ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق بین C و ++c و #c چیه؟

FreeMagic
23-05-2007, 02:45
سلام به همه دوستان
نمیدونم این تاپیک تکراریه یا نه! هرچی که گشتم چیزی پیدا نکردم
من به برنامه نویسی علاقه زیادی دارم و فکر می کنم پاسکال رو کامل بلد باشم حالا می خوام کار با زبان C رو شروع کنم
خواستم بدونم فر ق بین C و ++c و #c چیه؟ اگه Cهای دیگه ای هم وجود داره خودتون بگید؟ (از لحاظ کارایی، سختی و هر چیز دیگه ای که خودتون می دونید)
در ضمن برای یادگیری چه کتابی بگیرم
من که از کتاب های آموزشی مهندس عین الله جعفر نژاد قومی خوشم اومده هم خوب درس داده هم خوب مثال گفته. کتاب بهتری هم اگه هست معرفی کنید
پیشا پیش از نظراتتون ممنونم:10:

FreeMagic
24-05-2007, 11:56
مگه سوال سختی پرسیدم؟
کسی نیست جواب مارو بده ؟

alishahbazi
24-05-2007, 12:47
اگر کسی میداند لطفا بگوید که من هم گیر یه اینجور سوال هستم

R10MessiEtoo
24-05-2007, 13:30
خیلی فرق نداره بابا به همون ترتیبی که نوشتی امکاناتش بیشتر شده دستوراش هم فرق کرده در کل همش مزخره من که با بدبختی پاسش کردم اه اه :puke::puke:

_H2_
24-05-2007, 15:19
سلام
همانطور که کاربر decoroni ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره کردند، به مرور زمان امکاناتش زیادتر شده و اسمش تغییر کرده.

C اولین نگارش از این سری بوده و به نظر من اصلاً بدرد نمیخود! (اصلاً حرفش را نزن!)

++C نگارش بی نظیری از C اولیه که از مفاهیم OOP هم پشتیبانی میکند و بعد در ویندوز یک Visual نا قابل هم به اولش اضافه شد و شد ++VC و هنوز قسمت های اصلی ویندوز و بسیاری از برنامه های دیگر با این زبان نوشته میشوند. نسخه جاری ان هم VC++8 است.
در مورد کتاب هم بهترین چیری که من دیدم یک کتاب بود از دایتل-دایتل.

#C به نوعی میتوان گفت زبان جدید است و از زبانهای اصلی تحت فریم وروک است و برای اجرای کدهای نوشته شده در آن باید فریم وروک دات نت روی رایانه نست باشد، در نوع خود بسیار قوی است و دسترسی کاملی به ماژول های فوق العاده زیاد دات نت دارد.

البته ++VC هم به دات نت دسترسی دارد.

در کل ++VC سخت تر از #C است و این درحالی است که کلیه کارهای متعارف را میتوان با #C به راحتی انجام داد.