مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمايي براي خريد ساير قطعات ( شامل مودم , كارت صدا , فن و .. )
Ali_Best
08-08-2008, 22:13
سلام دوستان
من مودمی به مشخصات Modem : Intel Modem 56KV92 دارم ... 5 سال ÷یش خریدمش ... تو این سالها مودمی اومده که سرعت این اینترنت ذغالی رو بتونی درصدی افزایش بده ؟
نه دوست عزیز سرعت اینترنت DailUp خیلی مربوط به مودم نمیشه , کلا ذات اینترنت Dailup کنده و کاریشم نمیشه کرد اگر دنبال اینترنت سریع تر هستی باید بری طرف ADSL .
دوست عزیز همونطور که میدونید (شاید بدونید!) میخوام یه سیستم جدید ببندم ... حالا این مودمی که دارم خوبه یا نه؟ عوضش کنم؟ مودمهای جدید قابلیت جدیدتری رو دارن که ارزشش رو داشته باشه این رو بدم یکی جدید بگیرم؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یه چیز دیگه ... میخوام یه فلش مموری بگیرم... چی بگیرم ؟ معمولا" به طور میانگین تا چه حافظه ای برای کسانی مثل من (که دانشجو هستم) لازمه؟(میدونید چیه ... نمیخوام یه چیزی بگیرم که بعد ÷شیمون بشم ...) خودتون از فلش مموری تا چه حافظه ای استفاده میکنین؟
نه همشون یه اشغاله اگه دیال اپی هستید مودم زیاد فرقی نمیکنه
در مورد فلش هم بوجه خیلی مهمه ولی کلا من 4 گیگ رو پشنهاد میکنم هم نسبتا قیمتش مناسبه وهم حجمش
shahab_blaster
09-08-2008, 12:06
دوست عزیز همونطور که میدونید (شاید بدونید!) میخوام یه سیستم جدید ببندم ... حالا این مودمی که دارم خوبه یا نه؟ عوضش کنم؟ مودمهای جدید قابلیت جدیدتری رو دارن که ارزشش رو داشته باشه این رو بدم یکی جدید بگیرم؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یه چیز دیگه ... میخوام یه فلش مموری بگیرم... چی بگیرم ؟ معمولا" به طور میانگین تا چه حافظه ای برای کسانی مثل من (که دانشجو هستم) لازمه؟(میدونید چیه ... نمیخوام یه چیزی بگیرم که بعد ÷شیمون بشم ...) خودتون از فلش مموری تا چه حافظه ای استفاده میکنین؟
مودم مثلا فرق مي كنه چي باشه در كل اينترنت ما تو ايران در همه مدل هاش حتي همون ADSL2+ مشكل داره اونم بخاطر تجهيزات ضعيف مخابرات هست
شما هر چقدر هم وسيله خوبي بگيرين وقتي برسه به مخابرات افت سرعت داريم
براي فلش هم برو تو تاپيك خودش ولي در كل با توجه به قيمت الان بهترين قيمت مال 4 گيگ هست
becareful
09-08-2008, 20:33
اقا من زیاد سر در نیوردم میگم اگه بخوام یه سیستم خنک کننده نسبتا خوب روی سیستمم ببندم چقدر اب میخوره؟کاری به مدل کیس و مین این جور چیزا که نداره؟ از این مدل های ابی هم نباشه که دنگ و فنگ که خیلی داره هیچی قیمتش هم یه نمنه بالاست
=======
یه مودم adsl هم معرفی کنید که هم لن باشه و هم وایرلس حالا اگه usb هم بود دیگه یهتر فقط کارایش خوب باشه وقیمتش هم مناسب
یه سوال دیگه هم دارم من کامپیوترم یه کارت شبکه داره اگه اونو به مودم adsl که میخوام بخرم وصل کنم بعدش برا شبکه کردن چیکار کنم؟اسلات خالی هم ندارم که کارت شبکه بخرم و وصل کنم ایا با خودم مودم میشه کامپیوتر رو ره یه کامیپیوتر دیگه شبکه کرد؟(من هر وقت هم شبکه کنم فقط دو تا کامپیوتر هست)
یکم جمله هاتون نامفهوم بود حالا من چیزی رو که فهمیدم جراب میدم اگه چیز دیگه ای منظورتونه بگید.یه کارت شبکه که دارید رو وری یه سیستم نصب میکنید. بعد مودم رو با کابل به کامپیوتر دوم وصل میکنید و به اینترنت کانکت میشید.اگه درایور کارت بی سیم رو نصب کرده باشید خیلی راحت به مودم با wifi وصل میشید و از اینترنت استفاده میکنید.
شما هر چقدر هم وسيله خوبي بگيرين وقتي برسه به مخابرات افت سرعت داريم
براي فلش هم برو تو تاپيك خودش ولي در كل با توجه به قيمت الان بهترين قيمت مال 4 گيگ هست
درسته هم توی dialup هم adsl نوع مودم ربطی نداره یهمودم 30 تومنی usb وصل کنید سرعت اینترنت با یه lan گرون فرقی نمیکنه.(فقط سرعت خود کامپیوتر کمی توی lan بهتره و کمتر سیستم درگیر میشه)
Ali_Best
09-08-2008, 21:10
ممنون دوستان
دوستان یه سوال:
هزینه خرید و راه اندازی یه Isp چقدر میشه؟
ممنون از راهنماییتون.
surpriser
10-08-2008, 00:27
ُسلام بچه ها.
1)یه موس خوب تا 20 تومن چی بگیرم؟ و آیا با سیم بهتره یا بی سیم؟(گیمر نیستم)
2)بهترین مودم dial up که میشه گرفت چیه که با سخت افزار های جدید هم سازگار باشه؟
ممنون از جوابتون!
vivid806
10-08-2008, 00:51
ُسلام بچه ها.
1)یه موس خوب تا 20 تومن چی بگیرم؟ و آیا با سیم بهتره یا بی سیم؟(گیمر نیستم)
2)بهترین مودم dial up که میشه گرفت چیه که با سخت افزار های جدید هم سازگار باشه؟
ممنون از جوابتون!
موس مدل Meva بگیر گارانتی مادیران مدل فکر کنم 8000 باشه که لیزر هم هست و 1600 دی پی آی هم هست
مودم که به قول دوستان در ایران برای دیال آپ زیاد فرقی نداره میخوای خوب بگیری Zoltrix سه چیپ بگیر :20:
shahab_blaster
10-08-2008, 07:09
دوستان یه سوال:
هزینه خرید و راه اندازی یه Isp چقدر میشه؟
ممنون از راهنماییتون.
براي يه isp زدن شما بايد يه شركت ثبت كني
سرور بخري
مودم هاي مخصوص بخري
مجوز هاي لازم رو بگيري و شارژ ماهيانه به مخابرات بر مبناي پهناي باند
dandelionsland
10-08-2008, 17:14
سلام دوستان مي تونيد يه مودم adsl خوب بهم معرفي كنيد با قيمت
یکم جمله هاتون نامفهوم بود حالا من چیزی رو که فهمیدم جراب میدم اگه چیز دیگه ای منظورتونه بگید.یه کارت شبکه که دارید رو وری یه سیستم نصب میکنید. بعد مودم رو با کابل به کامپیوتر دوم وصل میکنید و به اینترنت کانکت میشید.اگه درایور کارت بی سیم رو نصب کرده باشید خیلی راحت به مودم با wifi وصل میشید و از اینترنت استفاده میکنید.
درسته هم توی dialup هم adsl نوع مودم ربطی نداره یهمودم 30 تومنی usb وصل کنید سرعت اینترنت با یه lan گرون فرقی نمیکنه.(فقط سرعت خود کامپیوتر کمی توی lan بهتره و کمتر سیستم درگیر میشه)
منظور من این وبد الان کامپیوترم رو با لپ تاپم با کارت شبکه ک روی سیستمم هست(البته ان بورد هست) شبکه میکنم حالا وقتی مودم adsl خریدم وبه کارت شبکه وصل کردم چطوری میتونم کامپیوتر ولپ تاپ رو شبکه کنم؟(در حالی که اسلات خالی هم ندارم که یه کارت شبکه دیگه به کامپیوتر اضافه کنم)
حالا ایا میشه از طریق مودم(اصلا کاری به اینترنتش ندارم منظورم سر وصل شدن لپ تاپ و کامپیوتر هست که با هم در ارتباط باشن) کامپیوتر ولپ تاپ رو شبکه کرد؟
یه وال دیگه روتر چیه؟(که میگم مثلا فلان مودم روتر هم هست)
Mentally Art
11-08-2008, 09:16
دوستان قیمت فن های LED ا 12 و 8 cm چقدره؟
فرق خاصی با معولی ها دارند؟
ممنون
سلام
من میخوام یه سیستم ارزونقیمت برا یه بنده خدایی جمع کنم
speaker genous مثل اینکه ارزون ترینه
قیمتش چنده؟
با استفاده عادی که مشکلی براش پیش نمیاد نه؟
براي يه isp زدن شما بايد يه شركت ثبت كني
سرور بخري
مودم هاي مخصوص بخري
مجوز هاي لازم رو بگيري و شارژ ماهيانه به مخابرات بر مبناي پهناي باند
به نظرت در حال حاضر چه مقدار هزینه می خواد و ارزش سرمایه گذاری داره یا نه؟
:11:
shahab_blaster
11-08-2008, 16:35
به نظرت در حال حاضر چه مقدار هزینه می خواد و ارزش سرمایه گذاری داره یا نه؟
:11:
اگر قصد زدن كافي نت داري بهتره يه ADSL2 بگيري و با اون كافي نت راه بندازي چون مردم كم كم دارن ميرن به سمت اينترنت پر سرعت تر و DIAL UP مشتري كمتري داره
نوع كارتو مشخص كن بد خبر بده بهت ميگم چيكار كني و چقدر هزينه داره
Mentally Art
11-08-2008, 20:44
دوستان قیمت فن های LED ا 12 و 8 cm چقدره؟
فرق خاصی با معولی ها دارند؟
ممنون
دوستان سوالم خیلی سادست؟
میشه لطف کنید جوابمو بدید؟ عجله دارم
ممنون از لطفتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
MicroSystem
11-08-2008, 21:35
دوستان سوالم خیلی سادست؟
میشه لطف کنید جوابمو بدید؟ عجله دارم
ممنون از لطفتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
بدرد كيسهاي شيشه اي ميخوره
واسه قشنگي
اگر قصد زدن كافي نت داري بهتره يه ADSL2 بگيري و با اون كافي نت راه بندازي چون مردم كم كم دارن ميرن به سمت اينترنت پر سرعت تر و DIAL UP مشتري كمتري داره
نوع كارتو مشخص كن بد خبر بده بهت ميگم چيكار كني و چقدر هزينه داره
من قست دارم یه ISP بزنم که خدمات دایل آپ و ADSL ارایه کنم.
می خوام ببینم چه هزینه ای رو باید در نظر بگیرم.
ممنون
Aloneboy
13-08-2008, 15:58
مشکل برطرف شد
shahab_blaster
13-08-2008, 16:48
من قست دارم یه ISP بزنم که خدمات دایل آپ و ADSL ارایه کنم.
می خوام ببینم چه هزینه ای رو باید در نظر بگیرم.
ممنون
براي زدن isp شما حداقل يه 20 تومان بزار كنار چون خرج زياد داره
اگه مي خواي كافي نت بزني از يه جا يه اينترنت بگير و فقط كافي نت باش
ali_ranger22
13-08-2008, 18:32
لاجیتک اسپیکر تو قیمت 50 تومن داره?؟
becareful
13-08-2008, 19:04
منظور من این وبد الان کامپیوترم رو با لپ تاپم با کارت شبکه ک روی سیستمم هست(البته ان بورد هست) شبکه میکنم حالا وقتی مودم adsl خریدم وبه کارت شبکه وصل کردم چطوری میتونم کامپیوتر ولپ تاپ رو شبکه کنم؟(در حالی که اسلات خالی هم ندارم که یه کارت شبکه دیگه به کامپیوتر اضافه کنم)
حالا ایا میشه از طریق مودم(اصلا کاری به اینترنتش ندارم منظورم سر وصل شدن لپ تاپ و کامپیوتر هست که با هم در ارتباط باشن) کامپیوتر ولپ تاپ رو شبکه کرد؟
یه وال دیگه روتر چیه؟(که میگم مثلا فلان مودم روتر هم هست)
پس باید یه مودم با پورت lan بیشتر از 1 بگیرید .مدل هایی هست با 4 پورت لن حدود 60 تومن.و اونموقع میتونی 4 تا segment رو وصل کنی به اینترنت...
Router از روی اسمش معلومه یعنی مسیر یاب ولی کامل تر و علمی تر اینه که router برای ارتباط دو شبکهچه شبکه محلی با اینترنت یا دوشبکه محلی با هم یا حتی شبکه محلی با isp به کار میره و قابلیت های یه سویچ رو هم داره.امنیت اطلاعات بالاتر و توی بعضی مدل های فایروال و استاندارد های امنیت هم هست.در کل با مودم router میشه اینترنت رو share کرد.یعنی اگه مثلا با یو اس بی یک pc رو به اینترنت وصل کنی دیگه با استفاده از سویچ هم نمیتونی بقیه کامپیوتر ها رو به اینترنت وصل کنی.باید قابلیت router داشته باشه.کار router از اینا بیشتر و مفصل تره و حکایت طولانی داره ...
shahab_blaster
13-08-2008, 19:42
آره داره ولي 3 تيكه هستش
x210 بايد تو اون رنج قيمت باشه
ali_ranger22
13-08-2008, 21:24
آره داره ولي 3 تيكه هستش
x210 بايد تو اون رنج قيمت باشه
عکس ازش داری؟ کیفیتش چطوره؟
لاجیتک s200
creative m4500
sarmast65_ata
15-08-2008, 14:28
..... ( اشتباه شد )
MOHAMMAD2010
15-08-2008, 17:48
پیشنهاد میکنم چند تومن دیگه بزار روش 4500 کریتیو رو بگیر
surpriser
15-08-2008, 19:15
سلام بچه ها.کسی از بچه ها کیبرد a4tech G800 داره؟ و آیا کیبرد راحتیه؟ G700 چطور؟
Professor Massoud
16-08-2008, 21:18
بهترین مارک مودم رو بهم معرفی کنید لطفا. تا 9 تومن بشه ها.پول واسه مودم نمیدم.:27:
بهترین مارک مودم رو بهم معرفی کنید لطفا. تا 9 تومن بشه ها.پول واسه مودم نمیدم.:27:
gigabyte
با چیپست conxant
HSFi
surpriser
17-08-2008, 08:43
سلام بچه ها.لطفا یه فرمان خوب و سخت جون معرفی کنید تا100-150 تومن.حتما هم سخت جون باشه چون کسی که قراره استفاده کنه 6-7 سالشه.
با تشکر
سلام بچه ها.
من یک وب کم می خواستم بخرم که Mic Built-in داشته باشه.
لطف کنید پیشنهادات خودتونو بگید.(تو رنج قیمت 10-50 تومن:31:)
mahsafar
17-08-2008, 18:13
vioman جان دیدم تو زمینه tv tuner تخصص داری گفتم از دانشتون استفاده کنم
اگر اشتباه نکنم کدک tv boxها سخت افزاریه و فعلا اکثرا از mpeg2 استفاده میکنن
اما چون صدا سیما الان داره با فرمت mpeg4 برنامه پخش میکنه فکر نکنم tv box ی موجود باشه که بشه برای دریافت تصاویر صدا سیما ازش استفاده کرد
لطفا اگر tv box ی سراغ داری که mpeg4 رو ساپورت کنه معرفی کن
در غیر این صورت فکر میکنم باید صبر کنم؟
ali_ranger22
18-08-2008, 21:20
اسپیکر logitech X210 از S200 همین برند بهتره؟
SIMON137
18-08-2008, 22:03
سلام خدمت دوستان عزيز
من يك مودم 56k مي خواستم ، مي خواستم ببينم آكستروم بهتره يا گيگا ؟
با تشكر و سپاس فراوان
سلام دوستان عزيز
قيمت قلم نوري چنده و آيا به هر مانيتور ميخوره؟ يعني كار ميكنه رو همه مانيتورها؟
يكي ديگه اينكه قيمت چاپگر دستي هم ميخواستم بدونم چنده؟
يا حق (:
قیمت کارت شبکه وایرلس که گرون نباشه چنده؟مارکش و مدلش را هم لطفا بگید
من اصفهان می خواهم بگیرم اگه آدرس هم باشه بهتره
ممنون
Mentally Art
21-08-2008, 09:52
سلام
مودم dial up تو رنج قیمت 20 تومن چی بگیرم ؟ (کلا رنج قیمت مودم رو الان نمی دونم چنده... )
مودم قبلیم موتورولا بود اصلا ازش راضی نبودم...
لطف کنید یه مودم خوب معرفی کنید
با تشکر
Professor Massoud
21-08-2008, 09:57
سلام
مودم dial up تو رنج قیمت 20 تومن چی بگیرم ؟ (کلا رنج قیمت مودم رو الان نمی دونم چنده... )
مودم قبلیم موتورولا بود اصلا ازش راضی نبودم...
لطف کنید یه مودم خوب معرفی کنید
با تشکر
مدل ZOLTRIX - VISTA با 15 تومن خوبه. البته ACORP با 3 چیپ هم اگه پیدا کردی بهتر از قبلی هست و اون هم 15 تومنه.
MicroSystem
21-08-2008, 10:27
مدل ZOLTRIX - VISTA با 15 تومن خوبه. البته ACORP با 3 چیپ هم اگه پیدا کردی بهتر از قبلی هست و اون هم 15 تومنه.
مدل ZOLTRIX - VISTA
اين كه مفت نميارزه
آخرين درايوري كه داده مال 2001 هست يه عده هم امدند دستكاري كردن درايور رو به اسم ويستا دادند بيرون
Mentally Art
21-08-2008, 11:58
مدل Zoltrix - Vista
اين كه مفت نميارزه
آخرين درايوري كه داده مال 2001 هست يه عده هم امدند دستكاري كردن درايور رو به اسم ويستا دادند بيرون
خیلی ممنون محمد رضا جان ، بابت راهنماییت
بنظرت چه مودمی بگیرم؟
MicroSystem
21-08-2008, 12:38
خیلی ممنون محمد رضا جان ، بابت راهنماییت
بنظرت چه مودمی بگیرم؟
نميدونم
مدتي تو خط مودم نيستم
قبلا گيگا و كريتيو خوب بودند
قيمتهاشون هم حدود 9 تومن بود
surpriser
21-08-2008, 13:19
مدل ZOLTRIX - VISTA
اين كه مفت نميارزه
سلام.ولی جالبه که من این مودمو روی ویستا 64 بیت دارم و به خوبی جواب داده و تا حالا هیچ مشکلی پیش نیومده.
Professor Massoud
21-08-2008, 15:31
نميدونم
مدتي تو خط مودم نيستم
قبلا گيگا و كريتيو خوب بودند
قيمتهاشون هم حدود 9 تومن بود
CREATIVE با قیمت 10 تومن انتخاب خوبیه. GIGABYTE با قیمت 9 تومن هم بدک نیست.
Nima101x
21-08-2008, 22:22
قيمت قلم نوري چنده و آيا به هر مانيتور ميخوره؟ يعني كار ميكنه رو همه مانيتورها؟
يكي ديگه اينكه قيمت چاپگر دستي هم ميخواستم بدونم چنده؟
منم همين سوالا رو داشتم؟
يا حق
Nima101x
21-08-2008, 22:23
و يه چيز ديگه كه خيلي مهمه
به نظرتون قطعات دسته دو كامپيوتر رو از كجا بگيرم؟
فروم پي تي مث سابق نيست
جايي سراغ دارين؟
يا حق
ashkan7756
22-08-2008, 06:00
با سلام خدمت مدیران و دوستان گرامی آیتی ستی
من میخوام یه کپچر بخرم (بین 30000 تا 50000 تومان) که نیاز به راهنمایی دارم.از این نظر که چه مارکی و چه مدلی باشه؟ و از نظر اصل یا تقلبی بودن و سرعت و امکانات و بخصوص کیفیت تبدیل فیلم به سی دی و هماهنگی صدا و تصویر و ...
مرسی از لطفتون
Professor Massoud
22-08-2008, 07:25
من میخوام یه کپچر بخرم (بین 30000 تا 50000 تومان) که نیاز به راهنمایی دارم.از این نظر که چه مارکی و چه مدلی باشه؟ و از نظر اصل یا تقلبی بودن و سرعت و امکانات و بخصوص کیفیت تبدیل فیلم به سی دی و هماهنگی صدا و تصویر و ...
مرسی از لطفتون
این خوبه : ProVision TV Bridge + MP3 . با قیمت حدود 45 تومن . لینک زیر رو بخون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Professor Massoud
22-08-2008, 14:04
سلام بچه ها.
من یک وب کم می خواستم بخرم که Mic Built-in داشته باشه.
لطف کنید پیشنهادات خودتونو بگید.(تو رنج قیمت 10-50 تومن:31:)
مدل Creative live Ultra خوبه . تقریبا 50 تومنه. این هم لینک:
kavehmech
22-08-2008, 19:11
با درود.
قطعات زير رو اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
1 - مودم dial up (بهترينش چون خيلي تو نتم) قيمت زياد مهم نيست.
2 - هدست خيلي خوب كه اين سيمش هي قطع نشه.
3 - فن عالي ميخواستم واسه كارت گرافيكم(4850x2) قيمت اصلا مهم نيست.
4 - بلندگو هم يه 3 تكه كافيه (چون زياد جا ندارم رو ميز) بهترينش (اگه سه تكه چند كاناله هم ساپورت كنه چه بهتر)قيمت مهم نيست
5 - كيبورد بيسيم (بهترين)
6 - موس بيسيم(بهترين)
ممنون ميشم جواب بديد.
farshad9
23-08-2008, 01:04
مرسی از لطفتون
از برند لیدتک دو مدل WinFast TV2000 XP Global و WinFast PxTV1200 هست که این دومی pci Express هستش کارتهای kworld هم کیفیت خیلی خوبی دارن یه مدل ارزون قیمتش PlusTV Analog Lite PCI برای توضیحات کاملتر هم به لینکهای زیر سر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید TV2000 XP
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید PxTV1200
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید kworld
کارتهایی که بالا معرفی کردم ریموت با کیفیت و کاملی هم دارن و کارایی خوبی نسبت به قیمتشون دارن
البته مدل SnaZio TvPVR گزینه بدی نیست البته انتظار شما از این کارتها باید در حد قیمتشون باشه و کیفیت کپچر اونها رو نباید با کارتهای کپچر حرفه ایی مقایسه کنید
farshad9
23-08-2008, 01:33
با درود.
قطعات زير رو اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
1 - مودم dial up (بهترينش چون خيلي تو نتم) قيمت زياد مهم نيست.
2 - هدست خيلي خوب كه اين سيمش هي قطع نشه.
3 - فن عالي ميخواستم واسه كارت گرافيكم(4850x2) قيمت اصلا مهم نيست.
4 - بلندگو هم يه 3 تكه كافيه (چون زياد جا ندارم رو ميز) بهترينش (اگه سه تكه چند كاناله هم ساپورت كنه چه بهتر)قيمت مهم نيست
5 - كيبورد بيسيم (بهترين)
6 - موس بيسيم(بهترين)
ممنون ميشم جواب بديد.
در مورد مودم مارکهایی مثل گیگابایت 9 تومان و زولتریکس 3 چیپ با قیمت حدودا 16 تومان البته اگه زولتریکس رو انتخاب کردی حتما قبلش یه سری به سایتش بزن تا جنس تقلبی بهتون نندازن
در مورد اسپیکر اگه کیفیت براتون مهمه سراغ برند های مطرح مثل creative یا Logitech برید برای نمونه مدلهای Logitech X230 با توان 32 وات و قیمت 48 هزار - مدل CREATIVE - Inspire T3100 با توان 29 وات و قیمت 58 هزار تومان قیمت های معقول و کیفیت خوبی دارن اگه قیمت برات مهم نیست Logitech Z2300 با توان 200 وات و قیمت 165 هزار تومان البته این قیمتها رو از سایتهای رایان صبا و رایانه گرفتم که با قیمت بازار تا حدودی تفاوت داره
در مورد کیبورد من خودم سه ماه پیش کیبورد بیسیم جنیوس مدل LuxeMate 810 Media Cruiser رو 55 تومن خریدم در موردش هم خیلی تحقیق کردم کیفیت - کارایی و ظاهر خیلی خوبی داره تا 10 متر برد موثر داره و همچنین روی کیبورد یه کنترل کننده اشاره گر ماوس داره که خیلی میتونه موثر باشه لینکش رو هم پایین میزارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ماوس هم اگه میخوای خیلی هزینه کنی میتونی از برند Logitech انتخاب کنی که کیفیت بالا در کنار قیمت بالا داره یه سری به آدرس زیر بزن
Professor Massoud
23-08-2008, 10:54
در مورد مودم مارکهایی مثل گیگابایت 9 تومان و زولتریکس 3 چیپ با قیمت حدودا 16 تومان البته اگه زولتریکس رو انتخاب کردی حتما قبلش یه سری به سایتش بزن تا جنس تقلبی بهتون نندازن
در مورد اسپیکر اگه کیفیت براتون مهمه سراغ برند های مطرح مثل creative یا Logitech برید برای نمونه مدلهای Logitech X230 با توان 32 وات و قیمت 48 هزار - مدل CREATIVE - Inspire T3100 با توان 29 وات و قیمت 58 هزار تومان قیمت های معقول و کیفیت خوبی دارن اگه قیمت برات مهم نیست Logitech Z2300 با توان 200 وات و قیمت 165 هزار تومان البته این قیمتها رو از سایتهای رایان صبا و رایانه گرفتم که با قیمت بازار تا حدودی تفاوت داره
در مورد کیبورد من خودم سه ماه پیش کیبورد بیسیم جنیوس مدل LuxeMate 810 Media Cruiser رو 55 تومن خریدم در موردش هم خیلی تحقیق کردم کیفیت - کارایی و ظاهر خیلی خوبی داره تا 10 متر برد موثر داره و همچنین روی کیبورد یه کنترل کننده اشاره گر ماوس داره که خیلی میتونه موثر باشه لینکش رو هم پایین میزارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ماوس هم اگه میخوای خیلی هزینه کنی میتونی از برند Logitech انتخاب کنی که کیفیت بالا در کنار قیمت بالا داره یه سری به آدرس زیر بزن
بابا چه خبره. قیمت مهم نباشه هم دیگه .....!!!!:19: من با این پول ؛ سی پی یو ی 4 هسته ای Q6600 میخرم که مهمترین قطعه کامپیوتر هست. خواهشا اینقدر برای اسپیکر خرج نکنید. برای کیبرد هم همین طور. بازم میل خودتونه.
kavehmech
23-08-2008, 13:17
بابا چه خبره. قیمت مهم نباشه هم دیگه .....!!!!:19: من با این پول ؛ سی پی یو ی 4 هسته ای Q6600 میخرم که مهمترین قطعه کامپیوتر هست. خواهشا اینقدر برای اسپیکر خرج نکنید. برای کیبرد هم همین طور. بازم میل خودتونه.
البته بيشتر از 50 واسه اسپيكر خرج نميكنم.واسه مني كه احتياج ندارم غير منطقي هست كه 165 تومن بدم بلندگو بخرم.به هر حال از پيشنهادتون ممنونم.
در مورد هدست و فن چي؟
هدست sony , yamaha ميگن خوبه.
در مورد فن هم كه دو تا ميخوام.آيا فن ها خودشون اندازه كوچيك و بزرگ دارن ؟ اگه آره .آيا هر فني به هر كيسي ميخوره يا اينكه نه بايد مطابقت بديم.
بهترين فن ؟ مارك؟ قيمت؟
مرسي
سلام، فلش 6 گیگ می خوام بخرم. چه مارکی بهتره؟ قیمت رو هم لطف کنید بگید تا دوباره کاری نشه.
Professor Massoud
23-08-2008, 14:36
سلام، فلش 6 گیگ می خوام بخرم. چه مارکی بهتره؟ قیمت رو هم لطف کنید بگید تا دوباره کاری نشه.
OCZ ATV 8GB با قیمت حدود 50 تومن. من 6 گیگ تاحالا ندیدم. اگه بزنن 2 یا 4 یا 8 یا 16 میزنن.
OCZ ATV 8GB با قیمت حدود 50 تومن. من 6 گیگ تاحالا ندیدم. اگه بزنن 2 یا 4 یا 8 یا 16 میزنن.
ای بابا این که خیلی گرونه یه مدل خوب( چند گیگش مهم نیست ولی بیش از 1 گیگ باشه) که قیمتش حدود 25 تومن باشه می خوام
farshad9
23-08-2008, 18:08
ای بابا این که خیلی گرونه یه مدل خوب( چند گیگش مهم نیست ولی بیش از 1 گیگ باشه) که قیمتش حدود 25 تومن باشه می خوام
OCZ 4 G
25 تومن
Transcend JetFlash V30 4 G
23 تومن
OCZ 4 G
25 تومن
Transcend JetFlash V30 4 G
23 تومن
یعنی او سی زد چهار گیگ به درد می خوره؟ ( یه سوال: وقتی می گن این فلش از این یه کی بهتره یعنی چیش بهتره( به جز میزان حا فظه [1g، 2g...])
Professor Massoud
23-08-2008, 18:32
یعنی او سی زد چهار گیگ به درد می خوره؟ ( یه سوال: وقتی می گن این فلش از این یه کی بهتره یعنی چیش بهتره( به جز میزان حا فظه [1g، 2g...])
بله این OCZ رو آمریکا میسازه. محصولاتش مطمئنه. یعنی مارکش بهتره. یعنی عمرش طولانی تره. بعضی فلش ها هم دیجیتال هستن که به درد ما نمی خورن و گرون هستن.
30,000 تومان : OCZ Secure Digital Triple 66x 1GB
بله این OCZ رو آمریکا میسازه. محصولاتش مطمئنه. یعنی مارکش بهتره. یعنی عمرش طولانی تره. بعضی فلش ها هم دیجیتال هستن که به درد ما نمی خورن و گرون هستن.
30,000 تومان : OCZ Secure Digital Triple 66x 1GB
این دیجیتال ها با معمولی ها چه فرقی دارند؟
سلام دوستان عزیز
برای خرید باند یا همون ساب ووفر ازتون راهنمایی میخواستم
مادربورد سیستم من msi هستش و مدلش هم k8n neo4-f حالا به نظر شما چه باندی با این مادر بورد با توجه به کارت صداش که آنبورد هست بهترین پاسخگویی و کیفیت عالی رو داره؟
لطفاً قیمتش رو هم بگین.
امیدوارم این سوال مربوط به همین قسمت باشه...
Professor Massoud
23-08-2008, 20:29
این دیجیتال ها با معمولی ها چه فرقی دارند؟
اگه اشتباه نکنم ، در دوربین دیجیتال به کار میرن.
farshad9
23-08-2008, 21:06
کیفیت ساخت - سرعت انتقال اطلاعات و ...
farshad9
23-08-2008, 21:14
سلام دوستان عزیز
برای خرید باند یا همون ساب ووفر ازتون راهنمایی میخواستم
مادربورد سیستم من msi هستش و مدلش هم k8n neo4-f حالا به نظر شما چه باندی با این مادر بورد با توجه به کارت صداش که آنبورد هست بهترین پاسخگویی و کیفیت عالی رو داره؟
لطفاً قیمتش رو هم بگین.
امیدوارم این سوال مربوط به همین قسمت باشه...
کارت صوت آنبورد این مادربورد RealTek ALC850 و 7.1 هستش
شما بگید که اسپیکر چند تکه میخوای حدود بودجه تون رو هم مشخص کنید
من می خوام با کامپیوترم تلوزیون نگاه کنم ! قبلاً کارت Pinacle رو داشتم !ولی خیلی نویز مینداخت !
اگه بخوایم از نظر مطلوبیت دسته بندی کنیم :
1.کیفیت پخش
2.قیمت
3.کیفیت ضبط(اگه ضیط هم نکنه مهم نیست و بکنه هم بد نیست )
من این مدل هارو دیدم ! حالا هم قیمت رو بگین هم بگین کدوم برای من بهتره !(مانیتور من CRT هست)
PlusTV TVBox 1440ex SA210
PlusTV Analog Pro Stick 303U RF
PlusTV Analog Stick 305U
ProVision CRT TVBOX 100
من می خوام با کامپیوترم تلوزیون نگاه کنم ! قبلاً کارت Pinacle رو داشتم !ولی خیلی نویز مینداخت !
1.کیفیت پخش
2.قیمت
من این مدل هارو دیدم ! حالا هم قیمت رو بگین هم بگین کدوم برای من بهتره !(مانیتور من CRT هست)
PlusTV Analog Stick 305U
ProVision CRT TVBOX 100
leadtek 2000
کلاً با pci و قطعه داخلی موافق نیستم !
اگه دقت کرده باشید مدل هایی رو که گفتم همه External هستند !
farshad9
24-08-2008, 03:01
1.کیفیت پخش
2.قیمت
PlusTV Analog Stick 305U
ProVision CRT TVBOX 100
سه تای اولی از برند kworld هستن که محصولاتش کیفیت خوبی دارند از بین اونها مدلهای 303U RF و 305U از نوع Stick هستن و بیشتر بدرد لب تاپ میخورند اگه برای پی سی میخوای و استفادت هم زیاده مدل Plus TV 1440EX گزینه خوبی هست که با گارانتی دریا کامپیوتر عرضه میشه دو مدل جدیدتر از این هم وارد کرده از جمله PlusTV TVBox Blazing Orange 1920ex که تا رزولیشن 1200 * 1920 رو ساپورت میکنه یرای اطلاعات بیشتر به زبان فارسی و دیدن بقیه محصولات به آدرس زیر برید
برای من مهم اینه که تصویر صاف باشه !
اون مدلهایی که گفتین خوب هستن ولی زیاد بالا هستن !
قیمت PlusTV TVBox 1440ex SA210 چنده ؟
نظرتون در مورد ProVision CRT TVBOX 100 چیه ؟
کارت صوت آنبورد این مادربورد RealTek ALC850 و 7.1 هستش
شما بگید که اسپیکر چند تکه میخوای حدود بودجه تون رو هم مشخص کنید
سلام
اسپیکیر 3 تیکه حدود 60-50 تومن راستی نظرت راجع به این کارت صدا چیه به نظرت جوابگویی اسپیکرهای قوی تر رو هم داره؟
فلش Ocz بهتره یا کینگ استون؟
Professor Massoud
24-08-2008, 11:17
فلش Ocz بهتره یا کینگ استون؟
به نظر من OCZ بهتره. چون ، بیشتر کینگ استونها تقلبی هستن. حداقل تو قسمت رم که اینجوریه.
به نظر من OCZ بهتره. چون ، بیشتر کینگ استونها تقلبی هستن. حداقل تو قسمت رم که اینجوریه.
من توی بعضی از این کینگ استون ها دیدم که فایل های ریخته شده رو نمی شده پاک کرد OCZ این جوری نمی شه؟
farshad9
24-08-2008, 15:42
قیمتش حدود 50 هست
راجع به ProVision هم هیچ نظری ندارم و حتی نتونستم وب سایتش رو پیدا کنم یه مقدار ریسکه
البته این رو هم بگم TVBox 1440ex کارش تبدیل مانیتور به تلویزیون هست و قابلیت کپچر رو نداره
دو مدل پایین قابلیت کپچر کردن دارن و البته با کامپیوتر کار میکنن هر دو هم از برندهای معتبری هستن
Pixelview Play TV Box5 که قیمتش هم در آدرس پایین نوشته
leadtek WinFast TV USB II Deluxe قیمت این یکی رو ندارم اینم لینک مشخصاتش
farshad9
24-08-2008, 15:42
سلام
اسپیکیر 3 تیکه حدود 60-50 تومن راستی نظرت راجع به این کارت صدا چیه به نظرت جوابگویی اسپیکرهای قوی تر رو هم داره؟
اگه برای موزیک میخوای همون سه تیکه کفایت میکنه پیشنهاد من Logitech X230 با توان 32 وات و قیمت 48 تومن
و CREATIVE Inspire T3100 با توان 29 وات قیمت 58 قیمتها رو از سایت رایانه گرفتم که
با قیمت بازار تا حدودی تفاوت داره
ولی برای فیلم و گیم میتونی سراغ اسپیکرهای 5.1 بری از جمله CREATIVE Inspire T6100 با قیمت 80 تومن
که خودم هم از همین مدل استفاده میکنم البته مدلهای ارزون قیمت تر از این هم هست
Professor Massoud
24-08-2008, 16:53
من توی بعضی از این کینگ استون ها دیدم که فایل های ریخته شده رو نمی شده پاک کرد OCZ این جوری نمی شه؟
اگه درست ازش استفاده بشه نه !! البته گفتم کینگ استون چینی یا تقلبیه و هر کاری بگی ازش بر میاد!!!:31:
یه سوال دیگه: به نظر شما فلش چند گیگ بگیرم بهتره؟(1,2,4,8,16) گیگ؟
این OCZ 4g با OCZ 4g Rally 2 فرقی داره یا نه ؟ چه فرقی؟
Professor Massoud
24-08-2008, 20:29
یه سوال دیگه: به نظر شما فلش چند گیگ بگیرم بهتره؟(1,2,4,8,16) گیگ؟
هر چی پول بدی آش میخوری. :31: هر چقدر بودجه بیشتر ، حافظه ی فلش بیشتر!:20:
اگه برای موزیک میخوای همون سه تیکه کفایت میکنه پیشنهاد من Logitech X230 با توان 32 وات و قیمت 48 تومن
و CREATIVE Inspire T3100 با توان 29 وات قیمت 58 قیمتها رو از سایت رایانه گرفتم که
با قیمت بازار تا حدودی تفاوت داره
ولی برای فیلم و گیم میتونی سراغ اسپیکرهای 5.1 بری از جمله CREATIVE Inspire T6100 با قیمت 80 تومن
که خودم هم از همین مدل استفاده میکنم البته مدلهای ارزون قیمت تر از این هم هست
راستش فقط برای موزیک میخوام ولی یه سوال چرا برای فیلم وگیم اسپیکر دیگه ای پیشنهاد میدی ؟
چه تفاوتی میکنه ؟؟؟راستی نظرت رو راجع به کارت صدا نگفتی!
سوال آخر: یه فلش خوب ( ◄◄◄عالی►►► ) که قیمتش 25-35 هزار تومن باشه می خوام.
Professor Massoud
24-08-2008, 21:08
سوال آخر: یه فلش خوب ( ◄◄◄عالی►►► ) که قیمتش 25-35 هزار تومن باشه می خوام.
همونطور که قبلا گفتم ، OCZ 4GB با قیمت 25 تومن.
farshad9
24-08-2008, 21:43
راستش فقط برای موزیک میخوام ولی یه سوال چرا برای فیلم وگیم اسپیکر دیگه ای پیشنهاد میدی ؟
چه تفاوتی میکنه ؟؟؟راستی نظرت رو راجع به کارت صدا نگفتی!
چون از تکنولوژیهایی مثل دالبی استفاده میکنند
دلیل اینکه برای کاربردهایی مثل گیم اسپیکر دیگه ای پیشنهاد کردم برای یه مثال ساده اگه توی بازی دشمن از پشت سر شلیک کنه صدا فقط از اسپیکرهای عقب پخش میشه که برای هیجان بازی خیلی موثره
کارت صوت مادربورد شما هم برای اسپیکر در اون رده هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت میتونید استفاده کنید
کلا کارتهای صوتی آنبورد اونقدرها تفاوت چشمگیری با هم دیگه ندارن
همونطور که قبلا گفتم ، OCZ 4GB با قیمت 25 تومن.
باور کن این یکی دیگه سوال آخره:31:
تو اینترنت که سرچ زدم اینا رو دیدم: OCZ 4G Rally 2 و OCZ 4G VBoost این ها با هم و با اون OCZ 4 گیگی که شما می گی چه فرقی دارند؟ منظور شما کدام یک از اون سه تای بالای ؟ اونی که شما می گی هیچ کلمه دیگه ای جلوش نداره(Rally 2 - VBoost) ؟ قیمتای اون دو تای دیگه چنده؟ کدوم اون سه تا بهتره ؟ همشون به راحتی پیدا می شن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Professor Massoud
25-08-2008, 10:57
باور کن این یکی دیگه سوال آخره:31:
تو اینترنت که سرچ زدم اینا رو دیدم: OCZ 4G Rally 2 و OCZ 4G VBoost این ها با هم و با اون OCZ 4 گیگی که شما می گی چه فرقی دارند؟ منظور شما کدام یک از اون سه تای بالای ؟ قیمتای اون دو تای دیگه چنده؟ کدومشون بهتره ؟ همشون به راحتی پیدا می شن؟
این که من معرفی کردم 25 تومن ، Rally 2 هست دیگه !! همون نوع معمول فلش OCZ هست. یه نوع ATV هم میشناسم که کوچیکتره و باریکتره ، قیمتش 30 تومنه. ولی قیمت و موارد استفاده Vboost نمی دونم چیه . از بین Atv و Rally 2 هم هر کدوم رو خواستی بگیر.
سوال آخر:!
آنچه که شما پیشنهاد می کنید = OCZ 4g ATV با قیمت 30000 تومن و OCZ 4G Rally 2 با قیمت 25000 تومن، درسته؟
Professor Massoud
25-08-2008, 11:15
سوال آخر:!
آنچه که شما پیشنهاد می کنید = OCZ 4g ATV با قیمت 30000 تومن و OCZ 4G Rally 2 با قیمت 25000 تومن، درسته؟
بله . درسته . ان شاء الله که دیگه مشکلی نیست ؟!!!!!:31:
چون از تکنولوژیهایی مثل دالبی استفاده میکنند
دلیل اینکه برای کاربردهایی مثل گیم اسپیکر دیگه ای پیشنهاد کردم برای یه مثال ساده اگه توی بازی دشمن از پشت سر شلیک کنه صدا فقط از اسپیکرهای عقب پخش میشه که برای هیجان بازی خیلی موثره
کارت صوت مادربورد شما هم برای اسپیکر در اون رده هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت میتونید استفاده کنید
کلا کارتهای صوتی آنبورد اونقدرها تفاوت چشمگیری با هم دیگه ندارن
ممنون از راهنماییهات دوست من:11:
farshad9
25-08-2008, 15:17
ممنون از راهنماییهات دوست من:11:
خواهش میکنم
این بهتره : OCZ ATV Turbo 4GB یا این : OCZ ATV 4GB ؟
hamedheidary
25-08-2008, 22:24
دوستان من یه تی وی تیونر میخوام برا لپ تاپ که هم انالوگ باشه (چون برا کرمانشاه میخوام و اینجا سیستم دیجیتال هنوز راه نیفتاده) وهم از خود usb تغذیه بشه و احتیاجی به اداپتور نداشته باشه کیفیت تصویر برام خیلی مهمه به نظر شما این گزینه میتونه مناسب باشه یا نه (از نظر کیفیت تصویر)
farshad9
25-08-2008, 23:25
دوستان من یه تی وی تیونر میخوام برا لپ تاپ که هم انالوگ باشه (چون برا کرمانشاه میخوام و اینجا سیستم دیجیتال هنوز راه نیفتاده) وهم از خود usb تغذیه بشه و احتیاجی به اداپتور نداشته باشه کیفیت تصویر برام خیلی مهمه به نظر شما این گزینه میتونه مناسب باشه یا نه (از نظر کیفیت تصویر)
این کارت از نوع اکسپرس هست و از برند معتبری هم هست با قیمت حدود 65 تومان
این هم یه کارت از برند kworld که آنالوگ هست از نوع یو اس بی 2 با قیمت حدود 50 تومان
هر دو مدل بالا دارای دارای قابلیتهایی مانند
Time shifting - FM radio - Remote Control - Recording
و توسط برنامه مدیا سنتر ویندوز هم ساپورت میشن
برای صاف بودن تصویر هم باید از آنتن با کیفیت استفاده کنید
hamedheidary
25-08-2008, 23:36
اخه تو یه فرومی خونده بودم که از کیفیت kworld ناراضی بودن البته مدل PlusTV ----T Hybrid Stick (----T 323U) شما مطمعنی kworld کیفیت تصویرش خوبه؟
farshad9
26-08-2008, 00:53
اخه تو یه فرومی خونده بودم که از کیفیت kworld ناراضی بودن البته مدل PlusTV ----T Hybrid Stick (----T 323U) شما مطمعنی kworld کیفیت تصویرش خوبه؟
kworld یکی از برندهای متخصص توی این زمینه هست
pixelview هم مارک خوبی هست کارت تی وی های اینترنالش که کیفیت خوبی دارن اون لینکی که گذاشته بودین هم نگاه کردم مشخصات فنی خوبی داره
Hamidreza2007
28-08-2008, 00:00
با سلام
دوستان عزیز من برای کار با فتوشاپ می خوام یه قلم نوری بگیرم....
اول چندتا سوال دارم
یکی اینکه مارک دیگه ای زیر 50 سراغ دارید که جنس خوب باشه ؟
قلم نوری های زیر 50 قابلیت شناسایی دست خط(انگلیسی یا فارسی) رو داره ؟
این طور که من دیدم جنس pActive بهتره ولی شما مارک بهتری میشناسید بفرمایید.
خب من چند مدل رو توی اینترنت سرچ کردم و چند تایی پیدا کردم(کار آنچنان حرفه ای نمی کنم که بخوام گرون بخرم...)اگه نظرتون Gnius هست بگید کدوم از این 3 تا بهتره ؟ داشتن موس هم مهم نیست.
من از مارک pActive فقط یه مدل ارزون پیدا کردم XP 5550A که میتونید توی سایت زیر ببینید:
از مارک Genius چند مدل ارزون و خوش قیافه پیدا کردم(بقیه ضایع هستن):
مدل :GPen F350
مدل : G-Pen 4500
مدل : MousePen 8x6
ممنون. حمید رضا
راستی چرا توی تالار سخت افزار نمیشه تاپیک زد ؟؟؟؟؟
میگه نام کاربری شما قادر نیست و مخصوص مدیرا هست.
ZEDEHAL DEGE
28-08-2008, 20:09
اقا سلام من میخوام با لپ تاپم کانالای تلوزیونو ببینم چجوری میشه این کارو کرد؟این کارتایی که میگین چیه؟
SIMON137
29-08-2008, 20:56
سلام
من مي خواستم قلم نوري و صفحه لمسي .... بخرم ف چه مارك هايي خوب هست و قيمتش چنده؟
دوستان عزیز روال فعالیت انجمن تغییر کرده و دیگه نیازی به وجود تاپیک های کلی نیست.
در صورتی که برای خرید قطعات سوالی دارید به راحتی یک تاپیک جدید باز می کنید و سوالاتتون رو مطرح می کنید.
این تاپیک هم تا زمانی که اطلاعات آن بروز و مفید هستند بصورت مهم در بالای انجمن قرار داره و بعد از آن از حالت مهم خارج میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.