PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزاری مفید برای خانومهای محترم!!

S0R3N4
23-05-2007, 18:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Software that calculates the date of ovulation. One of the most power systems for monitoring women\'s health. Detect the period most propitious for conception or preventing a pregnancy. Get detailed data about each day of your menstrual cycle, the prediction of your child\'s ---, information about your child\'s birth date. Supporting irregular cycles, showing the number of days before menstruation and ovulation, reminders, a calendar for half a year, statistics, export, printing, password protection and much more...
نرم افزاری مفید برای خانومهای محترم که با کمک اونمی تونند دوره های مختلف وضعیت جسمانی خود رو کنترل کنند.

Download: 7.67 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

S0R3N4
23-05-2007, 18:53
Password:
بدون فاصله W W W.M I X I R A N.C O M

ramin-ahmadi
23-05-2007, 21:49
من نمیدونم مدیر محترم چرا فقط به پست های من گیر میده !! چرا این پست رو ندیدید پس ؟ چرا ایشون که اسم نرم افزار رو نیاوردند اشکالی نداره ولی اگه من کوچکترین خطایی بکنم کل مدیرها میریزن سر من !!

WooKMaN
23-05-2007, 22:14
من نمیدونم مدیر محترم چرا فقط به پست های من گیر میده !! چرا این پست رو ندیدید پس ؟ چرا ایشون که اسم نرم افزار رو نیاوردند اشکالی نداره ولی اگه من کوچکترین خطایی بکنم کل مدیرها میریزن سر من !!
نه عزيزدل ... اينجا همه يه طور ديده ميشن ...

--------------------------

عزيزدل اسم برنامه رو تو عنوان تاپيك بنويس ! ... از قوانين بيده ...

;)

casabella
24-05-2007, 03:48
:39: :39: :39: :39: :39:

S0R3N4
24-05-2007, 18:17

سلام

بابا من کجا اسم برنامه رو نیاوردم توی عکسی که گذاشتم اسم هست
مگه حتما لازم هست بنویسم ؟ باشه بفرما:

4Woman Only

Viren
25-05-2007, 01:53
سلام

بچه ها اینقدر به هم نپیچید.
انجمن نرم افزار برای همه هست.