مشاهده نسخه کامل
: یه سیستم بدون محدودیت قیمت
سلام دوستان یه سیستم بدون محدودیت قیمت میخواستم چون برا خودم نیست برای یه شرکته.
جهت کار های گرافیکی .
حالا اگه محدودیت میخواید زیر 10 میلیون باشه
CPU Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.66GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
335.000 Toman MAIN BOARD INTEL - D975XBX2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
280.000 Toman
RAM OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
285.000 Toman
HARD DISK Hitachi-SATA 2 - 500 GB + ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
198.000 Toman
VGA CARD ASUS - EN8800GTS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
370.000 Toman
F.D.D MITSUMI - 1.44-3.5" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.000 Toman
DVD RW PLEXTOR PX-716AL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
90.000 Toman
DVD ROM PLEXTOR 16x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
34.000 Toman
MODEM ADSL PLANET ADE-2400 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
46.000 Toman
MONITOR LCD LG - 17" - 1740P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
289.000 Toman
CASE GREEN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33.000 Toman
POWER GREEN - GP580A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
90.000 Toman
KEYBOARD + MOUSE A4TECH KBS-2830 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
25.000 Toman
SPEAKER LEXUS - 563-2band+SUB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
21.000 Toman
مونتاژ قطعات و نصب ویندوز - نصب نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15.000 Toman
جمع کل
2,117.000 Toman
MOHAMMAD2010
19-05-2007, 23:22
فقط اسپیکر با این پولی که شما میگین اینو نگیرین
DFI LANParty UT NF680i LT SLI-T2R
Intel's Core 2 Extreme QX6800
Scythe SCNJ-1000 Ninja
Gskill F2-8000PHU2-2GBHZ
Green silent storm case
Green (GP1030B)PSU
XFX GeForce 8800GTX XXX Edition X 2
Western Digital Raptor 150GB
Western Digital's 500GB Caviar SE16
samsung 226bw
با این سیستم کیبرد و موس با خودت :46:
ممنون اما بهتره با این شرایت باشه .
HDD: 1 terabyte
Ram : 4gig
مورد استفاده بیشتر در فیلم و کار های گرافیکی هست (ساخت فیلم)و سه بعدی سازی و انیمیشن و...
گفتم که محدودیت نداره اما مجبور نشن سال بعد عوضش کنن.کارت کپچر چی رو پیشنهاد میکنید؟
در ضمن سرعت این یه ترابایتی ها چطوره؟؟ اصلا به کار میاد؟
سرعت همان 7200 هست بهتر هست دو تا 500 بگیره و raid کنه
وگرنه باید scsi بگیری اگه اینقدر اهمیت داره ولی raptor میتونه راحت کارش رو بکنه
gskill رو بکن ٤ گیگا بایت و باید ویندوز 64 نصب کنه
یکی یز بهترین کپچر کارتها اگه ایران باشه Videum 0016 VO هست
Scythe SCNJ-1000 Ninja
Gskill F2-8000PHU2-2GBHZ
Green silent storm case
Green (GP1030B)PSU
samsung 226bw
این خودشه...
این سیستم حداکثر برای 2 سال دیگه می تونه بهترین باشه.
با 10 تومن میتونید Apple Mac Pro بگیرید که جوابگوی تمام نیازهای شما است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کارهای گرافیکی بهتر هست که xeon ببندی با مادربرد supermicro
این سیستم حداکثر برای 2 سال دیگه می تونه بهترین باشه.
با 10 تومن میتونید Apple Mac Pro بگیرید که جوابگوی تمام نیازهای شما است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه مزیت Mac Pro رو نسبت به این سیستمهای اسمبل شده دیگر بدین؟
شما حدود ٢ ماه هست که هر کسی سیتم خوب میخواد Apple معرفی میکنید دلیلش رو من هنوز نتونستم بفهمم یعنی Mac Pro از سیستمی که من معرفی کردم قویتره؟
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 11:48
Scythe SCNJ-1000 Ninja
Gskill F2-8000PHU2-2GBHZ
Green silent storm case
Green (GP1030B)PSU
samsung 226bw
وای عجب سیستمیه !!!!! دیگه بهتر از این نمیشه !!!!!
من خواب این سیستم رو شاید امشب ببینم !!!!
میگم G4meH4ker جان بازم بیشتر از نصف 10 میلیون واست میمونه با بقیش هم یه water cooling بگیر بعد هم hiva _it رو راضی کن بیاد ایران واست یه over خفن بکنه
البته بعد از اور باید کیس رو با طناب به میزش ببندی یه وقت پرواز نکنه از پنجره بره بیرون !!!!
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 12:03
برای کارهای گرافیکی بهتر هست که xeon ببندی با مادربرد supermicro
xeon برای کارهای گرافیکی !!!!!!!!:blink: :13: :13: ، نه دوست عزیز xeon رو برای سرور استفاده میکنن . :46:
Mohammad amir bazrafshaN
28-06-2007, 12:11
یا ملک
دوست عزیز اپل برای کارهای گرافیکی بسیار عالیه!ولی اگه میتونن صبر کنن تا 1 تا 2 ماه دیگه 4 هسته ای ها به بازار میان.ضمنا یه قانون هست که میگه در هر 18 ماه تعداد ترانزیستورهای موجود در یک تراشه 2 برابر میشه!(البته اگه دقیقا نگفته باشم ولی منظور رو رسوندم) یعنی شما بهترین رو هم که داشته باشید 18 ماه بعد سیستمی با دوبرابر کارایی وجود خواهد داشت!
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 15:20
اگه میتونن صبر کنن تا 1 تا 2 ماه دیگه 4 هسته ای ها به بازار میان
Mohammadamirbazrafshan جان خب Core 2 Extreme QX6800 هم 4 هسته ای هست دیگه !!
یعنی شما بهترین رو هم که داشته باشید 18 ماه بعد سیستمی با دوبرابر کارایی وجود خواهد داشت!
خب اینجوری که شما داری میگی اصلآ هیچ وقت نباید سیستم خرید !!!!!
میشه مزیت Mac Pro رو نسبت به این سیستمهای اسمبل شده دیگر بدین؟
شما حدود ٢ ماه هست که هر کسی سیتم خوب میخواد Apple معرفی میکنید دلیلش رو من هنوز نتونستم بفهمم یعنی Mac Pro از سیستمی که من معرفی کردم قویتره؟
سلام....
من هم دقیقا همین سوال رو از شما دارم؟
یعنی mac pro واقعا چه مزیت هایی نسبت به بقیه سیستم ها داره؟
Scythe SCNJ-1000 Ninja
Gskill F2-8000PHU2-2GBHZ
Green silent storm case
Green (GP1030B)PSU
samsung 226bw
مادرشو موافق نيستم اصلا قيمتش به كاراييش نمي خوره... ظاهرا از طرح خود Nvidia هم تبعيت نكرده (كه البته مزيتش محسوب ميشه)
من MSI P6N Diamond رو پيشنهاد مي كنم.
Western Digital RaptorX 150GB *2---> Raid 0
Seagate Barracuda 7200.10 750GB
ضمنا فكر كنم اين RaptorX ها Clear cover باشه ميتوني بشيني موقع كار كردن توشو نگاه كني حالشو ببري...
البته Hitachi 7K1000 1TB 32MB Cache هم محبوبيت زيادي پيدا كرده ولي Seagate تكنولوژي متفاوتي داره كه من ترجيح ميدم.
فكر نكنم به Scsi احتياج پيدا كني اگه خواستي بگيري يه Configuration ديگه لازمه كه بايد باز از دوستان كمك بگيري. (اونوقت ديگه بايد بري دنبال Cheetah)
بقيش هم بنظرم عاليه.
اره خب مین واسه یک ماه پیش بهترین بود واسه quad ولی الان فقط P5K deluxe
یه نگاه بنداز مین خوبی به نظر میرسهDFi در کل مینهاش عالین فقط مشکل بایوس دارن :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%5F680i%5FLT/
سلام....
من هم دقیقا همین سوال رو از شما دارم؟
یعنی mac pro واقعا چه مزیت هایی نسبت به بقیه سیستم ها داره؟
من هم نمیدونم منتظرم این دوستمون اقای موسی بیان یه کم توضیح بدن
اره خب مین واسه یک ماه پیش بهترین بود واسه quad ولی الان فقط P5K deluxe
یه نگاه بنداز مین خوبی به نظر میرسهDFi در کل مینهاش عالین فقط مشکل بایوس دارن :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%5F680i%5FLT/
با Lanparty ها كار كردم... حرف ندارن ولي 300 دلار براي يه برد 680i LT خيلي منطقي نيست (مدتها همين قيمت بود ولي گمونم يكم ارزون شده) يه مسئله ديگه اينه كه DFI بعنوان تنها توليد كننده برد با چيپست ATI RD600 يعني LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G خودشو خراب كرد و بنظر من اين برد براي DFI لكه ننگي بود...
سوال اينه كه چرا براي يه برد High End از چيپست 680i استفاده نشده اونهم با اين قيمت؟.. در ضمن گرفتن P5K بنظر من الان خيلي منطقي نمي رسه چون به همون سرعت بردهاي X38 خواهد اومد كه احتمالا P5K ها رو زير پاش له مي كنه.
DFI سیاست عجیبی داره خیلی از فروشنده ها زیاد طرفش نمیرن ولی خب میشه گفت همیشه جزو بهترینها بوده و هست
روز به روز مدلهای جدیدتر میان و کاریش نمیشه کرد کسی که علاقه داره میره دنبالش و براش مهم نیست بعد از ١ ماه چی میاد و چی از مد میفته حتی x38 هم بعد از یک مدت تکراری میشه
کسی که علاقه داره میره دنبالش و براش مهم نیست بعد از ١ ماه چی میاد و چی از مد میفته حتی x38 هم بعد از یک مدت تکراری میشه
متاسفانه كاملا درسته و اين مسئله باعث بوجود اومدن قيمتهاي كاذب ميشه و فقط باعث ميشه يك عده طعمه بازار بشن... ولي با همه اين اوصاف مسلما عمر X38 خيلي بالاتر از P خواهد بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.