مشاهده نسخه کامل
: قشنگترین و اعتیادآورترین بازی موبایلی که تا به حال بازی کردم!
adamhesaby
21-05-2007, 01:03
دوستان فکر میکنم اگه یه تاپیک باشه که هرکسی باحالترین بازی موبایلی رو که بازی کرده رو بگه خیلی خوب میشه
چون بازیها زیادن ولی توشون بازی مزخرف هم خیلی هست
لطفا دوستان فقط اسم بازی رو بگن من خودم سعی میکنم بازی رو پیدا و آپ کنم و بزارم صفحه ی اول
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. بازی gravity defied
یکی از رفیقام این بازی رو ریخت برام
نمیدونم قبلا معرفی شده یا نه
من که خیلی باهاش حال کردم
امیدوارم شما هم حال کنید
جاوا 176*220 هست و حجمش 61 کیلوبایت
شما تو این بازی یه موتورسوار هستین (موتور تریل) که باید رو جاهای ناهموار موتورسواری کنین. گرافیکش ساده س ولی فیزیک بازی فوقالعاده قویه و واسه اینکه موتورتون چپ نشه باید کلی زحمت بکشین. من همه ی مراحلشو تموم کردم easy and medium and pro! هرکی تموم کرد بگه! (ولی عمرا!)
دانلود از رپید شیر (rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از دیو شیر (divshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 تا مرحلش رو که برین معتادش میشین
من که اینجوری بودم
اگه از این بازی خوشتون اومده میتونین از اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک ورژن های دیگه ی بازی رو هم دانلود کنین)
2. بازی platinum mahjong
(با تشکر از shazdeh23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز به خاطر معرفی و توضیحات و لینک بازی)
اکثر بازیخورهای کامپیوتر و موبایل و حتی کنسولهای بازی قدیمی این بازی محبوب چینی رو میشناسن ولی برای اونهای که شاید تا حالا بازی نکرده باشن بگم که شما باید از روی مهره های بالایی همشکلها رو دو تا دوتا با هم بزنید تا تمام مهره ها تموم بشن.
در نگاه اول شاید آسون به نظر برسه اما مراحل بالاترش جذاب و شیرینه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3. بازی I-play Jewel Quest 2
(با تشکر از کلنگ عزیز به خاطر معرفی و آپلود بازی)
توی این بازی باید توی یک مدت زمانی محدود همه ی خونه ها رو به رنگ طلایی در بیارین و این کار با کنار هم چیدن جواهرات مثل هم و حذف شدن اونها از اون خونه انجام میگیره.
اولش یکم زیادی آسونه ولی بعدش...
دانلود برای سایز 176*208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود برای سایز 240 * 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4. بازی Asphalt Urban II
(با تشکر ازlover_pc_games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خاطر معرفی و توضیحاتشون)
5. بازی Asphalt 3 Street Rules
(با تشکر ازlover_pc_games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خاطر معرفی و توضیحاتشون و کلنگ عزیز به خاطر آپلود بازی)
2 ورژن از یک بازی بسیار زیبا ... با گرافیک بالا !!!
سبک بازی racing یا همون مسابقه ای که در حین مسابقه باید از دست پلیس هم فرار کنید یا ماشین پلیس رو چپ کنید ! (البته جالب تر از این حرفهاست)
به نظر lover_pc_games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ورژن 2 بازی خیلی بهتر بود چون هم سرعت بیشتری داره و هم راحت تره ! ولی من بیشتر از ورژن 3 خوشم اومد! بالاخره سلیقه ها متفاوته! ولی هر دوتا بازی منو تا آخر کشوند!
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Asphalt Urban II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای سایز 176*220 از سایت دیوشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Asphalt Urban II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای سایز 176*220 از سایت رپیدشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود Asphalt Urban II برای سایز 240*320 از سایت دیو شیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود Asphalt Urban II برای سایز 240*320 از سایت رپید شیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود Java All : Gamleloft Asphalt 3 Street Rules ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر گوشی شما یکی از گوشیهای زیر است
میتوانید از ورژن سیمبیان بازی که گرافیکش فوق العاده بیشتر از ورژن جاوا است استفاده کنید (لینک زیر) Nokia :3230 / 6260 / 6600 / 6620 / 6630 / 6670 / 6680 / 6681 / 6682 / 7610 / N70
Asphalt Urban GT 2 3D (Symbian S60 v1 & v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(باز هم با تشکر از کلنگ عزیز)
6. بازی تخته نرد
(با تشکر از pc-pc عزیز و darkshahab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز)
این بازی توضیح خاصی نداره هرکسی با این بازی حال میکنه (از جمله خودم) حالا میتونه اون رو روی گوشیش هم بازی کنه (و آموزش هم ببینه!)
دانلود برای سایز 176*220 از سایت دیو شیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود برای سایز 176*220 از سایت رپید شیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود برای سایز 240*320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7. بازی لوله کش! ( pipe mania )
(با تشکر از کلنگ عزیز )
توی این بازی شمت باید لوله ها رو طوری بچینید که مسیر آب رو به سمت هدف مورد نظرتون راهنمایی کنید
هر چقدر از لوله های بیشتری در مسیر استفاده کنید بیشتر امتیاز میگیرید
من که با بازیش خیلی حال کردم امیدوارم شما هم حالشو ببرید
دانلود بازی برای سایز 176*220 (با تشکر از کلنگ عزیز به خاطر آپلود بازی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8. یه موتور سواری دیگه (تو مایه های بازی شماره 1)
(با تشکر از Meti_k800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز به خاطر معرفی و آپلود بازی)
این بازی تو مایه های اولین بازی ایه که اینجا گذاشتم ولی از نظر فیزیک و گیم پلی اولی خیلی بهتره این فقط گرافیکش بالاتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از سایت دیوشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از سایت رپید شیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از سایت 4shared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10. بازی درایور
(با تشکر از کلنگ عزیز)
اگه بازی درایور کامپیوتر رو بازی کرده باشین و خوشتون اومده باشه از بازی موبایلش هم خوشتون میاد
رانندگی در شهر با ماموریت اون هم واسه بازی موبایل رو من که تا حالا ندیده بودم. بازی گرافیک فوق العاده ای داره. من که خیلی با بازیش حال کردم
دانلود برای همه ی سایز ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11.بازی Sketcher
(با تشکر از کلنگ عزیز)
توی این بازی شما باید چاله چوله های سر راه یه قهرمان روی کاغذ رو با مداد پر کنین و واسه ی پریدن از روی موانع براش سکوی پرش درس کنین
اگه سرعت عکس العملتون سریع نیس میتونین سرعت بازی رو از توی منوی setting تغییر بدین و روی یواش بزارین، بازی جالبیه
منو که خیلی سرگرم کرد
file:///D:/DOCUME%7E1/JAMILN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///D:/DOCUME%7E1/JAMILN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
از اینجا دانلود کنین:
اگه خوشتون اومد یه چیزی بگین تا ما هم (همه کسانی که بازی ها رو معرفی و آپلود کردن) خوشمون بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما هم حال کنید
دانلود از رپید شیر (rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از دیو شیر (divshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من که اینجوری بودم
اگه خوشتون اومد یه چیزی بگین تا منم خوشم بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بازی خوب میزاری موضوعش رو هم بگو! ببینیم به ما میخوره!
H A M E D
21-05-2007, 11:07
دانلود كنيم ببينيم چيه اين بازي!
آخر عمري معتاد هم بشيم
adamhesaby
21-05-2007, 17:53
لطفا بازی خوب میزاری موضوعش رو هم بگو! ببینیم به ما میخوره!
حق با شماست
گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adamhesaby
21-05-2007, 17:54
دانلود كنيم ببينيم چيه اين بازي!
آخر عمري معتاد هم بشيم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا من كه دوست ندارم معتاد بشم بيفتم خونه ، از كار و زندگي بيفتم اخرشم تو جوب پيدام كنن!!!!!
دم شما گرم باد
کلی دنبال این بودم
adamhesaby
21-05-2007, 23:03
نه بابا من كه دوست ندارم معتاد بشم بيفتم خونه ، از كار و زندگي بيفتم اخرشم تو جوب پيدام كنن!!!!!
ولی به حالش میارزه داداش (با لهجه معتادی بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
adamhesaby
21-05-2007, 23:04
دم شما گرم باد
کلی دنبال این بودم
قربونت امیدوارم به دردت خورده باشه
adamhesaby
22-05-2007, 15:32
70 نفر دانلود کردن فقط همین چندتا با معرفت نظر دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shazdeh23
22-05-2007, 18:38
اگه منظورت بازی اعتیاد آوره اینو بازی کن ببین اعتیاد یعنی چی!
اکثر بازیخورهای کامپیوتر و موبایل و حتی کنسولهای بازی قدیمی این بازی محبوب چینی رو میشناسن ولی برای اونهای که شاید تا حالا بازی نکرده باشن بگم که شما باید از روی مهره های بالایی همشکلها رو دو تا دوتا با هم بزنید تا تمام مهره ها تموم بشن.
در نگاه اول شاید آسون به نظر برسه اما مراحل بالاترش جذاب و شیرینه.
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adamhesaby
22-05-2007, 19:28
این رو بازی کردم
خیلی باحاله ولی مراحل بالاش خیلی سخت میشه
ممنون از این که یاد آوری کردی
البته یه بازی دیگه هم هست که خیلی وقتمو گرفت به نام I-play Jewel Quest 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lover_pc_games
22-05-2007, 20:25
امیدوارم شما هم حال کنید
شما تو این بازی یه موتورسوار هستین (موتور تریل) که باید رو جاهای ناهموار موتورسواری کنین. گرافیکش ساده س ولی فیزیک بازی فوقالعاده قویه و واسه اینکه موتورتون چپ نشه باید کلی زحمت بکشین. من همه ی مراحلشو تموم کردم easy and medium and pro! هرکی تموم کرد بگه! (ولی عمرا!)
من که اینجوری بودم
اگه خوشتون اومد یه چیزی بگین تا منم خوشم بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالب بود مر30 ! :46:
این بازی شبیه موتورامای کامپیوتره اما با گرافیک پایین !
یادمه وقتی موتوراما بازی میکردم اصلا نمیفهمیدم زمان چطوری میگذره ! وقتی اینو بازی میکنم دقیقا همون اتفاق میوفته !
ورژن های دیگه هم از این بازی هست واسمون بذاری !؟ :20:
من بازیهای زیادی روی گوشیم نصب کردم، ولی الحق و الانصاف این یکی خیلی جالب و سرگرم کنندست.
فقط میخواستم تشکر کنم...:10:
adamhesaby
23-05-2007, 10:48
خیلی جالب بود مر30 ! :46:
این بازی شبیه موتورامای کامپیوتره اما با گرافیک پایین !
یادمه وقتی موتوراما بازی میکردم اصلا نمیفهمیدم زمان چطوری میگذره ! وقتی اینو بازی میکنم دقیقا همون اتفاق میوفته !
ورژن های دیگه هم از این بازی هست واسمون بذاری !؟ :20:
خواهش میکنم :11:
راستش من ندیدم ولی میگردم اگه پیدا کردم حتما میزارم:31:
من بازیهای زیادی روی گوشیم نصب کردم، ولی الحق و الانصاف این یکی خیلی جالب و سرگرم کنندست.
فقط میخواستم تشکر کنم...:10:
امیدوارم خوشتون اومده باشه:11:
parisa_t
23-05-2007, 11:42
لطفا هر کسی قشنگترین بازی موبایلی که تا به حال بازی کرده و خیلی خوشش آمده رو بذاره اینجا !
تو این فوروم ها بازیهای زیادیه ! اما نصفش بدرنخوره !
به نظر من بازی Breakpoint_MagneticJoe جزء بهترین بازیهای jar هستش !
Arman_sh_rad
23-05-2007, 18:02
آره من تمومش کردم واقعاً اعتیاد آوره
adamhesaby
24-05-2007, 08:33
آره من تمومش کردم واقعاً اعتیاد آوره
جدی؟؟؟ اولین کسی هستی میبینیم کامل تمومیده مثل خودم!!!
بقیه همه توی مراحل مدیومش گیر میکنن!
لطفا هر کسی قشنگترین بازی موبایلی که تا به حال بازی کرده و خیلی خوشش آمده رو بذاره اینجا !
تو این فوروم ها بازیهای زیادیه ! اما نصفش بدرنخوره !
به نظر من بازی Breakpoint_MagneticJoe جزء بهترین بازیهای jar هستش !
اگه اینجوری بشه که خیلی خوبه:31:
منم هربازی که دوستا معرفی کنن به عنوان بازی قشنگ با توضیحاتش میزارم همون پست اول.
اینجوری دسترسی بهشون ساده تر هم هست:27:
دوستان اگه با بازی خیلی حال کردن اسم بازی رو بگن من سعی میکنم پیداش کنم بزارمش اینجا:31: (راستش این بازی ای که گفتی رو پیدا نکردم اگه میشه یه لینکی چیزی بدی ممنون میشم)
فقط بازیهایی رو بگین که به نظرتون اعتیاد آوره.
مرسی
lover_pc_games
24-05-2007, 13:20
این 2 تا بازی به نظر من بازیهای بسیار خوبی هستن ! تمام بازیهایی که داشتم رو بعد از اینکه تمام میشد پاکشون میکردم ولی این 2 تا بازی همیشه رو گوشی من هستن !
Asphalt 2 Urban gt
Asphalt 3 Street Rules
سبک بازی racing یا همون مسابقه ای که در حین مسابقه باید از دست پلیس هم فرار کنید یا ماشین پلیس رو چپ کنید ! (البته جالب تر از این حرفهاست)
به نظر من ورژن 2 بازی خیلی بهتر بود چون هم سرعت بیشتری داره و هم راحت تره !
adamhesaby جون اگر پیداشون نکردی بگو خودم آپلود میکنم و توی همین پست ویرایش میکنم ! من بازیها رو با رزلوشن 240x320 دارم !
adamhesaby
24-05-2007, 16:41
این 2 تا بازی به نظر من بازیهای بسیار خوبی هستن ! تمام بازیهایی که داشتم رو بعد از اینکه تمام میشد پاکشون میکردم ولی این 2 تا بازی همیشه رو گوشی من هستن !
Asphalt 2 Urban gt
Asphalt 3 Street Rules
به نظر من ورژن 2 بازی خیلی بهتر بود چون هم سرعت بیشتری داره و هم راحت تره !
adamhesaby جون اگر پیداشون نکردی بگو خودم آپلود میکنم و توی همین پست ویرایش میکنم ! من بازیها رو با رزلوشن 240x320 دارم !
ممنون lover_pc_games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
پیداشون کردم (فقط Asphalt 2 Urban gt نسخه ی 240*320 رو نیافتم اگه لینکشو بدی تا اضافه کنم ممنون میشم
دوستان دیگه هرکی از یه بازی حال کرده اسمش رو بگه (به انگلیسی) و اگه تونست یه توضیح کوچیک هم بزاره
تا من بزارم صفحه ی اول
مرسی
lover_pc_games
24-05-2007, 17:51
ممنون lover_pc_games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
پیداشون کردم (فقط Asphalt 2 Urban gt نسخه ی 240*320 رو نیافتم اگه لینکشو بدی تا اضافه کنم ممنون میشم
دوستان دیگه هرکی از یه بازی حال کرده اسمش رو بگه (به انگلیسی) و اگه تونست یه توضیح کوچیک هم بزاره
تا من بزارم صفحه ی اول
مرسی
پیغامهای خصوصیتو چک کن ! لینکو فرستادم .
Ghasem.M
25-05-2007, 08:17
خيلي ممنون بازي خيلي باحالي بود. من بازي رو تو هر سه درجه سختي و هر 4 موتور تموم كردم. :8:
lover_pc_games
28-05-2007, 07:05
طرفداران بازی Gravity Defied (موتور سواری) یه سر به اینجا بزنید ... :46: :18:
J A V I D
28-05-2007, 07:09
بازي سيزه نسخه جاوا منو خيلي سرگرم كرد ! به همراه بازي اسكاي استورم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
darkshahab
28-05-2007, 21:05
بچه ها کسی بازی تخته نردنداره
جاوا البته
adamhesaby
29-05-2007, 02:25
بازي سيزه نسخه جاوا منو خيلي سرگرم كرد ! به همراه بازي اسكاي استورم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید جان این دوتا بازی که گفتی رو پیدا نکردم
میتونی لینکش رو بدی؟
خیلی ممنونم
adamhesaby
29-05-2007, 02:52
بچه ها کسی بازی تخته نردنداره
جاوا البته
گذاشتم صفحه ی اول میتونی دانلود کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali reza majidi 14
29-05-2007, 10:35
آقا adamhesaby خیلی ممنون از کاراتون
زحمت کشیدین
خیلی ممنون
سلام.
اولاً دستت درد نکنه
دوماً شعار ملت ما : مرگ بر rapidshare بابا این سایت خیلی مزخرفه تو یه سایت دیگه آپ میکردی
adamhesaby
29-05-2007, 17:11
آقا adamhesaby خیلی ممنون از کاراتون
زحمت کشیدین
خیلی ممنون
ممنون دوست عزیز .
خواهش میکنم
امیدوارم به دردتون خورده باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adamhesaby
29-05-2007, 17:13
سلام.
اولاً دستت درد نکنه
دوماً شعار ملت ما : مرگ بر rapidshare بابا این سایت خیلی مزخرفه تو یه سایت دیگه آپ میکردی
سلام
قربونت
واسه همین توی دوتا سایت مختلف دیو شیر و رپید شیر آپ کردم دیگه
آخه بعضیا با رپید شیر حال میکنن
اگه آپلود سنتر بهتری میشناسی بگو اونجا هم آپ کنم
lover_pc_games
29-05-2007, 17:55
سلام
قربونت
واسه همین توی دوتا سایت مختلف دیو شیر و رپید شیر آپ کردم دیگه
آخه بعضیا با رپید شیر حال میکنن
اگه آپلود سنتر بهتری میشناسی بگو اونجا هم آپ کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجام باحاله !
بابا ایول.
دود شیگارتیم فوت کن فنـــــــــــــــا شیم:27:
Arshia001
02-06-2007, 22:09
[RIGHT]دوستان فکر میکنم اگه یه تاپیک باشه که هرکسی باحالترین بازی موبایلی رو که بازی کرده رو بگه خیلی خوب میشه
چون بازیها زیادن ولی توشون بازی مزخرف هم خیلی هست
لطفا دوستان فقط اسم بازی رو بگن من خودم سعی میکنم بازی رو پیدا و آپ کنم و بزارم صفحه ی اول
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. بازی gravity defied
امیدوارم شما هم حال کنید
من که اینجوری بودم
اگه از این بازی خوشتون اومده میتونین از اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک ورژن های دیگه ی بازی رو هم دانلود کنین)
ببین شما از هم مدرسه ای های من نیستی؟آخه تو کل مدرسه بازی ترکید!من شخصا اولین نفری بودم که تمومش کردم،Training Day رو هم با فقط 2 بار تصادف بار سوم رد کردم.:5:
adamhesaby
02-06-2007, 22:38
ببین شما از هم مدرسه ای های من نیستی؟آخه تو کل مدرسه بازی ترکید!من شخصا اولین نفری بودم که تمومش کردم،Training Day رو هم با فقط 2 بار تصادف بار سوم رد کردم.:5:
هم مدرسه ای که فکر نمیکنم باشیم چون من مشهدم ولی خدایی دمت گرم اگه training day رو تو بار سوم تموم کردی!!
من مرحله ی یکی مونده به آخر و همین training day رو شونصد بار بازی کردم تا تموم شد :18:
البته بماند که کل بازی رو یه روزه تمومیدم:5:
Meti_k800
03-06-2007, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه موتور سواری خیلی باحال و بهتر از قبلی:
Arshia001
03-06-2007, 15:54
هم مدرسه ای که فکر نمیکنم باشیم چون من مشهدم ولی خدایی دمت گرم اگه training day رو تو بار سوم تموم کردی!!
من مرحله ی یکی مونده به آخر و همین training day رو شونصد بار بازی کردم تا تموم شد :18:
البته بماند که کل بازی رو یه روزه تمومیدم:5:
خوب دیگه!رکورد UnderTaker من پنج ممیز نود و هشت ثانیه هست.همچنین 100% 45 ثانیه.البته اینا به خاطر اینه که من قبلا ها یه 2-3 ماهی کارم شده بود Motorama!
نکته ی دیگه راجع به این بازی Compatibility بالاشه.روی جاوای سونی اریکسون،جاوای نوکیا،Symbian UIQ،Symbian 7،Symbian 8،Symbian 9،Windows Mobile کار میکنه.به اضافه ی این که برای گوشی های تاج یه دایره هم زیرش میاره که تاج بازی کنی!
adamhesaby
04-06-2007, 14:37
بابا ایول.
دود شیگارتیم فوت کن فنـــــــــــــــا شیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرتیم
خوب دیگه!رکورد UnderTaker من پنج ممیز نود و هشت ثانیه هست.همچنین 100% 45 ثانیه.البته اینا به خاطر اینه که من قبلا ها یه 2-3 ماهی کارم شده بود Motorama!خدایی کم آوردم 100% رو 52 ثانیه رکورد دارم
under taker هم 9 ثانیه و خورده ای
adamhesaby
04-06-2007, 15:03
موتور سواری خیلی باحال و بهتر از قبلی
اول از همه ورودت به انجمن رو تبریک میگم و بعد هم تشکر میکنم ازت به خاطر بازی ای که معرفی کردی
دمت گرم
ایشالله همه ی پستات مثل اولیشون پربار باشه
Arshia001
04-06-2007, 18:04
اصلا حال نکردم...هم فیزیک،هم گیم پلی از Gravity کم میاره.فقط گراف داره.امان از این مردم که عقلشون به چششونه...
میگم آدم حسابی جان شما احیانا گوشیت Sony Ericcson نیست؟!
سلام
دستت درد نکنه
من که به شخصه معتاد بازیم
hamid_hitman47
05-06-2007, 01:47
بازی Ghost recon انگیج بهترین بازی بود که بازی کردم...خیلی با حال بود...
adamhesaby
05-06-2007, 02:29
اصلا حال نکردم...هم فیزیک،هم گیم پلی از Gravity کم میاره.فقط گراف داره.امان از این مردم که عقلشون به چششونه...
میگم آدم حسابی جان شما احیانا گوشیت Sony Ericcson نیست؟!
من خودمم هم اصلا با گیم پلیش حال نکردم واسه همین تو توضیحات صفحه ی اول در مورد این بازی هم تغییراتی دادم
چرا ارشیای عزیز گوشیم w810i هستش
برای چی؟
adamhesaby
05-06-2007, 02:37
سلام
دستت درد نکنه
من که به شخصه معتاد بازی
خواهش میکنم
بازی Ghost recon انگیج بهترین بازی بود که بازی کردم...خیلی با حال بود...
راستش چون بازیهای N-gage فقط به گوشیهای خاصی میخوره فکر نمیکنم زیاد ازش استقبال بشه
در هر صورت اگه کسی درخواست این بازی رو داره بگه تا بزارم صفحه اول
به خاطر معرفی دستت درد نکنه
Arshia001
05-06-2007, 17:46
من خودمم هم اصلا با گیم پلیش حال نکردم واسه همین تو توضیحات صفحه ی اول در مورد این بازی هم تغییراتی دادم
چرا ارشیای عزیز گوشیم w810i هستش
برای چی؟
هیچ چی،حدس زدم!!!
shahi-007
05-06-2007, 21:45
بازی های n-gage به چه نوع بازی یا برنامه ای می گند؟
می دونم سوالم رو نباید اینجا بپرسم ولی اگه جواب بدید ممنون می شم.
adamhesaby
06-06-2007, 02:39
بازی های n-gage به چه نوع بازی یا برنامه ای می گند؟
می دونم سوالم رو نباید اینجا بپرسم ولی اگه جواب بدید ممنون می شم.
n-gage اسم یه نوع گوشی نوکیاست که بیشتر به درد بازی میخوره و بازیهای خاص خودشو داره
البته بازیهاش با یکم کخ ریختن روی بعضی گوشیای دیگه هم اجرا میشه ولی درکل زیاد نیستن
سلام!!
تاپیک بسیار جالبیه! بهترین کار!
من معتاد این TileLander از شرکت Ludimate شدم. خداییش معتاد میکنه ها.
سایت رسمی بازی :
نکاتی رو در مورد بازی در این تاپیک مینویسم :
با تشکر ازnooshabeh
ورژن 1.20 برای Symbian:
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر از Kolang
ورژن 1.26
(طبق گفته یکی از اعضای ساپورت شرکت Ludimate گرافیک بهتری داره.)
Ludimate Tilelander v1.26
Symbian game
S60
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/URL]
نظرتون رو بگید حتما.
دموی این بازی رو اگه برای UIQ بخواهید میتونید از اینجا دانلود کنید:
Symbian UIQ 3
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]Click Here to Download
for UIQ 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson P990/P990i,
Sony Ericsson M600/M600i and W950
Symbian UIQ
Click Here to Download
for UIQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson P800, P802, P900, P908, P910 and P910i
Motorola A920, A925 and A1000
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adamhesaby
07-06-2007, 22:44
سلام!!
تاپیک بسیار جالبیه! بهترین کار!
من معتاد این TileLander از شرکت Ludimate شدم. خداییش معتاد میکنه ها.
سایت رسمی بازی :
نکاتی رو در مورد بازی در این تاپیک مینویسم :
با تشکر ازnooshabeh
ورژن 1.20 برای Symbian:
با تشکر از Kolang
ورژن 1.26
(طبق گفته یکی از اعضای ساپورت شرکت Ludimate گرافیک بهتری داره.)
نظرتون رو بگید حتما.
دموی این بازی رو اگه برای UIQ بخواهید میتونید از اینجا دانلود کنید:
Symbian UIQ 3
Click Here to Download
for UIQ 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson P990/P990i,
Sony Ericsson M600/M600i and W950
Symbian UIQ
Click Here to Download
for UIQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson P800, P802, P900, P908, P910 and P910i
Motorola A920, A925 and A1000
مرسی
به نظر جالب میاد
نسخه ی جاوا نداره؟؟؟
اگه داره لطف کن اون رو هم بزار تا همشو با هم بزارم صفحه اول
اگر هم نداره بگو تا همینو بزارم صفحه اول
چون به نظر بازی اعتیاد آوری میاد (واسه کسایی که سیمبیان دارن)
نه Java نداره.
شرکت Ludimate فقط تو کار Symbian هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی پست Kolang ادیت شده و نسخه 1.26 برای s60 3rd هم قرار داده شده.
shahedanch
13-06-2007, 13:52
70 نفر دانلود کردن فقط همین چندتا با معرفت نظر دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نظر دادیم که به ماهم نگی بی معرفت آقا خوبه ادامه بده حتی اگه از هزار نفر یکی هم نظر نداد باز هم ادامه بده
:11:
بلندی تو خواهی اگر یکرنگ باش
که قالی زصدرنگی زیر پاافتاده است
بسيار نشاط رفت!
بازم معرفي کنيد
adamhesaby
13-06-2007, 16:06
ما هم نظر دادیم که به ماهم نگی بی معرفت آقا خوبه ادامه بده حتی اگه از هزار نفر یکی هم نظر نداد باز هم ادامه بده
دمت گرم
حتما اگه بازی باحال دیگه ای پیدا کردم میزارم
چون باید گلچین کنم یکم طول میکشه تا بازی جدید بزارم
بسيار نشاط رفت!
بازم معرفي کنيد
خدا رو شکر
حتما
vahid555
14-06-2007, 02:35
بازی سری 60 نوکیا;
BILIYARD
:27:
morteza_m2n
19-06-2007, 11:14
بهترین بازی که تا حالا بازی کردم :
asphalt urban gt 2
nokia fotball party
call of duty 3d
morteza_m2n
19-06-2007, 11:16
بهترین بازی که تا حالا بازی کردم :
asphalt urban gt 2
nokia fotball party
call of duty 3d
_|DeaTh-AnGeL|_
21-06-2007, 23:48
سلام:20:
اين اولين پست من تو اين سايته
البته ما قبلا با بچه ها تو فكر هك اين سايت بوديم ولي ديديم كه سرورش خيلي كلفته و بي خيال شديم :41: حالا اينا مهم نيست
من بازي بيليارد براي ك750 ميخوام لطفا هر كي داره برام بزاره:10: :40: :11:
adamhesaby
22-06-2007, 15:11
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اولين پست من تو اين سايته
البته ما قبلا با بچه ها تو فكر هك اين سايت بوديم ولي ديديم كه سرورش خيلي كلفته و بي خيال شديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اينا مهم نيست
من بازي بيليارد براي ك750 ميخوام لطفا هر كي داره برام بزاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورودت رو تبریک میگم
دلت میاد سایت به این باحالی هک بشه؟؟!؟!؟
میگردم پیدا کردم میزارم
Arshia001
22-06-2007, 21:10
آقا شما که W810 داری،به نظرت اگه یه W810 یه سری از آهنگاشو پخش کنه،بقیه رو نه دلیلش چیه؟من شخصا تجربه ای در زمینه ی Se ندارم،گوشی هم مال دختر خالمه.
adamhesaby
22-06-2007, 23:07
آقا شما که W810 داری،به نظرت اگه یه W810 یه سری از آهنگاشو پخش کنه،بقیه رو نه دلیلش چیه؟من شخصا تجربه ای در زمینه ی Se ندارم،گوشی هم مال دختر خالمه.
پیغام های خصوصیتو چک کن
Lord_theOne
25-06-2007, 10:57
من بازي بيليارد مي خواهم براي N70 كسي دارد ممنون
بازی سیمبینشو ندیدم اینها جاوا هستند به ان 70 هم می خورن.
3d pool urban hustle 423
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3D POOL HiGH ROLLER v1.8
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3D Pool High Roller
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سوال داشتم شما آدرس زیر رو چجوری میبینید. دورش [URL] داره یا درسته ؟ ممنون.
H A M E D
25-06-2007, 13:33
یه سوال داشتم شما آدرس زیر رو چجوری میبینید. دورش [URL] داره یا درسته ؟ ممنون.
درسته!!!! من كه درست مي بينم!
مرد مباح
27-06-2007, 10:32
وقتی ویندوز رو عوض کردم مال من هم Url شده و نمیدونم چه برنامه ای باید نصب کنم تا درست بشه.
ولی با این وجود میشه فهمید که چیه.
ضمنا من بازی بیلیارد یسمبین با کیفیت بالا دارم.
به محض اینکه پیدا کنم میزارم. شما هم اگه اسنوکر پیدا کردید حتما بزارین.
پیشاپیش ممنون.
H A M E D
27-06-2007, 21:26
وقتی ویندوز رو عوض کردم مال من هم Url شده و نمیدونم چه برنامه ای باید نصب کنم تا درست بشه.
ولی با این وجود میشه فهمید که چیه.
ضمنا من بازی بیلیارد یسمبین با کیفیت بالا دارم.
به محض اینکه پیدا کنم میزارم. شما هم اگه اسنوکر پیدا کردید حتما بزارین.
پیشاپیش ممنون.
مي بينم كه شما هم مثل من از دلفي زدي تو خط موبايل!!!
دارمت اين بيليارد رو حتما بذار...
راستي ببين شايد نانفورس داشته باشه!!!
این رو بازی کردم
خیلی باحاله ولی مراحل بالاش خیلی سخت میشه
ممنون از این که یاد آوری کردی
البته یه بازی دیگه هم هست که خیلی وقتمو گرفت به نام I-play Jewel Quest 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه برای گوشیهایی با اسکرین کوچک مثل K310 هم داری بزار.من که بدجوری معتاد این بازی شدم.
pedram325
08-07-2007, 09:52
چرا سیمینش هم هست. خیلی هم برنامه حوبیه.
اینم لینکش:
لطفا لینک Asphalt 2 urban gt رو بزارین چون هرچی می گردم پیداش نمی کنم .176*220 حداکثر!!!
لطفا لینک Asphalt 2 urban gt رو بزارین چون هرچی می گردم پیداش نمی کنم .176*220 حداکثر!!!
من هم دونبال ایبازی هستم 176*220 اگه ممکنه بزاریدش:46:
یکی نیست اینجا جواب ماها رو بده؟؟؟:41:
salman24h
18-08-2007, 16:58
سلام
من دنبال بازی locoroko میگردم
اگه سراغ دارین خبر بدین
pouria007
19-08-2007, 16:59
این بازی رو بالاخره امروز تموم کردم چه باحال بود
salman24h
21-08-2007, 15:44
این بازی رو بالاخره امروز تموم کردم چه باحال بود
کدوم بازی رو میگی؟! :20:
pouria007
22-08-2007, 13:56
کدوم بازی رو میگی؟! :20:
همین بازی موتوریه که تو این تاپیک معرفی شده
به نظر من اعتیادآورترین بازی
superminer هستش که 95 مرحله داره
البته من همش رو رد کردم و بازی رو تموم کردم
این بازی درایور مشکل نداره؟ آخه هر دکمه ای می زنم وارد منوی بعد نمیشه و توی همین منوی اول فط صداش قطع و وصل میشه!
pouria007
30-08-2007, 13:54
این بازی درایور مشکل نداره؟ آخه هر دکمه ای می زنم وارد منوی بعد نمیشه و توی همین منوی اول فط صداش قطع و وصل میشه!
بعضي بازيا واسه من هم همينطوري ميشه کسي راه حل نداره؟
من فکر کنم STPuzzel باشه . این یه سری بازیه فکری اعداده .
mohsen57
31-08-2007, 14:51
به نظر من اعتیادآورترین بازی
superminer هستش که 95 مرحله داره
البته من همش رو رد کردم و بازی رو تموم کردم
لینک بده.
لینک بده.
اینم لینک صفحه دلبندم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mojtaba0007
08-09-2007, 15:24
واقعا کارتون خوب بود
کسی دیگه بازی نداره معرفی کنه
تاپیک خوبی داشت میشد
سلام
اگه کسی بازی Erix رو داره لینک بده:20:
بازي Gravity Defied رو من تموم كردم. اين بازيه ورژن 2 نداره؟! :d
sa_sa_sa926
14-10-2007, 13:55
سلام خوب بودن ممنون
mamad_chagho
28-12-2007, 13:20
به نظر من که بهترین بازی که هیچ وقت از بازی کردنشون خسته نشدم gravity defied و Worms و ِDiner Dash است
شرمنده لینکی براشون نداشتم.
این تاپیک اگه دوباره راه بیفته تاپیک بسیار خوب و با حالی میشه و به خاطر همین آوردمش بالا{لطفا همه ی دوستان همکاری کنند}
Dark Prince
28-12-2007, 14:08
بنظرم من بازی های Sketcher ، Sola Rola ، Fightality ، POP Classic و Tennis Open 2007 بازی های بسیار زیبایی هستند .
Dark Prince
28-12-2007, 14:10
سلام
من دنبال بازی locoroko میگردم
اگه سراغ دارین خبر بدین
بازیه Loco Roco برای موبایل ساخته نشده ولی یک بازی هست به نام Sola Rola که شباهت بسیار زیادی به Loco Roco داره . حالا اگر این بازی رو می خوای دانلود کنی تو همین بخش Search کن تا پیداش کنی !:46:
ashyaniamir
29-12-2007, 00:10
خیلی جالب بود با مرام
Masoud_kp
30-12-2007, 11:58
تائید میشه sola rola حرف نداره!خیلی توپه
اینم لینک البته خود Dark Princeجان وهمچنین Hamid_Pak این بازی رو تو دوتا تاپیک معرفی کردن که من لینکهایی رو که این عزیزان گذاشتن اینجا میزارم!
Sola Rola
For SonyEricsson 176x220
کد:
Version: 1.0.3
Size: 470 KB
For SonyEricsson 240x320
کد:
Version: ?
Size: 230 KB
128x128 For SE
کد:
128x160 For SE
کد:
176x220 For SE
کد:
240x320 For SE
کد:
با تشکر از همه
بازی های خیلی جالبی تو این تایپیک بود دوستان باز هم به این تایپیک سر بزنن
و بازیهای جدید قرار بدن
به بخش جاوا مراجعه کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.