مشاهده نسخه کامل
: ریموت کنترل تلوزیون برای گوشیهای Symbian s60 3th edition
ریموت برای جاوا که پیدا نمیشه
برای سیمبین سری 3 چطور؟
من هنوز دنبالشم. اگر کسی دیده خبر بده لطفا...
گوشی عوض میکنیم . سیمبین میخریم واسه همین برنامه هاش ...
گشتم نبود نگرد نیست.
برای جاوا و سیمبیان ورژن3 هنوز همچین برنامه ای نیومده .
rahnemoun
07-07-2007, 14:29
ورژن قبلی سیمبیان چطور؟
برای Os7 هست.
e.khafan!
07-07-2007, 18:55
دوستان نیست و نخواهد بود .
سیمبین ورژن 3 به برنامه هاش اجازه نمی ده که ب اینفرارد (ir Port) دسترسی پیدا کنن . اگه اجازه می داد هیچ گوشی ورژن 3 ای با پورت اینفرارد بیرون نمی اومد همون طور که از سال 2004 هیچ گوشی سیمبینی(1و2) با این پورت بیرون نیومده.( به جز سیمبین سری 3)
یه خبر میدید بعد رای می گیرید بعدش هم هیچی
خیلی باحالید بابا:2:
سیمبین ورژن 3 به برنامه هاش اجازه نمی ده که ب اینفرارد (ir Port) دسترسی پیدا کنن . اگه اجازه می داد هیچ گوشی ورژن 3 ای با پورت اینفرارد بیرون نمی اومد همون طور که از سال 2004 هیچ گوشی سیمبینی با این پورت بیرون نیومده.
ان 95 هم اینفرارد داره . گوشی من 5500 هم اینفرارد داره 9 ماه پیش وارد بازار شده سیبین سری 60 ورژن 3 هم هست . ان 73 هم اینفرارد داره همینطور e50 n93
در ضمن شرکت سازنده ی این برنامهجدیدا خبرهای خوبی در مورد این موضوع داره پخش می کنه.
سیمبین ورژن 3 به برنامه هاش اجازه نمی ده که ب اینفرارد (ir Port) دسترسی پیدا کنن
ولی فکر کنم اینو درست می گین .منبعی فکر نکنم داشته باشه ولی هیچ برنامه ای من ندیدم با اینفرارد کار کنه :
ali111122223333
08-07-2007, 08:55
سیمبین ورژن 3 به برنامه هاش اجازه نمی ده که ب اینفرارد (ir Port) دسترسی پیدا کنن . اگه اجازه می داد هیچ گوشی ورژن 3 ای با پورت اینفرارد بیرون نمی اومد همون طور که از سال 2004 هیچ گوشی سیمبینی با این پورت بیرون نیومده.
اجازه میده
نمونشم برنامه x-plore '
من دلم روشنه که میاد.:.
میاد
میاد
اوم...
اجازه میده
نمونشم برنامه x-plore '
میاد
میاد
اوم...
راست می گی انگار . ورژن جدید 1.05 و ورژن قبلیش امکان ارسال فایل با اینفرارد داره.
دل روشن می شویم.
من هم اوميدوارم... ولي خيلي دارن لفتش ميده از شركت pisole
e.khafan!
08-07-2007, 21:37
ان 95 هم اینفرارد داره . گوشی من 5500 هم اینفرارد داره 9 ماه پیش وارد بازار شده سیبین سری 60 ورژن 3 هم هست . ان 73 هم اینفرارد داره همینطور e50 n93
در ضمن شرکت سازنده ی این برنامهجدیدا خبرهای خوبی در مورد این موضوع داره پخش می کنه.
بیلچه جان گفتم که هیچ گوشی سری 60 ورژن 1 و 2 ای بعد از سال 2004 اینفرارد نداره ولی اکثر گوشی های سری 60 ورژن 3 اینفرارد دارن که خودتون بهش اشاره کردید .
اگر این برنامه هم درست بشه باید به نوعی سیستم عامل رو هک کنه و اون رو تغییر داد که این ریسک نسبتا بالا یی به حساب میاد .
اجازه میده
نمونشم برنامه x-plore '
میاد
میاد
اوم...
نمی خام نا امیدتون کنم ولی خوب معلومه که می تونه فایل رو بفرسته چون اون در واقع فایل رو به سیستم عامل می ده و سیستم عامل بر اساس کد های بین المللی توسط پرت اینر فرارد به صورت 0 و 1 ارسال می کنه . گرفتید ؟ ولی بازم جای امید واری هست شاید بشه یک فایل هایی رو درست کنن که موقع ارسال همون کدهای کنترل بشه و فرستا ده بشه . البته شاید چون می دونید که باید حتما پورت اینفرارد به یک دستگاه دیگه متصل و در ارتباط باشه یعنی علامتش از چشمک زن به ثابت در بیاد که اینم مشکلیه برای خودش !!!!
امیدوارم با این نگارش من به مشکل نخورده باشید !!!!(گرفته باشید)
بیلچه جان گفتم که هیچ گوشی سری 60 ورژن 1 و 2 ای بعد از سال 2004 اینفرارد نداره ولی اکثر گوشی های سری 60 ورژن 3 اینفرارد دارن که خودتون بهش اشاره کردید .
اگر این برنامه هم درست بشه باید به نوعی سیستم عامل رو هک کنه و اون رو تغییر داد که این ریسک نسبتا بالا یی به حساب میاد .
من فکر کردم منظور شما سری 60 ورژن 3 بود . وگر نه حرق شما درسته N70 N90 N72 از آخرین گوشی های ورژن 2 همگی بدون پورت اینفرارد هستند.منظوری نداشتم.
e.khafan!
09-07-2007, 21:51
من فکر کردم منظور شما سری 60 ورژن 3 بود . وگر نه حرق شما درسته N70 N90 N72 از آخرین گوشی های ورژن 2 همگی بدون پورت اینفرارد هستند.منظوری نداشتم.
دوست عزیزم مشکل از من بود من منظورم رو اشتباه رسوندم /
ولی اگه همچین نرم افزاری بودا بجای n70 یه 3250 می گرفتم .
smatir2002
09-09-2007, 17:13
نمی خام نا امیدتون کنم ولی خوب معلومه که می تونه فایل رو بفرسته چون اون در واقع فایل رو به سیستم عامل می ده و سیستم عامل بر اساس کد های بین المللی توسط پرت اینر فرارد به صورت 0 و 1 ارسال می کنه . گرفتید ؟ ولی بازم جای امید واری هست شاید بشه یک فایل هایی رو درست کنن که موقع ارسال همون کدهای کنترل بشه و فرستا ده بشه . البته شاید چون می دونید که باید حتما پورت اینفرارد به یک دستگاه دیگه متصل و در ارتباط باشه یعنی علامتش از چشمک زن به ثابت در بیاد که اینم مشکلیه برای خودش !!!!
امیدوارم با این نگارش من به مشکل نخورده باشید !!!!(گرفته باشید)
سلام
دوست عزيز
بعيد به نظر ميرسه كه اين نرم افزار ارسال فايل رو به عهده سيستم بگذاره چون اولا خودش progress bar مخصوص داره و ثانيا فايلهاي سيستمي (SIS) رو هم ارسال ميكنه.
و اين در حاليه كه سيستم با توجه به محتواي اين فايلها و بدون توجه به پسوند آنها از ارسالشون جلوگيري مي كنه.
پس احتمال اينكه ارتباط مستقيم با infrared port امكان پذير باشه زياده.
gh452003
28-09-2007, 11:13
ولی فکر کنم اینو درست می گین .منبعی فکر نکنم داشته باشه ولی هیچ برنامه ای من ندیدم با اینفرارد کار کنه :
با سلام خدمت همه
دوست من 7610 نوكيا داره و روش هم ريموت كنترل نصب بود و كار هم ميكرد ولي خود برنامه را نداشت.
پس هست ولي ما نميبينيم.
تا این لحظه برنامه ای برای این کار ارائه نشده.....
گوشی های سری 60 ورژن 3
9.1 9.2
L O V A B
30-09-2007, 17:42
چه طرز تاپیک زدنه!
از خوشحالی سکته کردم ، فکر کردم اومده:13:
Ship Storm
30-09-2007, 21:33
کسی پیدا کرد مارو هم خبر کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.