ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بخاطر اپدیته؟!

reza3600
18-05-2007, 21:05
من گوشیم کا 750 بعد از اپدیت قاطی کرد و ارور سیم کارت درست را وارد کنید رو میداد و هر 3شماره سریال گوشی مثل هم بود بردم بیرون فلش کردم گفتن به خاطر اپدیت اشتباه هستش ایا همچین چیزی ممکنه
بعد از فلش هم شماره سریال گوشیم عوض شد

arash_a
19-05-2007, 00:09
خیر همچین چیزی اصلا امکان نداره .
شماره سریال تو گوشی تو دو بخش از اون ذخیره شده .
که یکی رو میشه عوض کرد و اون یکی رو در هیچ صورتی نمیشه عوض کرد و بعد از آپدیت و یا فلش شماره سریال
اصلی گوشی فعال میشه و خودشو به اون بخش که موقع خرید گوشیت اونو عوض کرده بودن انتقال میده .
به احتمال زیاد لیبل های روی قوطی گوشی و پشت گوشیتو با شماره سریالی که به گوشیت انتقال داده بودن ست
کرده بودن . ( البته این یک حدس هست که در صورت درستی فروشنده های کلاه بردارهای حرفه ای بودن )
ولی اینو مطمئن باش که با فلش یا آپدیت هیچ موقع شماره سریال گوشی اگه اصل بوده عوض نمیشه و یا
اینجور بگم که :
بعده آپدیت و یا فلش شماره سریال اصلی گوشی که روی چیپست هاست فعال میشه .

reza3600
19-05-2007, 02:07
شماره سریال تو گوشی تو دو بخش از اون ذخیره شده .
که یکی رو میشه عوض کرد و اون یکی رو در هیچ صورتی نمیشه عوض کرد و بعد از آپدیت و یا فلش شماره سریال
سریال
اصلی گوشی فعال میشه و خودشو به اون بخش که موقع خرید گوشیت اونو عوض کرده بودن انتقال میده

اگه همچین چیزی هست پس چه جوری گوشی ها رو دستی رجیستر میکنن اگه قرار باشه بعد از فلش دوباره سریال خود گوشی بیاد سرکار که دیگه نمیشه گوشی رو دستی رجیستر کرد.

من نفهمیدم یعنی گوشی من که بعد از اپدیت قاط زد چنج شده بود یعنی حالا که بعد از فلش شماره سریال گوشی عوض شده یعنی گوشیم چنج شده بود. من با خیال راحت برم از فروشنده شکایت کنم یا نه

mostafa_khan
20-05-2007, 10:46
من گوشیم کا 750 بعد از اپدیت قاطی کرد و ارور سیم کارت درست را وارد کنید رو میداد و هر 3شماره سریال گوشی مثل هم بود بردم بیرون فلش کردم گفتن به خاطر اپدیت اشتباه هستش ایا همچین چیزی ممکنه
بعد از فلش هم شماره سریال گوشیم عوض شد

اين جمله همه چيز رو نشان مي ده...اينكه از اول هم رجيستر نبوده و به اسم رجيستر اصل بهت انداختن...ليبل ها رو فقط اسكن مي كنن تا اصل به نظر بياد...شما هم كه اپديت كردي برگشته به سريال كارخانه...
يك كلام سرت كلاه رفته