم یا مشکل داره نمیشه؟

ببین درست حدس میزنم : گوشیت k750 cid49 هستش و با phone xs داری هک میکنی .

برنامه گوشیت رو UNLOCKED کرده ولی نمیتونه به فایل های fs دسترسی پیدا کنه مشکلی نیست . close رو بزن

بیا بیرون دوباره باتری رو فول شارژ کن با برنامه xs++ امتحان کن . اون می تونه هکش کنه .

فقط اگه با برنامه xs++ هک کردی اگه بلافاصله بعد از زدن start fsx ازت سوال پرسید no رو بزن . یادت نره ها .

!Bikhaneman!
03-06-2007, 22:52
راهی هست که بشه منوی گوشیهای CID49 رو مثل CID 36 دستکاری و تغییر داد ؟

Mahdi_Moosavi
03-06-2007, 23:40
راهی هست که بشه منوی گوشیهای CID49 رو مثل CID 36 دستکاری و تغییر داد ؟

چرا نمیشه با همین xs++ میشه ، اول این مسیر رو تو پوشه file_to_upload برنامه ایجاد کن : tpa/preset/system/desktop/flash

بعد هر flash meno یی که پیدا کردی بریز تو پوشه flash بعد برو تو کار brute forcing . :31: :31:

mp3
04-06-2007, 10:04
ببین درست حدس میزنم : گوشیت k750 cid49 هستش و با phone xs داری هک میکنی .

برنامه گوشیت رو UNLOCKED کرده ولی نمیتونه به فایل های fs دسترسی پیدا کنه مشکلی نیست . close رو بزن

بیا بیرون دوباره باتری رو فول شارژ کن با برنامه xs++ امتحان کن . اون می تونه هکش کنه .

فقط اگه با برنامه xs++ هک کردی اگه بلافاصله بعد از زدن start fsx ازت سوال پرسید no رو بزن . یادت نره ها .

خیلی ممنون که جواب دادی
درسته همین هست که تو میگی.
ولی من با x++یه مشکل دیگه دارم و این هست که تا اینجا بیشتر نمیره و گوشی روشن میشه و من اون درایور جدید برایه usbکه گوشی روشن نشه رو هم نصب کردم و لی باز روشن میشه.
باید چیکار کنم؟؟
22:33:46| This is a PRODUCTION_ID loader
22:33:46| Activating GDFS...
22:33:46| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K750)
22:33:46| ...using GDFS name
22:33:46| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
22:33:46| PHONE INFO
22:33:46| DBID: db2010
22:33:46| OTP CID: 49
22:33:46| EROM CID: 49
22:33:46| EROM color: Red
22:33:46| IMEI: 35437601xxxxxx
22:33:46| Phone: K750
22:33:46| Operator: EMEA_6
22:33:46| CDA: CDA102295/7 R2A
22:33:46| Firmware: R1AA008
22:33:46| EROM: n/a
22:33:46| Ready for operation!
22:33:50| +++ Sending CS_LOADER...
22:33:50| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r3l.bin...
22:33:53| This is a CHIPSELECT loader
22:33:53| Activating loader...
22:33:53| Activating GDFS...
22:33:54| Checking if loader is unlocked...
22:33:54| This loader is LOCKED (errorcode=30)
22:33:54| ***** Auth startup (cmd 05-50)
22:33:54| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
22:34:09| Try #1000 and counting...
22:34:24| Try #2000 and counting...
22:34:39| Try #3000 and counting...
22:34:53| Try #4000 and counting...
22:34:57| ...4201
22:34:57| Matches: 0:0003926, 1:000275, 2:0000, 3:0
22:34:57| Totals : 0:0003926, 1:000275, 2:0000, 3:0
22:34:57| Theory : 0:0003938, 1:000261, 2:0001, 3:0
22:34:57| ***** Reset (cmd 01-0C)
22:34:57| Waiting for the phone to disconnect
22:34:57| Waiting for the phone to reconnect

اینم log برنامه x++

D E V I L
04-06-2007, 10:18
چرا نمیشه با همین xs++ میشه ، اول این مسیر رو تو پوشه file_to_upload برنامه ایجاد کن : tpa/preset/system/desktop/flash

بعد هر flash meno یی که پیدا کردی بریز تو پوشه flash بعد برو تو کار brute forcing . :31: :31:

اين مسيري كه شما گفتيد مال w810 هست.براي w800 و k750 بايد اين مسير رو ايجاد كنيد
fs/tpa/preset/system/menu

mp3
04-06-2007, 10:26
من با فارمنيجر نصب ميكنم.بدون پريدن رجيستر
با Gslide هم ميشه پچ اضافه كرد ولي براي سريال چينج ها بدرد نميخوره.
آموزش هر دوشم تو همين سايت هست دنبالش بگردي پيدا ميشه.
كلوپ هك گوشي هاي سوني اريكسون رو جستجو كن

ببخشید من هرچی پلاگین برای far دانلود میکنم کار نمیکنه میشه پوشه پلاگینتو یه جایی اپلود کنی من دانلود کنم .
ممنون میشم اگه بکنید این کار رو.

Mahdi_Moosavi
04-06-2007, 10:48
خیلی ممنون که جواب دادی
درسته همین هست که تو میگی.
ولی من با x++یه مشکل دیگه دارم و این هست که تا اینجا بیشتر نمیره و گوشی روشن میشه و من اون درایور جدید برایه usbکه گوشی روشن نشه رو هم نصب کردم و لی باز روشن میشه.
باید چیکار کنم؟؟
22:33:46| This is a PRODUCTION_ID loader
22:33:46| Activating GDFS...
22:33:46| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K750)
22:33:46| ...using GDFS name
22:33:46| PHONE INFO
22:33:46| DBID: db2010
22:33:46| OTP CID: 49
22:33:46| EROM CID: 49
22:33:46| EROM color: Red
22:33:46| IMEI: 35437601xxxxxx
22:33:46| Phone: K750
22:33:46| Operator: EMEA_6
22:33:46| CDA: CDA102295/7 R2A
22:33:46| Firmware: R1AA008
22:33:46| EROM: n/a
22:33:46| Ready for operation!
22:33:50| +++ Sending CS_LOADER...
22:33:50| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r3l.bin...
22:33:53| This is a CHIPSELECT loader
22:33:53| Activating loader...
22:33:53| Activating GDFS...
22:33:54| Checking if loader is unlocked...
22:33:54| This loader is LOCKED (errorcode=30)
22:33:54| ***** Auth startup (cmd 05-50)
22:33:54| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
22:34:09| Try #1000 and counting...
22:34:24| Try #2000 and counting...
22:34:39| Try #3000 and counting...
22:34:53| Try #4000 and counting...
22:34:57| ...4201
22:34:57| Matches: 0:0003926, 1:000275, 2:0000, 3:0
22:34:57| Totals : 0:0003926, 1:000275, 2:0000, 3:0
22:34:57| Theory : 0:0003938, 1:000261, 2:0001, 3:0
22:34:57| ***** Reset (cmd 01-0C)
22:34:57| Waiting for the phone to disconnect
22:34:57| Waiting for the phone to reconnect

اینم log برنامه x++

مگه میشه آخه یعنی منظورت اینه که با xs++ گوشیت روشن میشه وسط کار و با phone xs روشن نمیشه ؟:18:

من به شخصه اولین باره که دارم این مشکل رو می شنوم . در جوابت هم باید بگم جز اون راه حلی که حمید جان

گذاشت هیچ راهی وجود نداره کل بچه های فرم های خارجی تو کفش موندن . :2: .

میگم ویندوزت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه :46: . بعد از اینکه ویندوزت رو عوض کردی این usb flash رو

امتحان کن : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mp3
04-06-2007, 11:38
مگه میشه آخه یعنی منظورت اینه که با xs++ گوشیت روشن میشه وسط کار و با phone xs روشن نمیشه ؟:18:

من به شخصه اولین باره که دارم این مشکل رو می شنوم . در جوابت هم باید بگم جز اون راه حلی که حمید جان

گذاشت هیچ راهی وجود نداره کل بچه های فرم های خارجی تو کفش موندن . :2: .

میگم ویندوزت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه :46: . بعد از اینکه ویندوزت رو عوض کردی این usb flash رو

امتحان کن : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون بازم که جواب دادی
این ادرس USB فیلتر هست اگه میشه یه لینک دیگه بدید.
اگر هم ممکن هست براتون لینک جدید ترین XS++ رو که کار میکنه بدید.
تشکرررررررررررررررررررر.

!Bikhaneman!
04-06-2007, 15:54
خوب ، برای افزایش تعداد Sms چی ؟
مهدی جان یه تاپیک هم برای اینا ایجاد کن فکر کنم خیلی طرفدار داشته باشه . تو امضات چیزی در این مورد ندیدم .

E2
04-06-2007, 16:07
........................................

!Bikhaneman!
04-06-2007, 16:29
SEFP Plugin for CID49 لازم دارم .

Mahdi_Moosavi
04-06-2007, 18:28
ممنون بازم که جواب دادی
این ادرس USB فیلتر هست اگه میشه یه لینک دیگه بدید.
اگر هم ممکن هست براتون لینک جدید ترین XS++ رو که کار میکنه بدید.
تشکرررررررررررررررررررر.

این از xs++ که خودم همین الان آزمایش کردم : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

isp شما دیگه خیلی خفنه !!! divshare رو برداشته فیلتر کرده :18: . اشتباه کن من usb رو امتحان کردم درسته .

Mahdi_Moosavi
04-06-2007, 18:35
خوب ، برای افزایش تعداد Sms چی ؟
مهدی جان یه تاپیک هم برای اینا ایجاد کن فکر کنم خیلی طرفدار داشته باشه . تو امضات چیزی در این مورد ندیدم .

عزیزم این روش اولا فقط رو گوشی های k750 و w800 کار میکنه . دومآ قدیمی شده تو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تایپک بگردی پیداش می کنیش .

سومآ گوشیت باید حتمآ سریال اصلی باشه .

!Bikhaneman!
04-06-2007, 20:05
عزیزم این روش اولا فقط رو گوشی های k750 و w800 کار میکنه . دومآ قدیمی شده تو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تایپک بگردی پیداش می کنیش .

سومآ گوشیت باید حتمآ سریال اصلی باشه .

تو یکی از فرومهای خارجی دیدم . اموزش رو برای W810 گذاشته بود ! دیگه پیداش نکردم .
اما یه فار پیدا کردم که CID 49 رو کامل ساپورت میکنه . باید تست کنم ببینم با همون روش قدیمی و با این ورژنش میشه دستکاری کرد یا نه .

vahidsport
04-06-2007, 21:22
MP3 جانراست میگه با xs++ روشن میشه.من با Phone xs 2.10 alpha 6 این کارو میکنم دیگه گوشی روشن نهمیشه.البته من وقتی با xs++ کار می کردم اولش روشن میشد.ولی از وقتی که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار می کنم اولش روشن نه می شه.

loads
05-06-2007, 00:41

پس این disply driver چی شد ؟

iman_s
05-06-2007, 01:07
ببینم این رو w810 کار میکنه یا نه ؟؟؟؟:46:
نه این فقط مخصوص K750 هست.اگر گوشی شما رجیستر اصلی باشه میتونی پچ مخصوص W810 پیدا کنی و با Gslide به فایل Main اضافه کنی و روی گوشی فلش کنی.هر چند که برای W810 پچ خیلی کم گیر میاد.

Mahdi_Moosavi
05-06-2007, 11:24
پس این disply driver چی شد ؟

دوست عزیز مثل اینکه ماهی یه بار این طرف ها سر میزنی من که تو صفحه 11 گذاشتم : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این درایور فقط رو w700 , w800 , k750 کار می کنه رو w810 امتحان نکنی ها :41: . گوشیت دیگه بالا نمیاد . :41:

D E V I L
05-06-2007, 11:39
دوست عزیز مثل اینکه ماهی یه بار این طرف ها سر میزنی من که تو صفحه 11 گذاشتم : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این درایور فقط رو w700 , w800 , k750 کار می کنه رو w810 امتحان نکنی ها :41: . گوشیت دیگه بالا نمیاد . :41:
من اين درايو رو روي كا750 ريختم چيزي عوض نميشه.:41:
بيخودي خودتونو اذيت نكنيد:46:

vahidsport
05-06-2007, 18:02
اقا این پچ هارو میشه با Gflash نصب کرد.طریقه نصب با فار رو یکی بگه لطفا.پچی که نصب شده می شه پاکش کرد.

iman_s
06-06-2007, 02:34
اقا این پچ هارو میشه با Gflash نصب کرد.طریقه نصب با فار رو یکی بگه لطفا.پچی که نصب شده می شه پاکش کرد.
اگه گوشیت W810 هست نه.چون هنوز فار به طور کامل W810 رو ساپورت نمیکنه.ولی برای گوشیهاسی که بوسیله فار ساپورت میشن(مثل K750 و w800) فقط کافیه وارد فولدر FLASH شده و پچ را در آنجا کپی کنیم تا پچ روی گوشی نصب بشه و برای پاک کردن همین کار را میکنیم و وقتی پنجره تایید کپی باز میشه گزینه Remove Patch را میزنیم تا پچ حذف بشه.

vahidsport
06-06-2007, 16:52
iman جان حتما تستش می کنم .راستی با این کار IMEI گوشی پاک نمیشه.

mp3
06-06-2007, 19:18
کمک کنید به من لطفا
ببنید من وقتی با xs++ کار میکنم گوشیم که k750 هست روشن میشه حتی windows رو هم دوباره نصب کردم اما بازم نشد
وقتی هم که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار میکنم گوشیم تا باز کردن لودر میره اما وقتی که پیام please waite رو برای دسترسی به fs میده دیگه جلونر نمیره و هنگ میکنه .
اگه ممکنه راهنمایی کنید.

iman_s
07-06-2007, 01:49
iman جان حتما تستش می کنم .راستی با این کار IMEI گوشی پاک نمیشه.خیالت راحت باشه IMEI گوشی عوض نمیشه.من خودم تا حالا چندین پچ نصب و حذف کردم.

iman_s
07-06-2007, 01:53
کمک کنید به من لطفا
ببنید من وقتی با xs++ کار میکنم گوشیم که k750 هست روشن میشه حتی windows رو هم دوباره نصب کردم اما بازم نشد
وقتی هم که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار میکنم گوشیم تا باز کردن لودر میره اما وقتی که پیام please waite رو برای دسترسی به fs میده دیگه جلونر نمیره و هنگ میکنه .
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
وقتی گوشی روشن میشه یعنی درایور USb Flash نصب نیست.از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور USB Flash رو بگیر و نصب کن درست میشه.
برای نصب گوشی رو خاموش کن.بعد دکمه C از روی گوشی رو نگه دار و کابل رو وصل کن و در پنجره New Hardware Found مسیر درایور USb رو بده.

iman_s
07-06-2007, 01:56
کمک کنید به من لطفا
اگه ممکنه راهنمایی کنید.

mp3
07-06-2007, 11:07
شما پست من رو کامل ندیدی فکر کنم.
drivere usb رو نصب کردم که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار میکنه دیگه اما تا مرحله ای میره بعد که به fs میرسه هنگ میکنه و ادامه نمیده.
با xs++ هم تا یک مرحله میره بعد که میرسه به جایی که باید reset کنه و دوباره conect بشه گوشیم روشن میشه.

D E V I L
07-06-2007, 11:59
شما پست من رو کامل ندیدی فکر کنم.
drivere usb رو نصب کردم که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار میکنه دیگه اما تا مرحله ای میره بعد که به fs میرسه هنگ میکنه و ادامه نمیده.
با xs++ هم تا یک مرحله میره بعد که میرسه به جایی که باید reset کنه و دوباره conect بشه گوشیم روشن میشه.
متاسفانه اين برنامه شانسيه.:24:
واسه من هم همينطور ميشد.فقط يه بار همون دفعه اول كه try ميكرد گوشي هك شد اصلا باورم نميشد!
بعد از اون هرچي زور زدم نتونستم هكش كنم تا چهار ساعتم نشستم پشت برنامه ولي هيچچي دوباره گوشي روشن ميشد و روز از نو روزي از نو:42:
تا اينكه.....
با فار منيجر آشنا شدم :36:
الان دارم با فار منيجر كارميكنم خيلي باهاله تو كمتر از 5 دقيقه هكش ميكنم!:33:
در ضمن با اين برنامه نميشه رو گوشي پچ ريخت كه خيلي باهالتر از درايو صدا و دوربينه ولي با فار ميشه.:12:
اگه ميخاي با XS++ كار كني چاره نيست بايد بسوزي و بسازي.:24: :24: :24: :24: :24:

vahidsport
07-06-2007, 12:36

یعنی موقعی که گوشی روشنه میشه درایورو عوض کرد با خود گوشی.کسی تا حالا این پچ رو ریخته.

vahidsport
07-06-2007, 12:42
;K750 SW-R1CA021

+44020000

اگه من این متن رو تو نوت پد باز ش کنم بعد سیو کنم بعد پسوندشو دستی عوض کنم حله؟

D E V I L
07-06-2007, 13:26
یعنی موقعی که گوشی روشنه میشه درایورو عوض کرد با خود گوشی.کسی تا حالا این پچ رو ریخته.

من اين پچ رو ريختم رو گوشي.الان هم از خود گوشي با برنامه mobyexplorer‌درايو دوربين رو عوض ميكنم.
من حتي مسير فايل layout.xml و پوشه mp3player رو به حافظه داخلي انتقال دادم.منوهارم همينطور.حدود30 تا منو دارم و از خود وشي با برنامه mobyexplorer عوضشون ميكنم.
هر كدوم از پچ هارو خاستي بگو تا توو كلوپ پچ براي گوشي هاي سوني ريكسون برات بزارم همراه با توضيحاتش

mp3
07-06-2007, 17:04
متاسفانه اين برنامه شانسيه.:24:
واسه من هم همينطور ميشد.فقط يه بار همون دفعه اول كه try ميكرد گوشي هك شد اصلا باورم نميشد!
بعد از اون هرچي زور زدم نتونستم هكش كنم تا چهار ساعتم نشستم پشت برنامه ولي هيچچي دوباره گوشي روشن ميشد و روز از نو روزي از نو:42:
تا اينكه.....
با فار منيجر آشنا شدم :36:
الان دارم با فار منيجر كارميكنم خيلي باهاله تو كمتر از 5 دقيقه هكش ميكنم!:33:
در ضمن با اين برنامه نميشه رو گوشي پچ ريخت كه خيلي باهالتر از درايو صدا و دوربينه ولي با فار ميشه.:12:
اگه ميخاي با XS++ كار كني چاره نيست بايد بسوزي و بسازي.:24: :24: :24: :24: :24:
منم میخوام xs++ رو بیخیال بشم برم با far کار کنم .
اگه ممکنه برات و کمکی به من بکنی فایل پلاگینه far که خودت باهاش کار میکنی رو برام یه جایی upload کن fun بعد من download کنم اخه من یه بار با far کار کردم گوشیم دیگه روشن نشد برایه همین مشکل دارم .
ممنون میشم اگه این کار رو بکنی برام.
مدل گوشیت چیه؟؟؟؟؟؟؟

vahidsport
07-06-2007, 19:41
tohidshamspour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان من بیشتر داریور دوربین،صداودیسپلی بدردم می خوره ولی اگه همشو دادی دستت درد نکه ممنون میشم.

vahidsport
07-06-2007, 19:54
tohidshamspour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان من بیشتر داریور دوربین،صداودیسپلی بدردم می خوره ولی اگه همشو دادی دستت درد نکه ممنون هم میشم.راستی این عکسی که برای اواتارت گذاشتی اندازه اصلی چقدر اون نوشته هکی که روش داره اون روشه یا خودت روش انداختیش.

D E V I L
07-06-2007, 22:23
tohidshamspour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان من بیشتر داریور دوربین،صداودیسپلی بدردم می خوره ولی اگه همشو دادی دستت درد نکه ممنون هم میشم.راستی این عکسی که برای اواتارت گذاشتی اندازه اصلی چقدر اون نوشته هکی که روش داره اون روشه یا خودت روش انداختیش.

با ايچ پچي كه ميزارم هر سه رايو به پوشه drv در حافظه داخلي گوشي منتقل ميشه.
فقط يادت باشه اول پوشه drv رو درست كن و فايلها رو توش بريز هرسه درايو رو.فقط بايد خود فايلها رو بريزي و نبايد داخل اين پوشه پوشه ديگه اي باشه
در مورد آواتار هم كار خودم نيست همينطوري آماده بود.جالبه؟
دانلود پچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iman_s
08-06-2007, 02:57
بله خیلی راحت میشه درایور دوربین رو عوض کرد بدون خاموش کردن گوشی.(برای درایور صدا باید گوشی یکبار خاموش و روشن شود).من خودم برای مقایسه و تست رایورهای دوربین از یک منظره با چندین درایور عکس میگیرم اون هم در عرض مدت کوتاهی.

vahidsport
08-06-2007, 17:37
tohidshamspour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان نذرت قبول حتما تستش می کنم.درمورد این عکس خوراکه عکس لود گوشی است .

vahidsport
08-06-2007, 20:57
اقا من این نو تست کردم خیلی عالی بود.با این پچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد.

nkhdiscovery
28-06-2007, 20:13

نه خیلی خوبی اما این که ف - ی -ل- ت- ر - شده!!!

nkhdiscovery
28-06-2007, 20:14

نه خیلی خوبی اما این که ف - ی -ل- ت- ر - شده!!! برات امکانش هست لینک جدید بزاری؟

ببخشید قبل از تغییر فرستاده شد دوتا شد! میخواستم پست قبلیمو پاک کنم بلد نبودم!

The End
28-06-2007, 20:43
بسیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــار عالی بود ممنونم

Mahdi_Moosavi
29-06-2007, 01:17
نه خیلی خوبی اما این که ف - ی -ل- ت- ر - شده!!!

نه عزیز همین الان تستش کردم درست بود مشکل از isp شما هستش .

تورنادو
05-07-2007, 17:43
دمت گرم ! خيلي عالي بود .....

pouria007
05-07-2007, 19:52
درايور سراغ نداريد که اندازه فيلمبرداري رو هم زياد بکنه ؟

D E V I L
05-07-2007, 19:58
درايور سراغ نداريد که اندازه فيلمبرداري رو هم زياد بکنه ؟
همچين درايوي وجود نداره:41:

hbk360
06-07-2007, 17:14
نه عزیز همین الان تستش کردم درست بود مشکل از isp شما هستش .
برای من هم فی لتره

hbk360
06-07-2007, 22:48
با با یکی پیدا نمیشه یه لینک بده

M A R S H A L L
07-07-2007, 00:15
دوستان يه مسئله اي كه شما متاسفانه رعايت نكرديد آموزش دقيق افزايش كيفيت فيلمبرداري براي افراد مبتدي تر مثل منه.
اصلاً‌ يه اصطلاحاتي كه فقط خودتون از اون سر در مياريد.
لطفاً علاوه بر مواردي كه در صفحه اول تاپيك به صورت آموزش آورده شده,موارد جزئي تر هم مثل لزوم خاموش بودن گوشي در حين كار يا نه؟و به طور كلي شرح قدم به قدم.اين كار به هر حال يه نوع هك محسوب ميشه پس بايد دقيق انجام بشه.من كاراي اوليه رو كردم.فايلها رو هم داونلود كردم حالا منتظرم شروع كنم.اما نمي دونم قبل از شروع بايد گوشي رو خاموش كنم يا در حين كار خاموش كنم كي C رو فشار بدم و موارد خيلي جزئي تر از اين.ممنون مشم دقيق تر توضيح بديد.
با سپاس از شما

K A R I M I
07-07-2007, 00:26
شما می خواهید با ++xs هک رو شروع کنید ؟

M A R S H A L L
07-07-2007, 00:34
هر طور كه افراد واردي مثل شما توضيح بدن عمل ميكنم.
البته گوشي بنده به قول شما چنج نيست و سريال اصليه.
حالا منتظرم.

K A R I M I
07-07-2007, 01:04
اگر همه چیز رو دانلود کرده اید شروع میکنیم !
توضیحات کلی رو که دوستان داده اند من فقط یه ذره شفاف تر میگم ...
فرض می کنیم که گوشیتون W810i هست و شما همه موارد گفته شده رو دانلود و نصب کرده اید و پلاگین ها رو درست کپی کرده اید ...
چون گوشیتون سریال اصلیه و چنجی نبوده با فار حکش می کنیم ، ابتدا XS رو اجرا کنید و Start رو بزنید گوشیه خود رو خاموش کنید باطری و سیم و مموری رو دربیارید و دوباره باطری رو جا بزنید ، c رو روی موبایل نگه دارید و usb رو به موبایل وصل کنید اگر مراحل فوق رو درست انجام دهید برنامه گوشیه شما رو شناسایی میکنه و Ready for operation رو نشون میده ، حالا شما باید فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو درقسمت بالایی بهش آدرس بدین ( flash main ) و فلش رو بزنید ، بعد از انجام عملیات دوباره باطری و usb رو در بیارید ،حالا فار رو اجرا کنید alt + F1 رو بزنید و SEFP رو انتخاب کنید و در سمت راست مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و بعد ok کنید و دوباره باطری رو جا بزنید ، c رو روی موبایل نگه دارید و usb رو به موبایل وصل کنید اگر مراحل فوق رو درست انجام دهید برنامه گوشیه شما رو شناسایی میکنه و میره تو گوشی در اینجا دوستان توضیحات لازم رو داده اند و شما کارهاتون رو انجام میدید و دوباره میرید سراغ XS و مثل روش قبل گوشیتون رو بهش وصل می کنید و اینبار فایل مین رو رو گوشیتون فلش میکنید ( اگه فایل رست جواب نداد ) همان طوری که w810_p3k_dcu.49R.ssw رو فلش کردید حالا اگه بازم سوالی بود بپرسید تا کار دست خودتون ندید !

sajadblog.blogfa
11-07-2007, 12:18
آقا برای w810 باید فایل cid49 رو آپ کرد یا فایل cid 36 .
باتشکر

Mahdi_Moosavi
12-07-2007, 11:48
آقا برای w810 باید فایل cid49 رو آپ کرد یا فایل cid 36 .
باتشکر

شما واسه w810 و k750 cid 36 رو آپ کنید . lمنظورم همون فایل اولی هستش .

Mahdi_Moosavi
12-07-2007, 12:13
برای من هم فی لتره

تمام دوستانی که با دانلود مشکل داشتن دوباره به صصفحه اول مراجعه کنن . لینک ها اصلاح شد .

saeed_msh
16-09-2007, 20:35
سلام . من این درایور رو پیدا کردم . اگه میشه یکی توضیحاتشو به فارسی تبدیل کنه ممنون میشم .

درایور 8.64 :

اینم لینک توضیحاتش :

منتظرم .

hamedxx1
29-04-2008, 18:00
سلام من درایور ورژن 21 ریختم الان دیگه وقتی کاور دوربین باز میکنی(تو اوتاق زیرلامپ) نصف صفحه پرنگ تر از نصف بالایی است البته بعد از چند ثانیه درست میشه وتوعکس چیزی مشخص نیست.دراو خودشو ریختم نشد چندتا دیگرو امتحان کردم بازم نشد گوشیرو فلش کردم نشد بکآبو رایت کردم نشد.حالا شما میگین چیکار کنم.به نظر شما با باکس فلش بشه درست میشه؟

SonyEricsson
08-05-2008, 20:02
لطفا آموزش ++xs براي نصب اين درايور بزاريد لطفا!!

hosiyar
12-05-2008, 20:09
آقا من قبلا یه درایور رو گوشیم w810 ریختم . الان اشکالی نداره که یه درایور دیگه بریزم ؟؟؟

adrenalin
12-05-2008, 21:05
نه مشکلی پیش نمیاد

sahar-hd
21-07-2008, 14:04
حامد:
اگه مين و اف اس يه فريمور ديگه رو داري فلش كن بعدش دوباره مين و اف اس خودشو روش فلش كن همه چيز درست ميشه

sahar-hd
21-07-2008, 14:17
يه درايو مي خا كه زووومش زياد باشه و كيفيتش هم عالي باشه درايوي كه زوووووووم واقيش زياد باشه و با كيفيت هم تو عكس و هم فيلم برداري
لطفا معرفي كنيد
k750 r1ca021

pouria007
22-07-2008, 10:54
يه درايو مي خا كه زووومش زياد باشه و كيفيتش هم عالي باشه درايوي كه زوووووووم واقيش زياد باشه و با كيفيت هم تو عكس و هم فيلم برداري
لطفا معرفي كنيد
k750 r1ca021

Super cam بد نیست
اما به شخصه درایور 9.98 رو توصیه میکنم البته زومش مثل Super cam 32X نیست اما 16X بد نیست
کیفیتش رو هم نگو محشره

sahar-hd
23-07-2008, 17:06
از كجا بگيرم؟؟؟؟

pouria007
31-07-2008, 09:33
از كجا بگيرم؟؟؟؟

و خداوند سرچ را آفرید..
بگرد پیدا میکنی
فکر کنم تو انباری فایلام داشته باشم حالا میگردم ببینم پیداش میکنم
این هاپو xp هم که خیلی بی عرضه بازی در میاره پیداش نمیکنه

Shredder
27-03-2009, 00:08
این آپ دیت کدن درایور دوربین رو با SETOOL هم میشه انجامید؟؟
البته گوشی من K750i بود که فرمورشو با همین حضرت setool به W800 ارتقا دادم..
حالا دوربین زوم میکنه اما حین ذخیره در حالت عادی و از همون فاصله ذخیره میکنه یعنی زوم، پشم....
حالا سوپرمد و سوپر کم پیشکش..به دردسراش نمیرزه :13: مضراتش به مراتب به فوایدش میچربه، چه کنم که دوربین همون عکس عادیش رو بگیره؟؟:5:

NINTENDO_DS
27-03-2009, 10:04
دوستان اگر ممکنه این درایو دوربین پی 990 رو هم بزارین با آموزش که منم برم نصب کنم
ممنون

vahidsport
27-03-2009, 12:02
دوستان اگر ممکنه این درایو دوربین پی 990 رو هم بزارین با آموزش که منم برم نصب کنم

اینو تو گوگل سرچ کن

تقویت دوربین p990

Sasuke-7
28-03-2009, 18:21
ممنون
درخواستتو در بخش uiq بیان کن!
البته فکر کنم همونجا سرچ کنی پیدا می کنی

lindows
17-11-2009, 12:31
لينك هاي صفحه اول هيچ كدوم كار نميدن
يكي آپديت كنه

R@R#M@N
17-11-2009, 16:11
تاپیک 2 سال پیشه دیگه !