مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمايي براي خريد رم
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
moein_drj
14-03-2008, 22:24
سلام دوستان...
ببخشید یه راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال میخواستم...
اصلا قیمت ندارم... حدود 160 gb...... اگر قیمت حجم بالاترش زیاد نباشه... مشکلی نیست...
ترجیحا قفل هم داشته باشه......
خیلی ممنون...:11:
man7tomani
14-03-2008, 23:48
سلام دوستان...
اصلا قیمت ندارم... حدود 160 gb...... اگر قیمت حجم بالاترش زیاد نباشه... مشکلی نیست...
شما یه هارد 160 میگیری و یک تبدیل ساتا یا آی دی ایی (بسته به نوع هارد) به USB میگیری
به همین راحتی
قیمت تبدیل ساتا یه یو اس بی 30 تومن
قیمت تبدیا آی دی ایی با یو اس بی 23 تومن
هارد 160 ساتا هم 54 تومن
سلام دوستان...
البته فکر کنم دوستمون در پست بالا قیمت هارد داخلی رو گفته.
قیمت هارد اکسترنال 160 مارک Western Digital با 16 مگ بافر در روز چهارشنبه در پایتخت 105 بود.
moein_drj
15-03-2008, 13:06
شما یه هارد 160 میگیری و یک تبدیل ساتا یا آی دی ایی (بسته به نوع هارد) به USB میگیری
به همین راحتی
قیمت تبدیل ساتا یه یو اس بی 30 تومن
قیمت تبدیا آی دی ایی با یو اس بی 23 تومن
هارد 160 ساتا هم 54 تومن
خیلی ممنون.. فکر خیلی خوبیه... ولی اگه بخواد فرقش با اکسترنال حدود 10-15 تومن باشه.. اونو ترجیح میدم..
چون خیلی شسته رفته تره.. همینطور واسه حملش...
ولی بازم ممنون.:11:
روش فکر میکنم...
البته فکر کنم دوستمون در پست بالا قیمت هارد داخلی رو گفته.
قیمت هارد اکسترنال 160 مارک Western Digital با 16 مگ بافر در روز چهارشنبه در پایتخت 105 بود.
ممنون..:11:الان بهترین برند ها واسه اکسترنال چی هستن؟
شرمنده... روم زیاد شد..
اصلا جایی هست من قیمتای روز رو ببینم؟
چند مدل وقيمت از هارد اكسترنال ميگيد؟ كدوم خوبه وچه حجمي
به سایتهای rayansaba.com و tahlilvanashr.com و rayaneh.com سر بزنید...
pashangparsi
15-03-2008, 19:36
با درود
این رایانه را به من پیشنهاد دادن:
CPU: Athlon 64 X2 4000+: {62500}
Mother Board: ASUS M2A-VM (VGA, Onboard: ATI X1250): {67000}
HARD DISK SATA: Samsung 160GB: {48000}
RAM: 2x1GB patriot: {30000}
DVD-RW: Samsung: {35000}
CASE: Green: {30000}
POWER: GP330A 330W Green: {26000}
MONITOR: SamSung LCD 740N: {200000} (>1732N: +{35000} & >1731: +{40000} & >1931BW{53000})
FAX MODEM: Gigabyte: {8000}
اسپیکر: کریتیو SBS-245 : {14000}
ولی در پیدا کردن رم پاتریوت دچار مشکل شدم. این رم در بازار نیست. پیشنهاد شما برای خرید رم پس از این نوع رم چه مارک هایی از رم های موجود در بازار هست؟
دوستای خودم چرا پاساژ پایتخت و رضا قیمت رمcorsair (2*1 800 cl4 رو بین 110 تا 130 میدادن...گشتم تو پاساژ ایران یکی68 میداد؟؟؟؟
نظر بدید
بعدشم دومدل رم نشونم داد همین باس800 cl4 یک ملش خیلی گنده تر بود گفت نمیدونم چی چی داره؟؟
میدونید چی رو که میگم؟؟
Night Vision
16-03-2008, 12:55
هارد hitachi sata2-320GB می خوام بگیرم.
با این مادر بورد می خونه؟ asus-P5PL2-E
در کل مارک هیتاچی چه طوریه؟ مکستور که داشتم خیلی پاور میگیره و جون میکنه اصلا خوب نیست.
رم هم میخوام ratriot dual cahannel 2GB(2*1)بگیرم. با اون مادربوردی که بالاگفتم میخونه؟ در کل خودش چه طوریه؟
mehdi_vsgh
16-03-2008, 16:00
سلام
اقا میخوام یه رم خوب دو گیگابایتی بخرم
چی بخرم؟
در ضمن Ddr2 باید باشه....:دی
حداکثر هم 80 تومن میتونم براش پول بدم (ولی اگه احساس کنم واقعا!!! ارزش داشته باشه بیشتر هم پول میدم حتی تا 120 تومن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
امير موسر
16-03-2008, 16:48
با درود
این رایانه را به من پیشنهاد دادن:
CPU: Athlon 64 X2 4000+: {62500}
Mother Board: ASUS M2A-VM (VGA, Onboard: ATI X1250): {67000}
HARD DISK SATA: Samsung 160GB: {48000}
RAM: 2x1GB patriot: {30000}
DVD-RW: Samsung: {35000}
CASE: Green: {30000}
POWER: GP330A 330W Green: {26000}
MONITOR: SamSung LCD 740N: {200000} (>1732N: +{35000} & >1731: +{40000} & >1931BW{53000})
FAX MODEM: Gigabyte: {8000}
اسپیکر: کریتیو SBS-245 : {14000}
ولی در پیدا کردن رم پاتریوت دچار مشکل شدم. این رم در بازار نیست. پیشنهاد شما برای خرید رم پس از این نوع رم چه مارک هایی از رم های موجود در بازار هست؟
رمی که تو بازار مثل چی ریخته همین پاتریوت هست ,شما چطوری گیر نمیاری!!
swastika
16-03-2008, 19:06
برو بكس سلام
ميخوام اين مدل رمو بگیرم قیمتش چنده خوبه؟
ocz 2gb(2*1gb)dualchannel bus800
pashangparsi
16-03-2008, 20:53
رمی که تو بازار مثل چی ریخته همین پاتریوت هست ,شما چطوری گیر نمیاری!!
توی بازار رایانه ای شیراز اصلا گیر نمیاد!!!
mehdi_vsgh
17-03-2008, 17:30
سلام
چی بخرم؟
حداکثر هم 80 تومن میتونم براش پول بدم (ولی اگه احساس کنم واقعا!!! ارزش داشته باشه بیشتر هم پول میدم حتی تا 120 تومن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
تکرار میکنیم
امير موسر
17-03-2008, 17:56
توی بازار رایانه ای شیراز اصلا گیر نمیاد!!!
من منظورم تهران بود از شیراز خبر ندارم.
سلام
چی بخرم؟
با تشکر
تا 80 تومن می تونی پاتریوت بگیری با قیمت حدودی 70.000
patriot 2*1gig bus 800
میخواستم دو گیگ رم بگیرم اما میشه بهم بگید فرق این دو مدل چیه که20-30 تومن با هم اختلاف دارن...کدومو بگیرم
[CORSAIR - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) - DHX
[CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
ببینم اولی یه سرو گردن بزرگتره...مگه چیکار میکنه؟؟
ehsssssan
22-03-2008, 03:17
سلام ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
مخوام اين هارو آپديت كنم بيشتر هم به خاطر بازي هستش.به نظرتون بالاتر از اين چي مي تونم ببندم؟
945p el
2 g 667kingston
سلام ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
مخوام اين هارو آپديت كنم بيشتر هم به خاطر بازي هستش.به نظرتون بالاتر از اين چي مي تونم ببندم؟
945p el
2 g 667kingston
اینجا تایپیک رم هست
اگه مادربرد چیپ 945 هست از رمهای ddr2 _667 میتونی استفاده کنی
ولی اگه مادربردت هم عوض میکنی و بالاتر میگیری حتما رم باس 800 بگیر
patriot 2x1gb ddr2 800 cl4 بگیر
سلام
اقایون این رمهایی که من الان می زارم کدو ماشون برای بازی و غیره بهتره و تامینگشون چنده (C L
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
قیمتشک حدود 65 تو مانه نمی دو نم برای چی ارزونه و لی از سرعتش خبر ندارم یا همون تامینگ رم
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
قیمتشم حدود 75 فکر کنم بود ولی تو بازار خبر ندارم وجود داره یا نه این مدل چند جورداره و من از هیچ کدوم
اطلا ع خاصی ندارم به خاطر همون نمی دونم کدوما بهترن منو راهنمایی کنید
OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
اینم چند جور مدل داره نمی دونم حالا اینارو تا زه بین پستا دیدم گفتم بهترینشو پیدا کنم ازبین اینا
کدو ماشون بهتره و کمی سریعتر کار می کنه نسبت به بقیه و قیمتشون الان چند شده و اگه می شه
سرعت (CAS-TRCD-TRP-TRAS) ایناروهم بزارید تا بهتر متو جه شوم که چه سرعتیه
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید خدمت دوستان
من 2 تا رم gig1 باس 667 میخواستم
مادر بورد من asus p5ld2-se هستش که باس 800 رو ساپورت نمیکنه و در حال حاضر 2 تا 512 kingmax روش گذاشتم ولی تو vista و تو بازی ها کم میاره ،و چون میترسم مثل رم ddr یه دفعه کم پیدا بشه و گرون بشه گفتم یه دفعه 2 گیگ بگیرم، حالا اگه یه رم خوب که برا بازی هم خوب باشه با قیمت ارزون (60 تومن) پیشنهاد کنین ،در ضمن من اهل اور نیستم ،و آیا به نظر شما 2 تا 512 ها رو بفروشم یا نگه دارم،در کل هر چی نظر دادین بدین:31:
yasser1680
23-03-2008, 02:01
اقایون این رمهایی که من الان می زارم کدو ماشون برای بازی و غیره بهتره و تامینگشون چنده (C L
در بین اینها تا اونجایی که اطلاع دارم OCZ حرف اول رو میزنه ولی نسبت به کارآیی خودش قیمت بالایی داره.
میتونی از Crutial یا G.Skill هم استفاده کنی.
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید خدمت دوستان
من 2 تا رم gig1 باس 667 میخواستم
مادر بورد من asus p5ld2-se هستش که باس 800 رو ساپورت نمیکنه و در حال حاضر 2 تا 512 kingmax روش گذاشتم ولی تو vista و تو بازی ها کم میاره ،و چون میترسم مثل رم ddr یه دفعه کم پیدا بشه و گرون بشه گفتم یه دفعه 2 گیگ بگیرم، حالا اگه یه رم خوب که برا بازی هم خوب باشه با قیمت ارزون (60 تومن) پیشنهاد کنین ،در ضمن من اهل اور نیستم ،و آیا به نظر شما 2 تا 512 ها رو بفروشم یا نگه دارم،در کل هر چی نظر دادین بدین:31:
عجب شباهتی!!! منم الان در گیر همین مسئله هستم.با این تفاوت که رم های من kingstone و مادربرد م asus p5pl2 هستش.
لطفا جواب این دوستمون رو بدین تا مشکل ما هم حل بشه.
haj agha kami
23-03-2008, 15:48
سلام
من يه رم خوب ميخوام و يه سوال !!!؟؟
مي شه رم رو دو تا يا سه تا!!!!!!!!!!!!! بست يعني دو تا رم
اگر مي شه همراه پيشنهاد قيمت رو هم بگيد
ممنون
در بین اینها تا اونجایی که اطلاع دارم OCZ حرف اول رو میزنه ولی نسبت به کارآیی خودش قیمت بالایی داره.
ممنون یاسر جون !!:20:
ولی رمهای OCZ شونصد مدل دارن !!!:31: که در نگاه اول فقط از روی شکل هیتسینک و رنگ آنها میشه فهمید کدوم به کدومه !!! علاوه بر اینها اکثر مدلهای این برند از متوسط قیمت بازار یه خورده گرونتر هستند که این گرونی با پرچم آمریکای روی جعبه این رمها بی ارتباط نیست !!!
البته کارائیشون هم اونطوری که تو مجلات خوندم نظیر نداره !!!!:31::46:
یاسر جان اصلا هم اینطوری نیست ....
این مارک به دلیل امریکایی بودن و قیمت جهانی بالا و معروف بودن به خنک کننده هاش قیمتش بالاست ولی با قیمت کمتری میشه رمهای بهتر از سایر برند ها مثله اونایی که خودت گفتی تهیه کرد ..
عجب شباهتی!!! منم الان در گیر همین مسئله هستم.با این تفاوت که رم های من kingstone و مادربرد م asus p5pl2 هستش.
لطفا جواب این دوستمون رو بدین تا مشکل ما هم حل بشه.
شما و اون دوستومن بهتره رمها خودتو رو بفروشید ولی 2 گیگ دوال بگیرید
رمهای پاتریوت خوبن نسبت به قیمتشون.
سلام
من يه رم خوب ميخوام و يه سوال !!!؟؟
مي شه رم رو دو تا يا سه تا!!!!!!!!!!!!! بست يعني دو تا رم
اگر مي شه همراه پيشنهاد قيمت رو هم بگيد
ممنون
میشه 2 تا بست ولی بهتره که مشخصات یکی باشه.
گاهی اوقات هم اصلا سیستم بالا نمیاد اگه رمها با هم نسازن.
سلام
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
قیمتشک حدود 65 تو مانه نمی دو نم برای چی ارزونه و لی از سرعتش خبر ندارم یا همون تامینگ رم
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
قیمتشم حدود 75 فکر کنم بود ولی تو بازار خبر ندارم وجود داره یا نه این مدل چند جورداره و من از هیچ کدوم
اطلا ع خاصی ندارم به خاطر همون نمی دونم کدوما بهترن منو راهنمایی کنید
OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
اینم چند جور مدل داره نمی دونم حالا اینارو تا زه بین پستا دیدم گفتم بهترینشو پیدا کنم ازبین اینا
کدو ماشون بهتره و کمی سریعتر کار می کنه نسبت به بقیه و قیمتشون الان چند شده و اگه می شه
سرعت (CAS-TRCD-TRP-TRAS) ایناروهم بزارید تا بهتر متو جه شوم که چه سرعتیه
سلام آقا حمید سال نو مبارک:11::31:
به نظر من اون رم corsair xms2 خوبه نسبت به قیمتش تایمینگ خوبی هم داره 4 4 4 12
ehsssssan
24-03-2008, 01:49
اینجا تایپیک رم هست
اگه مادربرد چیپ 945 هست از رمهای ddr2 _667 میتونی استفاده کنی
ولی اگه مادربردت هم عوض میکنی و بالاتر میگیری حتما رم باس 800 بگیر
patriot 2x1gb ddr2 800 cl4 بگیر
مرسي داداش حال داداي حتما فردا يه سر ميرم بازا ببينم چي دارن.من اين سيستم رو نزديك قربان ميخواستم جمع كنم ولي نشد.ممنون كه وقت گذاشتي:40:
شما و اون دوستومن بهتره رمها خودتو رو بفروشید ولی 2 گیگ دوال بگیرید
رمهای پاتریوت خوبن نسبت به قیمتشون.
ممنونActors جان
من خیلی زور بزنم بتونم10_12تومن اون512 ها رو بفروشم به نظر شما به صرفه نیست این دو تا رو نگه دارم بذارم کنار یه 2 gig doul ، رو هم بشه 3 gig ?????
یه سوال دیگه این رمهای پاتریوت مدل خاصی داره یا همش یه مدله؟؟؟تقلبی هم داره؟؟؟قیمت چنده؟؟؟
thanx
mahammad_reza
25-03-2008, 19:02
حالا بهترین وپرسرعتترین هارد تو بازار جه نام داره
وبه نظره شما خریدش می ارزه
swastika
27-03-2008, 10:13
آقا این تامینگ رم ها رو رو قابشونم هم مینویسه چون نمیخوام یکی بگیرم بعد تامینگش با رم قبلیم جور در نیاد
میخواستم دو گیگ رم بگیرم اما میشه بهم بگید فرق این دو مدل چیه که20-30 تومن با هم اختلاف دارن...کدومو بگیرم
[CORSAIR - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) - DHX
[CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
ببینم اولی یه سرو گردن بزرگتره...مگه چیکار میکنه؟؟
nabooooood????
ممنونActors جان
من خیلی زور بزنم بتونم10_12تومن اون512 ها رو بفروشم به نظر شما به صرفه نیست این دو تا رو نگه دارم بذارم کنار یه 2 gig doul ، رو هم بشه 3 gig ?????
یه سوال دیگه این رمهای پاتریوت مدل خاصی داره یا همش یه مدله؟؟؟تقلبی هم داره؟؟؟قیمت چنده؟؟؟
thanx
ممکنه ناسازگاری بوجود بیاد.
حالا بهترین وپرسرعتترین هارد تو بازار جه نام داره
وبه نظره شما خریدش می ارزه
هاردهای. هیتاچی_وسترن دیجیتال_ سامسونگ رو من کار کردم خیلی خوب و بی صدا کار کردن
آقا این تامینگ رم ها رو رو قابشونم هم مینویسه چون نمیخوام یکی بگیرم بعد تامینگش با رم قبلیم جور در نیاد
آره مینویسه
nabooooood????
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 2 تا عکس رو ببین. dhx سینک بزرگ تری داره و کلا خنک تره. به همین دلیل قابلیت اور بیشتری داره
pcb بهتری هم داره نسبت به xms2 معمولی
mahammad_reza
27-03-2008, 15:24
هاردهای. هیتاچی_وسترن دیجیتال_ سامسونگ رو من کار کردم خیلی خوب و بی صدا کار کردن
سرعت انتقال اطلاعاتشون چقدره وقیمتشونو اکه داری بگو
roze_lotfi
27-03-2008, 15:48
کپی کردن هارد به هارد اطلاعات
یکی از کارهایی که موقع تعویض هارد یا مواقع دیگر زیاد به آن نیاز خواهید داشت، انتقال فایل و برنامهها از یک هارد به هارد دیسک دیگر است. البته اگر دو کامپیوتر در اختیار داشته باشید به راحتی با اتصال شبکه یا از طریق کابل پورت موازی (و حتی سری) امکان اتصال دو کامپیوتر و مبادله دیتا بین آن دو وجود دارد. ولی اگر فقط یک کامپیوتر داشته باشید و یا مایل باشید که انتقال دیتا با سرعت بالا انجام گیرد بهترین کار اتصال هار دیسکها به یک کامپیوتر و مبادله دیتا بین آنهاست.
جهت اجرای این کار باید کمی حرفهای باشید و حواستان را جمع کنید. رایانهها معمولا دارای یک هارد دیسک هستند. در اولین قدم بهتر است که پارتیشنهای هارد دیسک خودتان را نامگذاری کنید، تا بعدا درایو های دو هارد را به راحتی از همدیگر تشخیص دهید.
برای این کار به My Computer رفته و روی یک پارتیشن کلیک راست کنید. گزینه Properties را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده شما میتوانید نام پارتیشن را تغییر دهید. این کار را برای همه پارتیشنها تکرار کرده و نام آنها را به خاطر بسپارید. حالا رایانهتان را خاموش کنید .
شما هارددیسکی که میخواهید اطلاعات را از آن کپی کنید در اختیار دارید. هارددیسکهای امروزی یک کابل IDE یا sata برای اتصال به ماردبرد و یک کابل برق برای اتصال به power دارند. اما مهمترین نکته که شما باید به آن دقت کنید جامپرها هستند. معمولا روی بدنه هارد دیسکها نحوه قرار گیری جامپرها توضیح داده شده است. جامپر یک قطعه ریز است که میتوان به وسیله آن تنظیمات یک قطعه سخت افزاری را به صورت فیزیکی تغییر داد. در جدول موجود روی بدنه هارد دیسک به دنبال وضعیت Slave بگردید. شما باید جامپر هارد دیسک دوم را با توجه به توضیحات این جدول به حالت Slave تغییر بدهید.
قبل از باز کردن در کیس به مقاله "حفاظت در برابر ESD" نگاهی بیاندازید.حالا در کیس (رایانه خاموش) را باز کنید.
در کیس دنبال هارد خودتان بگردید. مشاهده میکنید که کابلی آن را به مادربرد متصل کرده است. این کابل از نوع نواری بوده معمولا دارای دو جای اتصال میباشد. ممکن است این کابل هم به هارد دیسک شما و هم به سی دی رام متصل باشد. شما می توانید از طریق همین کابل هارد دیسک دوم را به مادربرد متصل کنید . برای این کار می توانید جای اتصال دوم را از سیدی رام جدا کنید، به جای آن هارد دیسک را به این قسمت متصل کنید .(اگر در نظر دارید هر دو هارد را برای مدت طولانی استفاده نمایید برای اتصال سیدیرام کابل دیگری تهیه کنید)
حالا شما 2 هارد دیسک را از طریق یک کابل به مادربرد رایانه تان متصل کردهاید. هارد دیسک رایانه شما به عنوان هارد اصلی و میزبان(Master) و هارددیسک دوم به عنوان مهمان(Slave) به حساب میآید حالا باید برق مورد نیاز را برای هارد دیسک مهمان تامین کنید. به نوع فیش POWER هارد دیسک دقت کنید. یکی از این نوع فیشها احتمالا در رایانه شما به صورت آزاد وجود دارد. این کابلها همگی به سیستم اصلی برق رایانه متصل هستند. یکی از این فیشهای آزاد را به هارد دیسک میهمان وصل کنید. اگر قصد استفاده موقت از هارد دیسک دوم را دارید و نمی خواهید داخل کیس آنرا نصب نمایید، هارد را در موقعیتی قرار دهید که با سایر اجزا و بدنه کیس اتصال نداشته باشد.
حالا باید رایانه تان را روشن کنید. به محض روشن شدن رایانه کلید Delete را فشار دهید تا وارد تنظیمات Bios شوید. این منو ممکن است با توجه به نوع مادربرد متفاوت باشد. اما معولا در اولین منو تنظیمات هارد دیسک تعیین میشود
به منوی Standard Cmos Features بروید. معمولا به صورت پیش فرض مادربرد های جدید برای شناسایی هارد دیسکها در حالت اتوماتیک تنظیم شده اند. اگر این گونه نیست شما تنظیم این قسمت را به حالت Auto تغییر دهید تا مادربرد به به صورت خودکار هارددیسکها را شناسایی کند. بعد از انجام این کار از این منو بیرون آمده و گزینه Save and Exit را انتخاب کنید .
در صورتی که تمام مراحل را درست انجام داده باشید رایانه شما مثل سابق عمل میکند. ویندوز شما بالا میآید. اما با رفتن به قسمت My Computer متوجه اضافه شدن پارتیشن های جدید میشوید. پارتیشن های غریبه که نامشان برای شما آشنا نیست همان پارتیشنهای هارد دیسک مهمان هستند. حالا اطلاعاتی را که لازم دارید بین دو هارد دیسک کپی کنید. دقیقا مانند زمانی که روی هارد دیسک خودتان اطلاعات را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگری کپی میکردید. بعد از تمام شدن کارتان دوباره رایانهتان را خاموش کنید. شما حالا باید همه چیز را به حالت اول برگردانید. هارد دیسک میهمان را با جدا کردن کابلهای مادر برد و برق جدا کنید .وضعیت جامپر روی آن را دوباره به حالت اول برگردانید. این حالت روی بدنه هارد دیسک با عنوان Master مشخص شده است. اگر محل اتصال دوم روی کابل قبلا به سی دی رام متصل بود دوباره آن را به همان وضعیت برگردانید . در کیس را هم کاملا ببندید .
توجه :هرگز با کامپیوتر روشن، هارد دیسک را به کامپیوترتان وصل یا از آن جدا نکنید.
danial_crazy
29-03-2008, 00:25
سلام.من یه هارد 250 gb سامسونگ گرفتم که روش نوشته مثلا اگه جامپرو اینجا بزارین از تمامی امکانات ساتا 2 استفاده نمی کنه از اینجور چیزا ! میشه بگین که باید کار خاصی انجام داد تا به طور کلی ساتا 2 ساپورت بشه؟
خیلی ممنون
با سلام.
تو رنج 80 تومن رم خوب چی پیشنهاد می دین. گیمر هستم و اصلا اهل اورکلاک نیستم. مدل مادربوردم هم هست : Msi K9n Neo V2 با تشکر
کپی کردن هارد به هارد اطلاعات
یکی از کارهایی که موقع تعویض هارد یا مواقع دیگر زیاد به آن نیاز خواهید داشت، انتقال فایل و برنامهها از یک هارد به هارد دیسک دیگر است. البته اگر دو کامپیوتر در اختیار داشته باشید به راحتی با اتصال شبکه یا از طریق کابل پورت موازی (و حتی سری) امکان اتصال دو کامپیوتر و مبادله دیتا بین آن دو وجود دارد. ولی اگر فقط یک کامپیوتر داشته باشید و یا مایل باشید که انتقال دیتا با سرعت بالا انجام گیرد بهترین کار اتصال هار دیسکها به یک کامپیوتر و مبادله دیتا بین آنهاست.
جهت اجرای این کار باید کمی حرفهای باشید و حواستان را جمع کنید. رایانهها معمولا دارای یک هارد دیسک هستند. در اولین قدم بهتر است که پارتیشنهای هارد دیسک خودتان را نامگذاری کنید، تا بعدا درایو های دو هارد را به راحتی از همدیگر تشخیص دهید.
برای این کار به My Computer رفته و روی یک پارتیشن کلیک راست کنید. گزینه Properties را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده شما میتوانید نام پارتیشن را تغییر دهید. این کار را برای همه پارتیشنها تکرار کرده و نام آنها را به خاطر بسپارید. حالا رایانهتان را خاموش کنید .
شما هارددیسکی که میخواهید اطلاعات را از آن کپی کنید در اختیار دارید. هارددیسکهای امروزی یک کابل IDE یا sata برای اتصال به ماردبرد و یک کابل برق برای اتصال به power دارند. اما مهمترین نکته که شما باید به آن دقت کنید جامپرها هستند. معمولا روی بدنه هارد دیسکها نحوه قرار گیری جامپرها توضیح داده شده است. جامپر یک قطعه ریز است که میتوان به وسیله آن تنظیمات یک قطعه سخت افزاری را به صورت فیزیکی تغییر داد. در جدول موجود روی بدنه هارد دیسک به دنبال وضعیت Slave بگردید. شما باید جامپر هارد دیسک دوم را با توجه به توضیحات این جدول به حالت Slave تغییر بدهید.
قبل از باز کردن در کیس به مقاله "حفاظت در برابر ESD" نگاهی بیاندازید.حالا در کیس (رایانه خاموش) را باز کنید.
در کیس دنبال هارد خودتان بگردید. مشاهده میکنید که کابلی آن را به مادربرد متصل کرده است. این کابل از نوع نواری بوده معمولا دارای دو جای اتصال میباشد. ممکن است این کابل هم به هارد دیسک شما و هم به سی دی رام متصل باشد. شما می توانید از طریق همین کابل هارد دیسک دوم را به مادربرد متصل کنید . برای این کار می توانید جای اتصال دوم را از سیدی رام جدا کنید، به جای آن هارد دیسک را به این قسمت متصل کنید .(اگر در نظر دارید هر دو هارد را برای مدت طولانی استفاده نمایید برای اتصال سیدیرام کابل دیگری تهیه کنید)
حالا شما 2 هارد دیسک را از طریق یک کابل به مادربرد رایانه تان متصل کردهاید. هارد دیسک رایانه شما به عنوان هارد اصلی و میزبان(Master) و هارددیسک دوم به عنوان مهمان(Slave) به حساب میآید حالا باید برق مورد نیاز را برای هارد دیسک مهمان تامین کنید. به نوع فیش POWER هارد دیسک دقت کنید. یکی از این نوع فیشها احتمالا در رایانه شما به صورت آزاد وجود دارد. این کابلها همگی به سیستم اصلی برق رایانه متصل هستند. یکی از این فیشهای آزاد را به هارد دیسک میهمان وصل کنید. اگر قصد استفاده موقت از هارد دیسک دوم را دارید و نمی خواهید داخل کیس آنرا نصب نمایید، هارد را در موقعیتی قرار دهید که با سایر اجزا و بدنه کیس اتصال نداشته باشد.
حالا باید رایانه تان را روشن کنید. به محض روشن شدن رایانه کلید Delete را فشار دهید تا وارد تنظیمات Bios شوید. این منو ممکن است با توجه به نوع مادربرد متفاوت باشد. اما معولا در اولین منو تنظیمات هارد دیسک تعیین میشود
به منوی Standard Cmos Features بروید. معمولا به صورت پیش فرض مادربرد های جدید برای شناسایی هارد دیسکها در حالت اتوماتیک تنظیم شده اند. اگر این گونه نیست شما تنظیم این قسمت را به حالت Auto تغییر دهید تا مادربرد به به صورت خودکار هارددیسکها را شناسایی کند. بعد از انجام این کار از این منو بیرون آمده و گزینه Save and Exit را انتخاب کنید .
در صورتی که تمام مراحل را درست انجام داده باشید رایانه شما مثل سابق عمل میکند. ویندوز شما بالا میآید. اما با رفتن به قسمت My Computer متوجه اضافه شدن پارتیشن های جدید میشوید. پارتیشن های غریبه که نامشان برای شما آشنا نیست همان پارتیشنهای هارد دیسک مهمان هستند. حالا اطلاعاتی را که لازم دارید بین دو هارد دیسک کپی کنید. دقیقا مانند زمانی که روی هارد دیسک خودتان اطلاعات را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگری کپی میکردید. بعد از تمام شدن کارتان دوباره رایانهتان را خاموش کنید. شما حالا باید همه چیز را به حالت اول برگردانید. هارد دیسک میهمان را با جدا کردن کابلهای مادر برد و برق جدا کنید .وضعیت جامپر روی آن را دوباره به حالت اول برگردانید. این حالت روی بدنه هارد دیسک با عنوان Master مشخص شده است. اگر محل اتصال دوم روی کابل قبلا به سی دی رام متصل بود دوباره آن را به همان وضعیت برگردانید . در کیس را هم کاملا ببندید .
توجه :هرگز با کامپیوتر روشن، هارد دیسک را به کامپیوترتان وصل یا از آن جدا نکنید.
بابا تو دیگه کی هستی!!!!!!!:18::31:
اینو که دیگه کسایی هم که pc ندارن می دونن!!!!!!!!!
MOHAMMAD2010
30-03-2008, 01:02
با سلام.
تو رنج 80 تومن رم خوب چی پیشنهاد می دین. گیمر هستم و اصلا اهل اورکلاک نیستم. مدل مادربوردم هم هست : Msi K9n Neo V2 با تشکر
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) PC2 6400
یه خورده ارزون تر از قیمت مورد نظرتونه
danial_crazy
30-03-2008, 15:10
کسی جواب مارو نمیده؟
اگر یک مدل هارد 250 گیگ همراه با قیمتش معرفی کنید ممنون می شم... :11:
همچنین من می خوام رم 4 گیگ بگیرم اگر لطف کنید یک مدل مناسب با قیمتش رو معرفی کنید ممنون می شم... :11:
mohamad.hejazi
31-03-2008, 23:23
سلام.
دوستان من میخوام هارد 160 sata2 بخرم.مادر بوردم هم giga 945pls3 است.لطفآ بهترینشو بگین.تا 70 هزار.
ممنون.
کسی جواب مارو نمیده؟
من با هارد سامسونگ کار نکردم ولی بیشتر هاردهای ساتا جامپر نمیخوان
اگر یک مدل هارد 250 گیگ همراه با قیمتش معرفی کنید ممنون می شم... :11:
همچنین من می خوام رم 4 گیگ بگیرم اگر لطف کنید یک مدل مناسب با قیمتش رو معرفی کنید ممنون می شم... :11:
western digitall 250 sata2
قیمتش حدود 62 تومن
اگه با قیمت معمولی میخوای پاتریوت بگیر . میشه حدود 150 تومن
بگه با قیمت بالا میخوای
crucial 2x1gb ddr2 800_cl4
این 4گیگش میشه 220 تومن
سلام.
دوستان من میخوام هارد 160 sata2 بخرم.مادر بوردم هم giga 945pls3 است.لطفآ بهترینشو بگین.تا 70 هزار.
ممنون.
با 70 تومن میتونی 250 بگیری
western digitall 250
قیمتش حدود 62 تومن
بگه با قیمت بالا میخوای
این 4گیگش میشه 220 تومن
خیلی ممنونم.... :11:
رم یه مقدار رفت بالا!! 2 گیگش چنده؟
باز هم مرسی... :40:
این 2 تا عکس رو ببین. dhx سینک بزرگ تری داره و کلا خنک تره. به همین دلیل قابلیت اور بیشتری داره
pcb بهتری هم داره نسبت به xms2 معمولی
پس فقط فرقشون تو خنک کاریه...یعنی کار خاصی که انجام نمیده...پس اگه هموم مدل معمولیشو بگیرم که ضرر نکردم هان؟؟
پس فقط فرقشون تو خنک کاریه...یعنی کار خاصی که انجام نمیده...پس اگه هموم مدل معمولیشو بگیرم که ضرر نکردم هان؟؟
Pcb اش هم فرق میکنه ...
در کل فرقی به اون صورت نمیکنه اگه قراره اور نکنید ...
البته باس هاشون یک سانه ...
mohamad.hejazi
01-04-2008, 20:21
من با هارد سامسونگ کار نکردم ولی بیشتر هاردهای ساتا جامپر نمیخوان
قیمتش حدود 62 تومن
بگه با قیمت بالا میخوای
این 4گیگش میشه 220 تومن
با 70 تومن میتونی 250 بگیری
western digitall 250
سلام.
ممنون.ولی 80 هم برای من زیاده چه برسه به 160.
سلام.
ممنون.ولی 80 هم برای من زیاده چه برسه به 160.
هارد که کم و زیاد نداره هر چی بیشتر باشه بهتره ... حالا که بودجه دارد ...
اگر هم واقعا زیاده بهتهر روی رم و سی پی یو پول بذارید ...
مدلی که امیر جان گفتن برای کارهی عادی عالیه ...
bijan666
03-04-2008, 02:41
با سلام
اقایون یه هارد 500 با 32 یا 16 مگ بافر از نظر کیفیت و سرعت در حال حاضر چه مارکی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
یه 250 مکستور دارم بگی نگی ازش راضیم میتونم با این 500 raid بکنم ؟؟
amirpers
04-04-2008, 02:28
دوستان سوال من شاید سوال درستی نباشه اما می خوام بپرسم که بهترین برند رم چیه ؟ مثلا اگه بخوایم 2 گیگ رم دوال 800 بگیریم کدوم برند بهتره ؟ خب خیلیها می گن که Ocz برند خیلی خوبیه اما این برند انواع مختلف داره و قیمتهای متفاوتی داره یا مثلا پاتریوت در یکی از هفته نامه های کشور که اسمش رو نمی یارم خیلی سفارش میشه اما آیا واقعا این قدر خوب هست ؟
البته سوال من در مورد رمهای با قیمت مناسب هستش .
arman7165
04-04-2008, 18:12
من اهل اورلاك نيستم.
رم dual 2*1=2gb بگيرم يا 2gb سينگل ؟
كدوم بهتره؟
مي خوام بدونم كه پول چي رو ندادم و بابت چي پول بيشتري دادم؟
:8:
arman7165
04-04-2008, 22:08
كسي جواب ما رو نمي ده؟
من اهل اورلاك نيستم.
رم dual 2*1=2gb بگيرم يا 2gb سينگل ؟
كدوم بهتره؟
مي خوام بدونم كه پول چي رو ندادم و بابت چي پول بيشتري دادم؟
:8:
دوال بگیر
2x1gb ddr2-800
arman7165
05-04-2008, 00:38
دوال بگیر
2x1gb ddr2-800
ستت درد نكنه....:10:
arman7165
05-04-2008, 00:47
براي هارد اين سامسونگ رو بگيرم يا يه وسترن ديجيتال بگيرم؟
HD321KJ
Spinpoint T166 SATA
T166 series
capacity : 320 GB
interface : SATA 3.0 Gbps
buffer memory : 16 MB
Up to 167GB formatted capacity per disk
SATA native command queuing feature
Staggerd spin-up support
ATA S.M.A.R.T compliant
ATA 48-bit address feature
ATA device configuration overlay feature
ImpacGuard ™
Serial ATA 3.0 Gbps interface support
Device initiated SATA power management
High speed dual DSP based architecture
ATA automatic acoustic management feature
ATA streaming feature(optional)
SilentSeek ™
براي هارد اين سامسونگ رو بگيرم يا يه وسترن ديجيتال بگيرم؟
HD321KJ
Spinpoint T166 SATA
T166 series
capacity : 320 GB
interface : SATA 3.0 Gbps
buffer memory : 16 MB
Up to 167GB formatted capacity per disk
SATA native command queuing feature
Staggerd spin-up support
ATA S.M.A.R.T compliant
ATA 48-bit address feature
ATA device configuration overlay feature
ImpacGuard ™
Serial ATA 3.0 Gbps interface support
Device initiated SATA power management
High speed dual DSP based architecture
ATA automatic acoustic management feature
ATA streaming feature(optional)
SilentSeek ™
به نظر من وسترن بی صدا تر کار میکنه.
به نظر من وسترن بی صدا تر کار میکنه.
درسته من 320 وسترن گرفتم اصلا صدا نميده سامسونگ هم بد نيست ولي وسترن بهتره.
amirpers
06-04-2008, 01:46
دوستان سوال من شاید سوال درستی نباشه اما می خوام بپرسم که بهترین برند رم چیه ؟ مثلا اگه بخوایم 2 گیگ رم دوال 800 بگیریم کدوم برند بهتره ؟ خب خیلیها می گن که Ocz برند خیلی خوبیه اما این برند انواع مختلف داره و قیمتهای متفاوتی داره یا مثلا پاتریوت در یکی از هفته نامه های کشور که اسمش رو نمی یارم خیلی سفارش میشه اما آیا واقعا این قدر خوب هست ؟
البته سوال من در مورد رمهای با قیمت مناسب هستش .
دوستان کسی جواب من رو نمی ده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . هارد 320 گیگ با بافر 16 چه برندی بهتره ؟ دوستان در پستهای قبلی از سامسونگ و وسترن تعریف کرده اند ، حالا واقعا کدوم بهتره ؟ سی گیت چطوره ؟
دوستان کسی جواب من رو نمی ده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . هارد 320 گیگ با بافر 16 چه برندی بهتره ؟ دوستان در پستهای قبلی از سامسونگ و وسترن تعریف کرده اند ، حالا واقعا کدوم بهتره ؟ سی گیت چطوره ؟
هارد برندهای western digitall _ hitachi رو من نظرم هست
در مورد رم رمهای ocz یکمی گرون هستن . حالا شما چه قد میخوای خرج کنی؟
برای 320گیگ وسترن بگیرم یا هیتاچی؟؟؟
amirpers
06-04-2008, 13:51
هارد برندهای western digitall _ hitachi رو من نظرم هست
در مورد رم رمهای ocz یکمی گرون هستن . حالا شما چه قد میخوای خرج کنی؟
ممنون از جوابت دوست عزیز .
والا برای رم در حدود 80 - 90 تومن و برای هارد هم همین حدود .
درسته من هم همین رو پرسیدم دیگه . چون OCZ انواع مختلف داره و بعضیهاش خیلی گرونن و بعضیهاش مناسب !!!
hamid2006gh
06-04-2008, 22:14
برای 320گیگ وسترن بگیرم یا هیتاچی؟؟؟
من 320 GB هیتاچی 16 mb گرفتم . خیلی بی سرو صدا کار میکنه .دو تا هم ورودی برق داره .Molex و Sata
ممنون از جوابت دوست عزیز .
والا برای رم در حدود 80 - 90 تومن و برای هارد هم همین حدود .
درسته من هم همین رو پرسیدم دیگه . چون OCZ انواع مختلف داره و بعضیهاش خیلی گرونن و بعضیهاش مناسب !!!
به نظر من اونایی ارزونن تعریفی ندارن. گروناش خوبن:20:
من 320 GB هیتاچی 16 mb گرفتم . خیلی بی سرو صدا کار میکنه .دو تا هم ورودی برق داره .Molex و Sata
ببینم دوتا ورودی برق داره ....یعنی باید جفتشو وصل کنی یا یکیو؟؟
چرا دوتا مگه چه فرقی دارن؟؟
tekno2006
09-04-2008, 09:53
شرمنده که این سوال ابتدایی رو می پرسم ولی جوابش برام مهمه
آیا اختلاف سرعت 8 میگ بافر با 16 میگ بافر در حد چشم گیر هست یا نه ؟
چون من 320 satall وسترن 8 میگ بافر خریدم به نظرتون خیلی اشتباه کردم؟
masood hashemy
09-04-2008, 12:10
با سلام
من میخواهم یک هارد 500 گیگ بخرم به نظر شما Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer انتخاب خوبی است؟
این مدل 32 مگ بافر دارد. قیمت آن و شماره سریال آن را هم لطف کنید.
با تشکر
ganje nahofte
09-04-2008, 20:41
در مورد هارد باید بگم که در حال حاظر در ایران وسترن از همه بهتره، هیتاچی هم خوبه ولی سیگیت و مکستور باید بگم که دیگه اون کیفیت قبلی رو ندارن چون جدیداش چینی شدن ولی اگر مکستور سنگاپوری یا تایلندی پیدا کردین معطل نکنید و بگیرین.
در مورد هارد 320 باید بگم به نظر من و تجربه ای که دارم وسترن 16 مگ بافر از بقیه بهتره. البته باید به مین هم توجه داشت چون بعضی از هاردها با بعضی مینها مچ نمیشن ولی وسترن با همه مادربوردها مچ میشه.
Rendition ram
----------------
رم rendition و کروشیال زیر مجموعه هایی از micron هستند .
برای گرفتن اطلاعات درمورد رم rendition با من تماس بگیرید. ganjenahofte@gmail.com
masood hashemy
09-04-2008, 22:44
با سلام
من میخواهم یک هارد 500 گیگ بخرم به نظر شما Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer انتخاب خوبی است؟
این مدل 32 مگ بافر دارد. قیمت آن و شماره سریال آن را هم لطف کنید.
با تشکر
حالا به نظر شما هارد 500 گیگ با 32 مگ بافر چی خوب هست؟ سرمایه گذاری من در این مورد 160000 تومان خواهد بود.
mInI_ClockEr
10-04-2008, 02:16
شرمنده که این سوال ابتدایی رو می پرسم ولی جوابش برام مهمه
آیا اختلاف سرعت 8 میگ بافر با 16 میگ بافر در حد چشم گیر هست یا نه ؟
چون من 320 satall وسترن 8 میگ بافر خریدم به نظرتون خیلی اشتباه کردم؟
:40::40::40::40:
دوست گرامی خوب مشخص که به برند توجه کردی و اینگونه انتخابها این پیامدهارو هم داره 100% ضعیفتر عمل میکنه
:40::40::40::40::40:
mInI_ClockEr
10-04-2008, 02:21
در مورد هارد باید بگم که در حال حاظر در ایران وسترن از همه بهتره، هیتاچی هم خوبه ولی سیگیت و مکستور باید بگم که دیگه اون کیفیت قبلی رو ندارن چون جدیداش چینی شدن ولی اگر مکستور سنگاپوری یا تایلندی پیدا کردین معطل نکنید و بگیرین.
در مورد هارد 320 باید بگم به نظر من و تجربه ای که دارم وسترن 16 مگ بافر از بقیه بهتره. البته باید به مین هم توجه داشت چون بعضی از هاردها با بعضی مینها مچ نمیشن ولی وسترن با همه مادربوردها مچ میشه.
Rendition ram
----------------
رم rendition و کروشیال زیر مجموعه هایی از micron هستند .
برای گرفتن اطلاعات درمورد رم rendition با من تماس بگیرید. ganjenahofte@gmail.com
:40::40::40::40::40::40::40::40:
در ضمن باید بگم سامسونگ هم هاردهای بسیار مرغوبی میزنه که جایگاه خودشو پیدا کرده 250 گیگ سامسونگ بهترین 250 از تمامی برندهاست شک نکنید :27::27::27::27::27::27::27::27:
masood hashemy
12-04-2008, 10:33
حالا به نظر شما هارد 500 گیگ با 32 مگ بافر چی خوب هست؟ سرمایه گذاری من در این مورد 160000 تومان خواهد بود.
کسی نیست جواب بده؟
سلام دوستان
من قصد خرید هارد ساتا داشتم
حالا 320 یا 500 فرقی نداره
خودم نظرم بیشتر رو وسترن بوود ترجیحا بافر 32 اگه نشد 16
ولی امروز که تو تامز هاردور می گشتم آخرین چارتش خلاف اینو می گفت
مثلا بین هاردهای 500 سیگیت بهتره و تو 320 هم هیتاچی
غاینم لینکش :
نظر شما چیه ؟
Oracle_Eldorado
12-04-2008, 22:56
ببخشید دوستان من میخواستم یه هارد بگیرم ، ولی نمیدونم چه مارکی خوبه .
هر فروشگاه که میرم ، یه چیز میگن !
یه سری میگن سامسونگ خوبه .
یه سری میگن سامسونگ ضعیفه و بعد از یه مدت میوفته به تق تق کردن !!!
دیگه هرچی به نفع خودشون باشه میدن !!!
جالبیش هم قیمتشونه !
حالا یه هارد خوب معرفی کنید لطفا ...
فقط حجمش 300 گیگ به بالا .
راستی مال خودم 80 گیگ هست چقدر میخرن ؟
جالبیش هم قیمتشونه !
سامسونگ خوب و بیصدا کار میکنه.
ولی به نظر من
western digitall
hitachi
samsung
ganje nahofte
13-04-2008, 01:01
سلام دوستان
من قصد خرید هارد ساتا داشتم
حالا 320 یا 500 فرقی نداره
خودم نظرم بیشتر رو وسترن بوود ترجیحا بافر 32 اگه نشد 16
ولی امروز که تو تامز هاردور می گشتم آخرین چارتش خلاف اینو می گفت
مثلا بین هاردهای 500 سیگیت بهتره و تو 320 هم هیتاچی
اینم لینکش :
نظر شما چیه ؟
جالبیش هم قیمتشونه !
راست میگن خب! سیگیت و هیتاچی بهترین هاردهارو می سازن ولی نه این هاردهای چینی که به ایران میاد علت اینکه توی ایران سیگیت و مثلا مکستور دیگه کیفیت ندارن چینی بودن اوناست و علت اینکه تو ایران از وسترن و سامسونگ تعریف می کنن اینه که هنوز چینی نشدن، مطمئن باش اگه اینا هم چینی بشن دیگه بدرد نمی خورن.
---------------------
ولی اگه سیگیت غیر چینی 500 گیگ 32/16 مگ بافر پیدا کردی معطل نکن و رو هوا بزنش اگر هم پیدا نکردی برو سراغ هیتاچی 32 مگ بافر در غیر اینصورت 320 گیگ 16 مگ بافر وسترن بهترین گزینست!
ganje nahofte
13-04-2008, 01:12
کسی تا حالا با هارد 500 گیگ 32 مگ بافر سامسونگ کارکرده؟ چجوریه؟ خوبه یا فرقی با 500 گیگ 16 مگ بافر وسترن نداره؟
ganje nahofte
13-04-2008, 01:17
سامسونگ خوب و بیصدا کار میکنه.
ولی به نظر من
western digitall
hitachi
samsung
البته فقط ورژن A سامسونگ بی صدا کار میکنه ولی ورژن B سامسونگ خیلی خرخر میکنه. تازه درجه حرارتش هم نسبت به وسترن بالاتره و اگر کسی می خواد خیلی از هارد سامسونگش کار بکشه حتما باید یه فن برای هاردش بگیره. من خودم سامسونگ( هردو ورژنشو دارم)
نظر من: وسترن 320 گیگ 16 مگ بافر
البته قصد جسارت نداشتم، فقط تجربمو گفتم، به بزرگیه خودتون ببخشید دیگه . . .
afghantoday
14-04-2008, 12:15
درود خدمت تمامی دوستان
نمی دونم جای درستی سوالمو پرسیدم با نه! ولی به هر حال سوالم اینه:
یه هارد اکسترنال میخوام با بالاتربن ضرفیت ممکن (ترجیحاً 500 به بالا) و کمترین حجم ممکن (راحت قابل حمل باشه، ترجیحاً Pocket Size).
این هارد رو میخوام تا یک ماه دیگه بگیرم. اگر میشه بفرمایید که چه مارکی خوبی؟ قیمتش چنده؟ و...
ممنون از راهنماییتون
درود خدمت تمامی دوستان
نمی دونم جای درستی سوالمو پرسیدم با نه! ولی به هر حال سوالم اینه:
یه هارد اکسترنال میخوام با بالاتربن ضرفیت ممکن (ترجیحاً 500 به بالا) و کمترین حجم ممکن (راحت قابل حمل باشه، ترجیحاً Pocket Size).
این هارد رو میخوام تا یک ماه دیگه بگیرم. اگر میشه بفرمایید که چه مارکی خوبی؟ قیمتش چنده؟ و...
ممنون از راهنماییتون
سلام کسي از دوستان قيمت رم ddr2 533 1g رو داره ؟
با سلام
كامپيوترم يه رم 128 داره حالا ميخوام يه 512 هم بذارم كنارش (sd)
چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد
قيمتها چطوره؟
javadshahvand
16-04-2008, 10:59
سلام کسي از دوستان قيمت رم ddr2 533 1g رو داره ؟
19 تا 20 تومان
javadshahvand
16-04-2008, 11:02
با سلام
كامپيوترم يه رم 128 داره حالا ميخوام يه 512 هم بذارم كنارش (sd)
چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد
قيمتها چطوره؟
ببین پیدا میکنه حالا در مرحله بعد باید مادربرد ساپورت کنه ،اگه خواستی بندازی فقط یک 512 بنداز
ببین پیدا میکنه حالا در مرحله بعد باید مادربرد ساپورت کنه ،اگه خواستی بندازی فقط یک 512 بنداز
ميدونم كه تا 1 گيگ ساپورت ميكنه
اما آيا ممكنه بعضي از باس ها رو ساپورت نكنه؟
حدود قيمت دستتون نيست؟(نو يا دست دوم فرقي نداره)
clubjavanan
16-04-2008, 16:45
سلام اقایون یه رم حرفه ای میخاستم ممنون میشم رهنمای کنید دو گیگ قیمتش مهم نیست
به نظر من Gskill بگیر . مدل HK با تایمینگ 4-3-3-5 قیمتشم خوبه .
ganje nahofte
16-04-2008, 23:22
رمهای حرفه ای بازار عبارتند از:
ocz ، کروشیال، رندیشن، کرسیر، ژل، پاتریوت، سوپرتالنت، وین چیپ و . . .
البته سعی کن از هر مارکی که میخری با استاندارد CL4 (برای ddrII) بخری!
الته بهتر بود برند مادربوردت را هم ذکر میکردی چون اونجوری بهتر میشد راهنمایی کرد.
مثلا با اینکه خیلی رمهای حرفه ای تر از کینگستون وجود داره ولی برای گیگا بهترین گزینه کینگستون با استاندارد CL4 و چیپ نانیا هست.
رمهای حرفه ای بازار عبارتند از:
ocz ، کروشیال، رندیشن، کرسیر، ژل، پاتریوت، سوپرتالنت، وین چیپ و . . .
البته سعی کن از هر مارکی که میخری با استاندارد CL4 (برای ddrII) بخری!
الته بهتر بود برند مادربوردت را هم ذکر میکردی چون اونجوری بهتر میشد راهنمایی کرد.
مثلا با اینکه خیلی رمهای حرفه ای تر از کینگستون وجود داره ولی برای گیگا بهترین گزینه کینگستون با استاندارد CL4 و چیپ نانیا هست.
کی گفته اینا رو برای گیگا بهترین رم Kingstone هست از کجا فهمیدی ؟ :5: در ضمن CL4 استاندارد نیست تایمینگ رمه .
ganje nahofte
17-04-2008, 00:39
کی گفته اینا رو برای گیگا بهترین رم Kingstone هست از کجا فهمیدی ؟ در ضمن CL4 استاندارد نیست تایمینگ رمه .
ببخشید!! منظور من هم همین بود. ممنون که تذکر دادید.
برای کینگستون هم باید بگم که من هر رمی رو که روی گیگا امتحان کردم سرعت کینگستون رو نداد. البته این نظر شخصی منه شاید هم اینطور نباشه . . .
3 تا سوال داشتم:
1.سرعت رم رو چجوری باید بفهمم؟
2.تفاوت سرعت رم ، در باس 668،800 و 1000 چقدره؟
3.بار پردازش یک بازی چطوری بین قطعات سیستم تقسیم میشه؟ مثلا بافت ها توی رم کارت گرافیک ذخیره میشن یا رم سیستم.یا پردازش صحنه، 100درصد به عهده Gpu هستش یا با Cpu تقسیم میشه و در کل هر قطعه چقدر درگیر میشه؟
با سلام
مادر بوردی که میخوام بخرم مدل GIG-X38-DQ6 هستش
میخواستم ببینم کسی قیمت رمهای DDR3 رو داره
از نظر سرعت وکارایی چه مزیتهایی نسبت به ddr2 دارند
ایا ارزش خریدن داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون میخوام تو این هفته سیستم جمع کنم
با سلام
مادر بوردی که میخوام بخرم مدل GIG-X38T-DQ6 هستش
ایا ارزش خریدن داره؟
قيمت رم ddr512 با باس 400 چند است؟
درمورد رم چه ماركي بهتر است؟
وهارد 160 گيگابايت چند است؟
.هارد 80گيگ مگستور با دور 7200
ganje nahofte
18-04-2008, 00:15
با سلام
ایا ارزش خریدن داره؟
من پیشنهاد میکنم رم 1gb/1600 DDR3 کروشیال با گارانتی آلبالو بخری به قیمت 300000 تومان.
با سلام
ایا ارزش خریدن داره؟
DDR3 فعلا اصلا نمی ارزه طرفشم نرو .
من پیشنهاد میکنم رم 1gb/1600 DDR3 کروشیال با گارانتی آلبالو بخری به قیمت 300000 تومان.
شما خودت حاضری 300 تومن پول 1 گیگ رم بدی تو ویستا با 1 گیگ گیر میکنی حالا گیریم 1600 هم باشه 1 گیگ 1 گیگه .
300 خیلی زیاده این پول رو میدم یه کارت گرافیک توپ میخرم
2gig شو 180 هم قیمت کردم
DDR3 فعلا اصلا نمی ارزه طرفشم نرو .
چرا نمی ارزه صرفا به خاطر قیمتش میگی
چون نمیخوام دوباره 2سال نشده مجبور به تعویض مادر بورد بشم
اگه لیستی از قیمتها بهم بدی ممنون میشم
2gig شو 180 هم قیمت کردم
دو دلیل داره اول اینکه در فرکانس های پایینش یعنی 1066-1333 انچنان تفاوتی با رم DDR2 نداره حتی تو تست یه رم DDR2 با لتنسی پایین میتونه بهترم باشه . مسئله دومم اینه که DDR3 فقط از فرکانس 1600 به بعد می ارزه که ادم بخره که اونم به خاطر قیمت فوق العاده زیادش اصلا بصرفه نیست .
ganje nahofte
18-04-2008, 14:50
شما خودت حاضری 300 تومن پول 1 گیگ رم بدی تو ویستا با 1 گیگ گیر میکنی حالا گیریم 1600 هم باشه 1 گیگ 1 گیگه .
آره، اگر پولم برسه حتما این کارو میکنم.
شب عید یه سیستم (دوستم) تحویل داد که دو تا از این رمها روش بود. نصب ویستا فقط 7 دقیقه طول میکشید.
با مادربورد p5e3 deluxe/wi fi
یکم بیشتر درباره این رم توضیح می دی؟ مشخصاتش چیه؟
2gig شو 180 هم قیمت کردم
دوست عزیزم !!!:20:
قبول دارم که شما تو فکر جمع کردن سیستمی هستی که حتی یکی دوسال بعد هم از نظر ارزش قطعات و بروز بودن اونها کم نیاره !! ولی باور کن آنقدر که قیمت رمهای DDR3 نسبت به رمهای DDR2 گرون هست کارائیش لزوما بیشتر نیست !! :13:
این مطلب رو بارها و بارها تو مجلات و وبسایت های کامپیوتری خوندم !!:46:
احتمالا غرض شما از انتخاب مادربردی با چیپست X38-A همین انتخاب رمهای DDR3 هست !!
در صورتی که براحتی میتونید با قرار دادن چهار گیگ رم DDR2 با باس 800 رو مادربردی با چیپست X38 مثلا مادر برد ایسوز maximus formula براحتی به حداکثر توان لازم برای انجام سنگین کارهای کامپیوتر برسید و علاوه بر اون خرج اضافه هم نکردید !!!
چهار گیگ رم DDR2 به همراه یه سی پی یو دوهسته ای مثل E-6750 آنقدر سرعت سیستم رو بالا میبره که موقعه بوت شدن اصلا بارگیری ویندوز رو نمیبینید !!!:18:
در مورد قیمت رمها هم من قیمت اسفند ماه رو دارم :
2 گیگ رم OCZ با باس 1600 از نوع DDR3 قیمت : 853000 تومن !!:18:
2 گیگ رم OCZ با باس 1066 از نوع DDR3 قیمت: 479000 تومن
2 گیگ رم Geil با باس 1333 از نوع DDR3 : قیمت 440000 تومن
اینجاست که آدم باید دیدگاه مهندسی داشته باشه و اقتصادی فکر کنه !!:46:
شما دارید دو برابر پول رم میدهید !! در حالی که کارائی سیستمی با چنین رمهایی حداکثر 20 درصد نسبت به رمهایی با باس 800 تفاوت داره !!
درهر حال تصمیم با خودته !! :11:
میتونی مادربرد و رم DDR3 برداری و حداقل هم 300 تومن بیشتر بدی یا اینکه مادر برد با چیپست X38 و رم با باس 800 برداری و مابقی پول رو صرف خرید قطعات قویتری بکنی که مستقیما تو کارائی و سرعت و قدرت سیستم تاثیر بسیار زیاد میذارن !! مثل سی پی یو یا کارت گرافیک !!
موفق باشی:11:
این بنچمارک رو هم ببینید بد نیست !!
اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!!:31: که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
دوست عزیزم !!!:20:
قبول دارم که شما تو فکر جمع کردن سیستمی هستی که حتی یکی دوسال بعد هم از نظر ارزش قطعات و بروز بودن اونها کم نیاره !! ولی باور کن آنقدر که قیمت رمهای DDR3 نسبت به رمهای DDR2 گرون هست کارائیش لزوما بیشتر نیست !! :13:
این مطلب رو بارها و بارها تو مجلات و وبسایت های کامپیوتری خوندم !!:46:
احتمالا غرض شما از انتخاب مادربردی با چیپست X38-A همین انتخاب رمهای DDR3 هست !!
در صورتی که براحتی میتونید با قرار دادن چهار گیگ رم DDR2 با باس 800 رو مادربردی با چیپست X38 مثلا مادر برد ایسوز maximus formula براحتی به حداکثر توان لازم برای انجام سنگین کارهای کامپیوتر برسید و علاوه بر اون خرج اضافه هم نکردید !!!
چهار گیگ رم DDR2 به همراه یه سی پی یو دوهسته ای مثل E-6750 آنقدر سرعت سیستم رو بالا میبره که موقعه بوت شدن اصلا بارگیری ویندوز رو نمیبینید !!!:18:
در مورد قیمت رمها هم من قیمت اسفند ماه رو دارم :
2 گیگ رم OCZ با باس 1600 از نوع DDR3 قیمت : 853000 تومن !!:18:
2 گیگ رم OCZ با باس 1066 از نوع DDR3 قیمت: 479000 تومن
2 گیگ رم Geil با باس 1333 از نوع DDR3 : قیمت 440000 تومن
اینجاست که آدم باید دیدگاه مهندسی داشته باشه و اقتصادی فکر کنه !!:46:
شما دارید دو برابر پول رم میدهید !! در حالی که کارائی سیستمی با چنین رمهایی حداکثر 20 درصد نسبت به رمهایی با باس 800 تفاوت داره !!
درهر حال تصمیم با خودته !! :11:
میتونی مادربرد و رم DDR3 برداری و حداقل هم 300 تومن بیشتر بدی یا اینکه مادر برد با چیپست X38 و رم با باس 800 برداری و مابقی پول رو صرف خرید قطعات قویتری بکنی که مستقیما تو کارائی و سرعت و قدرت سیستم تاثیر بسیار زیاد میذارن !! مثل سی پی یو یا کارت گرافیک !!
موفق باشی:11:
رفیق خرابتم
ممنون از راهنمایی کاملت من دنبال همین تفاوت بین این دو رم بودم
حالا دیگه تصمیم گرفتم از همون DDR2 استفاده کنم مادر بورد انتخابیم هم
GIG-X38-DQ6 نظرت چیه
بازم ازت ممنونم (My Best Friend)
رفیق خرابتم
ممنون از راهنمایی کاملت من دنبال همین تفاوت بین این دو رم بودم
حالا دیگه تصمیم گرفتم از همون DDR2 استفاده کنم مادر بورد انتخابیم هم
GIG-X38-DQ6 نظرت چیه
بازم ازت ممنونم (My Best Friend)
فدات شم :11:
در مورد مادربرد اگه من جای شما بودم asus maximus formula رو انتخاب میکردم به چند دلیل :
1- نسبت به مادربرد گیگابایت x38-DQ6 حدود پنجاه هزار تومن ارزونتر هست !!
2- تو کارائی هیچ تفاوتی نسبت به مادربرد مشابه از گیگابایت ندارد
3- کلی نرم افزار بدرد بخور به همراه این مادربرد عرضه شده (( مثل نسخه اصلی و رجیستر شده آنتی ویروس کسپراسکی )) و امکان اورکلاک بسیار عالی و دفع گرمای خیلی خوبی داره
4- برخلاف مادربرد گیگا بایت این مادربرد از ایسوس یه کارت صدای مجزا داره که میتونی تو شکاف pci قرار بدی و همین به شدت روی کیفیت صدا تاثیر مثبت میذاره !!
5- چندین نفر از بهترینهای سخت افزار این فروم (( مثل Actros )) بارها و بارها این مادربرد رو به کسانی که مادربرد با چیپست X38 میخواستند پیشنهاد کردند !!:46:
آخرین قیمتی که از این دومادر برد داشتم برای گیگابایت حدود 330 تومن و برای ایسوز حدود 280 تومن بود !!:46:
همین الان هم این مادربرد maximus formula آنقدر پرفروش نشون داده که اگه بری بازار رضا یا بازار کامپیوتر ایران میبینی پشت ویترین هر مغازه ای یدونه از این مادربرد رو رویش سیلیفون کشیده اند و پشت ویترین گذاشتند !!
اینهم لینک مربوط به این مادربرد :
بازهم تصمیم با خودته !!:46:
موفق باشی
اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
اون FLEX XLC های وسط DDR2 هستند! البته این درسته که فعلا رمهای DDR3 نسبت Price/Performance خوبی در مقایسه با DDR2 ندارند.
اون FLEX XLC های وسط DDR2 هستند! البته این درسته که فعلا رمهای DDR3 نسبت Price/Performance خوبی در مقایسه با DDR2 ندارند.
بازهم تیزبازی استاد آرمان عزیز !!!:27::31:
انتظار داشتم بهم بگی چرا داری تو این تاپیک مادربرد معرفی میکنی !!! :46::46:
به هر حال ممنون از دقتت !!:11::11:
سلام
من میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم و با کمک بچه های تو قسمت مربوط اینارو امروز گرفتم(البته هنوز نگرفتم ، رم نبود قرار شد فردا برم همه رو بیارم خونه):
MB=Asus P5k se
cpu=E2180
power 530 Green
RAM=Kingmax 1033 X????Gig
VGA=7200 128MB
راستش یه کم گرونتر از اونی شد که میخواستم
از کارت گرافیک جا نخورید چون اینو بجای گرافیک انبرد خریدم
اگه تو خریدم خیلی اشتباه کردم تا فردا میشه درستش کرد، لطفا بگید اما سوال اینکه رم 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ کافیه(کار گرافیکی نمیکنم)؟
jedivssith
20-04-2008, 22:40
درود
ارزانترین هارد اکسترنال با ظرفیت یک ترابایت از چه قیمتی داریم؟ و چه مارکی هست؟
می خواهم 300 تا دی وی دی بریزم و اونهایی که مشکل ندارند رایت کنم. نظر شما چیست؟ به صرفه است یکی اینطوری بخرم یا دو تا 500 گیگابایت ؟ شما چه راهنمایی می کنید؟
با سپاس فراوان
بدرود
درود
ارزانترین هارد اکسترنال با ظرفیت یک ترابایت از چه قیمتی داریم؟ و چه مارکی هست؟
می خواهم 300 تا دی وی دی بریزم و اونهایی که مشکل ندارند رایت کنم. نظر شما چیست؟ به صرفه است یکی اینطوری بخرم یا دو تا 500 گیگابایت ؟ شما چه راهنمایی می کنید؟
با سپاس فراوان
بدرود
تا چند وقت پیش که دو تا 500 به صرفه تر بود مگه الان قیمتا تغییر کرده باشه چون میشد هارد 500 وسترن رو گرفت 150 تومن USB فقط (مدل Firewire و Esata دار 170-180 تومن) بعد هارد 1 ترابایت بود 350-360 تومن وسترن البته .
سلام
من میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم و با کمک بچه های تو قسمت مربوط اینارو امروز گرفتم(البته هنوز نگرفتم ، رم نبود قرار شد فردا برم همه رو بیارم خونه):
MB=Asus P5k se
cpu=E2180
power 530 Green
RAM=Kingmax 1033 X????Gig
VGA=7200 128MB
راستش یه کم گرونتر از اونی شد که میخواستم
از کارت گرافیک جا نخورید چون اینو بجای گرافیک انبرد خریدم
اگه تو خریدم خیلی اشتباه کردم تا فردا میشه درستش کرد، لطفا بگید اما سوال اینکه رم 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ کافیه(کار گرافیکی نمیکنم)؟
2 گیگ بسه
patriot 2x1gb ddr2 -800 sl seri قیمت 60 تومن
corsair xms2 2x1gb ddr2- 800 cl4 قیمت 75 تومن
2 گیگ بسه
patriot 2x1gb ddr2 -800 sl seri قیمت 60 تومن
corsair xms2 2x1gb ddr2- 800 cl4 قیمت 75 تومن
سلام
آکتورس عزیز از راهنمایی به موقع ات ممنونم.خیلی کمک کرد.
موفق باشی
فدات شم :11:
در مورد مادربرد اگه من جای شما بودم asus maximus formula رو انتخاب میکردم به چند دلیل :
1- نسبت به مادربرد گیگابایت x38-DQ6 حدود پنجاه هزار تومن ارزونتر هست !!
2- تو کارائی هیچ تفاوتی نسبت به مادربرد مشابه از گیگابایت ندارد
3- کلی نرم افزار بدرد بخور به همراه این مادربرد عرضه شده (( مثل نسخه اصلی و رجیستر شده آنتی ویروس کسپراسکی )) و امکان اورکلاک بسیار عالی و دفع گرمای خیلی خوبی داره
4- برخلاف مادربرد گیگا بایت این مادربرد از ایسوس یه کارت صدای مجزا داره که میتونی تو شکاف pci قرار بدی و همین به شدت روی کیفیت صدا تاثیر مثبت میذاره !!
5- چندین نفر از بهترینهای سخت افزار این فروم (( مثل Actros )) بارها و بارها این مادربرد رو به کسانی که مادربرد با چیپست X38 میخواستند پیشنهاد کردند !!:46:
آخرین قیمتی که از این دومادر برد داشتم برای گیگابایت حدود 330 تومن و برای ایسوز حدود 280 تومن بود !!:46:
همین الان هم این مادربرد maximus formula آنقدر پرفروش نشون داده که اگه بری بازار رضا یا بازار کامپیوتر ایران میبینی پشت ویترین هر مغازه ای یدونه از این مادربرد رو رویش سیلیفون کشیده اند و پشت ویترین گذاشتند !!
اینهم لینک مربوط به این مادربرد :
بازهم تصمیم با خودته !!:46:
موفق باشی
بازم ازت ممنونم
Only (Maximus Formula)
albaloot
21-04-2008, 19:50
با سلام
اگه ممکنه در رابطه با این دو رم راهنمایی بفرمایید:
(GeIL-Dual Channel 2GB – 800 (2×1 GB
(KINGSTON - Dual Channel 2GB - 667-(2x1GB) (Original
کدوم این دوتا بهتره رو سیستم بسته بشه از نظر سرعت چون هر کاری که باش بگین من انجام می دم
بازی کارهای گرافیکی اینترنت برنامه نویسی
با قیمت کاری ندارم از لحاظ سرعت و کارایی
MicroSystem
21-04-2008, 20:25
با سلام
کدوم این دوتا بهتره رو سیستم بسته بشه از نظر سرعت چون هر کاری که باش بگین من انجام می دم
ببين واسه اينتل تاخير رم مهمتر از باس اون هست تازه اونم توفيق چنداني نميكنه و در كل فرق چنداني از نظر سرعت ايجاد نميكنه پس همون دومي رو بگير كه ارزونتره و پول اضافه رو خرج جاهاي ديگه سيستم كن (مثلا گرافيك بهتر بخر و ...)
در ضمن مواظب باش كه با اسم Dual channel رو قيمت رم نكشند شما دو تا رم يك گيگ مثل هم بخر بزن رو مادربرد ميشه دوال چنل.
سلام به همگی !!:20:
یه مدتیه که این سوال تو ذهنمه !!
برای سیستمی که قراره چهار گیگ رم Ddr2 با باس 800 روش قرار بگیره دوتا ماژول دوگیگابایتی بهتره یا چهار تا ماژول یک گیگابایتی ؟؟
البته بهتر بودن از جنبه مصرف توان پاور و کارائی مورد نظر هست !!
ممنون میشم اگه توضیح بدید !!:11::11:
MicroSystem
21-04-2008, 22:05
سلام به همگی !!:20:
یه مدتیه که این سوال تو ذهنمه !!
برای سیستمی که قراره چهار گیگ رم Ddr2 با باس 800 روش قرار بگیره دوتا ماژول دوگیگابایتی بهتره یا چهار تا ماژول یک گیگابایتی ؟؟
البته بهتر بودن از جنبه مصرف توان پاور و کارائی مورد نظر هست !!
ممنون میشم اگه توضیح بدید !!:11::11:
از نظر پرفورمنس كه فرقي نميكنه هر كدوم ارزونتر در ميامد بگير
مسلما دوتا 2 گيگ برق كمتر مصرف ميكنه تا 4 تا 1 گيگ ولي در كل مصرف برق رم انقدر پايين هست كه اصلا قابل مقايسه نباشه
mInI_ClockEr
22-04-2008, 02:03
با سلام
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
:41::41::41::41::41::41::41:
:41::41::41::41::41:
من هیچکودوم رو پیشنهاد نمیکنمازگزینهایی که در بالا گفتید
پاتریوت و کرسیر هر دو باس 800 پیشنهاد میشه
اگه نمیخوای اور کنی پول به زمان تاخیر کمتر هم نده
:40::40::40:
:40::40:
:40:
mInI_ClockEr
22-04-2008, 02:09
از نظر پرفورمنس كه فرقي نميكنه هر كدوم ارزونتر در ميامد بگير
مسلما دوتا 2 گيگ برق كمتر مصرف ميكنه تا 4 تا 1 گيگ ولي در كل مصرف برق رم انقدر پايين هست كه اصلا قابل مقايسه نباشه
:11::11::11:
البته باید بگم که هیچ وقت تا میتونی تمامی اسلاتهای رمت رو پر نکن فکر کنم یه مقدار ناچیزی سرعتش میاد پایین
ولی اگه بعدا بخوای بیشتر کنی چی فکر اونجاش رو کردی
:11::11::11:
سلام به همه ی دوستان
کسی قیمت هارد 500 گیگ ساتا2 رو داره؟
با سلام
Gskill Hk بگیر .
masood hashemy
22-04-2008, 15:01
با سلام
من میخواهم یک هارد Seagate-SATA 2 - 500 GB + 32mb buffer بخرم البته با سریال Barracuda 7200.11 ولی نمیدونم جایی هست که گیرم بیاد؟ با چه قیمتی؟
اینم لینک محصول:
با تشکر
M A T R I X
23-04-2008, 14:47
سلام
تفاوت هارد اکسترنال 2.5 اینچی با 3.5 اینچی چیه؟ همین هاردهای اکسترنال با پورت USB
فقط در اینکه : 3.5 اینچی ،برای روشن شدن ، آداپتور برق رو لازم داره ، ولی 2.5 اینچی احتیاجی به آداپتور نداره و با همون پورت USB خودش برق رو از سیستم میگیره ؟ درست گفتم ؟ یا تفاوتهای دیگه ای هم دارند؟
برای چی میگند 2.5 اینچی notebook ؟ به این خاطر notebook میگند چون کوچکتر و ظریفتره ؟ از این هارد برای PC ( کامپیوترهای خانگی ) هم میشه استفاده کرد ؟ از 3.5 اینچی چی ، یعنی با شرط داشتن آداپتور برق برای notebook میشه استفاده کرد ؟ چون هر دو تا پورت USB رو دارند.
dj_akhoonde_ashegh
24-04-2008, 18:26
cpu:2.8 celeron
main board:gigabyte technology co ltd 8i865gme-775
من ميخواستم يه رمه ddr یک گيگ بگيرم تا با 512 قبلی مچ بشه.واردم نيستم.اگه ميشه يه نفر رهنمايی کنه که با این مشخصات اين کار ممکنه يا نه؟ اگه ميشه چند مدلم مرّفی کنه و قيمتشم بگه.ممنون ميشام.خواهشاً يه نفر راهنما یی کنه
MicroSystem
24-04-2008, 18:59
cpu:2.8 celeron
main board:gigabyte technology co ltd 8i865gme-775
من ميخواستم يه رمه ddr یک گيگ بگيرم تا با 512 قبلی مچ بشه.واردم نيستم.اگه ميشه يه نفر رهنمايی کنه که با این مشخصات اين کار ممکنه يا نه؟ اگه ميشه چند مدلم مرّفی کنه و قيمتشم بگه.ممنون ميشام.خواهشاً يه نفر راهنما یی کنه
رم DDR الان قيمتش 2-3 برابر DDR2 هست علاوه بر اون مچ شدنش با خدا است . بنابراين بهت پيشنهاد ميکنم اين کار رو نکني و بجاش مادربرد و CPUت رو عوض کني با 50 تومن يه مادربرد با گرافيک آنبورد ميتوني بگيري که احتمالا از گرافيک فعليت هم قويتره 2 گيگ رم DDR2 با 40 تومن و يه سي پي يو دوال کور Core 2 Due خفن حدود 60 تومن.
رم DDR الان قيمتش 2-3 برابر DDR2 هست علاوه بر اون مچ شدنش با خدا است . بنابراين بهت پيشنهاد ميکنم اين کار رو نکني و بجاش مادربرد و CPUت رو عوض کني با 50 تومن يه مادربرد با گرافيک آنبورد ميتوني بگيري که احتمالا از گرافيک فعليت هم قويتره 2 گيگ رم DDR2 با 40 تومن و يه سي پي يو دوال کور Core 2 Due خفن حدود 60 تومن.
Core 2 با Dual Core تومنی دوزار فرق داره!!! چرا این دو تا رو یکی کردی؟ Core 2 قیمتش حداقل 100 تومنه بعد یه مادربرد بالای 70 تومن هم میخواد، که فکر نکنم این دوستمون قصد داشته باشن همچین کاری بکنن. به نظر من شما یه مادربرد بگیرین که DDRII و سی.پی.یو خودتون رو ساپورت کنه. بعدش میتونید یه رم 1 گیگ کینگ استون بگیرید.فکر کنم حدود 60 تومن باید هزینه کنی.
MicroSystem
25-04-2008, 09:14
Core 2 با Dual Core تومنی دوزار فرق داره!!! چرا این دو تا رو یکی کردی؟ Core 2 قیمتش حداقل 100 تومنه بعد یه مادربرد بالای 70 تومن هم میخواد، که فکر نکنم این دوستمون قصد داشته باشن همچین کاری بکنن. به نظر من شما یه مادربرد بگیرین که DDRII و سی.پی.یو خودتون رو ساپورت کنه. بعدش میتونید یه رم 1 گیگ کینگ استون بگیرید.فکر کنم حدود 60 تومن باید هزینه کنی.
دوال کور اصلا يعني چي؟ يعني دو هسته اي
Core 2 Due E2140 حدود 60 تومنه يه CPU توپ
همه کور تو ديو ها دوال کورو فقط به خاطر کش کمتر که اونم ثابت شده زياد تو پرفورمنس تاثيري نداره ارزونتر هستن
مادربر هم بيا تو بخش مربوطه تا با 50 تومن و چيپ 945G و قابليت اورکلاک عالي نشونت بدم
Core 2 Due E2140 حدود 60 تومنه يه CPU توپ
البته این سری Core 2 Duo نیستند بلکه Pentium Dual-Core هستند.
MicroSystem
25-04-2008, 12:06
البته این سری Core 2 Duo نیستند بلکه Pentium Dual-Core هستند.
حق با شما است
از نظر اسمي بله ولي از نظر پرفورمنس بين e2160 , E4300 زياد فرقي نيست و هر دو شون بر اساس يک معماري هستند
حق با شما است
از نظر اسمي بله ولي از نظر پرفورمنس بين e2160 , E4300 زياد فرقي نيست و هر دو شون بر اساس يک معماري هستند
بله معماریشون همون معماری Intel Core هست .
Mahdi_Moosavi
25-04-2008, 15:44
بله معماریشون همون معماری Intel Core هست .
خیر !! معماری پردازنده های E2XXX همون Pentium هست !!
اینا رو ببین :
Intel® Core™ processor family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel® Pentium® processor family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خود اینتل هم Pentium® Dual-Core رو جزء خانواده Pentium® طبقه بندی کرده !
اینا رو ببین :
Intel® Core™ processor family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel® Pentium® processor family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز من نمیتونم از اون لینکاهای مستقیم بدم ولی شما از این لینک های منو بخون معماریش Intel Core هست با کد نام Allendale . در ضمن کلمه Pentium یا Dual Core یا Pentium D فقط یک نام گذاری هست و اصلا ربطی به معماری پردازنده نداره .
Kaveh792004
25-04-2008, 18:48
سلام به همگي
من رفتم براي رم 1g Ddr 2 قيمت كردم . به من دو نوع قيمت 17000 و 26000 دادند .
قضيه چيه ؟
پيشنهاد شما چيه ؟ چه ماركي ؟ چه قيمتي ( تو همين رنج ) ؟ از كجا ؟ چه باسي ؟
ضمنا سيستم من :
3.0 Dual core BOX
VGA 7200 256
power green 530
HDD 250 SATA2
با تشكر
Mahdi_Moosavi
25-04-2008, 20:04
دوست عزیز من نمیتونم از اون لینکاهای مستقیم بدم ولی شما از این لینک های منو بخون معماریش Intel Core هست با کد نام Allendale . در ضمن کلمه Pentium یا Dual Core یا Pentium D فقط یک نام گذاری هست و اصلا ربطی به معماری پردازنده نداره .
وقتی خود اینتل تو سایت رسمی خودش Pentium® Dual-Core رو تو خانواده Intel® Pentium® processor family طبقه بندی کرده !!!! شما به من لینک ویکی میدی !!؟!؟! :blink:
MicroSystem
25-04-2008, 22:14
اینا رو ببین :
Intel® Core™ processor family
Intel® Pentium® processor family
اگر معماريش پنتيوم بود كه اختلاف E4300-1800Mhz و E2160-1800Mhz چيزي حدود 5 درصد نبود
وقتی خود اینتل تو سایت رسمی خودش Pentium® Dual-Core رو تو خانواده Intel® Pentium® processor family طبقه بندی کرده !!!! شما به من لینک ویکی میدی !!؟!؟! :blink:
اقایه همکار سخت افزار که میتونی لینک مستقیم بدی وقتی میگم معماریش Core هست دیگه چرا بحث سره بدیهیات میکنی بابا معماری NetBurst تموم شد اخرین پردازندهای NetBurst همین Pentium D های مزخرف بودن که اونا هم تا چند وقت دیگه کلا تعطیل میشن و این معماری NetBurst به فراموشی سپرده میشه :5:.
ganje nahofte
26-04-2008, 14:17
سلام به همگي
من رفتم براي رم 1g Ddr 2 قيمت كردم . به من دو نوع قيمت 17000 و 26000 دادند .
قضيه چيه ؟
پيشنهاد شما چيه ؟ چه ماركي ؟ چه قيمتي ( تو همين رنج ) ؟ از كجا ؟ چه باسي ؟
ضمنا سيستم من :
3.0 Dual core BOX
VGA 7200 256
power green 530
HDD 250 SATA2
با تشكر
مادربوردت چیه؟
ganje nahofte
26-04-2008, 14:25
اقایه همکار سخت افزار که میتونی لینک مستقیم بدی وقتی میگم معماریش Core هست دیگه چرا بحث سره بدیهیات میکنی بابا معماری NetBurst تموم شد اخرین پردازندهای NetBurst همین Pentium D های مزخرف بودن که اونا هم تا چند وقت دیگه کلا تعطیل میشن و این معماری NetBurst به فراموشی سپرده میشه :5:.
اگر معماريش پنتيوم بود كه اختلاف E4300-1800Mhz و E2160-1800Mhz چيزي حدود 5 درصد نبود
به به . . .
از شما ها بعیده که اینجا درباره cpu حرف بزنید !
ehsan0259
26-04-2008, 14:29
من هارد 500sata2 می خوام بخرم به نظر شما چه مارکی رو بگیرم؟
MicroSystem
26-04-2008, 14:42
من هارد 500sata2 می خوام بخرم به نظر شما چه مارکی رو بگیرم؟
وسترن ديجيتال
ehsan0259
26-04-2008, 14:56
گرون هست می خوام بیشتر از 100 نباشه.
MicroSystem
26-04-2008, 15:33
گرون هست می خوام بیشتر از 100 نباشه.
پس هيتاچي بخر
dj_akhoonde_ashegh
26-04-2008, 21:20
azorbet MicroSystem
از نظراتتون ممنونم
من فعلا میخوام فقط رم رو ارتقا بدم.تا بعد که جیبم پر شد کل سیستمو عوض کنم و 64 بیتی بگیرم..با سی پی یو و گرافیک قوی و هارد ساتا.شدیدا به رم یک گیگ ddr1 دارم..حتی اگه باسش 333 باشه ..از جایی میشه کار کردشو گرفت؟ نو هم اگه باشه چه بهتر..king ston
afghantoday
27-04-2008, 08:37
درود
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت می خوام. تو سایت سازگار ارقام که نگاه می کردم از مدل های وسترن خوشم اومد. رفتم بازار رضا و پایتخت که قیمت بگیرم قیمت ها دو مدل بود. با i-link بین 300 تا 380 و بدون i-link بین 220 تا 280!!!
حالا پند تا سوال داشتم.
1) i-link اصلاً چیه و واقعاً به چه درد می خوره؟
2) ارزش اختلاف 100 هزار تومانی رو داره؟
3) علت این پراکندگی قیمت چیه؟
4) بخوام از تهران یه هارد بگیرم که قیمتش مناسب و جنسش خوب باشه از کجا بگیرم؟ (اگر فکر می کنید نام بردن جنبه تبلیغی داره pm بدطد لطفاً!)
5) آیا قیمت این مدل هارد تا 2 هفته دیگه کاهش چشمگیری داره یا نه؟
ممنون
iman-crystal
27-04-2008, 10:51
سلام
بهترین رمی که می تونم با 70 مایه بگیرم چیه؟
patriot 2 gig >2*1 dual chanel bus 800 چنده؟
هارد هم با 48 مایه چی میشه؟
western digital 160 gig with 16m catch چنده؟
اگه میشه زود .
سعی کنید بهترین گزینرو بدید.
ممنون
MicroSystem
27-04-2008, 11:39
سلام
بهترین رمی که می تونم با 70 مایه بگیرم چیه؟
patriot 2 gig >2*1 dual chanel bus 800 چنده؟
هارد هم با 48 مایه چی میشه؟
western digital 160 gig with 16m catch چنده؟
اگه میشه زود .
سعی کنید بهترین گزینرو بدید.
ممنون
160 و حتي 250 وسترن تا اونجائي كه من ميدونم 8 مگ بافر هستند
250 اقتصادي تره
رمهاي خوب ايناه هستند:
كروشال
جي اسكيل
كورسير
درود
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت می خوام. تو سایت سازگار ارقام که نگاه می کردم از مدل های وسترن خوشم اومد. رفتم بازار رضا و پایتخت که قیمت بگیرم قیمت ها دو مدل بود. با i-link بین 300 تا 380 و بدون i-link بین 220 تا 280!!!
حالا پند تا سوال داشتم.
1) i-link اصلاً چیه و واقعاً به چه درد می خوره؟
2) ارزش اختلاف 100 هزار تومانی رو داره؟
3) علت این پراکندگی قیمت چیه؟
4) بخوام از تهران یه هارد بگیرم که قیمتش مناسب و جنسش خوب باشه از کجا بگیرم؟ (اگر فکر می کنید نام بردن جنبه تبلیغی داره pm بدطد لطفاً!)
5) آیا قیمت این مدل هارد تا 2 هفته دیگه کاهش چشمگیری داره یا نه؟
ممنون
i Link همون Firewire هست سرعتش از USB 2 بیشتره (البته سرعت اسمیه Usb 2 بیشتره ولی در عمل Firewire خیلی سریع تره) مثلا اگر هاردت با Usb حدود 24-25 مگ در ثانیه ترنسفر بده با Firewire 400 حدود 33-34 مگ ترنسفر میده . احتمالا مدل iLink دار eSata هم داره که سرعت زیادی داره . البته جفت این eSata و Firewire رو مینبوردت باید پورتش رو داشته باشه . همون وسترن ها هم مدل های خوبیه . تا دوهفته دیگه هم نوچ بعیده .
رم سوپر تالنت دوال و با باس 800 خوبه؟
هارد با سرعت بالا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟قیمتش از 76 بیشتر نشه.
panther99
27-04-2008, 13:04
آقا كسي هارد Ide با ظرفيت 160 و 250 قيمت جديدش رو نداره ؟؟؟؟
آقا كسي هارد Ide با ظرفيت 160 و 250 قيمت جديدش رو نداره ؟؟؟؟
160=57 toman
250 رو نمیدونم ولی فکر کنم رو مرز 80 و 90 تومان باشه.
دوستان بی زحمت پاسخ سوال منو هم بدهند.
panther99
27-04-2008, 15:50
مطمئني 57 تومنه؟؟؟
از كجا قيمت كردي ؟؟ ميشه بگي؟؟ ممنون.
الان باز هم نگاه كردم،57 تومان هستش،اين قيمت در يزد مي باشد.
ganje nahofte
27-04-2008, 21:04
مطمئني 57 تومنه؟؟؟
از كجا قيمت كردي ؟؟ ميشه بگي؟؟ ممنون.
در مشهد بین 51 تا 53 تومان هست.
دوستان چند تا سوال داشتم :
1- قیمت رمهای زیر چنده(باس 400):(به صورت دو تا 1 گیگ = 2گیگ و دو تا 512 = 1 گیگ ) درتهران.
2- corsair - kingstone -patriot -apacer -
3-منظور از اورکلاک کردن رم یا سی پی یو چیه ؟ آیا باعث بازدهی کامپیوتر میشه یا اینکه تاثیر منفی داره . چه زمانی نیاز به اورکلاک هست ؟آیا میشه بعد اور کلاک دوباره کامپیوتر را به حالت اول درآورد؟
panther99
28-04-2008, 11:31
در مشهد بین 51 تا 53 تومان هست.
ممنون. آقا قيمت تهران رو كسي نداره؟؟؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
میشه لطف کنین یه رم 2 گیگ(نه 2 تا 1 گیگ) باس 800 با قیمت مناسب معرفی کنین؟؟؟؟؟؟
بسیار متشکر
ganje nahofte
29-04-2008, 00:01
سلام به همه ی دوستان عزیز
میشه لطف کنین یه رم 2 گیگ(نه 2 تا 1 گیگ) باس 800 با قیمت مناسب معرفی کنین؟؟؟؟؟؟
بسیار متشکر
رم رندیشن با قیمت حدود 46-48 تومان.
من همین چند دقیقه قبل هم رندیشن و هم کروشیال رو تست کردم. دقیقا همه چیزشون مثل همه. تازه یک نکته جالب: وقتی با نرم افزار چکشون می کردم برای رندیشن نوشته بود کروشیال تکنولوژی و برای کروشیال نوشته بود میکرون تکنولوژی.
اینم توضیحات بیشتر و کامل تر:
رنديشن (Rendition) بخشی از ماکرون (MICRON) می باشد که دارای مجهزترين مراکز تحقيقاتی و آزمايشگاهی بوده و توليدات آن به دقت زير نظر متخصصان آزمايش شده است. به همين دليل بالاترين کيفيت را دارا می باشند. همچنين به دليل آشنايي و تجربه در بازار رم و ارتباط مستقيم با کارخانه توليد چيپ های DRAM (ماکرون MICRON)، از قيمتی مناسب و قابل رقابت برخوردارند و بعنوان ماژول درجه يک در جهان شناخته شده است.
ماکرون (MICRON) يکی از بزگترين و معتبرترين توليد کننده های چيپ DRAM در آمريکا و يکی از معتبرترين توليد کنندگان ماژول در جهان می باشد که دارای بيش از 2 هزار متخصص و 105 ميليون فوت مربع مساخت کارخانه، دارای سالن های ضد گرد و غبار و کاملاً تميز و دستگاههای پيشرقته و دقيق کنترل کيفيت است. ماکرون (MICRON) ماژولهای توليدی خود را بنام رنديشن (Rendition) و کروشيال (Crucial) به بازار عرضه نموده است. ماکرون با شرکتهای بزرگی همچون اينتل (Intel) همکاری داشته که درصدد توليد نسل جديدی از مادربوردها با پشتيبانی DDR 3 می باشند.
سلام! هارد sata 250GB میخوام بخرم با قیمت زیر 60 تومن. چه مارکی بگیرم بهتره؟ موقع خریدن به چه چیزایی دقت کنم؟ Made in کجا باشه...؟ TNX!
3jokes_x
29-04-2008, 01:58
دوستان چند تا سوال داشتم :
1- قیمت رمهای زیر چنده(باس 400):(به صورت دو تا 1 گیگ = 2گیگ و دو تا 512 = 1 گیگ ) درتهران.
2- corsair - kingstone -patriot -apacer -
3-منظور از اورکلاک کردن رم یا سی پی یو چیه ؟ آیا باعث بازدهی کامپیوتر میشه یا اینکه تاثیر منفی داره . چه زمانی نیاز به اورکلاک هست ؟آیا میشه بعد اور کلاک دوباره کامپیوتر را به حالت اول درآورد؟
kingstone-512-bus-400 در تهران 25هزار تومان.
مارک PMY هم با همین مشخصات 23 هزار و پانصد.
رم رندیشن با قیمت حدود 46-48 تومان.
من همین چند دقیقه قبل هم رندیشن و هم کروشیال رو تست کردم. دقیقا همه چیزشون مثل همه. تازه یک نکته جالب: وقتی با نرم افزار چکشون می کردم برای رندیشن نوشته بود کروشیال تکنولوژی و برای کروشیال نوشته بود میکرون تکنولوژی.
اینم توضیحات بیشتر و کامل تر:
رنديشن (Rendition) بخشی از ماکرون (MICRON) می باشد که دارای مجهزترين مراکز تحقيقاتی و آزمايشگاهی بوده و توليدات آن به دقت زير نظر متخصصان آزمايش شده است. به همين دليل بالاترين کيفيت را دارا می باشند. همچنين به دليل آشنايي و تجربه در بازار رم و ارتباط مستقيم با کارخانه توليد چيپ های DRAM (ماکرون MICRON)، از قيمتی مناسب و قابل رقابت برخوردارند و بعنوان ماژول درجه يک در جهان شناخته شده است.
ماکرون (MICRON) يکی از بزگترين و معتبرترين توليد کننده های چيپ DRAM در آمريکا و يکی از معتبرترين توليد کنندگان ماژول در جهان می باشد که دارای بيش از 2 هزار متخصص و 105 ميليون فوت مربع مساخت کارخانه، دارای سالن های ضد گرد و غبار و کاملاً تميز و دستگاههای پيشرقته و دقيق کنترل کيفيت است. ماکرون (MICRON) ماژولهای توليدی خود را بنام رنديشن (Rendition) و کروشيال (Crucial) به بازار عرضه نموده است. ماکرون با شرکتهای بزرگی همچون اينتل (Intel) همکاری داشته که درصدد توليد نسل جديدی از مادربوردها با پشتيبانی DDR 3 می باشند.
سلام دوست عزیز
با تشکر از راهنمایی خوبت می خواستم بگم این روی که گفتی DDR2 هستش دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
afghantoday
29-04-2008, 15:19
درود
قیمت هارد اینترنال 500 گیگ ساتا سرعت 7200 و 5400 به همراه کیس محافظ تو تهران چنده؟
1 ترابایت چی هستش؟
afghantoday
29-04-2008, 22:17
درود
کسی قیمت نداره؟
اگر کسی گفت لطفاً بگه چه مارکی خوبه؟
Maxtor
Western
Samsung
??
درود
کسی قیمت نداره؟
اگر کسی گفت لطفاً بگه چه مارکی خوبه؟
Maxtor
Western
Samsung
??
اینجا برو ببین
من WESTERN و HITACHI پیشنهاد میدم
ehsan0259
30-04-2008, 10:27
سلام دوستان
من می خوام e6550 بگیرم
مادربورد p5k
به نظر شما دو تا رم یک گیگ چی بخرم که با این مین و مادربورد مچ باشن و قیمتش هم از 100 بیشتر نباشه؟
در ضمن هارد hitahchi 500 با این مادربورد مچ هست ؟
ganje nahofte
30-04-2008, 13:02
سلام دوست عزیز
با تشکر از راهنمایی خوبت می خواستم بگم این روی که گفتی DDR2 هستش دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
بله.
رم وین چیپ هم بد نیست. اونم تقریبا تو همین رنج قیمته!
3jokes_x
30-04-2008, 20:56
من می خوام برای کارهای حرفه ای و بسیار حجیم با فتوشاپ یه کامپیوتر بخرم. برای رم و سی پی یو این دو قطعه رو در نظر گرفتم:
CPU: Intel Core2Duo E8400 3GHZ/FSB1333/6MB Cache
RAM: Geil Dual-Channel (2x2GB) Bus800 DDR2
سوال: من این طور متوجه شدم که وقتی 2 تا رم با باس800 رو به صورت dualchannel به مادربورد وصل کنیم... در واقع مثل اینه که باسش دو برابر شده (1600). پس باس رم 1600 شده و در مقابل FSB 1333 پردازنده چیزی کم نداره. درسته؟
چون اگر باس رم از سی پی یو کمتر باشه کارایی پایین میاد. برای همین می خواستم مطمئن بشم که انتخابم درسته.
سوال2: پس لزومی نداره از رم DDR3 استفاده کنم. (تفاوتی داره؟) همین الان هم باس رم از سی پی یو بالاتره.
رم DDR3 فقط زمانی به کار میاد که از CPU یی با FSB بالاتر از 1600 استفاده کنیم.
اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح بفرمایید.
من می خوام برای کارهای حرفه ای و بسیار حجیم با فتوشاپ یه کامپیوتر بخرم. برای رم و سی پی یو این دو قطعه رو در نظر گرفتم:
سوال: من این طور متوجه شدم که وقتی 2 تا رم با باس800 رو به صورت dualchannel به مادربورد وصل کنیم... در واقع مثل اینه که باسش دو برابر شده (1600). پس باس رم 1600 شده و در مقابل FSB 1333 پردازنده چیزی کم نداره. درسته؟
چون اگر باس رم از سی پی یو کمتر باشه کارایی پایین میاد. برای همین می خواستم مطمئن بشم که انتخابم درسته.
سوال2: پس لزومی نداره از رم DDR3 استفاده کنم. (تفاوتی داره؟) همین الان هم باس رم از سی پی یو بالاتره.
نه دوست عزیز اینطوری که می گید نیست. وقتی از رم Dual Channel استفاده می کنیم در واقع پهنای باند بیشتر می شه نه فرکانس رم. هیچ دلیلی هم وجود نداره که اگه فرکانس رم از FSB کمتر باشه باعث کاهش کارایی بشه.
استفاده از DDR3 برای این توصیه نمیشه که هنوز قیمتشون به حد مناسب نرسیده و در مقابل قیمتشون کارایی خوبی ارائه نمی دن.
MicroSystem
30-04-2008, 21:34
سئوال اول كه كاملا در اشتباهي واسه باس 1333 باس رم حداقل بايد 667 باشه و بيشتر از اون هم كارائي انقدر زياد نميشه كه ارزش هزينه كردن زياد رو داشته باشه
با دوال شدن رم سرعت اون بين 1.5 تا 1.8 برابر اضافه ميشه ولي ربطي به باسش نداره.
رم DDR3-1066 موقعي ضروري ميشه كه CPU باس 2133 بياد بازار.
3-4 گیگ رم بگیر .
ganje nahofte
01-05-2008, 01:38
برای مادربورد Maximums formula چه cpu و چه رمی(2GB) پیشنهاد میشه. (برای کارهای گرافیکی و سهبعدی سازی مثل مایا و مکس و . . .)
نظر خودم:
q6600
crucial (یا رندیشن که همون کروشیال هست)
رمهای پاتریوت چطورند(با هدسینک مشکی)؟ 1GB/800 پاتریوت چنده؟
G.skill چطور؟
قيمت هارد ساتا (سامسونگ ومكستور...) 160 گيگابايتي چنده؟
هارد 200 چند است( دور چند)
قيمت رم 512 ddr 400ورم 1گيگ چند است؟
رم 2گيگ چند است
1GB/800 پاتریوت چنده؟
G.skill چطور؟[quote]
من امروز پاتریوت 1GB/800 64bit خریدم 31 تومن:27:
دوستان ظاهرآ کسی با رم امریکایی سوپر تالنت کار نکرده!
اگه کسی خواست براش تست بزنم بهم بگه.39 تومن رم 1 گیگش رو خریدم!
اینم مشخصات رم اینجانب برای تست زدن:
ram:1 GB super talent bus 800 dual made in america
اینم عکسی که ازش گرفتم:
راستی نرم افزار تستش رو هم بگین تا ببینم چطوریه!ممنون.
سلام.
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد كه بين اين 2 تا رم كدومش بهتره كه بگيرم:
geil: 4gig-dual chanel 1066- black dragon-pc2 8500
cas: 5-5-5-15
ocz: 4gig-dual chanel 1066-HPC- 8500 reaper
EPP: 5-5-5-18
ممنون ميشم اگه منو سريع تر راهنمايي كنيد و بگيد كدومشونو بگيرم؟
سلام.
اون مدل OCZ یکی از بهترین مدلهای رمهای DDR2 در دنیاست ولی قیمتش رو هم باید دید. کلا این دو مدل هم قیمت نیستند و نمیشه با هم مقایسه اشون کرد.
ممنون , اگه واقعا اين طور باشه واختلاف كيفيت زياد باشه , خيلي خوبه و انتخابو برام راحت مي كنه , هر چند قيمتش بالا تر باشه. مرسي
ممنون , اگه واقعا اين طور باشه واختلاف كيفيت زياد باشه , خيلي خوبه و انتخابو برام راحت مي كنه , هر چند قيمتش بالا تر باشه. مرسي
تفاوتشون توی Performance نیست. اکثر تفاوت توی قابلیتهای اورکلاکه.
سلام.
قیمت اون رم ocz خیلی بالاس
شما اگه یه رم خوش قیمت میخوای
corsair xms2 بگیر
2x1gb ddr2_800_cl4
قیمت 65 تومن
ganje nahofte
04-05-2008, 17:15
دوستان ظاهرآ کسی با رم امریکایی سوپر تالنت کار نکرده!
اگه کسی خواست براش تست بزنم بهم بگه.39 تومن رم 1 گیگش رو خریدم!
اینم مشخصات رم اینجانب برای تست زدن:
ram:1 GB super talent bus 800 dual made in america
اینم عکسی که ازش گرفتم:
اين رمي كه شما عكسش رو گذاشتيد تقلبي و با چيپ ماتريكس است.
درضمن، حتي قيمت اصلش بين 27-29 تومان است
ganje nahofte
05-05-2008, 13:45
قیمت اون رم ocz خیلی بالاس
شما اگه یه رم خوش قیمت میخوای
corsair xms2 بگیر
2x1gb ddr2_800_cl4
قیمت 65 تومن
اگه امکان داره چند مدل رم 1 گیگ 800 و1066 ;کرسیر با قیمتش بگید.
ممنون
اگه امکان داره چند مدل رم 1 گیگ 800 و1066 ;کرسیر با قیمتش بگید.
ممنون
همون مدل xms2 قیمتش عالیه
corsair xms2 2x1gb ddr2 800 cl4
قیمت 65 تومن
بچه ها مثل اینکه هارد 500 گیگ 32 مگ بافر تو بازار وسترن و هیتاچی نیست
سیگیت 500 321 مگ بافر چطوره 99000 تومن ؟
یا صبر کنم وسترن میاد
راستی یکی میگفت این سیگیت ها چینی هستن وسترن و هیتاچی بازار ایران ساخت کجاست ؟
MicroSystem
06-05-2008, 19:04
سيگيت همون مكستوره
چيني باشه يا جاي ديگه فرقي نميكنه.
دوستان وسترن دیجیتال کجایی هست ؟ و با گارانتی کجا تهیه کنم ؟
ganje nahofte
06-05-2008, 23:18
دوستان وسترن دیجیتال کجایی هست ؟ و با گارانتی کجا تهیه کنم ؟
120 گیگ 16 مگ بافر وسترن ساخت مالزیه و با گارانتی سازگار ارقام. بقیشون هم فکر کنم تایلندی هستند با همون گارانتی سازگار.
ganje nahofte
06-05-2008, 23:33
یا صبر کنم وسترن میاد
مکستور 500 گیگ 32 مگ بافر ساخت تایلند با گارانتی سازگار بدک نیست.
یا صبر کنم وسترن میاد
راستی یکی میگفت این سیگیت ها چینی هستن وسترن و هیتاچی بازار ایران ساخت کجاست ؟ Barracuda 7200.11 هارد خیلی عالیه بخر . البته Western هم جدیدا یه Caviar SE16 جدید زده با ظرفیت 640گیگ یه هارد فوق العادست اونم فقط 640gig هم داره , قیمتشم مناسبه خیلی ولی نمیدونم تو بازار ما وارد شده یا نه این هارد رو فقط میشه با هاردهای فوق العاده Samsung Spinpoint F1 مقایسه کرد .
کلا من خودم اگه بخوام هاردهای موجود رو رده بندی کنم اینطوری رده بندی میکنم .
1 - Western RaptorX
2- Western Caviar SE16 640gig (320gig Platter) قیمت خیلی مناسب .
3- Samsung Spinpoint F1
4- Seagate Barracuda 7200.11
سلام دوستان لطفا 2 تا رم دوال كانل زير 65 هزار تومان سازگار با AMD +4800 و مين ايسوز m2a-vm به بنده معرفي كنيد (ضمنا من اهل اور كلاك نيستم)
با تشكر
Barracuda 7200.11 هارد خیلی عالیه بخر . البته Western هم جدیدا یه Caviar SE16 جدید زده با ظرفیت 640گیگ یه هارد فوق العادست اونم فقط 640gig هم داره , قیمتشم مناسبه خیلی ولی نمیدونم تو بازار ما وارد شده یا نه این هارد رو فقط میشه با هاردهای فوق العاده Samsung Spinpoint F1 مقایسه کرد .
کلا من خودم اگه بخوام هاردهای موجود رو رده بندی کنم اینطوری رده بندی میکنم .
1 - Western RaptorX
2- Western Caviar SE16 640gig (320gig Platter) قیمت خیلی مناسب .
3- Samsung Spinpoint F1
4- Seagate Barracuda 7200.11
مکستور 500 گیگ 32 مگ بافر ساخت تایلند با گارانتی سازگار بدک نیست.
سيگيت همون مكستوره
چيني باشه يا جاي ديگه فرقي نميكنه.
ممنون از راهنماییتون
الان تو سایت وسترن می گشتم ولی اصلا هارد 32 مگ بافر پیدا نکردم حتی تو سری Caviar SE :18:
این هیتاچی هم که اصلا چیزی برا بافر ننوشته با کلی گشتن فهمیدم که سری Ultrastar A7K1000-500 فقط بافر 32 دارن
سیگیت هم دو سری 32 مگ بافر داره : Barracuda 7200.11 و Barracuda ES.2
راستی امروز زنگ زدم سازگار گفت تا دو هفته دیگه وسترن میاریم
مشکل من اینه که از لحاظ کیفیت و صدا و سرعت و . . . . برای یه هارد 500 گیگ 32 مگ بافر نظرتون در مورد سه مارک هیتاچی و وسترن و سیگیت چیه ؟
ممنون از راهنماییتون
الان تو سایت وسترن می گشتم ولی اصلا هارد 32 مگ بافر پیدا نکردم حتی تو سری Caviar SE :18:
این هیتاچی هم که اصلا چیزی برا بافر ننوشته با کلی گشتن فهمیدم که سری Ultrastar A7K1000-500 فقط بافر 32 دارن
مشکل من اینه که از لحاظ کیفیت و صدا و سرعت و . . . . برای یه هارد 500 گیگ 32 مگ بافر نظرتون در مورد سه مارک هیتاچی و وسترن و سیگیت چیه ؟
دوست عزیز اگر دنبال سرعت عالی هستی و صدایه کم من به شما همون Caviar SE 640gig (WD6400AAKS) رو یا Samsung SipinPoint F1 رو توصیه میکنه هارد اول 16 مگ بافر هست ولی اولین هارد با پلاترهای 320 گیگی در دنیا هست از این جهت سرعت عالی و صدای کم و مصرف خیلی خوبی داره . Samsung SpinPoint F1 هم که هاردهای خیلی معروفی هستن و سرعت عالی دارن بعدش هم همون Barracuda 7200.11 .
فکر کنم منظور این باشه :
اینطور که معلومه چیز خفنیه !
لطفا یه نگاه به اینجا بنداز : ( مقایسه ی 3 هارد مورد بحث )
Barracuda 7200.11 / Caviar SE16 500GB / Caviar SE16 640GB
اینارو هم داشته باش:
Seagate پنج سال گارانتی داره WD سه سال
Seagate ، تو Access Time ا ز WD مناسبتره
Seagate بافرش 32 مگ هست ولی WD بافرش 16 مگ
حالا سوال اینجاس که :
اون وسترن 640 گیگ تو بازار هست ؟
سیگیت و وسترنی که تو بازار هست همونی هست که تو بازار آمریکا هست یا اینا جنس درجه چندم ؟
فکر کنم منظور این باشه :
اینطور که معلومه چیز خفنیه !
لطفا یه نگاه به اینجا بنداز : ( مقایسه ی 3 هارد مورد بحث )
Barracuda 7200.11 / Caviar SE16 500GB / Caviar SE16 640GB
اینارو هم داشته باش:
Seagate پنج سال گارانتی داره WD سه سال
Seagate ، تو Access Time ا ز WD مناسبتره
Seagate بافرش 32 مگ هست ولی WD بافرش 16 مگ
حالا سوال اینجاس که :
اون وسترن 640 گیگ تو بازار هست ؟
سیگیت و وسترنی که تو بازار هست همونی هست که تو بازار آمریکا هست یا اینا جنس درجه چندم ؟
کلا Caviar SE16 640 از همه نظر بهتر از Barracuda 7200.11 هست تو Access Time هم همینطور .
همونطور که گفتم تنها هاردی که با این هارد میتونه دست و پنجه نرم کنه سری Samsung Spinpoint F1 هست . در ضمن دوست عزیز دقیقا همین هارد Caviar SE16 640gig با مدل WD6400AAKS هست که هارد استثنایی و عالیه البته بقیه هاردهای Caviar SE16 هم هاردهای خیلی خوبی هستن ولی این مدل با بقیه فرق میکنه و همونطور که گفتم دلیل برتری این مدل اینه که این هارد تنها هاردیه تا الان که از Platter های 320 گیگی توش استفاده شده (2 تا 320 گیگ) که باعث شده عملکرد هارد خیلی بهتر بشه همینطور هزینه ساهتش به صرفه تر بشه و هارد قیمت خیلی خوبی داشته باشه چون تو بقیه هاردها حداکثر از پلاترهای 250 گیگی استفاده میشه . اینی هم که تو بازار باشه رو نمیدونم چون هارد , هارد خیلی جدیدیه و چند هفته ای بیشتر از ورودش به بازار نمیگذره .
glc_engineer
08-05-2008, 07:34
یا صبر کنم وسترن میاد
عزيز جان
من دقيقا متوجه سوالت و پيغام خصوصيت نشدم
اما ببين اين كه ميگن چيني
هاردديسك يك كالاي هاي تكنولوژي است و خيلي از قطعات حساس اون در چين توليد نميشه بلكه در چين مونتاژ ميشه
حالا بعضي از مدل ها در تايلند مونتاژ ميشه زير نظر مستقيم مهندسان غربي
بعضي ها در مالزي
بعضي ها در سنگاپور
بعضي هادر چين با نظارت كمتر مهندسان آمريكايي
ضمنا اون هاردديسكي كه توي آمريكا استفاده ميشه لزوما ايران نمياد
بيخودي خودتو اذيت نكن
ممكنه تك مدل هاي خوبي تك و توك بياد ايران
ضمنا نه اون وسترن و نه اون سيگيت با 5 سال وارنتي و با كيفيت مياد ايران و نه اين كه اون هاردديسك مونتاژ سنگاپور و تايلند زياد فرقي با چيني داشته باشه
glc_engineer
08-05-2008, 07:39
120 گیگ 16 مگ بافر وسترن ساخت مالزیه و با گارانتی سازگار ارقام. بقیشون هم فکر کنم تایلندی هستند با همون گارانتی سازگار.
ده تا شركت دارن هاردديسك ميارن
با گارانتي هاي مختلف و متفاوت
glc_engineer
08-05-2008, 07:43
ممنون از راهنماییتون
WD6400AAKS
ببين اينو بگير
هم فني و هم عمر مفيد هاردديسك و هم تكنولوژي چيز خوب و جديديه
پس با این حساب الان من دنبال Caviar SE16 640gig باید بگردم
اگر نشد Caviar SE16 500GB و اگه این دو تا پیدا نشدن Barracuda 7200.11 500
و اصلا به اینکه ساخت کجاست فکر نکنم !!!
یه مساله ای ذهن منو مشغول کرده شدیدا
مشخصات هارد سیگیت ( مخصوصا بافر ) از رقیبش وسترن بهتره ولی رایان صبا سیگیت رو زده 95 و وسترن رو 120 !!!
مگه میشه آخه ؟
سلام دوستان
یه رم doual 2gig(2*1g) ddr2_667 خوب و خوش قیمت(حدود 60 _70 تومن )معرفی کنید
من اهل اور نیستم ولی بازی زیاد میکنم
thanq
ganje nahofte
09-05-2008, 20:06
WD6400AAKS
ببين اينو بگير
هم فني و هم عمر مفيد هاردديسك و هم تكنولوژي چيز خوب و جديديه
قیمتش چنده؟
سازگار داره یا نه؟
ganje nahofte
09-05-2008, 20:13
سلام دوستان
یه رم doual 2gig(2*1g) ddr2_667 خوب و خوش قیمت(حدود 60 _70 تومن )معرفی کنید
من اهل اور نیستم ولی بازی زیاد میکنم
thanq
برای چه مادربوردی می خوای؟
اگر بین 60 تا 70 بخوای مارکهای زیر توصیه میشه:
کروشیال
کرسیر
رندیشن
سوپرتالنت
وین چیپ
میک سیز
و . . .
برای چه مادربوردی می خوای؟
اگر بین 60 تا 70 بخوای مارکهای زیر توصیه میشه:
کروشیال
کرسیر
رندیشن
سوپرتالنت
وین چیپ
میک سیز
و . . .
یه بار کینگ استونم میگفتی همه رمها رو گفته باشین (شوخی):31:
تو اینا که گفتین کدوم بهتره ؟/ (در ضمن من تهران نیستم در نتیجه باید شناخته شده باشه)
مادر بوردمم asus p5ld2_se هستش
ممنون
یه بار کینگ استونم میگفتی همه رمها رو گفته باشین (شوخی):31:
تو اینا که گفتین کدوم بهتره ؟/ (در ضمن من تهران نیستم در نتیجه باید شناخته شده باشه)
مادر بوردمم asus p5ld2_se هستش
ممنون
patriot بگیر اگر Value میخوای بی دردسره .
patriot بگیر اگر Value میخوای بی دردسره .
این رو یه نفر دیگه هم به من پیشنهاد داد ولی اینجا(یزد) ناشناختست
مدل خاصی داره؟ اگه میشه مدل کاملشو بگین سفارش بدم برام بیارن
قیمت چنده؟ گارانتیش چجوریه
خدا عمرت بده جواب این سوالام رو بده زودتر برم بگیرم،یه ماه دنبال یه رمم:41:
patriot 2x 1gb ddr2 667
دوست عزیز لطف میکنی قیمت و گارانتیش رو هم بگی
hamed-pc
11-05-2008, 12:22
رمهای ترنسند باس 800 کسی تا به حال استفاده کرده ؟. احتمالا باید رمهای خوبی باشند. قیمت 1 گیگ باس 800 الان 25 هزار تومان هستش
FarsGolf
11-05-2008, 12:52
برای بچه هایی که تهران نیستند بهترین حالت خرید این سایته: t-va-n.com
دوستان
ميگند رم هاي پاتريوت با بعضي از مينها ناسازگاري دارد مثلا مين هاي abit
اين حقيقته يا نه؟؟؟
MicroSystem
11-05-2008, 16:07
دوستان
ميگند رم هاي پاتريوت با بعضي از مينها ناسازگاري دارد مثلا مين هاي abit
اين حقيقته يا نه؟؟؟
من تجربش رو داشتم البته با Asus
من تجربش رو داشتم البته با Asus
مادر بورد من هم asus هستش، یعنی ممکنه مشکل پیش بیاد؟؟
آخه من نمیتونم تست کنم باید سفارش بدم:41:
دوست عزیز لطف میکنی قیمت و گارانتیش رو هم بگی
با گارانتی فرآیند قیمتشم دقیق ندارم. ولی باس 800 قیمتش 60 تومنه
رمهای ترنسند باس 800 کسی تا به حال استفاده کرده ؟. احتمالا باید رمهای خوبی باشند. قیمت 1 گیگ باس 800 الان 25 هزار تومان هستش
سری Transcend aXeRam جزو بهترین رمهای موجود در بازار هستند.
MicroSystem
12-05-2008, 08:56
مادر بورد من هم asus هستش، یعنی ممکنه مشکل پیش بیاد؟؟
آخه من نمیتونم تست کنم باید سفارش بدم:41:
نميشه به صراحت چيزي گفت شايد احتمالش پيش امدن مشكل كمتر از يك در صد باشه شايد فقط اون رم خاص با اون مادربرد خاص مشكل داشته و ...
سری Transcend aXeRam جزو بهترین رمهای موجود در بازار هستند.
Transcend Axe خیلی خوبه :12:.
رمهای ocz valu هاش چجوریه؟ تقریبا هم قیمت patriot هستش کدوم بهتره؟؟/
رمهای ocz valu هاش چجوریه؟ تقریبا هم قیمت patriot هستش کدوم بهتره؟؟/
تو رمهای Value فرقی نمیکنه هر مارکی از نظر پرفرمنس انچنان تفاوتی وجود نداره . چون اکثرا از چیپ های ارزونتر با لتنسی های بالاتر استفاده میشه که باعث میشه اسم رم بشه Value .
ganje nahofte
13-05-2008, 01:13
با گارانتی فرآیند قیمتشم دقیق ندارم. ولی باس 800 قیمتش 60 تومنه
آدرس سایت این گارانتی فرایند رو داری؟
من 2x1GB/800 patriot با هدسینک مشکی رو 58 قیمت دارم.
آدرس سایت این گارانتی فرایند رو داری؟
من 1GB/800 patriot با هدسینک مشکی رو 58 قیمت دارم.
این رم رو میگی؟ این سری ep
اون قیمتی که دای مال 2 گیگه احتمالا
ganje nahofte
13-05-2008, 01:53
این رم رو میگی؟ این سری ep
اون قیمتی که دای مال 2 گیگه احتمالا
آره، منظورم پک دوتایی (2x1 ) بود
به خاطر آدرس ممنون
aliram38
13-05-2008, 09:54
سلام
ram مناسب (از نظر باس) برای Q9300 چیه ؟
با توجه به اینکه باس این سی پی یو 1333 هست.
ابنبات gs
13-05-2008, 12:50
من میخام یه هارد 160gb بگیرم
مدل مادربوردم هم gigabayte
مدل ga-8l848p هست
ایا هارد sata روش نصب میشه
alidadash
13-05-2008, 17:29
سلام
ga-8I848p از هاردهای SATA پشتیبانی میکنه
alidadash
13-05-2008, 17:37
تو رمهای Value فرقی نمیکنه هر مارکی از نظر پرفرمنس انچنان تفاوتی وجود نداره . چون اکثرا از چیپ های ارزونتر با لتنسی های بالاتر استفاده میشه که باعث میشه اسم رم بشه Value .
سلام
درسته که اکثر رمهای Value با هم تفاوت آنچنانی ندارن
ولی برای امتحان یک بار Transcend 512MB 667 که از چیپهای JetRAM استفاده میکنه رو امتحان کن.
مطمئنم که نظرت عوض میشه.
shahab_blaster
13-05-2008, 19:05
رم KingSton HyperX چطوره و كسي قيمتش رو داره ؟
كاراييش چطوره
ganje nahofte
13-05-2008, 19:47
هارد 640 گیگ جدید وسترن بلاخره اومد تو بازار یا نه؟
سلام دوستان!
من یک سال و نیم پیش یه هارد 160 مکستور خریدم.حالا نمیدونم sata1 هست یا 2.مقدار بافرش هم نمیدونم.روی بدنه اش هرچی نگاه کردم اطلاعات به درد بخوری ننوشته بود.حالا من چه طوری مشخصاتش رو بفهمم؟
MicroSystem
13-05-2008, 20:29
سلام دوستان!
من یک سال و نیم پیش یه هارد 160 مکستور خریدم.حالا نمیدونم sata1 هست یا 2.مقدار بافرش هم نمیدونم.روی بدنه اش هرچی نگاه کردم اطلاعات به درد بخوری ننوشته بود.حالا من چه طوری مشخصاتش رو بفهمم؟
از نرم افزار زير استفاده كن
رم KingSton HyperX چطوره و كسي قيمتش رو داره ؟
كاراييش چطوره
رمهاي KingSton HyperX جزو رمهاي خوب و رده بالاي KingSton هستند. البته بايد ديد با چه قيمتي عرضه ميشن.
alidadash
14-05-2008, 21:31
سلام
یکی از رمهای خوب بازار که کمتر شناخته شده هست رمهای TwinMOS هستن.
این کمپانی همینطور زیباترین فلش درایو ها رو تولید میکنه
سری twister رمهای حرفه ای این کمپانی به حساب میان و کیفیت و قابلیت آورکلاک بالایی دارن
گارانتی این محصولات هم توسط شرکت دریا کامپیوتر ارائه میشه و مادام العمر هست
سلام دوستان
من اگه رو مادر بوردی که تا باس 667 ساپورت میکنه رم 800 ببندم مشکلی پیش میاد؟؟
مادر بوردمم asus p5ld2-se هستش
آخه باس 667 خیلی کم پیدا میشه قیمتشم با 800 یکیه
سلام دوستان
من اگه رو مادر بوردی که تا باس 667 ساپورت میکنه رم 800 ببندم مشکلی پیش میاد؟؟
مادر بوردمم asus p5ld2-se هستش
آخه باس 667 خیلی کم پیدا میشه قیمتشم با 800 یکیه
نمیشه گفت مشکلی پیش نمیاد .
ولی باس 667 پاتریوت فک کنم بتونی پیدا کنی
نمیشه گفت مشکلی پیش نمیاد .
ولی باس 667 پاتریوت فک کنم بتونی پیدا کنی
ممنون که اینقذر زود جواب دادین:11:
یه سوال دیگه:اگه 2 تا یه گیگ بگیرم تا اینکه یه 2 gig dual بگیرم اون موقع چه اندازه فرق میکنه؟
سلام
درسته که اکثر رمهای Value با هم تفاوت آنچنانی ندارن
ولی برای امتحان یک بار Transcend 512MB 667 که از چیپهای JetRAM استفاده میکنه رو امتحان کن.
مطمئنم که نظرت عوض میشه.
دوست عزیز اون JetRam مدل اون رمهای Transcend هست نه چیپشون :) چیپشون برای کمپانی Elpida هست به گمونم تا اونجا که یادمه (چون قبلا یبار استفاده کردم) رمم کاملا معمولیه با تاخیر 5-5-5 , حالا مثلا چه چیز خاصی شما از این رم دیدی ؟
MicroSystem
15-05-2008, 08:07
ممنون که اینقذر زود جواب دادین:11:
یه سوال دیگه:اگه 2 تا یه گیگ بگیرم تا اینکه یه 2 gig dual بگیرم اون موقع چه اندازه فرق میکنه؟
هيچ فرقي نميكنه
ابنبات gs
15-05-2008, 10:13
مدل ga-8l848p هست
جوب منم اگه میشه بدید
MicroSystem
15-05-2008, 10:24
مدل ga-8l848p هست
جوب منم اگه میشه بدید
مادربرت Sata 1 ساپورت ميكنه
الان هادرهاي تو بازار همه Sata 2 هستند ولي معمولا ساتا 2 ها به ساتا 1 ها ميخورند تو بعضي از موارد هم مجبوري موقع نصب ويندوز با زدن F6 و گذاشتن فلاپي درايور ساتا رو معرفي كني وگرنه سيستم هارد رو نميشناسه
بعد 250 اختلاف قيمتي با 160 نداره 250 بگير.
ابنبات gs
15-05-2008, 20:07
خوب چه مارکی بگیرم خوبه درضمن اگه میشه قیمت 250gb و 160gb رو هم بنویسید
shahab_blaster
15-05-2008, 20:24
250 maxtor sata2 قيمتش 50-55
MicroSystem
15-05-2008, 20:41
وسترن ديجيتال 250ش حدود 55 هست.
دوستان می خوام یه هارد اسکازی با ظرفیت زیر 50 گیگ رو با یه هارد معمولی مثلا 500 گیگ ببندم
اولی برا ویندوز و فایل های سیستم و دومی برا فایل های دیگه
نظرتون در این مورد چیه ؟
دوستان می خوام یه هارد اسکازی با ظرفیت زیر 50 گیگ رو با یه هارد معمولی مثلا 500 گیگ ببندم
اولی برا ویندوز و فایل های سیستم و دومی برا فایل های دیگه
نظرتون در این مورد چیه ؟
هاردهای اسکازی اصلا برای مصرف خونگی به صرفه نیستند. به نظر من اگه سرعت بالا می خوای یک هارد 74 گیگابایتی WD RaptorX بگیر و یک هارد 500. در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.
فرق رپتور با اسکازی چیه ؟ ( غیر از اینکه اسکازی بعنوان تنظیم کننده ی سرعت گذرگاه برای هاردهایی که بهش وصل هستن عمل میکنه )
منظور از این چیه ؟
در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.
کلا این ایده خوبه ؟
مشکل پیچیده ای که نخواهد داشت ؟
74 فکر کنم گرون باشه و برای یه ویندوز ویستا زیاد هست
نظر من حداکثر 60 گیگ هست
راستی شما از هاردهای 640 گیگ جدید وسترن خبر داری ( تو بازار دیدیش ؟ )
صدای اینا چطوریاس ؟
فرق رپتور با اسکازی چیه ؟ ( غیر از اینکه اسکازی بعنوان تنظیم کننده ی سرعت گذرگاه برای هاردهایی که بهش وصل هستن عمل میکنه )
منظور از این چیه ؟
کلا این ایده خوبه ؟
مشکل پیچیده ای که نخواهد داشت ؟
74 فکر کنم گرون باشه و برای یه ویندوز ویستا زیاد هست
نظر من حداکثر 60 گیگ هست
راستی شما از هاردهای 640 گیگ جدید وسترن خبر داری ( تو بازار دیدیش ؟ )
صدای اینا چطوریاس ؟
Raptor ها هاردهای معمولی 10.000 دور هستند و کلا با اسکازی خیلی تفاوت دارند و قیمتشون هم خیلی پایینتره.
Raid0 هم ایده خوبیه باعث میشه نصف اطلاعات روی یک هارد ذخیره بشه و نصفش روی یکی دیگه. (البته این ساده ترین حالته!) برای آرشیو خوب نیست چون اگه مشکلی برای یکی از هاردها پیش بیاد کل اطلاعات از بین می ره. کلا هاردهای Raptor خیلی هاردهای ساکتی نیستند.
هارد وسترن Raptor 36GB هم میشه گرفت فکر کنم قیمتش حدود 85 هزار تومان باشه. من هنوز هاردهای 640 گیگابایتی وسترن رو توی بازار ندیدم.
نظر من بیشتر این بود که مثلا 36 گیگ برا ویندوز و پیج فایل باشه یه هارد 500 گیگ هم برا آرشیو فیلم و موزیک و بقیه چیزا
بین 74 و 36 ظرفیت دیگه ای نیست ؟ ( 36 برا ویستا کم نباشه )
راستی الان تو یکی از فروم ها یکی نوسته بوود که با هارد رپتور ایکس تونسته مازیمم 86 مگ بر ثانیه ترنسفر داشته باشه
و با RAID0 دو هارد معمولی تونسته 112 مگ بر ثانیه ترنسفر داشته باشه
نظرت در این مور چیه ؟
راستی رپتور با رپتور ایکس چه فرقی داره ؟
کلا این ایده + سرعت لود بالای ویندوز و سرعت عمل بیشتر سیستم عامل ارزش تحمل سر و صدای اضافی رو داره ؟ + هزینه ی بیشتر ؟ ( خنک کنندگیش رو میشه حل کرد ! )
نظر من بیشتر این بود که مثلا 36 گیگ برا ویندوز و پیج فایل باشه یه هارد 500 گیگ هم برا آرشیو فیلم و موزیک و بقیه چیزا
بین 74 و 36 ظرفیت دیگه ای نیست ؟ ( 36 برا ویستا کم نباشه )
راستی الان تو یکی از فروم ها یکی نوسته بوود که با هارد رپتور ایکس تونسته مازیمم 86 مگ بر ثانیه ترنسفر داشته باشه
و با RAID0 دو هارد معمولی تونسته 112 مگ بر ثانیه ترنسفر داشته باشه
نظرت در این مور چیه ؟
راستی رپتور با رپتور ایکس چه فرقی داره ؟
کلا این ایده + سرعت لود بالای ویندوز و سرعت عمل بیشتر سیستم عامل ارزش تحمل سر و صدای اضافی رو داره ؟ + هزینه ی بیشتر ؟ ( خنک کنندگیش رو میشه حل کرد ! )
درسته دو هارد در Raid0 نسبت به یک هارد Raptor سریعتر هستند. ولی اگه قصد آرشیو فیلم و موزیک داری نظر من اینه که اصلا سراغ Raid نرو. ( فکر نکنم برای آرشیو نیاز به سرعت نزدیک به 112 مگابایت بر ثانیه باشه! )
RaptorX سری دوم هاردهای Raptor بود فکر کنم میزان Buffer اشون دو برابر شده. RaptorX فقط مدلهای 74 و 150 گیگابایتی داره.
بستگی داره چه استفاده ای از سیستم می کنید اگه کارتون محاسبات و رندرهای سنگین هست استفاده از Raid0 یا هاردهای Raptor به صرفه است ولی اگه کارتون کلا معمولیه ( بازی، اینترنت و فیلم و ... ) اصلا به نظر من ارزش این خرج اضافه رو نداره و بهتره از همون هاردهای معمولی استفاده کنید.
در کل پیشنهاد من همون هاردهای جدید 640 گیگابایتی WD هست که در صفحات قبل هم دربارش صحبت شد.
پس فکر کنم همون هاردهای 640 کافی باشه
چون استفاده معمولیه
فقط شما اینا رو تو بازار دیدی ؟
دوستان میگن یه سری از اینا اومده و تموم شده شاید بشه از دبی با 40% اضافه قیمت آوردش
قیمت اصلی= 114دلار* 930
سلام
من میخوام یه سیستم برای کارهای گرافیکی (به خصوص 3D) بخرم، مادربرد رو GA-P35-D3L و cpu رو quad core q6600 انتخاب کردم. یه رم 2 گیگ هم میخوام بخرم: به نظر شما چه مارکی با چه مشخصاتی مناسب این کاره؟
پس فکر کنم همون هاردهای 640 کافی باشه
چون استفاده معمولیه
فقط شما اینا رو تو بازار دیدی ؟
دوستان میگن یه سری از اینا اومده و تموم شده شاید بشه از دبی با 40% اضافه قیمت آوردش
قیمت اصلی= 114دلار* 930
نظر من هم استفاده از همون هاردهای 640 هست. من توی بازار ندیدم!
سلام
من میخوام یه سیستم برای کارهای گرافیکی (به خصوص 3D) بخرم، مادربرد رو GA-P35-D3L و cpu رو quad core q6600 انتخاب کردم. یه رم 2 گیگ هم میخوام بخرم: به نظر شما چه مارکی با چه مشخصاتی مناسب این کاره؟
برای کار 3D پیشنهاد من استفاده از 4 گیگابایت هست به جای 2 گیگابایت. ( مثلا 4 گیگابایت رم 800 معمولی به جای 2 گیگابایت رم High-End )
3jokes_x
17-05-2008, 00:55
مدل ga-8l848p هست
جواب منم اگه میشه بدید
با توجه به اینکه مادربوردتون فقط هارد ساتا1 رو ساپورت می کنه:
بعضی از هارد های Sata2 این قابلیت رو دارند که وقتی Jumper پشتشون رو جابجا می کنی، با سرعت 1.5Gb/s (یعنی همون سرعت استاندارد sata1) کار کنند. فکر کنم باید یه همچین هاردی بگیری. که اگر بعدا هم خواستی مادربورد رو عوض کنی و سیستم رو ارتقا بدی با یه جابجایی ساده Jumper بتونی از حداکثر سرعت هارد (3Gb/s) استفاده کنی.
3jokes_x
17-05-2008, 00:58
نظر من هم استفاده از همون هاردهای 640 هست. من توی بازار ندیدم!
برای کار 3D پیشنهاد من استفاده از 4 گیگابایت هست به جای 2 گیگابایت. ( مثلا 4 گیگابایت رم 800 معمولی به جای 2 گیگابایت رم High-End )
گویا در صورت استفاده از 4 گیگابایت رم، ویندوز های معمولی (32 بیتی) تقریبا 3 گیگابایت از رم شما رو به رسمیت می شناسند و عملا 1 گیگابایت حروم می شه! برای حل مشکل باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید. اگر نرم افزاری رو که کار سنگین باهاش انجام می دی هم 64 بیتی نصب کنی تفاوت سرعت هم خیلی زیاد می شه.
Aryan.nik
17-05-2008, 01:41
این چه چیز کامپیوتره؟
system cpu: 2.4 GHZ
برای سفارش سیستم چه چیزایی رو باید مشخص کرد؟به جز این هایی که زیر نوشتم
یک سیستم با این مشخصات چقدر خرج داره؟
system cpu:2.4 GHZ
RAM: 1024
HARD DISK: 5000
VGA : 512
اگر جای بدی این پست زدم ببخشید ولی جوابم بدید
Mentally Art
17-05-2008, 02:22
با سلام
من میخوام یه سیستم برا کار 3d جمع کنم
cpu : Q6600
main : asus p5k
چند گیگ رم و چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟
شنیدم که رمهای ocz تو کارای سنگین تفاوتشون با رمهای دیگه کاملا احساس میشه ، درسته؟
اگر پیشنهادتون 4 گیگ هست ، 2تا 2گیگ باید بگیرم یا 4تا 1گیگ ؟؟؟
یه هارد بالای 250 هم معرفی کنید
لطف کنید قیمتشون رو هم بفرمایید
خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.