ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آخرين درايور صدا(acustic ) براي گوشي هاي : w810 - k750 - z530 -w700 - w800

Mahdi_Moosavi
20-05-2007, 11:34
اين لينك واسه دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ويژگي هاي عالي اين acustic :

1- اسم كامل : mahdi_moosavi_mixed_acustic

2- افزايش 2 برابر صدا در اسپيكر بيروني گوشي بدون حتي 1 درصد افت كيفيت .

3- افزايش شدت mega bass همراه با كيفيت عالي .

4- افزايش شدت صدا همراه با افزايش كيفيت هنگام مكالمه .

5- افزايش شدت صدا هنگام گوش دادن به راديو .

6- افزايش 2.5 برابري صداي زنگ ( ringtone ) .

7- كيفيت بسيار عالي هنگام گوش كردن موزيك با هندزفري .

اینم آموزشش روش تعویض acustic برای گوشی های سریال چنج و اصلی تو پست 2 هستش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد . :40:

toliveistodie
20-05-2007, 12:40
برای k800 هم هست؟؟

toliveistodie
20-05-2007, 12:43
با چه برنامه ای باید استفاده کرد؟؟

DJ_IT_110
20-05-2007, 14:01
mahdi_moosavi دستت درد نکنه من خیلی وقته که دنبال درایو صدا برای z530 می گردم
اگه زحمتی نیست نحوه ی نصبش هم توضیح بده
با چه برنامه ای؟؟
چه جوری؟؟

در ضمن گوشی من چنج شده است

دستت درد نکنه

adamhesaby
20-05-2007, 17:13
نحوه ی نصب توی تاپیک چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم
هست

cdplayer
20-05-2007, 17:21
من برنامه xs رو لازم دارم خیلی فوریه

DJ_IT_110
20-05-2007, 21:41
من برنامه xs رو لازم دارم خیلی فوریه
در تاپیک افزایش صدای دبلیو 810 هستش

DJ_IT_110
20-05-2007, 21:49
من دانلود کردم ولی اکسترکت نمیشه

adamhesaby
21-05-2007, 01:30
من دانلود کردم ولی اکسترکت نمیشه
شاید کامل دان نشده!؟!
دوباره دان کن انشالله حل میشه

EhsanEricsson
21-05-2007, 03:49
من قبلا اين درايور رو تو تايپيك افزايش صدا w810 گذاشته بودم كه بازم بچه ها لينك واسه دانلود مي خواستن !! :13:

اين لينك واسه دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- اسم كامل : toshara mega acustic v 1.6

2- افزايش 2.5 برابر صدا در اسپيكر بيروني گوشي بدون حتي 1 درصد افت كيفيت .

6- افزايش 3 برابري صداي زنگ ( ringtone ) .
آقا من تو چند تا سایت خارجی ورژن های بالاتر از toshara mega acustic v 1.6 دیدم مثل toshara mega acustic v 2.0 یا ورژن 3.0 حتی 4.0 یا بالاتر میشه بگین که اونها چطورن و میشه ازشون استفاده کرد برای w810 یا نه - اگه میشه لینک دانلودشم بزارین مرسی راستی همین لینک دانلود ورژن 1.06هم خرابه !

Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 11:28
برای k800 هم هست؟؟

نه دوست عزیز واسه k800 فرق می کنه . اگه یه کم صبر کنی واست پیدا می کنم . ok . :46:

Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 12:37
دوستانی که مشکل با لینک دانلود داشتن دوباره تلاش کنن @@@@@@@@@@@@ .

Farshadd
21-05-2007, 12:52
چرا دانلود صفحه دانلود نمیاد.باید عضو شی؟اگه اره چه جوری؟

nt
21-05-2007, 14:05
This is a private file.

To view it, please log in.

EhsanEricsson
21-05-2007, 14:23
آقا بد نمیشد حالا که جواب همه رو دادی جواب سوال منم تو پست قبلیم میدادی! (آقا من تو چند تا سایت خارجی ورژن های بالاتر از toshara mega acustic v 1.6 دیدم مثل toshara mega acustic v 2.0 یا ورژن 3.0 حتی 4.0 یا بالاتر میشه بگین که اونها چطورن و میشه ازشون استفاده کرد برای w810 یا نه - اگه میشه لینک دانلودشم بزارین مرسی راستی همین لینک دانلود ورژن 1.06هم خرابه !) ـــ(((قبل از جواب دادن اینجارو هم ببین لطفا -یه چیزایی دستگیرت میشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ــ!!)))

EhsanEricsson
21-05-2007, 14:31
دوستانی که مشکل با لینک دانلود داشتن دوباره تلاش کنن @@@@@@@@@@@@ .
ما دوباره تلاش کردیم - سری قبل که فایل رو با حجم 00 کیلو بایت دانلود میکرد - الانم که دوباره میریم دانلود کنیم - ایمیل و پسورد میخواد!

toliveistodie
21-05-2007, 14:37
نه دوست عزیز واسه k800 فرق می کنه . اگه یه کم صبر کنی واست پیدا می کنم . ok . :46:

خیلی ممنون.پس هر وقت پیدا کردی با روش کار اگه زحمتی نیست برام بزار.
بازم تشکر.:11:

EhsanEricsson
21-05-2007, 15:30
بازم دم خودم گرم - اینم لینک دانلود سالمش ورژن 1.06 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم اگه میشه شما راجب ورژن های بالاترش توضیح بدین - این متن انگلیسیش هستش ولی بازم شما راهنمایی کنید - مرسی :
v1:
- Change of level the volume of back loud speaker in the mode of incoming call.
- Changed farfield_play.apf from original w810 but with some modifications
- Change of level the volume of the loudspeaker for a call signal
- Change of level the volume of back loud speaker is in the mode of FM-radio.
- Change of level the volume of headphones in player mode.
v1.1:
- Change of level the volume and quality of back loud speaker in the mode of incoming call.
- Change of level the quality of headphones for a call signal, in the mode "Without a sound
- Change of level the volume and quality of headphones in player mode.
v1.2:
- Change of level the volume and quality of back loudspeaker in the mode of incoming call.
- Change of level the quality of headphones for a call signal, in the mode "Without a sound".
- Better quality in loudspeaker in player mode and when have incoming call.
- Change the sensitiveness of the microphone in video camera, and also records of sound by sound recorder,microphone is more sensible than original.
- Improved recording quality.
w810_new_acoustics:
- Improved sound quality.
- Increased level the quality of back loudspeaker in the mode of incoming call.
- Increased level the quality of headphones in player mode.
- More quality and bass in headset.
- Improved call quality.
v1.5_high_quality_and_Loud
- Added more bass and treble in loudspeaker
- Added more MegaBass in headphones
- Improved quality of sound
v1.6_high_quality_and_Loudness
- Higher quality acoustic
- Better and stronger bass in headphones
- Improved sound quality

------------

Here are v1.2 of the acoustics!!!It sounds better than v1 and it is with improved quality and don't hissing!!!
---------
ЕDIT:If you want more quality on v1.5 or v1.6 don't use equalizer at full,use megabass!!It's sound is clearer than eq at full.If you want you can adjust the equalizer like you want !!!!!
---------------------
حالا باز ورژن های بالاتر هم هست مثل v.03 - v.04 - و بالاتر که ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 17:40
عزیزان ببخشید مش کل ازمن بود این لینک سالم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 17:51
بازم دم خودم گرم - اینم لینک دانلود سالمش ورژن 1.06 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم اگه میشه شما راجب ورژن های بالاترش توضیح بدین - این متن انگلیسیش هستش ولی بازم شما راهنمایی کنید - مرسی :
v1:
- Change of level the volume of back loud speaker in the mode of incoming call.
- Changed farfield_play.apf from original w810 but with some modifications
- Change of level the volume of the loudspeaker for a call signal
- Change of level the volume of back loud speaker is in the mode of FM-radio.
- Change of level the volume of headphones in player mode.
v1.1:
- Change of level the volume and quality of back loud speaker in the mode of incoming call.
- Change of level the quality of headphones for a call signal, in the mode "Without a sound
v1.2:
- Change of level the volume and quality of back loudspeaker in the mode of incoming call.
- Change of level the quality of headphones for a call signal, in the mode "Without a sound".
- Better quality in loudspeaker in player mode and when have incoming call.
- Change the sensitiveness of the microphone in video camera, and also records of sound by sound recorder,microphone is more sensible than original.
- Improved recording quality.
w810_new_acoustics:
- Improved sound quality.
- Increased level the quality of back loudspeaker in the mode of incoming call.
- Increased level the quality of headphones in player mode.
- More quality and bass in headset.
- Improved call quality.
v1.5_high_quality_and_Loud
- Added more bass and treble in loudspeaker
- Added more MegaBass in headphones
- Improved quality of sound
v1.6_high_quality_and_Loudness
- Higher quality acoustic
- Better and stronger bass in headphones
- Improved sound quality

------------

Here are v1.2 of the acoustics!!!It sounds better than v1 and it is with improved quality and don't hissing!!!
---------
ЕDIT:If you want more quality on v1.5 or v1.6 don't use equalizer at full,use megabass!!It's sound is clearer than eq at full.If you want you can adjust the equalizer like you want !!!!!
---------------------
حالا باز ورژن های بالاتر هم هست مثل v.03 - v.04 - و بالاتر که ممنون میشم راهنمایی کنید.

ببین دوست عزیز اول ورودت رو به این انجمن تبریک میگم . من تمام اون acustic هایی که نام بردی امتحان کردم

هیچ کدوم مثل v1.6 نمیشه . همشون یا مثل ورژن 1 این قدر صدا رو زیاد کردن که کپسول گوشی رو 1 هفته ای

داغون میکنن . یا مثل v1.2 صدای حالت mega bass این قدر زیاد شده که هدفونا کم میارن . :19:

ضمنا من به غیر از acustic های toshra از smell ulter هم استفاده کردم که بازم به پای این وزژن 1.6 نمیرسید .:8:

راستی من ورژن 2 یا 3 یا 4 رو هیچ جا ندیدم . :41:

adamhesaby
21-05-2007, 18:43
من v1.2 رو دارم
اگه اینو نصب کنم مگاباسش زیادی کم نمیشه؟؟؟؟

Mahdi_Moosavi
21-05-2007, 22:17
من v1.2 رو دارم
اگه اینو نصب کنم مگاباسش زیادی کم نمیشه؟؟؟؟

نه عزیز همون بلندی رو داره با افت کیفیت خیلی کم . اگه کیفیت صدا تو مکالمش رو می شنیدی که دیوونش می

شدی. :8:

K A R I M I
21-05-2007, 23:15
mahdi_moosavi جان سلام
یه سوال کوچولو داشتم :
اون اکوستیکی رو که شما در پست 19 گذاشتید رو من دانلود کردم و در برنامه XS++ به کار بردم به دین طریق که 79 فایل موجود در XS1.2\XS++\files_to_upload\ifs\settings\acoustic رو پاک کردم و 91 فایل موجود در ورژن 1.6 رو در همون آدرس کپی کردم و طبق دستورالعمل چنجی ها عمل کردم و همه چیز طبق روال عادی خودش پیش رفت و در آخر پیغام موفقیت داد می خواستم بدونم که اشکالی نداشت که من اون 79 فایل رو پاک کردم؟

adamhesaby
21-05-2007, 23:56
نه عزیز همون بلندی رو داره با افت کیفیت خیلی کم . اگه کیفیت صدا تو مکالمش رو می شنیدی که دیوونش می

شدی. :8:
پس رفتم واسه نصب!:27:

agha_mag_mag
22-05-2007, 01:07
بابا دمت گرم . خیلی حال دادی.

EhsanEricsson
22-05-2007, 02:55
ببین دوست عزیز اول ورودت رو به این انجمن تبریک میگم . من تمام اون acustic هایی که نام بردی امتحان کردم

هیچ کدوم مثل v1.6 نمیشه . همشون یا مثل ورژن 1 این قدر صدا رو زیاد کردن که کپسول گوشی رو 1 هفته ای

داغون میکنن . یا مثل v1.2 صدای حالت mega bass این قدر زیاد شده که هدفونا کم میارن . :19:

ضمنا من به غیر از acustic های toshra از smell ulter هم استفاده کردم که بازم به پای این وزژن 1.6 نمیرسید .:8:

راستی من ورژن 2 یا 3 یا 4 رو هیچ جا ندیدم . :41:
مرسی از جواب سریعت ولی این دو تا لینک رو ببین یه چیزایی شاید راجب ورژن 3.0 دستگیرت شد - راستی من الان ورژن 1.02 رونصب دارم رو گوشیم به نظرت با 1.06 عوض کنم؟ کیفیت اسپیکرش بهتر میشه؟این v1.07 رو هم امتحان کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] id%3D97410+toshara+mega+acoustic+v3.0&hl=en&ct=clnk&cd=2&gl=us
و

Mahdi_Moosavi
22-05-2007, 14:08
mahdi_moosavi جان سلام
یه سوال کوچولو داشتم :
اون اکوستیکی رو که شما در پست 19 گذاشتید رو من دانلود کردم و در برنامه XS++ به کار بردم به دین طریق که 79 فایل موجود در XS1.2\XS++\files_to_upload\ifs\settings\acoustic رو پاک کردم و 91 فایل موجود در ورژن 1.6 رو در همون آدرس کپی کردم و طبق دستورالعمل چنجی ها عمل کردم و همه چیز طبق روال عادی خودش پیش رفت و در آخر پیغام موفقیت داد می خواستم بدونم که اشکالی نداشت که من اون 79 فایل رو پاک کردم؟

نه عزيز مشكلي نداره . ok .

soheil_6666
22-05-2007, 14:53
مهدي جان سلام
من قبلا اين كارو كردم از روشي كه حميد گفته بود ولي تعداد فايل هاش 89 بود ميشه بگي كدوم ورژنه؟
با اين 1.6 عوضش كنم؟

Mahdi_Moosavi
22-05-2007, 18:31
مهدي جان سلام
من قبلا اين كارو كردم از روشي كه حميد گفته بود ولي تعداد فايل هاش 89 بود ميشه بگي كدوم ورژنه؟
با اين 1.6 عوضش كنم؟

اون واسه ورژن 1.2 هستش . من به شما پیشنهاد می کنم حتمآ این کار رو بکن ارزشش رو داره . :46:

Mahdi_Moosavi
22-05-2007, 18:43
مرسی از جواب سریعت ولی این دو تا لینک رو ببین یه چیزایی شاید راجب ورژن 3.0 دستگیرت شد - راستی من الان ورژن 1.02 رونصب دارم رو گوشیم به نظرت با 1.06 عوض کنم؟ کیفیت اسپیکرش بهتر میشه؟این v1.07 رو هم امتحان کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] id%3D97410+toshara+mega+acoustic+v3.0&hl=en&ct=clnk&cd=2&gl=us
و

این ورژن 3 رو تو اولین لینکی که دادی رو نمیشه دانلود کنی . ضمنا من یه دونه به نام همین دارم به نام ورژن 1 نه 3

EhsanEricsson
22-05-2007, 23:26
من اگه لینک سالم ورژن های بالاتر رو پیدا کردم اینجا بهت میدم که اگه خواستی تست کن ببین چطورن - حالا من یه چیزایی راجب camera driver شنیدم که کیفیت فیلم برداری و عکس رو بالا میبره - شاید تو این تاپیک جای این بحث نباشه اما چون نمیدونستم کجا بگم اینجا گفتم تا اگه اطلاعاتی از camera driver و نحوه نصبش دارین به ما بگین - مرسی.

EhsanEricsson
22-05-2007, 23:41
--------------------------

soheil_6666
23-05-2007, 02:29
مهدي جان كارت درست بعد از 2:45 گوشيم حك شد اين خيلي باحال تر از ورژن 1.2.ممنون

soheil_6666
23-05-2007, 02:36
من اگه لینک سالم ورژن های بالاتر رو پیدا کردم اینجا بهت میدم که اگه خواستی تست کن ببین چطورن - حالا من یه چیزایی راجب camera driver شنیدم که کیفیت فیلم برداری و عکس رو بالا میبره - شاید تو این تاپیک جای این بحث نباشه اما چون نمیدونستم کجا بگم اینجا گفتم تا اگه اطلاعاتی از camera driver و نحوه نصبش دارین به ما بگین - مرسی.

درباره درايور دوربين تو تاپيك چگونه صداي 810................بالا ببريم.
نوشته ولي نوشته فقط كيفيت عكس ها تو شب رو بالا ميبره ونويز رو كم ميكنه ولييييييييييييييييي تو روز عكس ها رو مات ميكنه.راست ودروغش پاي راوي.:31:

Mahdi_Moosavi
23-05-2007, 10:07

احسان جان الان كه دارم اين پست رو مي نويسم تو دانشگاه هستم . خونه كه رفتم علاوه بر camera drive برات يه

display drive هم مي زارم كه كفت ببره وقي عكس ها و شفافيت گوشي تو ميبيني .

شايد حتي يه تايپيك واسه درايو دوربين بزنم . كمبودش حس ميشه .

soheil_6666
23-05-2007, 10:38
مهدي جان اين جمله كه نوشتي يعني چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
display drive هم مي زارم كه كفت ببره وقي عكس ها و شفافيت گوشي تو ميبيني .

چند درصد بهتر مي كنه ؟

EhsanEricsson
23-05-2007, 15:30
فعلا این لینک های دانلود ورژن 1.07 هستش اگه شد تست کنید ببینید با 1.06 چه فرقی داره.
[/URL]
لینک 01=> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک02=> [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hojjat2005
23-05-2007, 19:29
mahdi_moosavi جا منتظریم برای دوربین و display

Mahdi_Moosavi
23-05-2007, 20:00
mahdi_moosavi جا منتظریم برای دوربین و display

بیا حجت جان این از دوربین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرت چیه ؟؟؟ :31:

خدا وکیلی از این کامل تر میشه . :27:

cdplayer
23-05-2007, 21:15
یکی مییشه به ما توضیح بده که چطوری درایور های صدا و دوربیت رو توی برنامه xs بریزییم

و همچنین یه درایو یو اس بی بدید که کار کار کنه

EhsanEricsson
28-05-2007, 14:51
مهدی از دانشگاه نیومدی این acoustic 1.07 رو یه تستی بزنی؟ اگه تست کردی بگو با 1.06 فرقیم داره یا نه- مرسی

Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 19:15
مهدی از دانشگاه نیومدی این acoustic 1.07 رو یه تستی بزنی؟ اگه تست کردی بگو با 1.06 فرقیم داره یا نه- مرسی

احسان جان گوشی من هم سریال چنج هستش و خودت میدونی که کی وقت داره بشین با xs ++ ....... .

دادم یکی از دوستام که یه k750 cid 36 داره با far ریخت رو گوشیش هر چی تستش کردیم هیچ فرقی جز افزایش

مقدار mega bass به صورت خیلی مفتضحانه که هندزفری کم می آورد حس نکردیم . بی خیال همون v 1.6 رو

بچسب بهتره خیلی هم حساسیت به خرج ندی .:46:

اینم بگم که اگه یه پست دیگه بدی (20) میشی تک ستاره . :31: :31: :31:

D E V I L
28-05-2007, 22:49
ببخشيد آقا مهدي من اين درايو رو ريختم رو گوشي خداييش خيلي باهاله دمت گرم.
فقط بعدا نزنه گوشي رو بتركونه.چون من با اين درايو روي خيلي ها رو كم كردم مخصوصا اونايي كه عشق نوكيا دارن.
راستي لينك آموزش فارمنجير براي cid49 رو هم بزاري بد نميشه.چون خيلي سريعتر هك ميكونه.
خطري هم كه نداره من گوشيم چنجه بعد از اينكه يه بار با xs++ داغونش كردم ديگه با xs++ كار نميكنم.چون اعصاب آدمو خورد ميكنه.
خيلي ممنون موفق باشيد

masoud_ac
29-05-2007, 14:51
فرقش تو كيفيتشه
كيفيت 1.07 بيشر از 1.06 هست البته رو W810i رو K750i چون درايور 1.07 باسش بيشتره فشار بيشتره به بازر K750i مياره و صدا به درستي بيرون نمياد اما با صداي كم صدا خوبه.
w800 و w810i ها حتماً آپش كنن كه كيفيت از دستشون نره .
K750i چون بازرش براي صداي خاننده طراحي نشده و فقط براي آهنگ و ملودي هست ، نميشكه و صدا گنگ و يا خرخر ميكنه همين شايد K750i ها متوجه شده باشن كه صداي گوشيشون ريز تره نصبت به گوشي هاي ديگه همين دليل خوبي براي K750i هست.
ولي W800iوW810i بازر گوشيشون از قدرت خاصي برخوردار هست كه كمتر گوشيي اين طوري هست ديديت كه توي آهنگ هاي با كيفيت هر چي صداي گوشيشون و زياد ميكنن به خرخر نميوفته به همين دليل گوشي هاي W810i و W800i از بازر قدرت مندي برخوردار هستند .
K750i عا هم ميتونن بازر گوشيشون و عوض كنن و بازر قوي تري بگيرن كه با اين مشكلات مواجه نشن .
K750i هر چقدر بازرش قوي باشه كپسول صداش كه قوي نيست مثل W810i و W800i به خاطر همين بازم خرخر ميكنه من خودم تا 3 روز پيش K750i داشتم هر قري كه بگيد روش دراوردم كه مثل W810i بشه نشد بعد رفتم W810i خريدم حالا ميفهمم گوشي يعني چي؟
حالا شما اين كار رو نكنيد ميترسم كه W810i هم مثل K750i جواد بشه.

masoud_ac
29-05-2007, 14:56
احسان جان گوشی من هم سریال چنج هستش و خودت میدونی که کی وقت داره بشین با xs ++ ....... .

دادم یکی از دوستام که یه k750 cid 36 داره با far ریخت رو گوشیش هر چی تستش کردیم هیچ فرقی جز افزایش

مقدار mega bass به صورت خیلی مفتضحانه که هندزفری کم می آورد حس نکردیم . بی خیال همون v 1.6 رو

بچسب بهتره خیلی هم حساسیت به خرج ندی .:46:

اینم بگم که اگه یه پست دیگه بدی (20) میشی تک ستاره . :31: :31: :31:
به جز W810i چون من الان رو W810i ريختم هم باس ميده هم صدا شفاف خرخر هم نميكنه مهمترينش دهن هر چي نوكيا و K750i و W800i و w900i و ........ سرويس كردم .
W810i ها حالش و ببرن.
بريزن ضرر داشت من جبران ميكنم.

Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 22:21
ببخشيد آقا مهدي من اين درايو رو ريختم رو گوشي خداييش خيلي باهاله دمت گرم.
فقط بعدا نزنه گوشي رو بتركونه.چون من با اين درايو روي خيلي ها رو كم كردم مخصوصا اونايي كه عشق نوكيا دارن.
راستي لينك آموزش فارمنجير براي cid49 رو هم بزاري بد نميشه.چون خيلي سريعتر هك ميكونه.
خطري هم كه نداره من گوشيم چنجه بعد از اينكه يه بار با xs++ داغونش كردم ديگه با xs++ كار نميكنم.چون اعصاب آدمو خورد ميكنه.
خيلي ممنون موفق باشيد

ببینم گوشیت چیه ؟ k750 یا w810 .

Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 22:26
فرقش تو كيفيتشه
كيفيت 1.07 بيشر از 1.06 هست البته رو W810i رو K750i چون درايور 1.07 باسش بيشتره فشار بيشتره به بازر K750i مياره و صدا به درستي بيرون نمياد اما با صداي كم صدا خوبه.
w800 و w810i ها حتماً آپش كنن كه كيفيت از دستشون نره .
K750i چون بازرش براي صداي خاننده طراحي نشده و فقط براي آهنگ و ملودي هست ، نميشكه و صدا گنگ و يا خرخر ميكنه همين شايد K750i ها متوجه شده باشن كه صداي گوشيشون ريز تره نصبت به گوشي هاي ديگه همين دليل خوبي براي K750i هست.
ولي W800iوW810i بازر گوشيشون از قدرت خاصي برخوردار هست كه كمتر گوشيي اين طوري هست ديديت كه توي آهنگ هاي با كيفيت هر چي صداي گوشيشون و زياد ميكنن به خرخر نميوفته به همين دليل گوشي هاي W810i و W800i از بازر قدرت مندي برخوردار هستند .
K750i عا هم ميتونن بازر گوشيشون و عوض كنن و بازر قوي تري بگيرن كه با اين مشكلات مواجه نشن .
K750i هر چقدر بازرش قوي باشه كپسول صداش كه قوي نيست مثل W810i و W800i به خاطر همين بازم خرخر ميكنه من خودم تا 3 روز پيش K750i داشتم هر قري كه بگيد روش دراوردم كه مثل W810i بشه نشد بعد رفتم W810i خريدم حالا ميفهمم گوشي يعني چي؟
حالا شما اين كار رو نكنيد ميترسم كه W810i هم مثل K750i جواد بشه.

نگو نگو دست رو دلم نزار . :37: . بخوای نخوای گوشی زیر 250 تومان جوات میشه. یه زمانی 300 تومان

واسه چنجش پول دادم ( اون موقعی که تازه k750 تازه داشت جوات می شد ) . :37: :37: :37: :37: :37: .

به سرم زده بفروشمش یه w610 بخرم . خیلی به گوشی جوات حساسم .

D E V I L
29-05-2007, 23:08
ببینم گوشیت چیه ؟ k750 یا w810 .
به قول خودت كاجوات.

EhsanEricsson
29-05-2007, 23:59
آقا مرسی از همه - رفتم 1.07 رو بریزم - اینم پست بیستم من تا خودمونی شده باشم

javady
30-05-2007, 09:55
سلام
کسی هست که طریقه نصب یاریختنش رو نشون بده
منw810دارم

K A R I M I
30-05-2007, 10:26
سلام
یه جوون مرد پیدا میشه که این ورژن 1.7 رو برای من آپ کنه ؟
نبووووووووووووووود ؟

javady
30-05-2007, 13:11
بچه ها یکی بیاد برای کسایی که گوشی تازه کرفتندتوضیح بده که این چیه ؟برنامه ++xs چیه؟چطوری نصب کنیم وهرچی که لازمه برای توضیح
ممنون

toliveistodie
30-05-2007, 14:51
هنوز برنامه ++xs برای k800 نیومده؟ که k800 رو ساپورت کنه؟

EhsanEricsson
30-05-2007, 17:32
نگو نگو دست رو دلم نزار . :37: . بخوای نخوای گوشی زیر 250 تومان جوات میشه. یه زمانی 300 تومان

واسه چنجش پول دادم ( اون موقعی که تازه k750 تازه داشت جوات می شد ) . :37: :37: :37: :37: :37: .

به سرم زده بفروشمش یه w610 بخرم . خیلی به گوشی جوات حساسم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه W810 نخرییییید! به 7 دلیل!!!!!!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EhsanEricsson
30-05-2007, 17:34
سلام
یه جوون مرد پیدا میشه که این ورژن 1.7 رو برای من آپ کنه ؟
نبووووووووووووووود ؟
کریمی جان من تو یکی از پست های همین تاپیک گزاشتمش

K A R I M I
30-05-2007, 18:44
کریمی جان من تو یکی از پست های همین تاپیک گزاشتمش
احسان جون خواهش می کنم این درایور 1.7 رو آپلود کنید منم اون پست شما رو قبلا دیده بودم ولی هر دو تا لینک خراب هستند .

Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 20:02
بچه ها یکی بیاد برای کسایی که گوشی تازه کرفتندتوضیح بده که این چیه ؟برنامه ++xs چیه؟چطوری نصب کنیم وهرچی که لازمه برای توضیح
ممنون

خیلی دقیق صفحه اول و لینک هایی که گذاشتم بخون کارت حله . فقط خیلی دقیق اگر جاییش رو متوجه نشدی بگو

تا بهت بگم . xs++ رو باید رو کامپیوترت نصب کنی تا گوشیت رو هک کنه .

Mahdi_Moosavi
05-06-2007, 11:57
از دوستانی که این ورژن رو نصبیدن می خواستم بپرسم نقاط ضعفشو بگن . من خودم می خوام یه acoustic بسازم

البته با کمک هایی که شما خواهید کرد . البته من خودم واسه این v1.6 هیچ نقطه ضعفی نمی بینم . خواهشن

جواب بدین .

می خوام اسمش رو بزارم : p30 world turbu acoustic !! چه طوره ؟

d_oxid
05-06-2007, 15:41
کسی میدونه من این دوتا firmware رو از کجا دانلود کنم...کشتم خودمو لینکه درست پیدا نشد!

w810 R4ED001-main
w800 R1AA008-main

Mahdi_Moosavi
05-06-2007, 17:30
کسی میدونه من این دوتا firmware رو از کجا دانلود کنم...کشتم خودمو لینکه درست پیدا نشد!

w810 R4ED001-main
w800 R1AA008-main

آخه این جا جاشه ؟؟؟ :19: :19: :13: :13:

d_oxid
05-06-2007, 17:45
اره عزیزم...برا این که صدارو درست کنم بعدش با ید مینو فلش کنم میخوام

rezakf
07-06-2007, 15:02
ممنون

آقايون اين جديدترين برنامه جهت فلش گوشي هست كه اسمش هم Phone-XS V2 هست و خيلي راحت ميشه باهاش كار كرد و سرعت بالاي در فلش كردن داره كه نگو ونپرس

فقط يادتون باشه كه فايل اصلي زيپ شده رو هميشه نگه دارين ( چون بعضي اوقات برنامه كار نميكنه و بايد پاكش كنين و دوباره فايل زيپ شده رو اكستركت كنين تا بتونين از اون استفاده كنين )

آموزشش رو هم اگه خواستين تا بعد براتون بزارم

rezakf
07-06-2007, 15:23
اينم آموزش استفاده از برنامه Phone XS2 :

iman_s
08-06-2007, 03:22
از دوستانی که این ورژن رو نصبیدن می خواستم بپرسم نقاط ضعفشو بگن . من خودم می خوام یه acoustic بسازم

البته با کمک هایی که شما خواهید کرد . البته من خودم واسه این v1.6 هیچ نقطه ضعفی نمی بینم . خواهشن

جواب بدین .

به نظر من که خیلی عالیه.منم هر کمکی بتونم میکنم.در ضمن یه نکته ای هم من میگم که اگه باس درایور کمتر باشه بهتره(به قولی مگا نباشه)و صدای زنگ هم زیاد باشه.
حالا اگه میتونی به این لینک برو نرم افزار جالبی برای ساخت درایور صدا داره.

iman_s
08-06-2007, 03:24
اینم توضیحات لینک بالا.نرم افزارها رو اگه نتونستید بگیرید من یه جای دیگه آپ می کنم.
-----------------------------------------
آموزش ویرایش فایلهای Acoustic

برای این کار به یک HEX Editor احتیاج دارید که من Winhex رو پیشنهاد میکنم
برای راحتی کار به فایل زیر SE_APF.tpl نیز احتیاج دارید.

برنامه winhex رو نصب کنید و اون رو رجیستر کنید و فایل SE_APF.tpl رو تو جایی که برنامه رو نصب کردید کپی کنید.
برنامه winhex رو اجرا کنید و از قسمت file ,open رو بزنید و acoustic مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و دکمه open رو بزنید.
سورس acoustic برای شما آماده ویرایش میشه.
حالا alt رو نگه داشته و دکمه F12 رو بزنید و از پنجره باز شده SE APF رو انتخاب کنید و دکمه Apply رو بزنید.
اصل کار ما با پنجره ای که الان باز شد.
اونایی که من میدونم رو میگم و امیدوارم دوستان با تست کردن بقیه گزینه ها کاربرد اونهارو به ما هم بگن.
RXVOL1 و RXVOL2 کنترل بلندی صدا در چپ و راست. فقط RXVOL1 برای بلندی صدا در اسپیکر پشتی
AUXI1_TXGAIN و AUXI2_TXGAIN کنترل صدا برای رادیو
MIC1_TXGAIN کنترل ولوم صدا در میکروفون (چه هنگام ضبط چه هنگام مکالمه)
AUXI3_TXGAIN کنترل ولوم صدا در میکروفون هندزفری
EnhancedEchoCanceller کنترل اکو صدا هنگام مکالمه فعال یا غیر فعال
من اصل کار رو بهتون گفتم بقیش با خودتون
----------------------------------
با تشکر از آقای Abbas_h که زحمت اینکار رو کشیدند.

rezakf
08-06-2007, 21:23
به نظر من که خیلی عالیه.منم هر کمکی بتونم میکنم.در ضمن یه نکته ای هم من میگم که اگه باس درایور کمتر باشه بهتره(به قولی مگا نباشه)و صدای زنگ هم زیاد باشه.

حالا اگه میتونی به این لینک برو نرم افزار جالبی برای ساخت درایور صدا داره.

اين سايت ----- شده چرا ؟

iman_s
09-06-2007, 03:51
اين سايت ----- شده چرا ؟
امان از دست مخابرات.این سایت با بعضی از ISp ها ....... شده.از لینک جدید استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanEricsson
11-06-2007, 01:21

جواب بدین .

مهدی جان این 1.07 صداش یکم کمتره ولی انگار یه زره صاف تره - بدم یه سوال دارم - آقا از این پچ black list واسه 810 اطلاعی داری که از کجا میشه گیر آوورد بدم استفادش با x++ چطوریه؟ بدم اینکه افزایش ظرفیت اس ام اس واسه 810 با x++ ]چجوری هستش؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم.:23:

zebech
12-06-2007, 10:51
دوستان اگه میشه این فایل Acoustic 1.07 را دوباره آپلود کنید

moriss
12-06-2007, 14:50

w810 R4ED001-main
w800 R1AA008-main

خب هرچند اینجاجاش نیست

ولی از اینجا میتونی پیدا کنی

فایلهای فیرمور اکثر گوشیها اینجا هست

aloalexa
14-06-2007, 01:00
ممنون آقا مسعود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif حرف شما درست بود نباید تو فولدر Fs می رفتم یعنی این مسیر برای نصب درایور دوربین درسته: files_to_upload\ifs\settings\camera
و حالا نوبت منه که به قولم وفا کنم این آدرسی که می ذارم یه سایت تایلندی هستش که در مورد درایور دوربین و آکوستیک و چیزهای دیگه به شما حال اساسی می ده حتی نظرات کسانی که از این درایورها چه درایور دوربین و چه آکوستیک استفاده کردند اومده توضیحاتشم به نظر من خیلی خوبه حتی نمونه عکس های درایور های مختلف رو اگه حوصله داشته باشید می تونید تو صفحه های مختلف این لینک ببینید در ضمن راحت و بدون دغدغه هم دانلود کنید البته بعضی جاها تایلندی نوشته بعضی جاهای دیگه انگلیسی

این هم اسم چند درایور دوربین که تو این لینک پیدا خواهید کرد: Supercamdriver :: Mladen v8.8
8.8 addmanualfocus by rukk69 Supercamdriver :: Kriomag v21.9Supercamdriver :: Sarmad 5.7

این هم درایور آکوستیک : Acoustic_Mix_By_Black_Ice_V.3.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Acoustic_Mix_By_Black_Ice_V.4.2_BE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Acoustic_Mix_By_Black_Ice_V.4.2_New_BE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم لینک:

Saeed_TnT
14-06-2007, 12:35
-~-=ToShaRa's Megaacoustics=-~-
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
ToShaRa_quality_acoustic_v1.7
ToShaRa_v1.8_beta_Acoustic
ToShaRa_v1.8_beta2_Acoustic
ToShaRa_v1.8_beta3_Acoustic
ToShaRa_v1.8Beta4 Acoustic
ToShaRa_v1.8_Mega_Acoustic
اینا رو می تونین تو لینک زیر پیدا کنید
اگه امتحان کردید خبرشو به ما هم بدید

salman24h
14-06-2007, 12:54
سلام
روی W700 کار نداد!

Mahdi_Moosavi
14-06-2007, 15:18
salman24h بیشتر توضیح بده یعنی چی کار نداد ؟ مشکل از کجا هستش ؟

D E V I L
15-06-2007, 17:23
سلام
روی W700 کار نداد!
يعني چي كار نداد من خودم براي w700 دوستم نصب كردم الانم داره كلي باهاش حال ميكنه.
البته من با فارمنيجر نصبش كردم و بعد با باكس فايل main رو روش فلش كردم.ولي فرقي نميكنه چه با فارمنيجر كاركني چه با xs++

salman24h
18-06-2007, 13:22
salman24h بیشتر توضیح بده یعنی چی کار نداد ؟ مشکل از کجا هستش ؟

سلام
هنوز با فارمنیجر امتحان نکردم. اگه باز هم مشکل داشتم مزاحمت میشم(فکر کنم ایراد از نصب کردن خودم باشه)

D E V I L
18-06-2007, 16:13
[QUOTE=salman24h;1207303]سلام
هنوز با فارمنیجر امتحان نکردم. اگه باز هم مشکل داشتم مزاحمت میشم(فکر کنم ایراد از نصب کردن خودم باشه)[/

QUOTE]

اصلا با فارمنيجر امتحان نكن چون ممكنه موقع ريختن فايل rest گوشيت روشن نشه.با همون xs كار كن
فارمنيجر فقط روي k750 خوب جواب ميده.

sabasistem_co
18-06-2007, 17:41
سلام
یکی بره درایو های صدا v 1.8 رو نصب کنه بعد خبرش را بیاره
ممنون

toliveistodie
18-06-2007, 22:42
هم چنان در کفه XS++ برای cid 52 این قدر تو کف موندم که رنگم پرید.:45: اگه کسی اطلاعی داشت خبر بده.ممنون

sabasistem_co
19-06-2007, 00:04
سلام
یکی بره درایو های صدا v 1.8 رو نصب کنه بعد خبرش را بیاره
ممنون

sabasistem_co
19-06-2007, 00:14
سلام

آخرش من نفهمیدم ++xs با phone xs چه فرقی دارن لطفا توضیح دهید ؟

آخرین و بهترین نسخه نرم افزار ++xs یا phone xs برای تغییر درایو چی هست که کمتر هنگ کنه چون هر وقت من می خوام گوشیم را هک کنم بعد از بیست تا سی دقیقه موبایلم روشن می شه چیکار کنم من جدیدترین usb را نصب کردم ولی بازم همین جور می شه چیکار کنم ؟

خب اگه یک دفعه وسط کار که داره گوشی هک می شه برق ها رفت چی کار کنیم

با تشکر

zebech
19-06-2007, 10:01
من Acoustic 1.8 mega رو نصب کردم کیفیتش اصلا خوب نیست با هدست وقتی صدارو زیاد میکنی عجیب خرخر میکنه الان هم از Acoustic 1.4_1.6_1.7 mix استفاده می کنم هم صداش بلند هم کیفیتش خوبه

nkhdiscovery
19-06-2007, 15:10
آخر ما نفهمیدیم کدوم آکوستیک خش خش نمیکنه؟؟

DJ_IT_110
19-06-2007, 15:30
سلام

آخرش من نفهمیدم ++xs با phone xs چه فرقی دارن لطفا توضیح دهید ؟

آخرین و بهترین نسخه نرم افزار ++xs یا phone xs برای تغییر درایو چی هست که کمتر هنگ کنه چون هر وقت من می خوام گوشیم را هک کنم بعد از بیست تا سی دقیقه موبایلم روشن می شه چیکار کنم من جدیدترین usb را نصب کردم ولی بازم همین جور می شه چیکار کنم ؟

خب اگه یک دفعه وسط کار که داره گوشی هک می شه برق ها رفت چی کار کنیم

با تشکر

++xs ورژن اون کمی بالاتر از Phone xs است . که البته ++xs گوشی من که زد530 هست پشتیبانی نمیکنه و من از phone xs استفاده می کنم

بهترین ورژن XS 2.1 است وبرای phone xs بهترین ورژن phone xs 2.1 alpha3 است

ویندوز تو عوض کن و بعد از نصب سخت افزارا pc suite و درایو usb جدید رانصب کن و گوشیتو وصل کن به سیستم ... این دفعه دیگه حک میشه ...

zebech
19-06-2007, 18:01
آخر ما نفهمیدیم کدوم آکوستیک خش خش نمیکنه؟؟
دوست عزیز شما از Acoustic1.4_1.6_1.7 mix استفاده کن کیفیتش حرف نداره

sabasistem_co
20-06-2007, 09:51
سلام
از كجا بفهميم كه درايو جديد روي دستگاه نصب شده يا نه ؟

D E V I L
20-06-2007, 11:59
سلام
از كجا بفهميم كه درايو جديد روي دستگاه نصب شده يا نه ؟
خب معلومه از صداش ميشه فهميد:18:
در ضمن ما نفهميديم اينجا براي نظرسنجي هك هست يا كلوپ درايو صدا؟؟؟؟؟

sabasistem_co
20-06-2007, 13:28
سلام
آقا من رفتم يك ويندوز جديد نصب كردم بعد با phone xs alpha 3 هكش كردم كه بعد از هشت ساعت اون نوشته هاش يك جايي وايساد و ديگه حركت نكرد بعد من فرداش با ++xs هك كردم كه يك ساعت نشده هك شد
بعد موبايل را روشن كردم وقتي صدا راشنيدم هنگ كردم ... مغغغغغغغ باورم نمي شه صداي بلند و با كيفيت و همين طور مگاباسش كه عاليه در ضمن من اكوستيك 1.6 را نصب كردم
خيلي عالي شده صدا
اكوستيك بهتر از 1.6 هم وجود داره اگه داره لينكش را بذاريد
عالي بود
در ضمن فقط ++xs در كمتر از يك ساعت هك كرد ولي فون ايكس اس آلفا 3ده ساعت گذاشتم هك نكرد

K A R I M I
20-06-2007, 13:47
خدا رو شکر که شما هم رو به هک آوردید !
دیدید اتفاقی برایتنان نیفتاد ؟!

sabasistem_co
20-06-2007, 13:56
خدا رو شکر که شما هم رو به هک آوردید !
دیدید اتفاقی برایتنان نیفتاد ؟!

من منظورم هك با فار منيجر بود و فلش با كامپيوتر بود نه كار با ++xs

sabasistem_co
20-06-2007, 18:06
سلام
من هم اكوستيك v1.6 را نصب كردم و هم v1.7
مي خوام ببينم از اين دو كدوم بهتره

به نظر من از نظر بلندي صداي اسپيكر v1.6 بهتر هست
ولي از نظر باس و صداي بلند هدفون v1.7 بهتر هست

شما نظرتون چيه ؟
v1.6 بهتره يا v1.7 ؟

pouria007
21-06-2007, 18:32
toshara mega acustic v 1.6 ديگه فديمي شده ورژن هاي جديد ترش رو دانلود کنيد

D E V I L
21-06-2007, 19:16
toshara mega acustic v 1.6 ديگه فديمي شده ورژن هاي جديد ترش رو دانلود کنيد

من همه درايوهاي toshara رو روي گوشيم دارم و درايو صدا رو به مموري كارت منتقل كردم و با خود گوشي عوضش ميكنم ولي هيچكدوم 1.6 نميشه.من حتي درايوهايي مثل xXxtra,ultra w810,black ice,...رو هم امتحان كردم فقط 1.6

R@R#M@N
21-06-2007, 23:24
بابا امروز زد به سرم گوشیمو که سریال چنج هست بگیرم هک کنم
جاتون خالی هک کردم و همه مراحل عالی بود و فقط مرحله آخر که گوشیمو روشن کردم رجیسترش پرید و هنگ میکنه و موزیک اونلیشم میری صدا نمیده و هنگ میکنه
بابا این همه تاپیک هست
یکی یه آموزش واقعآ خوب و راحت و مفید و .... واسه ما چنجی ها با لینک دانلود بذاره

Mahdi_Moosavi
22-06-2007, 00:14
بابا امروز زد به سرم گوشیمو که سریال چنج هست بگیرم هک کنم
جاتون خالی هک کردم و همه مراحل عالی بود و فقط مرحله آخر که گوشیمو روشن کردم رجیسترش پرید و هنگ میکنه و موزیک اونلیشم میری صدا نمیده و هنگ میکنه
بابا این همه تاپیک هست
یکی یه آموزش واقعآ خوب و راحت و مفید و .... واسه ما چنجی ها با لینک دانلود بذاره

اول به این 4 تا سوال جواب بده تا بگم کجا خراب کاری کردی :13: :

1- با xs++ هک کردی یا با far به همراه xs++ ؟

2- کدوم ورژن اکوستیک رو ریختی ؟؟؟

3- آدرس پوشه ای رو که فایل ها رو ریختی کجا بود ؟ برام عینآ بنویس ؟

4- چند تا فایل تو پوشه آکوستیکی که ریختی نو گوشی بود ؟

اینم بگم لااقل تو همین فروم خودمون بالای 30 تا 40 نفر سریال چنجی تونستن با همون روش صفحه اول هک کنن

گوشی رو یکیش مثل خودم . :46:

Mahdi_Moosavi
22-06-2007, 00:19
من همه درايوهاي toshara رو روي گوشيم دارم و درايو صدا رو به مموري كارت منتقل كردم و با خود گوشي عوضش ميكنم ولي هيچكدوم 1.6 نميشه.من حتي درايوهايي مثل xXxtra,ultra w810,black ice,...رو هم امتحان كردم فقط 1.6

ای ول توحید جان :46: . این یه خط رو باید داد با طلای 24 عیار بنویسن بزنیم لوگوی این تایپیک . :27:

من هم با نظرت 200 درصد موافقم . از همون اول هم همون v1.6 رو واسه دانلود تو صفحه اول گذاشتم ولی باز هی

بچه ها میگن نمی دونم 1.7 رو بزار 1.8 رو بزار و .......... . یکی نیست بگه اینا همش بیخودیه !!!!!:13: .

nakhordemast
22-06-2007, 00:21
اول به این 4 تا سوال جواب بده تا بگم کجا خراب کاری کردی :13: :

1- با xs++ هک کردی یا با far به همراه xs++ ؟

2- کدوم ورژن اکوستیک رو ریختی ؟؟؟

3- آدرس پوشه ای رو که فایل ها رو ریختی کجا بود ؟ برام عینآ بنویس ؟
4- چند تا فایل تو پوشه آکوستیکی که ریختی نو گوشی بود ؟

اینم بگم لااقل تو همین فروم خودمون بالای 30 تا 40 نفر سریال چنجی تونستن با همون روش صفحه اول هک کنن

گوشی رو یکیش مثل خودم . :46:

میشه ادرسشو دوباره بگی:46:

agha_mag_mag
22-06-2007, 02:05
دوستان عزیز من ورژن های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم بهتر از ToShaRa_Mega_AcoustiC_v1.4_enhanced نبود. حتی به نظر من از ورژن 1.6 هم بهتره. اگه تویه سایت های خارجی یه آماری بگیرید میبینید که این ورژن پرطرف دار ترین ورژنه و همیشه آماره دانلود این ورژن از بقیه بالاتره و رای بیشتری آورده. شما هم امتحان کنید به نظر من که از 1.6 خیلی بهتره . اینم لینکش همون اولی خودشه . میبینید که آماره دانلودش هم بیشتر از 1.6 است .

از اینجا هم می تونید بگیرید که توی نظر نسجی هم رده اول رو داره :

moj63
22-06-2007, 04:31
این 1.6 برای این گوشی ها w810 - k750 - z530 -w700 - w800 استفاده می شه یا فرق داره ؟؟؟

moj63
22-06-2007, 04:33
این 1.6 برای این گوشی ها w810 - k750 - z530 -w700 - w800 استفاده می شه یا فرق داره ؟؟؟

K A R I M I
22-06-2007, 08:18
آخرين درايور صدا(acustic ) براي گوشي هاي : w810 - k750 - z530 -w700 - w800
اسم تاپیک که اینو میگه ! حالا نمی دونم دیگه ...

D E V I L
22-06-2007, 11:25
دوستان عزیز من ورژن های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم بهتر از ToShaRa_Mega_AcoustiC_v1.4_enhanced نبود. حتی به نظر من از ورژن 1.6 هم بهتره. اگه تویه سایت های خارجی یه آماری بگیرید میبینید که این ورژن پرطرف دار ترین ورژنه و همیشه آماره دانلود این ورژن از بقیه بالاتره و رای بیشتری آورده. شما هم امتحان کنید به نظر من که از 1.6 خیلی بهتره . اینم لینکش همون اولی خودشه . میبینید که آماره دانلودش هم بیشتر از 1.6 است .

از اینجا هم می تونید بگیرید که توی نظر نسجی هم رده اول رو داره :

دوست عزيز تعداد دانلود ربطي به كيفيت درايو نداره.
اين كلمه enhanced باعث ميشه كه زياد دانلودش كنن.

sabasistem_co
22-06-2007, 13:32
من الان مي خوام بيشتر درايو هاي صدا را امتحان كنم
هر وقت امتحان كردم خبرش را به شما مي دهم

راستي مي خواستم بگم كه با ++xs تونستم تا نيم ساعت موبايل را هك كنم جالب نيست ؟

ONLY ++XS

vahidsport
22-06-2007, 14:17
این درایور برای k750 هم هست یا نه

D E V I L
22-06-2007, 14:45

ONLY ++XS
چرا جالبه
با كدوم ورژنش هك ميكني؟1.2 يا 1.5
گوشيت چيه؟
در مورد امتحان كردن درايوها زياد خودتو به زحمت ننداز مطمئن باش 1.6 از همه بهتره.
حالا از ما گفتن بود ميل خودته

D E V I L
22-06-2007, 14:47
این درایور برای k750 هم هست یا نه

منظورت 1.4 هست؟
اره ميشه من خودم روي k750 هم نصب كردمش ولي از من بپرسي 1.6 بهتره

agha_mag_mag
23-06-2007, 01:46
دوست عزيز تعداد دانلود ربطي به كيفيت درايو نداره.
اين كلمه enhanced باعث ميشه كه زياد دانلودش كنن.

دوست عزیز مطمئنن هر چیزی که بیشتر دانلود بشه یعنی طرفدار بیشتری داره و این بخاطره بهتر بودنشه.

به هر حال ورژن 1.6 هم یکی از ورژن های پرطرفداره و من اینو قبول دارم. به هر حال به دوستانی که می خوان درایور صدا رو تغییر بدن می گم که فعلا بهتر از ورژن 1.4 و 1.6 ورژن دیگه ای نیست و دوستان می تونن هر دو رو امتحان کنن و هر کدوم رو خواستن استفاده کنن.

adamhesaby
23-06-2007, 01:56
دوست عزیز مطمئنن هر چیزی که بیشتر دانلود بشه یعنی طرفدار بیشتری داره و این بخاطره بهتر بودنشه.

به هر حال ورژن 1.6 هم یکی از ورژن های پرطرفداره و من اینو قبول دارم. به هر حال به دوستانی که می خوان درایور صدا رو تغییر بدن می گم که فعلا بهتر از ورژن 1.4 و 1.6 ورژن دیگه ای نیست و دوستان می تونن هر دو رو امتحان کنن و هر کدوم رو خواستن استفاده کنن.
من 1.4 رو نصب نکردم ولی امشب 1.6 رو نصب کردم
به نظر من 1.2 بهتر بود
هم کیفیت صدا داشت (که این هم داره) هم به طور قابل توجهی بلند تر بود (البته این نظر منه شاید نظر بقیه متفاوت باشه)

p30time
23-06-2007, 02:40
سلام...
آقا يك نفر به من كمك كنه و بگه دقيقا فايل هاي درايور رو كجا بايد كپي كنم؟ ( واقعا گيج شدم!)
آيا اين مسير درسته؟
D:\shoniz.com\Phone-XS V2\files_to_upload\tpa\preset\system\MY ACCOUSTIC

با تشكر از شما

D E V I L
23-06-2007, 10:48
سلام...
آقا يك نفر به من كمك كنه و بگه دقيقا فايل هاي درايور رو كجا بايد كپي كنم؟ ( واقعا گيج شدم!)
آيا اين مسير درسته؟
D:\shoniz.com\Phone-XS V2\files_to_upload\tpa\preset\system\MY ACCOUSTIC

با تشكر از شما
نه مسيرش اينطوريه
\D:\shoniz.com\Phone-XS V2\files_to_upload\ifs\settings\acoustic

tazkare
23-06-2007, 11:09
این برنامه ای که اول باید برای گوشیهای چنج شده داشت رو من از کجا میتونم بگیرم؟

D E V I L
23-06-2007, 11:16
این برنامه ای که اول باید برای گوشیهای چنج شده داشت رو من از کجا میتونم بگیرم؟

Mahdi_Moosavi
23-06-2007, 17:49

ONLY ++XS

خب دفعه دیگه خیلی امکانش کمه که زیر 1 ساعت تموم بشه . ولی همیشه اینجوری نیست .شانسیه ,

دفعه بعد که همین گوشی رو رو همین سیستم خودم هک کردم 3 ساعت طول کشید . :27:

p30time
23-06-2007, 21:07
سلام.....
به نظر شما كدوم برنامه هنگش كمتره؟ ( و امكان روشن شدن گوشي در اواسط كار كمتره؟)
XS ++ يا Phone-XS V2 ؟
با تشكر

D E V I L
23-06-2007, 21:16
سلام.....
به نظر شما كدوم برنامه هنگش كمتره؟ ( و امكان روشن شدن گوشي در اواسط كار كمتره؟)
XS ++ يا Phone-XS V2 ؟
با تشكر
نميشه گفت كدوم بهتره
من با xs كار نميكنم ولي اولا كه باهاش كار ميكردم phone xs بهتر بود البته براي من.ولي ++xs ورژن 1.5 اش تازه اومده فكر كنم اونم خوب باشه
كلا بايد امتحان كني ببيني با كدوم يكي به نتيجه ميرسي

EhsanEricsson
23-06-2007, 21:44
من یه بار گوشیم تو 6 دقیقه بدون هیچ مشکلی هک شد:18:

D E V I L
23-06-2007, 22:54
من یه بار گوشیم تو 6 دقیقه بدون هیچ مشکلی هک شد:18:
درسته واسه منم يه بار همينطور شد كاملا شانسيه

p30time
23-06-2007, 23:24
نميشه گفت كدوم بهتره
من با xs كار نميكنم ولي اولا كه باهاش كار ميكردم phone xs بهتر بود البته براي من.ولي ++xs ورژن 1.5 اش تازه اومده فكر كنم اونم خوب باشه
كلا بايد امتحان كني ببيني با كدوم يكي به نتيجه ميرسي

سلام...
الان با چي كار مي كني؟ فار؟ ( حتما رجيستر اصلي گرفتي؟)
با تشكر

R@R#M@N
23-06-2007, 23:33
نمیشه با فار رجیستر دستی (چنج ) رو هک کرد ؟(دبلیو 810)

p30time
24-06-2007, 01:09
نمیشه با فار رجیستر دستی (چنج ) رو هک کرد ؟(دبلیو 810)

نه عزيز..... فكر مي كنم رجيستر مي پرونه! ( دوباره بايد بدي رجيسترش كنن!)

D E V I L
24-06-2007, 06:54
سلام...
الان با چي كار مي كني؟ فار؟ ( حتما رجيستر اصلي گرفتي؟)
با تشكر
آره با فار كار ميكنم و گوشيم رجيسترش چينج هست.
فار منيجر بطور كامل با k750 كار ميكنه ولي رو بقيه گوشيها درست جواب نميده

ali_w810_es
24-06-2007, 11:58
سلام . من تازه واردم. مي خوتم بدونم اين كار نصب درايور هست يا هك گوشي؟تو چند درصد از گوشيهاي سريال اصلي جواب ميده؟ امكان داره گوشيم خراب بشه؟

ali_w810_es
24-06-2007, 12:01
سلام . من تازه واردم. مي خوتم بدونم اين كار نصب درايور هست يا هك گوشي؟تو چند درصد از گوشيهاي سريال اصلي جواب ميده؟ امكان داره گوشيم خراب بشه؟

Mahdi_Moosavi
24-06-2007, 12:49

در مورد سوالت باید بگم یه جورایی جفتش !!! :21: اگه صفحه اوی رو خوب بخونی هیچ مشکلی پیش نمیاد . :46:

agha_mag_mag
25-06-2007, 01:41
من 1.4 رو نصب نکردم ولی امشب 1.6 رو نصب کردم
به نظر من 1.2 بهتر بود
هم کیفیت صدا داشت (که این هم داره) هم به طور قابل توجهی بلند تر بود (البته این نظر منه شاید نظر بقیه متفاوت باشه)

هرچند از ورژن 1.4 خیلی راضی هستم ولی اگه 1.2 رو هم امتحان کنم بد نیست.
دوست عزیز ورژن 1.2 رو از کجا می تونم بگیرم ؟؟؟ لینکش رو لطف کنی ممنون می شم!!!!

pouria007
05-07-2007, 19:57
بالاخره تکليف ما رو روشن کنيد
1.6 يا 1.4 يا 1.2 ؟

D E V I L
05-07-2007, 20:19
بالاخره تکليف ما رو روشن کنيد
1.6 يا 1.4 يا 1.2 ؟
1.6 از همشون بهتره.

K A R I M I
06-07-2007, 00:42
1.6 رو استفاده بکن ...
ضرر نمی کنی !

Highbury
06-07-2007, 02:19
این درایور ها به چه درد میخوره ؟ شرمنده من تا حالا از این کارا نکردم اگه سوالم بچه گونست ببخشید:31:

K A R I M I
06-07-2007, 02:45
این همه بحث و جدال برای زیاد کردن صدای گوشیست !
البته این درایور ها این کارها رو انجلم میدن ...

toliveistodie
28-11-2007, 10:50
من اکوستیک اورجینال w700 رو میخواستم ممنون میشم برام بزارید.

baba ghodrat
28-11-2007, 20:28
ببخشید کدوم یک از اینارو میشه رو k310 کار میکنه

D E V I L
28-11-2007, 23:11
ببخشید کدوم یک از اینارو میشه رو k310 کار میکنه
همون toshara 1.6 که تو صفحه اول هست رو بریز روش بعدم حالشو ببر!

masoud_ac
29-11-2007, 00:27
سلام من می خوام گوشی W900i رو به یکی از این برنامه ها وصل کنم.
چه فایل هایی رو احتیاج دارم ضمناً از سریالشم خبر ندارم چنج هست یا نه.
به SE TOOL 2Lite وصل نمیشه نه؟
فایل ریستور و SSW رو بدین من کپی میکنم تو فایل های SE TOOL شاید شناخت.
میخوام صدا و دوربینش رو تقویت کنم.

baba ghodrat
29-11-2007, 15:05
همون toshara 1.6 که تو صفحه اول هست رو بریز روش بعدم حالشو ببر!

حتما این کار رو می کنم خیلی ممنون که کمک کردی

masoud_ac
29-11-2007, 15:17
درایور 1.6 اصلاً درد نمیخوره چطوری شما گفتی حالش و ببر؟
درایور 1.7 از اون بهتره واسه اسپیکر گوشی هم کیفست داره هم بلندی اما 1.6 فقط صداش بلنده وگر نه کیفیت آشغال.
من کیفیت رو به بلندی ترجیح میدم.
یه چیزی که هم کیفیت داشته باشه هم بلندی Black_Ice_WOW هست.
واقعاً توپه .
امتحانش کنید ضرر نمیکنید.
حالا کسی به من کمک نکرد !
چطوری گوشی رو به کامپیوتر بشناسونم W900i واسه افزایش صدا و دوربین

baba ghodrat
29-11-2007, 22:05
درایور 1.7 از اون بهتره واسه اسپیکر گوشی هم کیفست داره هم بلندی اما 1.6 فقط صداش بلنده وگر نه کیفیت آشغال.
واقعاً توپه .

خوب لینک دانلود 1.6 از کار افتاده حالا شما لینک دانلود 1.7 رو بزار ببینم اون چطوریه؟

بهتره از setools ورژن جدیدش استفاده کنی شاید گوشیت رو بشناسه

navid_ice_heart_128
29-11-2007, 22:17
واقعاً توپه .

فقط با باکس میتونی این گوشی رو هک کنی nothing more nothing else

iman_s
30-11-2007, 02:44
واقعاً توپه .
تایید میشه. تو گوشی من Toshara 1.6 خش خش میکرد .ولی Black_Ice_Wow خیلی خوب جواب میده. ورژن جدیدش هم Black_Ice_WOW_II_LIVE هست که اینم خیلی عالیه.

Mahdi_Moosavi
30-11-2007, 12:29
سلام خدمت همه دوستان . می بینم که تاپیک رو یه نفر زنده کرده :31: .

خب این هم یه آکوستیک عالی که بعضی از فایل هاش رو خودم با winhex ادیت کردم و بعضی از فایل هاش از n تا

آکوستیک مختلف گلچین شده :

دانلود :

هر کسی امتحانش کرده راضیه :8: . ضمنآ روی این گوشی ها تست کردمش : w810, w700 , w800 , k750 , k510

z530 .

بهنام مافیا
01-12-2007, 14:07
با سلام من میخوام گوشی k750 رو صداش تقویت کنم چکار کنم از کجا باید برنامش پیدا کنم ممنون میشم اگه کمک کنید

shahriar_669
02-12-2007, 00:48
من قبلا اين درايور رو تو تايپيك افزايش صدا w810 گذاشته بودم كه بازم بچه ها لينك واسه دانلود مي خواستن !! :13:

اين لينك واسه دانلود(77kb و 91 فایل ): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- اسم كامل : toshara mega acustic v 1.6

2- افزايش 2.5 برابر صدا در اسپيكر بيروني گوشي بدون حتي 1 درصد افت كيفيت .

6- افزايش 3 برابري صداي زنگ ( ringtone ) .

با تشکر از ^^hamid^^ عزیز .

توجه : اگه بعد از زدن start fsx برنامه از شما سوال پرسید حتما NO رو بزنید .

اگه برنامه وسط کار هنک کرد به هیچ وجه STOP رو نزنید . برای خارج شدن CLOSE رو بزنید . :5:

اگه ممکنه لینک رو چکش کنید
چون میگه file moved

Mahdi_Moosavi
02-12-2007, 11:17
اگه ممکنه لینک رو چکش کنید
چون میگه file moved

پست صفحه اول رو ويرايش كردم . :46:

لينك هم به همراه فايل آكوستيك با نسخه كامل تر تعويض شد .

موفق باشي .

pejman_abbasi
30-12-2007, 15:11
با سلام
ضمن عرض خسته نباشید
من فایل شمارو رو گوشی z530 جواب داد ولی متاسفانه تا گوشی w700 رو امتحان کردم صداش قطع شد ، حالا باید چکارکنم

masoud_ac
01-01-2008, 12:23
اين لينك واسه دانلود :

1- اسم كامل : mahdi_moosavi_mixed_acustic

2- افزايش 2 برابر صدا در اسپيكر بيروني گوشي بدون حتي 1 درصد افت كيفيت .

6- افزايش 2.5 برابري صداي زنگ ( ringtone ) .

7- كيفيت بسيار عالي هنگام گوش كردن موزيك با هندزفري .

موفق باشيد . :40:

این که همون ورژن 1.6 هست.

alenkita
26-01-2008, 07:30
كسي درايور اورجينال w700 سراغ نداره يا تاپيكي كه توش درايور هاي اورجينال گوشي ها باشه؟

alenkita
26-01-2008, 07:33
با سلام
ضمن عرض خسته نباشید
من فایل شمارو رو گوشی z530 جواب داد ولی متاسفانه تا گوشی w700 رو امتحان کردم صداش قطع شد ، حالا باید چکارکنم
منم همسن مشكل رو با w700 پيدا كردم كه در هنگام صحبت كردن صداي طرف مقابل نمياد

D E V I L
26-01-2008, 12:13
كسي درايور اورجينال w700 سراغ نداره يا تاپيكي كه توش درايور هاي اورجينال گوشي ها باشه؟

golmohammadi
28-01-2008, 17:04
اين آكواستيك روي خيلي از گوشيها تست شده و نتيجه مثبت بوده از جمله K800
حداقل افزايش صدا با اين آكواستيك 40% ميباشد
و صداي هندز فري هم خيلي خوبه
از دوستان همگي رو گوشيهاي مختلف تست كرده و نتيجه همينجا ذكر كنيد
لينك دانلود :

adrenalin
16-02-2008, 22:40
سلام یه درایو صدای خوب برای کا750 معرفی کنید چون قبلی ها دان نمیشه یه درایو دوبربین خوب هم تو پست های گذشته دیدم اونم میشه بزارید

مسیر ریختن اینها هم بگید و بگید با ستول با گزینه فلش رو باید بزنم
با تشکر

pink_smn
22-02-2008, 03:22
salam haj mahdi
faghat mikhastam be khatere rahnamaieet tashakor konam mamnoon

toliveistodie
23-02-2008, 00:05
اين آكواستيك روي خيلي از گوشيها تست شده و نتيجه مثبت بوده از جمله K800
حداقل افزايش صدا با اين آكواستيك 40% ميباشد
و صداي هندز فري هم خيلي خوبه
از دوستان همگي رو گوشيهاي مختلف تست كرده و نتيجه همينجا ذكر كنيد
لينك دانلود :

من اینو رو k800 قبلا ریخته بودم و اصلا با این موافق نیستم .چون در صدای بلند واقعا بد میشه.

MVP77
26-12-2008, 23:40
سلام
من یه K750 دارم که به W800 تبدیلش کردم سریال گوشی هم اصلیه

حالا یه آکوستیک صدا (MIxed Acoustic) رو به گوشی که اضافه میکنم با SETools Lite 1.11 ، گوشی خاموش میشه و مجبور میشم فلشش کنم

مشکل از کجاست‌؟

hussain
27-12-2008, 15:33
سلام دوستان اگر ممكن است يك درايو خوب براي s500 معرفي كنيد.

MVP77
27-12-2008, 18:32
کسی راهنمایی نمیکنه ؟!

mohazzab
01-01-2009, 17:56
آقایون جان مادرتون یه فایل افزایش صدا هم برای w380 بگذارین

Pedy.Spider
25-01-2009, 15:07
سلام خدمت همه دوستان . می بینم که تاپیک رو یه نفر زنده کرده :31: .

خب این هم یه آکوستیک عالی که بعضی از فایل هاش رو خودم با winhex ادیت کردم و بعضی از فایل هاش از n تا

آکوستیک مختلف گلچین شده :

دانلود :

هر کسی امتحانش کرده راضیه :8: . ضمنآ روی این گوشی ها تست کردمش : w810, w700 , w800 , k750 , k510

z530 .

من این ورژن رو واسه z530 نصب کردم ولی فقط وقتی در گوشی بازه صدا بلنده. اگه در گوشی رو ببندی صدا معمولی میشه. و این خیلی بده، چون مثلا میخواهی گوشی رو جواب بدی تا در گوشی رو باز میکنی یه دفعه صدای زنگ زیاد میشه و ابرو ریزی میشه!!!!
یه ورژن اصلاح شده واسه z530 نداری؟

Sasuke-7
26-01-2009, 04:43
من این ورژن رو واسه z530 نصب کردم ولی فقط وقتی در گوشی بازه صدا بلنده. اگه در گوشی رو ببندی صدا معمولی میشه. و این خیلی بده، چون مثلا میخواهی گوشی رو جواب بدی تا در گوشی رو باز میکنی یه دفعه صدای زنگ زیاد میشه و ابرو ریزی میشه!!!!
یه ورژن اصلاح شده واسه z530 نداری؟
برای همه گوشی های دردار و کشوئی این مشکل هست مثل من که:40: w580 :40:دارم به هیچ وجه بر طرف نمی شه!

سلام دوستان اگر ممكن است يك درايو خوب براي s500 معرفي كنيد.
در کلوپ درایور های سونی اریکسون بگرد پیدا می کنی!

Pedy.Spider
29-01-2009, 23:24
برای همه گوشی های دردار و کشوئی این مشکل هست مثل من که:40: w580 :40:دارم به هیچ وجه بر طرف نمی شه!

یعنی دیگه تو هیچ سایت دیگه ای هم دنبالش نگردم؟
گشتی نبود؟ نگردم نیست؟

Pedy.Spider
30-01-2009, 00:35
خودم یه کوچولو گشتم پیدا کردم:12::
این ورژن از ToShaRa رو گیر آوردم که واسه z530 امتحان کردم و مقدار صدا موقع باز بودن یا بسته بودن در فرقی نمیکنه:20:!
و اون طور که خودش گفته واسه بقیه گوسی های در دار و کشویی نیز بهمین صورته که باز و بسته بودن در فرق نداره!
البته اگه میخواهید که باز و بسته بودن در فرق داشته باشه، دو فایل farfield_closed_play.apf و farfield_closed_ring.apf رو حذف کنید.
من ورژن ToShaRa_v1.8_Mega_Acoustic رو امتحان کردم و احتمالا بقیه ورژنهای 1.8 هم همینجوری هستن!

و چون واسه دانلودش باید عضو باشید ورژن 1.8 رو آپلود میکنم: