PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرکت در عکس

mohsen_blid
20-05-2007, 18:39
سلام خدمت دوستان
می خواستم عکسی را تغییر بدم بدین صورت که مثلا لب ان را بگیرم و ان را به حرکت در اورم به صورتی که انگار دارد حرف می زند
از دوستان تقاضای کمک دارم

BKM_MAHDI
20-05-2007, 20:41
سلام.آقا محسن به جمع ما خوش اومدي.
درخواست نامفهومه. اگه منظورت حركت كردن لب باشه وبه صورت فيلم ؛ ميشه متحرك سازي كه ربطي به اينجا نداره
و تنها كمك فتوشاپ به شما : چند تا عكس طراحي كنيد و هركدام حالت لب متفاوت باشد سپس آنرا در نرم افزارهايي مثل مووي ميكر ؛ ويدئو استوديو و ... كنار هم قرار بدين.
اگه اين طوري باشه بگو تا كمكت كنم

mohsen_blid
20-05-2007, 22:33
ممنون از جوابت اما مثلا من عکس یک زنبور دارم و می خوام لبش رو تکان بدم تا نشون بدم داره صحبت می کنه حالا باید چکار کنم

mahsoft
20-05-2007, 23:31
خوب میتونید از برنامه امییج ریدیر هم استفاده کنید که همراه با فتوشاپ نصب میشه

Saeed kmss-D
21-05-2007, 10:24
نرم افزار Morph ( اگه اسمش رو درست نوشته باشم ) در اين ضمينه فوق العاده هست.
شما با استفاده از اين برنامه ميتونيد اين كار رو به راحتي و تبديل هاي بينظير ديگه اي هم انجام بديد.
البته همونطور كه دوستان هم گفتن شما ميتوني تو فتوشاپ فريم هاي مختلف از حركت لب رو بسازي و تو ايميج ردي اونا رو متحرك كني.

موفق باشي.

mahsoft
21-05-2007, 16:12
.....................

من با این برنامه کار نکردم

Magic Morph 1.95

Free Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انپشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saeed kmss-D
21-05-2007, 18:53
مرسي مهدي جان.
من لينك دانلود نداشتم بزارم.
ممنون.
پيشنهاد ميكنم خودت هم يه كم باهاش كار كني.

mohsen_blid
27-05-2007, 18:57
سعید جان من نرم افزار را دانلود کردم ولی خیلی قیافه ابتدای و کار با ان نامفهومه برسون 2 تا نخود چی

Saeed kmss-D
27-05-2007, 20:20
كار با اين نرم افزار رو بلد نيستي؟؟

ariansa3
28-05-2007, 14:43
یک برنامه دیگه هم هست با اسم CrazyTalk که نمیدونم با برنامه ای که mahsoft معرفی کرد یکیه یا نه اما واقعا توی اینکار حرفه ایه و واقعا باعث تعجب میشه کار باهاش هم از paint هم آسونتره اگر خواستی لینکشو بذارم
(چون الان یادم نیست باید بگردم!!!)

mohsen_blid
29-05-2007, 09:57
سعید جان کار با ان نرم افزار را بلد نیستم و
ariansa3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1132019", true); عزیز اگه بزاری ممنونت میشم

Saeed kmss-D
29-05-2007, 10:19
اون نسخه اي كه من از اين نرم افزار دارم چند امكان مختلف داره ( حالا نميدونم ايني كه مهدي جان گذاشته همون نسخه باشه )
البته توي خود نرم افزار براي هر مورد چند تا مثال زده.
1-تبديل يك عكس به عكس ديگه
2حركت عكس با استفاده از تصوير وارونه آن
3-جابه جايي قسمتي از عكس يا آبجكت مورد نظر
4-چندين تبديل در چند عكس

اوني كه به درد شما ميخوره گزينه 3 است كه شما بايد توي اين نرم افزار عكس رو با شناسه مورد نظر باز كني ( يعني وقتي عكسي رو باز ميكني ازت ميپرسه به كدوم حالت از اون 4 حالت باز بشه كه شما گزينه مورد نظر رو انتخاب ميكني.يادم نيست اون گزينه اسمش چيه ولي اگه قبل از باز كردن عكس به مثالش توجه كني اسمش رو ياد ميگيري) بعد دور اون قسمت كه قراره حركت كنه با استفاده از نقاط انتخاب كن و در مرحله بعد (عكسي كه در كنارش وجود داره) نقاط رو به اون محدوده اي كه قراره مثلا لب اونجا قرار بگيره انتقال بده.

بعد play كن و ببين چي ميشه.

(اين آموزش طبق نسخه اي بود كه من داشتم كه اگه شما اين نسخه رو نداري بگو تا يه لينك واسه دانلود برات پيدا كنم )

موفق باشي.

ariansa3
29-05-2007, 14:45
سعید جان کار با ان نرم افزار را بلد نیستم و
ariansa3 vbmenu_register("postmenu_1132019", true); عزیز اگه بزاری ممنونت میشم
قبل از هرچیز باید بگم حجمش یخورده بالاست و دانلودش کمی سخته ولی سیدیش توی بازار راحت گیر می آد
ولی خوب اگر پایه دانلودی 34 مگابایته و از آدرس زیر نسخه کامل 4.5 در دسترسه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا هم تو ضیحات کامل برنامه به زبان فارسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen_blid
31-05-2007, 10:23
سعید جان اونی که من دانلود کردم 3 مگ بیشتر نبود
اسم این برنامه ای که گذاشته شده اسمه دقیقش چیه؟