ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازگشت اطلاعات یک درایو پاک شده

FreeMagic
23-05-2007, 03:25
من یکه از درایو هارو با پارتیشن مجیک حذف کردم و بعد از اون پارتیشن دیگه ای نساختم اصلا بعد از اون پارتیشن هارو دست کاری نکردم و جای اون درایو خالی مونده و ویندوز رو هم عوض نکردم
حالا به محتویات اون درایو احتیاج دارم
کسی میدونه چه طور میتونم اونارو دوباره برگردونم
لطفا زود جواب بدبد چون اغلب روش ها موقعی فایده داره که ویندوز عوض نشده و ویندوز من هم از این 60 روزه هاست و کمتر از یک هفته مونده
پیشا پیش ممنون از راهنماییتون

nosouhi
25-06-2007, 11:02
حتی اگه ویندوز رو هم نصب کنی می تونی اطلاعاتت رو برگردونی. از نرم افزار Final Data استفاده کن. بت جواب میده

Lord_theOne
26-06-2007, 07:05
درايور را درست كن Formatesham كن چيزي داخلش نريز با برنامه Get Data Back 3 مي تواني همه را برگرداني بريزش توي يك درايو ديگه موقع Recovery و بعد كه تمام شد بريز سرجاش
تو انجمن Search كني كركشم گير مياوري

Captain_Nemo
26-06-2007, 20:56
اگه پارتيشن رو پاك كردي و جاش پارتيش جديدي درست نكردي مي توني از قابليت Undelete برنامه پارتيشن مجيك استفاده كني.
در غير اين صورت هم برنامه هايي كه دوستان در بالا اشاره كرده اند مناسبه. من خودم از برنامه Magic Recovery Pro. استفاده مي كنم.

Hadi King
29-06-2007, 08:29
اگه پارتيشن رو پاك كردي و جاش پارتيش جديدي درست نكردي مي توني از قابليت Undelete برنامه پارتيشن مجيك استفاده كني.
در غير اين صورت هم برنامه هايي كه دوستان در بالا اشاره كرده اند مناسبه. من خودم از برنامه Magic Recovery Pro. استفاده مي كنم.

nemo جون داره خوب ميگه اگه كار نكرد برنامه هاي زيادي واسه برگشت فايل ها هست recover_file

FreeMagic
06-07-2007, 05:01
مرسی از راهنماییتون
اگه میشه لینک این برنامه هارو هم قرار بدید

Lord_theOne
06-07-2007, 07:18
عزيز همش همراه با كرك توي P30world است

FreeMagic
10-07-2007, 12:39
عزيز همش همراه با كرك توي P30world است

جست و جوی من تعریفی نداره
اگه داشت تا حالا دکتر می شدم :27:

Lord_theOne
11-07-2007, 04:08
اين اسمش براي دوتاشون مشترك است
Name: chrisreber
FAT - License Key: FLSFIYJDLAMCVM
NTFS - License Key: CRRJCSBWJBDRBD
بگم كه بعد از سرچ Save كن كه داشته باشي شايد ارور داد وسط باز كردن
دوتا فايل دارد براي NTFS و FAT
الان درايور كه پاك شده Ntfs هست يا FAT اگر الان آن درايور NTFS است از فايل NTFS استفاده كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FreeMagic
12-07-2007, 02:15
:31:
مشکل اصلی اینجاست به عبارتی تمام مشکلاتم از اینجا سرچشمه می گیرن
من می خواستم از Fat32 به Ntfs تبدیل کنم( با پارتیشن مجیک موقع بوت شدن ) که به Ntfs تبدیل شد ولی همه اطلاهات هارد پرید
وقتی ویندوز رو نصب کردم دوباره همه رو Fat32 کردم
البته بهد از اون چند باری هم ویندوز رو عوض کردم
حالا از کدوم استفاده کنم ؟
در ضمن کار کردن باهاش آسونه یا نه ؟

alaodin1
12-07-2007, 03:03
:31من می خواستم از Fat32 به Ntfs تبدیل کنم( با پارتیشن مجیک موقع بوت شدن ) که به Ntfs تبدیل شد ولی همه اطلاهات هارد پرید
دوست عزیز همه اطلاعات هارد پرید یا فقط درایوی که فرمتش رو عوض کردید
من به شما توصیه میکنم از getdataback fat32 استفاده کنید ولی چون شما فرمت درایو را از fat به ntfs تغییر داده اید احتمال بازیابی بسیار کم می شود

FreeMagic
12-07-2007, 03:26
الان همه Fat32 هستن
یه سوال برای پیش گیری از این مشکل
اگه از طربق ویندوز با پارتیشن مجیک بخوام به Ntfs تبدیل کنم باز هم این مشکل پیش میاد ؟

light
12-07-2007, 03:58
اين برنامه خيلي خوبه
Undele plus

اين برنامه بعد از نصب بر روي PC يک نيروي همواره آماده براي بازيافت و بازيابي اطلاعات به اشتباه پاک گرديد مي باشد. اين برنامه قابليت بازگرداني انواع فايل هاي پاک گرديده از سطل بازيافت ، پوسته DOS ، سيستم عامل ويندوز و مرورگر اينترنتي را داراست و از انواع سيستم عامل هاي شرکت مايکروسافت به خوبي حمايت مي نمايد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين برنامه انواع ديسک گردان فلاپي و ديسک گردان نوري و حافظه هاي جانبي را به عنوان دستگاه ذخيره سازي داده ها در پروتکل بازيافتي خود به رسميت مي شناسد. قابليت بازگرداني داده ها از انواع FAT هاي مختلف نظير FAT32 ، FAT16 و FAT12 ، FAT و NTFS را داراست.

لينك دريافت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسوورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]************

Lord_theOne
12-07-2007, 05:16
كار كردن اسان است
اما الان چه فرمتي هست اگر FAT32 است با Fat آنرا بازگرداني كن

FreeMagic
13-07-2007, 03:13
الان آره
همه درایو ها Fat32 هستن

FreeMagic
13-07-2007, 03:15
light جان
میشه بگی چه طور فایل رو داونلود کنم