مشاهده نسخه کامل
: زیاد کردن صدای k750 با عوض کردن بلند گوی آن از 8 وات به 24 وات
سلام به همه دوستان
من شنیدم که با عوض کردن بلند گوی k750 که خودش 8 وات صدا رو پخش میکنه میشه صدا رو به 24 وات
رسوند یعنی یه بلند گوی 24 وات بذاریم به جای بلند گوی اصلی کسی در مورد این مضوع اطلاعی نداره
بغیر از استفاده از روش نرم افزاری هرکی هر چیزی میدونه بگه آخ که اگه بشه چی میشه
adamhesaby
20-05-2007, 17:13
من در مورد تعویض کپسولی صدا یه چیزایی شنیدم ولی تعویض بلندگو رو تا حالا ندیدم
منظور از تعویض کپسولی چیه
نمیشه به جای هدست بلندگو نصب کرد شاید صداش زیاد باشه
راستی چطوری میشه عنوان یه پست رو پر رنگ کرد یا به صفحه اول منتقل کرد ؟؟
Hidden-H
21-05-2007, 01:09
وقتی شما وارد انجمن می شین تاپیکهایی که توش پست جدید از آخرین ورودتون داده شده باشه پر رنگ هستن!
تاپیکها هم بر اساس تاریخ آخرین ارسال مرتب می شن.
adamhesaby
21-05-2007, 01:17
منظور از تعویض کپسولی چیه
نمیشه به جای هدست بلندگو نصب کرد شاید صداش زیاد باشه
من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم یه سرچ تو انجمن بزنی اطلاعات خوبی پیدا میکنی
البته تا اونجایی که یادمه 10-15 تومن خرجشه!
درمورد کپسولی فکر کنم بیشتر روی W810 جواب بده.که کپسولیه W800(که فرقی با K750 نداره) رو میذارن تا صداش بیشتر بشه.البته من اینکار رو تایید نمی کنم.به نظر شما کپسولی چه گوشی روی K750 جواب میده و صدا رو زیاد می کنه؟
Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 12:43
من در مورد تعویض کپسولی صدا یه چیزایی شنیدم ولی تعویض بلندگو رو تا حالا ندیدم
:31: :31: :31: محض اطلاع به شما دوست عزیز بگم که کپسول همون بلند گو پشت گوشیه . :46:
Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 12:48
سلام به همه دوستان
من شنیدم که با عوض کردن بلند گوی k750 که خودش 8 وات صدا رو پخش میکنه میشه صدا رو به 24 وات
رسوند یعنی یه بلند گوی 24 وات بذاریم به جای بلند گوی اصلی کسی در مورد این مضوع اطلاعی نداره
بغیر از استفاده از روش نرم افزاری هرکی هر چیزی میدونه بگه آخ که اگه بشه چی میشه
عمرا همچین کاری امکان داشته باشه . تازه اگه هم بشه خودت می گی 24 وات یعنی 3 برابر توان بیشتر و به
همون اندازه مصرف بیشتر باتری :27: . یعنی با اجازه نیم ساعته باتری گوشی زرشک . :31: .
تازه امکان داره به دلیل افزایش جریان کشیده شده از مدارات داخل گوشی . مداراش بسوزه . :27:
اين رو هم من اضافه كنم كه تعويض بلندگوي k750 بسيار پر درد سر و سخت است و امكان قطع شدن تجهيزات و مدارات اون خيليه
بهتره اصلاً سراغ بلندگوي اون نريد .
adamhesaby
21-05-2007, 18:24
فروش دی وی دی های آموزش 3d max & Maya با کیفیت بالا و قیمت مناسب
شماره تماس : 09354139790
ایمیل : ali7740958@yahoo.com
آخه این جاش اینجا بود؟؟؟؟؟
Hidden-H
21-05-2007, 21:31
فروش دی وی دی های آموزش 3d max & Maya با کیفیت بالا و قیمت مناسب
شماره تماس : 09354139790
ایمیل : ali7740958@yahoo.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nakhordemast
22-05-2007, 08:57
چقدر مضحك اين اختراع كيه؟
mostafa_khan
22-05-2007, 09:57
چقدر مضحك اين اختراع كيه؟
چیز خیلی مسخره ایی هست...حیف کلمه ی اختراع که بهش نسبت دادی...گرفتن بازر گوشی رو تیکه تیکه کردن...از گوشی امده بیرون:41: اسمشم گذاشتن کار جدید:2:
اگه اینجوریه منم یه سیم میکشم بیرون باند اکو بهش وصل میکنم.آخر خلاقیت
نمیشه از فیش هدست استفاده کنیم و به جای هدست بلندگو یا باند اکو بهش وصل میکنم
اگه کسی امتحان کرد نتیجه رو اینجا بگه تا مه هم فیض ببریم دم همتون گرم
نمیشه از فیش هدست استفاده کنیم و به جای هدست بلندگو یا باند اکو بهش وصل میکنم
اگه کسی امتحان کرد نتیجه رو اینجا بگه تا مه هم فیض ببریم دم همتون گرم
اینجور باندهایی که بخوای به فیش هندزفری وصل کنی تو بازار زیاده.اگه تهران هستی برو طبقه پایین علاء الدین. من یکی خریده بودم 23 تومن خیلی خوب جواب میداد.
کسی چیز جدیدی نمیدونه بگه چطوری میشه وصلش کهرد به ظبط ماشین
برو علاءالدین یه کابل هست اسمش نمیدونم چیه.فقط سرش یک فیش وصل میشه که میشه اونو با کارکیت به ضبط ماشین وصل کرد.
mostafa_khan
26-05-2007, 10:05
کسی چیز جدیدی نمیدونه بگه چطوری میشه وصلش کهرد به ظبط ماشین
هيچ كابلي لازم نيست بخري....سيم هندزفري كا 750 رو كه داري ديگه؟اون قسمت اولش رو فقط لازم داري...يعني هدفون هاش رو ازش جدا كن...بعد بايد نوار مغناطيسي بگيري...قديما 4-5 تومن بود اين نوار رو ديگه همه مي شناسن ديگه...مي زاري تو ظبط ي كابل وصله به نوار...سر كابل مي ره داخل همون قسمت اول هندزفري گوشيت...اين كار واس سري دبليو جواب مي ده تو سري كا هم تا جايي كه مي دونم واسه 750 هم جواب مي ده
toliveistodie
30-05-2007, 23:31
کپسولی w900 یا w850 به k800 میخوره؟ خطری داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.