مشاهده نسخه کامل
: نصب ويندوز و حذف لينوكس؟
sahar_2008
20-05-2007, 23:57
سلام خدمت دوستان
من لينوكس سوزه رو نصب كردم.بعد ميخواستم يه ويندوز ديگه هم نصب كنم و نصب كردم (يعني الان 2 تا ويندوز دارم)اما لينوكس ديگه نيست.اما پارتيشن ماژيك رو يكي از ويندوز ها نصبه و درايو هاي مربوط به لينوكس رو نشون ميده.اما وقتي سيستم داره بالا مياد بالا گزينه ي لينوكس نمياد.ايا راهي هست كه دوبا ره لينوكس بياد داخل os menuيا نه؟
COMING-UP-NEXT
21-05-2007, 00:10
آره ...
از نرم افزار های os selector استتفاده کن و سیستم کمندر بساز .
COMING-UP-NEXT
21-05-2007, 00:23
ای بابا ... این کار معنی نمیده ..
ادمین های سایت لطف کنن بیان و با ایشون که دارن تاپیک ها رو اسپم می کنن برخورد مناسب کنن ...
راه افتاده تو همه تاپیک ها تبلیغ می کنه .
سلام خدمت دوستان
من لينوكس سوزه رو نصب كردم.بعد ميخواستم يه ويندوز ديگه هم نصب كنم و نصب كردم (يعني الان 2 تا ويندوز دارم)اما لينوكس ديگه نيست.اما پارتيشن ماژيك رو يكي از ويندوز ها نصبه و درايو هاي مربوط به لينوكس رو نشون ميده.اما وقتي سيستم داره بالا مياد بالا گزينه ي لينوكس نمياد.ايا راهي هست كه دوبا ره لينوكس بياد داخل os menuيا نه؟
سلام
من هم روی سیستمم لینوکس سوزه را همراه با ویندوز داشتم. وقتی ویندوزم رو عوض کردم دیگه درایو لینوکس نشان داده نمی شد.
وقتی ویندوز رو عوض می کنیم بوت لودر لینوکس هم از بین می ره ولی خود لینوکس هنوز سر جاش مونده.
توی این حالت دیگه نیازی نیست که لینوکس رو دوباره نصب کنیم ، فقط کافیه پکیج هایی که حذف شدن یا آسیب دیدن رو دوباره نصب کنیم.
برای این کار cd اول لینوکس رو می ذاریم و از روی cd بوت می کنیم. بعد گزینه ی Repair system رو انتخاب می کنیم و به این ترتیب همه ی پکیج های لینوکس چک می شه و اونایی که از بین رفته و آسیب دیده دوباره نصب می شه.
COMING-UP-NEXT
21-05-2007, 01:58
من هم روی سیستمم لینوکس سوزه را همراه با ویندوز داشتم. وقتی ویندوزم رو عوض کردم دیگه درایو لینوکس نشان داده نمی شد.
وقتی ویندوز رو عوض می کنیم بوت لودر لینوکس هم از بین می ره ولی خود لینوکس هنوز سر جاش مونده.
توی این حالت دیگه نیازی نیست که لینوکس رو دوباره نصب کنیم ، فقط کافیه پکیج هایی که حذف شدن یا آسیب دیدن رو دوباره نصب کنیم.
برای این کار cd اول لینوکس رو می ذاریم و از روی cd بوت می کنیم. بعد گزینه ی Repair system رو انتخاب می کنیم و به این ترتیب همه ی پکیج های لینوکس چک می شه و اونایی که از بین رفته و آسیب دیده دوباره نصب می شه.
این که واضح هست که دیده نمیشه چون فرمت درایو های قابل مشاهده در ویندوز fat32 یا NTFS هست اما لینوکس فرمت درایو های لینوکس هست ...
بنابراین قابل مشاهده نیست مگه با پارتیشن مجیک فرمت ها رو عوض کنید و تبدیل به fat32 یا NTFS کنید.
موفق باشید .
sahar_2008
23-05-2007, 23:14
با سلام
من سيستم رو از سي دي اول لينوكس بوت كردم و سيستم بالا مياد.اما گزينه ي repair systemرو نداره.اگر ميشه لطف كنيد به طور كامل توضيح بدين كه اين گزينه كجا قرار داره؟
repair system واسه ویندوز هست کافی بود کمی دنبالش می گشتید . هم در این انجمن و هم در سایر انجمن ها این سوال چندین بار پرسیده و پاسخ داده شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sahar_2008
28-05-2007, 22:17
با سلام
من اون مقاله رو خوندم .مرسي از شما
اما يكي از دوستان(سپيده)كه گفتند كه بوت لودر لينوكس سوزه رو ميشه با ديسك اولش درست كرد اگه ميشه توضيح بدن چه جوري؟
چون من ديسك زنده ندارم
با تشكر
سلام
اونم می شه . من یه مدتی بوت لودر نداشتم ! و از طریق همین دیسکت بوت می کردم ! کارش آسونه .
تو ویندوز می تونی از ابزار rawrite برای درست کردن دیسکت بوت استفاده کنی :
و اینم یک روش واسه نصب بوت لودر :
m a j r i x
29-05-2007, 21:59
با سلام
من اون مقاله رو خوندم .مرسي از شما
اما يكي از دوستان(سپيده)كه گفتند كه بوت لودر لينوكس سوزه رو ميشه با ديسك اولش درست كرد اگه ميشه توضيح بدن چه جوري؟
چون من ديسك زنده ندارم
با تشكر
بله میشه با dvd یا دیسک اول زوزه میتونید دوباره گراب نصب کنید کافیه repair system انتخاب کنید بقیه کار دیگه واضحه
sahar_2008
30-05-2007, 22:36
سلام
بابا اين repair systemكجاست كه من نمينمش؟
خواهشا يكي كه حوصله داره كامل توضيح بده .من سوزه 9.3 دارم.
مقاله ها رو هم خوندم.
اینهارو چک کنین شاید مشکلتون حل بشه!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.