مشاهده نسخه کامل
: ***كمك فني(91)***
من دو تا مشل بر خوردم:
1-اين كه ميخوام هارد گوشي رو فرمت كنم و پيام ميده hard drive not availeble .
2- اي جديدا يه چند تا نرم افزار از سايت نوكيا گرفتم مثل پي سي سوييت و نرم افزار آپديت كه وقتي مي خوام رو كمپيوتر نصب كنم نمي دونم چي هست ميگه nokia connectivity cable driver در دسترس نيست و دوباره تو كامپيوتر پيدا كنيد كه در نهايت از سايت نوكيا برنامه nokia_connectivity_cable_driver_rel_6_81_1_eng رو دانلود كردم و باز هم همون پيام خطا قبلي مياد.
لطفا كمك كنيد.
دوستان مشكل دوم حل شد.
حالا بياين و مرام بزاريد و دستي به كيبورد برده و اين مشكل ت خ... رو براي من حل كنيد.
اين نكته رو هم بگم از كد#7780#* و يكي ديگه كه شبيه همين بود رو استفاده كردم و فقط حافظه گوشي رو پاك كردو به هارد كاري نداشت.
ضمن اينكه يه سري فايل ديگه هم هست app maneger هم هست و زيرشون نوشته not install و هر كاري ميكنم پاك نميشه.
تو رو خدا كممممك كنيد.
Saman-tci
22-05-2007, 20:50
ضمن اينكه يه سري فايل ديگه هم هست app maneger هم هست و زيرشون نوشته not install و هر كاري ميكنم پاك نميشه.
تو رو خدا كممممك كنيد.
اگه از توی AppManager هم Remove نشد ویروس هستند اگه میشد اسمشون رو هم مینوشتی بهتر بود ولی برای منم 2 3 بار این مشکل بوجود اومده که با فورمت مموری کارت حل شد (البته اگه برنامه ها توی مموری باشه ) اگر هم روی گوشی نصب کردی باید گوشی رو فورمت کنی البته با اون کد 7370 و 7380 باید فورمت 3 دکمه ای بکنی ...
از اينكه جواب دادي ممنون.
ام مشكل اصلي اينجاست كه ميخوام هارد گوشي رو فرمت كنم و پيام ميده hard drive not availeble واين برنامه هايي هم كه گفتم not install تو هارد گوشي نصبه و اگر هارد فرمت بشه مشكل كلا حل ميشه.
در مورد 3 دكمه توضيح بده و آيا كدي هم هست كه مموري (براي من كه هارد هست) رو فرمت كنه؟
من گوشي رو آپديت كردم اما همچنان not install ها تو هارد گوشي هستند و يه سري تم كه تو نمي شه پاك شون كرد وهمچنان وقتي ميخوام هارد گوشي رو فرمت كنم پيام ميده hard drive not availeble .
تو رو خدا بابا يه كمكي يه نظري بديد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.