مشاهده نسخه کامل
: انجمن حمايت از هويت N73
Sasan Info
20-05-2007, 21:06
هدف از تشكيل اين تاپيك اينه كه چرا گوشي N73 كه در حال حاضر يكي از بهترين گوشي هاي دنياست بايد دست هر كسي ديده بشه؟!:41:
در حال حاضر ميبينيم كه قيمت اين گوشي از آن چيزي كه بود بيش از حد بالا رفته(به دليل اينكه قيمت اين گوشي در حال تغيير است قيمت ثابت قرار ندادم)
به نظر من حقش بود كه قيمتش بالا بره چون اين گوشي بيشتر از اين ها مي ارزه
همه ما ميدونيم كه اين گوشي امكانات بسيار بالايي داره و بعد از N95 و چند گوشي انگشت شمار ديگر اين گوشي حرف اول رو ميزنه
در اين تاپيك ميخواهيم بگوييم كه آيا N73 حقش بود كه گران شود يا نه ؟!:46:
ولي خداييش خودتون بي طرف و عادلانه قضاوت كنين آيا حق اين گوشي اينه كه دست هر كسي باشه؟:37:
به هر حال اين گوشي حالا و در آينده گوشي موفقي خواهد ماند و اين به همه ما ثابت شده !!!:wub::40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما ميخوايم كه درباره ي اين مطلب و اين گوشي نظري بدين:12:
موفق باشيد
:11:
خدائیش اینکه دست هر کسی هست لج آدمو در میاره، از کسائی که اصلاً انتظار نداری میبینی N73 گرفتن ! :18:
اما گوشی خوبیه، به نظر من حقش بود که گرون بشه
من دو ماه تحقیق کردم تا این گوشی رو خریدم، همه بچه های کلوپ گوشی ها میدونن
الانم خیلی خوشحالم که مناسب ترین انتخاب رو کردم و روز به روز به ارزشش داره اضافه میشه :20:
Only N73 :thumbsup: :thumbsup:
NO ericsson
20-05-2007, 23:30
درسته بايد گرون ميشد!!
متاسفم كه گوشي به اين با ارزشي رو به تمسخر گرفتن
مخصوصا كساني كه n73 رو با k800 مقايسه ميكنن:2:
به هر حال اين گوشي بهترين گوشيه و بايد گرون باشه
بياين با هم از اين گوشي حمايت كنيم:40:
ممنون از تاپيكتون
خدائیش اینکه دست هر کسی هست لج آدمو در میاره، از کسائی که اصلاً انتظار نداری میبینی N73 گرفتن ! :18:
اما گوشی خوبیه، به نظر من حقش بود که گرون بشه
من دو ماه تحقیق کردم تا این گوشی رو خریدم، همه بچه های کلوپ گوشی ها میدونن
الانم خیلی خوشحالم که مناسب ترین انتخاب رو کردم و روز به روز به ارزشش داره اضافه میشه :20:
Only N73 :thumbsup: :thumbsup:
راست میگه من شاهدم 2 ماه طول کشید که خرید
140 تا پست داد
ولی امیدوارم ان 73 مثل کا 750 نشه
Sasan Info
20-05-2007, 23:43
بابت نظر دادنتون از همتون ممنونم
ميخوايم كاري بكنيم كه ارزش n73 رو به همه نشون بديم !!.gif
خوبه ادامه بدين
بد جور داره خز میشه حیفه گوشی به این خفنی این بلا سرش بیاد پیشنهاد میکنم برای حفظ هویت n73 اگه دست کسی دیدین که با تریپش حال نمیکنین محکم بزنین زیر گوشیش حدودا 2 متر میره هوا میخوره زمین نابود میشه...دیگه دست هر کسی نمیبینین
Sasan Info
21-05-2007, 00:11
بد جور داره خز میشه حیفه گوشی به این خفنی این بلا سرش بیاد پیشنهاد میکنم برای حفظ هویت n73 اگه دست کسی دیدین که با تریپش حال نمیکنین محکم بزنین زیر گوشیش حدودا 2 متر میره هوا میخوره زمین نابود میشه...دیگه دست هر کسی نمیبینین
خوب اين چه كاريه ازش ميگيريم ديگه هم بهش نميديم:31:
ولي ناراحت نباش در آينده اي نه چندان دور اين گوشي نه تنها خز نميشه بلكه جز اون گوشي هايي ميشه كه مردم تو خماريش ميمونن:21:
bineshan
21-05-2007, 00:36
بیگانه هم راه میدین؟
Sasan Info
21-05-2007, 15:15
بیگانه هم راه میدین؟
بيگانه چيه عزيزم شما سروري :46: خوش اومدي
اگه سوالي داشتي در خدمتيم
Saman-tci
21-05-2007, 15:17
ما مخلصه هر چی بیگانه هم هستیم ....
NO ericsson
21-05-2007, 17:48
يه چيزه ديگه
اين گوشي ديگه ريجيستر نميشه يعني كم ميشه و شايد ديگه تو بازار نتونين پيدا كنين
خوب اين هم يه خبر خوبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
bineshan
21-05-2007, 19:50
بيگانه چيه عزيزم شما سروري :46: خوش اومدي
اگه سوالي داشتي در خدمتيم
قربون داداش:11:
tcom_mobile
21-05-2007, 19:52
بله دوستان بعد 1 سال تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه علي رغم مشكلات موجود در ان73 اين گوشي رو تهيه كنم چون از هر نظر مناسب بود ولي افسوس كه پيدا نمي شه. درثاني دوستاني كه ان73 دارن فكر نكنن همشون جنبه ي داشتنشو دارن يعني چي اين حرفا چيه؟ مگه شما از دماغ فيل افتادي كه اومدي اينجا داري كل كل مي كني؟ مگه شما تنها لايق ان73 هستي؟ نه عمو هر كي پول داره مي ره مي خره ولي خوب ارزش واقعي گوشي رو هر كس و ناكسي نمي فهمن (دوستان ناراحت نشن ها طرف صحبتم با بعضيهاست ما چاكر شماييم).
در مورد قيمتشم بايد بگم كه به علت نبودنش تو بازار ايران و بدليل عدم ريجستر شدن اينقده كشيده بالا وگرنه ارزش نداره 600 تومن بالاي ان73 بدي . آخه ديگه يكي ناانصافي و ناعدالتي مي شه كه 600 تومن بشه. هي چيزي يه قيمتي داره.
tcom_mobile
21-05-2007, 19:53
بابا اين كلوپ هدف اساسيش چيه؟ خودتونو سر كار گذاشتين يا مردم رو؟ ول كنين هي تاپيك مي زنين. همون تاپيك كلوپ ان73 كافيه . هي الكي مياين وب هاستينگ رو هم مشغول مي كنين
bineshan
21-05-2007, 19:55
ما مخلصه هر چی بیگانه هم هستیم ....
ما بیشتر
اقایی....
BKM_MAHDI
21-05-2007, 20:01
[quote=saragol;1106108]خدائیش اینکه دست هر کسی هست لج آدمو در میاره، از کسائی که اصلاً انتظار نداری میبینی N73 گرفتن ! :18:
يكي از اوناهم منم . تا ديروز دستم تي 100 سامسونگ 10000 تومني بود حالا ان 73
Sasan Info
21-05-2007, 20:08
بله دوستان بعد 1 سال تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه علي رغم مشكلات موجود در ان73 اين گوشي رو تهيه كنم چون از هر نظر مناسب بود ولي افسوس كه پيدا نمي شه. درثاني دوستاني كه ان73 دارن فكر نكنن همشون جنبه ي داشتنشو دارن يعني چي اين حرفا چيه؟ مگه شما از دماغ فيل افتادي كه اومدي اينجا داري كل كل مي كني؟ مگه شما تنها لايق ان73 هستي؟ نه عمو هر كي پول داره مي ره مي خره ولي خوب ارزش واقعي گوشي رو هر كس و ناكسي نمي فهمن (دوستان ناراحت نشن ها طرف صحبتم با بعضيهاست ما چاكر شماييم).
در مورد قيمتشم بايد بگم كه به علت نبودنش تو بازار ايران و بدليل عدم ريجستر شدن اينقده كشيده بالا وگرنه ارزش نداره 600 تومن بالاي ان73 بدي . آخه ديگه يكي ناانصافي و ناعدالتي مي شه كه 600 تومن بشه. هي چيزي يه قيمتي داره.
عزيز من ما داريم اين جا روزه ميخونيم برا كي:41:
ما به اين افتخار نميكنيم كه N73 داريم ما به اين افتخار ميكنيم كه از اين به بعد اين گوشي به دست كساني كه نبايد برسه نميرسه مثلا......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا همونايي كه پول دارن و ميتونن اين گوشي رو بخرن لايق اين گوشي هستن
وقتي كه من ميخواستم اين گوشي رو بخرم اين گوشي رو با گوشي هايي مثل N93 مقايسه كردم و به اين نتيجه رسيدم .همتون هم نتيجشو ميدونين:46:
حتي خودت هم كه تو كار موبايلي ميدوني كه N73 از N93 بهتره:46:
به هر حال بازم ميگم كه اين حقش بود كه گرون بشه
اونايي كه لايق خريدن اين گوشي هستن خودشون ميدونن چي ميخرن
شما كه N73 نداري (و نميخواي بخري) ميتوني ديگه تشريف نياري
آخه ديگه يكي ناانصافي و ناعدالتي مي شه كه 600 تومن بشه
شما اول برين يه جا قيمت N73 رو بپرسين بعد بياين اين جا مطرح كنين. چون قيمتش 600 تومن نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
21-05-2007, 20:11
دوباره از تمام كساني كه نظر دادن ممنونم
NO ericsson جان فكر كنم قسمتي گروني اين گوشي به دليل همين ريجيسترش باشه
همون بهتر كه ديگه ريجيستر نشه !!!!
Saman-tci
21-05-2007, 20:15
ما به اين افتخار نميكنيم كه N73 داريم ما به اين افتخار ميكنيم كه از اين به بعد اين گوشي به دست كساني كه نبايد برسه نميرسه مثلا......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول برين يه جا قيمت N73 رو بپرسين بعد بياين اين جا مطرح كنين. چون قيمتش 600 تومن نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خیلی باحال گفتی :27: به خاطر این حرکتت میتونی یه چیزی از من بخوای 3سوت واست ردیفش میکنم .... ولی جدی هر چی فکر میکنم میبینم چه جواب خانمان بر اندازی دادیا !!!:10:
Saman-tci
21-05-2007, 20:20
اين گوشي ديگه ريجيستر نميشه يعني كم ميشه و شايد ديگه تو بازار نتونين پيدا كنين
خوب خدا رو شکر ... چون اونایی که واقعا میدونستن چی دارن میخرن تا الان خریدن و با این گوشی حالشونم کردن. اونایی هم که تا حالا نگرفته بودند خودشون میدونن چه کلایی سرشون رفته ... پس بهتره برن سراغ همون N70 و غیره ....بروبچ N73 باز حال و احوال چطوره ؟ :27:
من که چند ماه پیش از دبی گرفتم......چند روز پیش هم نمیدونم چی شد ه توی جیبم بود و ال سی دیش شکست!! دیگه چیزی نشون نمیده...الان دستم مونده تو حنا
Saman-tci
21-05-2007, 20:35
چند روز پیش هم نمیدونم چی شد ه توی جیبم بود و ال سی دیش شکست!!
پسر خوب گوشیو گذاشتی تو جیب تنگت بعد اون همه به اون بنده خدا فشار اوردی بعد میگی نمیدونم چی شد؟؟؟ بابا اگه 6630 بود داغون شده بود حالا وای به حال N73 :13:
اميدوارم اولين نفري نباشي كه يكي ميزنه زير دستش .
اميدوارم اولين نفري نباشي كه يكي ميزنه زير دستش .
داشتم دقیقا به همین فکر میکردم :31:
ali_chenger
21-05-2007, 21:22
عزيز من ما داريم اين جا روزه ميخونيم برا كي:41:
حالا همونايي كه پول دارن و ميتونن اين گوشي رو بخرن لايق اين گوشي هستن
وقتي كه من ميخواستم اين گوشي رو بخرم اين گوشي رو با گوشي هايي مثل N93 مقايسه كردم و به اين نتيجه رسيدم .همتون هم نتيجشو ميدونين:46:
حتي خودت هم كه تو كار موبايلي ميدوني كه N73 از N93 بهتره:46:
به هر حال بازم ميگم كه اين حقش بود كه گرون بشه
شما كه N73 نداري (و نميخواي بخري) ميتوني ديگه تشريف نياري
دوستان داران کمی کم لطفی میکنن:41: لیاقت داشتن یعنی پول داشتن:18: حالا ان 73 انگار چی هست که لیاقت بخواد:27: در ضمن ان93 از ان73 بهتره فقط تنها عیبش اندازه بزرگش است همین و بس:20:
بله دوست من باهاتون موافقم,ولي اشكال از دوستمون نيست مشكل از جاي ديگه هست / ...
Saman-tci
21-05-2007, 21:59
ببخشید شما بزار 5 دقیقه بشه که عضو سایت شدین و تعداد پست هات از 2 تا بشه 7 8 تا بعد بگو مشکل از کجاس؟ حالا مشکل چیه ؟
ببخشيد کاربر فعال انجمن
ساي ميكنم تكرار نشه!
Sasan Info
21-05-2007, 22:44
دوستان داران کمی کم لطفی میکنن:41: لیاقت داشتن یعنی پول داشتن:18: حالا ان 73 انگار چی هست که لیاقت بخواد:27: در ضمن ان93 از ان73 بهتره فقط تنها عیبش اندازه بزرگش است همین و بس:20:
خوبه ثابت شده كه N73 بهتر از N93 هستش فكر كنم شما با N93i اشتباه گرفتين
بعدشم من كه نميگم كه لياقت يعني پول ؟ميگم كسي كه بدونه N73 چه گوشي هستش نميگه گرونه و به قيمتش نمي ارزه.درسته من نميگم كه N73 لياقت رئيس جمهور رو ميخواد ولي خداييش خودت بگو وقتي كه گوشي N73 رو دست هر كسي ببيني چي به خودت ميگي .آيا اين دليل لياقت نميخواد ؟:41:
NO ericsson
22-05-2007, 00:22
يعني چي يعني به ما تازه وارد ها نگاه نميكنين
مثل اين كه خودتون هم يه روزي تازه وارد بودينا !
بيخيال بحث رو عوض نمي كنم بر گرديم به بحص خودمون
Sasan Info
22-05-2007, 00:47
يعني چي يعني به ما تازه وارد ها نگاه نميكنين
بيخيال بحث رو عوض نمي كنم بر گرديم به بحص خودمون
تو درست ميگي ولي وقتي كه ما تازه وارد بوديم بحث رو اين جوريي نمينوشتيم:31:
خوب كجا بوديم....
¥ Ramin2 ¥
22-05-2007, 02:40
من 6 ماه پیش قصد خرید این گوشی رو داشتم ولی تا الان پول نداشتم بخرمش حالا که پول دستم اومده نیست!
حالا خداوکیلی من لیاقت این گوشی رو که دارم که 6 ماه براش خون دل خوردم و ریاضت کشیدم یا شما؟
Saman-tci
22-05-2007, 09:17
من 6 ماه پیش قصد خرید این گوشی رو داشتم ولی تا الان پول نداشتم بخرمش حالا که پول دستم اومده نیست!
حالا خداوکیلی من لیاقت این گوشی رو که دارم که 6 ماه براش خون دل خوردم و ریاضت کشیدم یا شما؟
پسر خوب ما هم همچین چشم و گوش بسته نرفتیم سراغش ... منم 2 3 ماه مقایسه کردم از اونایی که داشتن پرسیدم و بعد گرفتم ....ولی با قسمت دوم حرفات بدجوری موافقم .. خدایی N73 لیاقت ادمهایی مثل تو رو داره ... قبول دارم ارزو میکنم همین روزا یه N73 خوشگل بیاد دستت :10:
Saman-tci
22-05-2007, 09:20
اره ما هم تازه وارد بودیم ولی هیچ موقع دعوا را نمینداختیم ... با کسی کل کل نمیکردیم تا وقتی پایه خدمتیمون رفت بالا ... الانم که روزهای اخر خدمتمونه بازم عزت و احترام بچه ها خصوصا تازه واردهایی مثل شما رو داریم
ali_chenger
22-05-2007, 11:02
خوبه ثابت شده كه N73 بهتر از N93 هستش فكر كنم شما با N93i اشتباه گرفتين
بعدشم من كه نميگم كه لياقت يعني پول ؟ميگم كسي كه بدونه N73 چه گوشي هستش نميگه گرونه و به قيمتش نمي ارزه.درسته من نميگم كه N73 لياقت رئيس جمهور رو ميخواد ولي خداييش خودت بگو وقتي كه گوشي N73 رو دست هر كسي ببيني چي به خودت ميگي .آيا اين دليل لياقت نميخواد ؟:41:
شاید من از حرفهای شما بد برداشت کردم با این نظر شما هم موافقم که آدم گوشیش را دست هر کسی ببینه ناراحت میشه منم خودم کا800 دارم همین احساس را دارم :41: در کل ما مخلص تمام بچه های فروم از عضوهای جدید تا کاربر فعالها هستیم:10: :11: ا
Sasan Info
22-05-2007, 11:56
شما كه 100% لياقتتون n73 هستش:46:
بابا جان برا بار صد هزارم ميگم منظور من با بعضي از مردمه
شما فرض كن كه آقاي X گوشي با ارزشي به نام X داشته باشه كه اون يارو اصلا نميدونه گوشي چيه و بياد با گوشي كارايي بكنه كه به اون گوشي نمياد و شما هم كه همون گوشي رو دارين چي پيش خودتون ميگين؟!
البته منظور از اين كه اونا لياقت n73 رو ندارند توهين نيست منظور اينه كه به گوشي n73 نيازي ندارند و مثلا گوشي 3310 براشون كافي باشه
شما هم ناراحت نبود n73 نباش تو بازار هست
پولش رو داشته باشي به راحتي تو دستته:46:
Sasan Info
22-05-2007, 12:02
ببخشيد اشتباه شد چند تا فرستاد
Sasan Info
22-05-2007, 12:05
شاید من از حرفهای شما بد برداشت کردم با این نظر شما هم موافقم که آدم گوشیش را دست هر کسی ببینه ناراحت میشه منم خودم کا800 دارم همین احساس را دارم :41: در کل ما مخلص تمام بچه های فروم از عضوهای جدید تا کاربر فعالها هستیم:10: :11: ا
درست ميگي.ولي اينو هم بگم كه آدم دلش براي 6600 يا k750 نميسوزه كه خز بشه
ولي شما فكرشو كن كه گوشي هايي مثلا n95 n73 n93 و.... خز بشن. اون موقع چي ميشه ؟!!!!:41:
ما هم چاكر شما و تمام دوستان هستيم :35:
من هر چي فكر كردم آخر به اين نتيجه رسيدم كه هر كسي دوست داره گوشيش خز نشه حالا ميخوات اِن 73 باشه يا كا 750 // مطمئنم كه شما حاضريد به همه n95 رو پيشنهاد كنيد تا گوشي شما زياد نشه .. پس شما معلومه كه دلت برا گوشيهايي مثل كا 750 n95 يا هر گوشيه ديگه اي كه بخوات خز بشه نميسوزه /
تازه به قول دوستان شايد اونايي كه لايقشون هست اينقدر باشن كه بخوان گوشي رو خز كنن :5: و در حد يك 1101 ازش كار بكشن .
Sasan Info
22-05-2007, 12:37
من هر چي فكر كردم آخر به اين نتيجه رسيدم كه هر كسي دوست داره گوشيش خز نشه حالا ميخوات اِن 73 باشه يا كا 750 // مطمئنم كه شما حاضريد به همه n95 رو پيشنهاد كنيد تا گوشي شما زياد نشه .. پس شما معلومه كه دلت برا گوشيهايي مثل كا 750 n95 يا هر گوشيه ديگه اي كه بخوات خز بشه نميسوزه /
تازه به قول دوستان شايد اونايي كه لايقشون هست اينقدر باشن كه بخوان گوشي رو خز كنن :5: و در حد يك 1101 ازش كار بكشن .
شما يه بار ديگه متن منو بخون دارم ميگم گوشي هاي با ارزش N95 جز اون ليستي هستش كه نبايد خز بشه
البته N73 هم ديگه خز نميشه:21:
يادمه وقتي 6260 داشتم آرزوي خز شدنش رو داشتم كه اسمش هميشه تو دهان مردم باشه اما نه تنها خز نشد بلكه تو بورس هم نيومد:31: :27:
Ghasem.M
22-05-2007, 13:06
بازم يه تاپيك شخصي ديگه! شما براي نظر شخصي خودتون اومديد تاپيك زديد.ملاك لياقت افراد رو گوشي ان 73 مي دونيد؟ اخه گوشي مگه چيه كه هويت داشته باشه؟ اين تاپيك چه سودي براي كاربران ديگه داره؟ و فقط فضاي سرور رو اشغال مي كنه. اصلا چي به شما مي رسه كه با هم كل كل مي كنيد؟ فقط سود شركت نوكيا رو بالا مي بريد.
از كاربران فعال ديگه بعديه. :13:
Saman-tci
22-05-2007, 13:18
از كاربران فعال ديگه بعديه.
ببخشید اگه منظورتون منم ( چون کاربر فعال دیگه ای نیست ) باید بگم من نه حرفی زدم که به کسی برخورده باشه و نه نظر شخصی خودمو به کسی تحمیل کردم ... اینجا فروم هست یعنی تبادل نظر کاربران درباره یک موضوع خاص ... حالا یه نفر بیاد N95 بگیره یا بیاد 1100 بگیره نه سودش تو جیبه من میره و نه ضررش. پس اینجا همه بچه ها به خاطر دلشون و به خاطر اینکه یک نفر رو راهنمایی کنن پست میدن .... شما هم سعی کن اینقدر زود قضاوت نکنی دوست من ...
آخه اگر اينقدر مطمئني كه گوشي خز نميشه پس چرا اين تاپيك رو باز كردي؟ و ميخواي از هويت مجازيش دفاع كني؟
Ghasem.M
22-05-2007, 16:39
آخه اگر اينقدر مطمئني كه گوشي خز نميشه پس چرا اين تاپيك رو باز كردي؟ و ميخواي از هويت مجازيش دفاع كني؟
100% تاييد مي شه!
درضمن سامان جون خوبه خودت مي گي:
به خاطر اینکه یک نفر رو راهنمایی کنن پست میدن با دفاع از هويت ان 73 چه كسي راهنمايي مي شه؟! در ضمن اگه هر فردي بخواد بخاطر دلش يه تاپيك بزنه كه بايد فاتحه سرور رو خوند كه! حالا بي خيال! :10:
Sasan Info
22-05-2007, 22:54
شما كه باز برگشتيد به حرف اول كه ! من روضه برا كي ميخونم ؟!!؟!؟!؟:41:
اگه شما ها مشكل دارين ميتونين وارد نشين
بيخيال يه خبر دارم ! به اين مطلب زير يه نگاه بندازين:
ان73 هم هویت داره من با 1100یا1110یا6600یا3310رو با صدتا ان73 عوض نمیکنم هرت وبیخوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
اين رو شخصي به نام افشين بهم پي ام داده و ميبينم كه اصلا در اين تاپيك پست نزاشته
اگه اين نوشته رو ميخوني يه پست بده چرا ميترسي؟!!(مديران و همكاران محترم توجه كنند كه اين حرف من قصد دعوا را به همراه نداره:46: )
Saman-tci
23-05-2007, 09:06
100% تاييد مي شه!
درضمن سامان جون خوبه خودت مي گي: با دفاع از هويت ان 73 چه كسي راهنمايي مي شه؟! در ضمن اگه هر فردي بخواد بخاطر دلش يه تاپيك بزنه كه بايد فاتحه سرور رو خوند كه! حالا بي خيال! :10:
مگه من تاپیک زدم که داری به خاطر اسمش و اینکه بچه ها چی دارن میگن دعوا میکنی .... من اصلا با اسم این تاپیک مخالفم ...اولا کی همچین انجمنی راه انداخته؟؟ ثانیا مگه N73 احتیاج به هویت داره؟؟؟ اصلا هویت رو یه نفر معنی کنه ..... من خودم به شخصه برای دل خودم پست میدم کاری هم به اسم تاپیک و پست های بقیه بچه ها ندارم .... بحث سنگین شدن سایت و ... رو هم باید بری به یه نفر دیگه بگی مطرح کردنش اینجا درست نیست ..... به قوله خودت بی خیال
Sasan Info
23-05-2007, 14:13
Narenj_shomal جان لطفا ديگه به اين تاپيك نياين اين تاپيك رو كساني جوابشونو ميدن كه ميفهمن
شما با اين كارتون نميذارين كه من به كار خودم ادامه بدم !!!
معلومه اينجا چه خبره؟ هر تاپيكي كه ميريم يه دعوا و جرو بحث!
آقا هر كس ناراضيه از بحث نياد تو!
Sasan Info
24-05-2007, 10:22
معلومه اينجا چه خبره؟ هر تاپيكي كه ميريم يه دعوا و جرو بحث!
آقا هر كس ناراضيه از بحث نياد تو!
ايول داداش خوشم اومد:46:
من كه همون اول گفتم كسايي كه راضي نيستن نيان تو !!!!:41:
ايول داداش خوشم اومد:46:
من كه همون اول گفتم كسايي كه راضي نيستن نيان تو !!!!:41:
عجب !
خوب اگه اينجوريه منم مثلا يه تاپيك ميزنم عقده هاي رواني خود را با فحش دادن به ان 73 خالي كنيد خوب اونايي هم كه راضي نيستن نيان تو !!!!
آخه مگه ميشه يه تاپيك زد و وقتي كه محكوم ميشيم بگيم آقا شما اصلا نيا تو !
خيلي جالبه !
bineshan
24-05-2007, 13:32
باور کنید 3 ماه دیگه گوشی هایی وارد بازار بشه که n73 دیگه توشون گم میشه چه از شرکت نوکیا چه سونی اریکسون
ارزش نداره این همه میزنید سرو کوله همدیگه خز شدن یا نشدن درد کسی رو دوا نمی کنه
انصافا اگه بد میگم بگید بد میگی
tcom_mobile
24-05-2007, 13:36
ان73 رو با گارانتي اتصالات 620 تومن مي دن بگيرم يا صبر كنم؟؟؟
یه نفر یه دلیل برای من بیاره که این تاپیک رو ترشی نکنم
جدا هر چی پست ها رو خوندم نتونستم بفهمم این تاپیک به دوستان چه کمکی میکنه
به جز بحث و پست های بیهوده!!!
Sasan Info
24-05-2007, 14:05
باور کنید 3 ماه دیگه گوشی هایی وارد بازار بشه که n73 دیگه توشون گم میشه چه از شرکت نوکیا چه سونی اریکسون
ارزش نداره این همه میزنید سرو کوله همدیگه خز شدن یا نشدن درد کسی رو دوا نمی کنه
انصافا اگه بد میگم بگید بد میگی
خوب عزيزم مشكلي نداره .اين گوشي از بورس خارج بشه بهتر اينه كه خز بشه
اقلا ميگيم گوشيمون جواد نيست:46:
مثل 6260 كه داشتم اصلا اسمش رو روي زبون هيچ كس نشنيدم:20:
خدا خيرت بده !
Sasan Info
24-05-2007, 14:11
سلام كمال جان خوشحالم كه به تاپيك ما سري زدين
راستش بحث رو در باره ي خز شدن n73 گذاشتيم
خودت هم ميبيني كه بعضي ها با من همكاري كردن و پست هاي مفيدي دادن ولي بعضي ها ميخوان تاپيك رو به هم بزنن :41:
يعني انجمن ما بايد بخاطر اون چند نفر كه تاپيك رو به هم زدند ترش بشه:37:
به هر حال بازم از اين كه به تاپيك ما سري زدي ممنونم
Sasan Info
24-05-2007, 14:14
اگه 620 تومنه بري بگيري بهتره
نه تنها ارزون تر نميشه بلكه شايد گرون بشه. بلكه ديگه گيرت نمياد چون ديگه ريجيستر نميشه
در ضمن از اين كه قيمت روز رو دادي ممنونم:46:
سلام كمال جان خوشحالم كه به تاپيك ما سري زدين
راستش بحث رو در باره ي خز شدن n73 گذاشتيم
خودت هم ميبيني كه بعضي ها با من همكاري كردن و پست هاي مفيدي دادن ولي بعضي ها ميخوان تاپيك رو به هم بزنن :41:
يعني انجمن ما بايد بخاطر اون چند نفر كه تاپيك رو به هم زدند ترش بشه:37:
به هر حال بازم از اين كه به تاپيك ما سري زدي ممنونم
خز شدن؟!
آیا این مسئله اینقدر مهمه که براش تاپیک زده بشه و در موردش بحث بشه؟
یعنی اگه یکی دیگه هم بیاد و در مورد خز شدن 6630 و عوامل موثر در این اتفاق نا خوشایند تاپیک بزنه، اشکالی نداره؟!
اصولا این بحث خز شدن، که صرفا جنبه کلاس گزاشتن داره، و هیچ کمکی به هیچ کسی نمیکنه، از نظر من جایی در این انجمن نداره
در مورد مشکلات n73 بگین، در مورد مزایا و معایبش.... اما در این مورد نه
که در موارد فوق به اندازه کافی تاپیک داریم براش
NO ericsson
24-05-2007, 14:28
بابا كلوپ هويته آدم دوست داره از گوشيش همايت كنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
فقط خدا كنه اين يكي ترش نشه
Sasan Info
24-05-2007, 14:40
خز شدن؟!
آیا این مسئله اینقدر مهمه که براش تاپیک زده بشه و در موردش بحث بشه؟
یعنی اگه یکی دیگه هم بیاد و در مورد خز شدن 6630 و عوامل موثر در این اتفاق نا خشایند تاپیک بزنه، اشکالی نداره
اصولا این بحث خز شدن، که صرفا جنبه کلاس گزاشتن داره، و هیچ کمکی به هیچ کسی نمیکنه، از نظر من جایی در این انجمن نداره
در مورد مشکلات n73 بگین، در مورد مزایا و معایبش.... اما در این موارد نه
که در موارد فوق به اندازه کافی تاپیک داریم براش
خوب در كل درسته جنبه كلاس داره ولي خوب در كل اين هم يه نوع اطلاعات حساب ميشه درسته؟:11:
در مورد مشکلات n73 بگین، در مورد مزایا و معایبش....
كمال جان در همين مورد هم من تاپيك زدم كه دوستان دارن ازش استفاده ميكنند:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه صحبت ها دوستان رو خوندم.
همين كه اين تايپيك زده شده و در كل در كلوپ نوكيا اين همه در مواردي مثل قاب و معايب و محاسن و فريور جديد و... اين گوشي
گفته شده نشون ميده اين گوشي نمودار صعودي رو به سوي كتلت يا جواد ياخز... شدن طي مي كنه.
مثلا تو كلاس 20-30 نفري كه ميري 4-5 نفر n73 دارن و اين نشون ميده واقعا خز شده و هر روز بر اين ميزان خزش اضافه ميشه .
و قبول كنيد كه اگر كمياب نميشد الان ريقيب اصلي6600 بود براي دريافت نشان خز برتر . ولي احتمالا بي رقيب ميشد در خز بودن چون داراي دو مدل است:1-خز N73 و2-خز N73 Music .
من خودم بگم هر چند وقت يه بار (نمي دونم چون كم مثل مدل گوشيم رو دست بقيه ميبينم) وقتي گوشيم رو دست كسي مي بينم يه احساس خز شدن بهم دست ميده و تصميم ميگيرم برم بفروشمش واي به حال N73 دارا.
Sasan Info
24-05-2007, 14:51
من همه صحبت ها دوستان رو خوندم.
همين كه اين تايپيك زده شده و در كل در كلوپ نوكيا اين همه در مواردي مثل قاب و معايب و محاسن و فريور جديد و... اين گوشي
گفته شده نشون ميده اين گوشي نمودار صعودي رو به سوي كتلت يا جواد ياخز... شدن طي مي كنه.
مثلا تو كلاس 20-30 نفري كه ميري 4-5 نفر n73 دارن و اين نشون ميده واقعا خز شده و هر روز بر اين ميزان خزش اضافه ميشه .
و قبول كنيد كه اگر كمياب نميشد الان ريقيب اصلي6600 بود براي دريافت نشان خز برتر . ولي احتمالا بي رقيب ميشد در خز بودن چون داراي دو مدل است:1-خز N73 و2-خز N73 Music .
من خودم بگم هر چند وقت يه بار (نمي دونم چون كم مثل مدل گوشيم رو دست بقيه ميبينم) وقتي گوشيم رو دست كسي مي بينم يه احساس خز شدن بهم دست ميده و تصميم ميگيرم برم بفروشمش واي به حال N73 دارا.
اما n73 هنوز به رده خز نرسيده بود كه از خز شدنش جلو گيري كردن
اما مثل اين كه داستان خز n70 هنوز ادامه داره:21:
NO ericsson
24-05-2007, 15:15
بچه ها يكي از دوستام ميخواست n73 بخره منم بهش گفتم خيلي خطر ناكه حسن:31:
ولي بي شوخي سرش رو شيره ماليدم گفتم خيلي گرونه ، به قيمتش نمي ارزه و......
اين هم يه روش خوبيه برا خز نشدن n73:46:
bineshan
24-05-2007, 19:08
این خز شدن هم عالمی داره ما تا حالا کشفش نکرده بودیم
به نظرتون این گوشی های قدیمی صا ایران خوبه بگبربم دست؟هیچکی نداره
bineshan
24-05-2007, 19:11
میگم توجه کردین تمام تالار نوکیا شده n73
بابا بی خیال
میگم توجه کردین تمام تالار نوکیا شده n73
بابا بی خیال
تالار سوني اريكسون رو هر وقت از k800خالي كردين ماهم اين كارو ميكنيم!:10:
يكم صبر كن!
عجب !
خوب اگه اينجوريه منم مثلا يه تاپيك ميزنم عقده هاي رواني خود را با فحش دادن به ان 73 خالي كنيد خوب اونايي هم كه راضي نيستن نيان تو !!!!
آخه مگه ميشه يه تاپيك زد و وقتي كه محكوم ميشيم بگيم آقا شما اصلا نيا تو !
خيلي جالبه !
فكر نميكني راههاي ديگه اي براي اين كار داشته باشي؟
بچه ها يكي از دوستام ميخواست n73 بخره منم بهش گفتم خيلي خطر ناكه حسن:31:
ولي بي شوخي سرش رو شيره ماليدم گفتم خيلي گرونه ، به قيمتش نمي ارزه و......
اين هم يه روش خوبيه برا خز نشدن n73:46:
مطمئني با هم دوست بودين ؟؟
فكر نميكني راههاي ديگه اي براي اين كار داشته باشي؟
كدوم كار ؟؟
شما يه نگاهي به پستت بندازي متوجه ميشي!
شما يه نگاهي به پستت بندازي متوجه ميشي!
فكر كنم شما اگر يه نيگا به پست نقل قولش بندازي بعد دوباره پست رو بخونيد بيشتر متوجه ميشيد يه توصيه ديگه هم ميكنم بعضي كلمه هاش با حروف بزرگتر نوشته شدن .
Sasan Info
24-05-2007, 23:31
اقلا شما هايي كه پست ميدين درست پست بدين!!!
كه ديگه تاپيكمون الكي بسته نشه
ali_chenger
25-05-2007, 12:35
تالار سوني اريكسون رو هر وقت از k800خالي كردين ماهم اين كارو ميكنيم!:10:
شما شاید تا حالا تو تالار سونی اریکسون نیامدی اندازه ای که بحث در باره ی W810 و کا750 است که کا800 توش گمه در تالار سونی اریکسون بیشتر بحثهای کا800 توی کلوپش بحث میشه خدا را کر که کا 800 در شرف خز شدن نیست:27:
Sasan Info
25-05-2007, 13:47
شما شاید تا حالا تو تالار سونی اریکسون نیامدی اندازه ای که بحث در باره ی W810 و کا750 است که کا800 توش گمه در تالار سونی اریکسون بیشتر بحثهای کا800 توی کلوپش بحث میشه خدا را کر که کا 800 در شرف خز شدن نیست:27:
حالا شما ها فكر كردين كه k800 خز نشده !!
چرا عزيزم شده خوبش هم شده فقط وضعش از k750 بد تر نيست:27:
تو همين محله خودمون همه k800 دارن:13:
به خاطر احترامی که برای دوستان و وقتی که برای پست دادن صرف کردن، تاپیک رو نمیفرستم ترش
ولی باز موندن این تاپیک هم هیچ سودی برای انجمن و کاربرهاش نداره
این گونه بحث ها از طریغ پیغام خصوصی انجام بشه بهتره (بحث بین یکی دو نفر و در مورد این گونه مسائل)
قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.