ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی کار با جدول ها را در دریم ویور توضیح بده .

ehsan30
23-05-2007, 17:07
سلام
من توی دریم ویور زیاد با جدول ها مشکل دارم نمی تونم اون ها را در جاهایی که می خوام قرار بدهم .
یک در خواست دیگه هم دارم و این که چه جوری می تونم ، سایتم را بخش بندی کنم با کمک جدول ها
مثلا(قسمت عناوین سایت در سمت راست ، مطالب در وسط و تبلیغاط در سمت چپ ) باشه ، منظور من
را که گرفتید :46: ، اگر کتابی چیزی سراغ دارید برام بگذارید .
ممنون :20:
بای

siavosh1
23-05-2007, 22:04
فکر کنم برای کار حتا یه کتاب مرجع داشته باشی بد نباشه مثل : خودآموز HTML css & javaScript که نویسندش الیزابت کسترو و ترجمه حمیدرضا و محمود رضا ذوقی هست از انتشارات ناقوس.
در مورد جدول ها این کاری که می خوای کار آن چنان مشکلی نیست و از طرفی اگه توی تمپلیت های خود دریم ویور بگردی نمونه آماده شو پیدا می کنی... اگه پیدا نکردی مشخصاتی که می خوای بگو با هم یه کایریش می کنیم در ضمن حتما از css توی کارت استفاده کن تا به مشکل بر نخوری:46:

powerslave
08-06-2007, 03:21
یه مرجع عالی واسه این موضوع کتاب dreamweaver 8از بتسی بروس هست از انتشارات غزال که مرجع اصلی کمپاننی ماکرومدیا هست. در مورد جداول هم خیلی راحت تره که در نوار ابزارت گزینه layout رو انتخاب کنی و در اونجا هم که سه گزینه standard, extended , layout داره مجدداً گزینهlayout mode رو انتخاب کن.دو ابزار داره یکه واسه کشیدن جدول و دیگری واسه کشیدن cell که خیلی راحت تر از کار کردن با table در حالتcommon هست و هر جا که بخواهی میتونی با استفاده از نشانگر موس کار کنی!

ehsan30
09-06-2007, 15:02
سلام
به عکس زیر توجه کنید، می خواهم که جدول ها این جوری باشند و وقتی minimize می کنیم
جدول ها توی هم قاطی نشند :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بای

ali_nioton
10-06-2007, 07:01
چرا قاطی شن
یه جدول 2در 3 بیار رو صفحه
حالا کلید کترل رو نگهدار و سلول هارو دونه دونه سلکت کن
وقتی سلکت کردی پایین صفحه دو تا کلید کوچیک روشن میشه که با ونا میتونی سلول ها رو به هم بچسبونی

ehsan30
11-06-2007, 11:07
سلام
علی جان ممنون از شما :)
بای