ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايرادات ان95

tcom_mobile
18-05-2007, 01:11
مهمترين ايراداتي كه در سايت مشهور جي اس ام آرنا براي ان95 وارد شده بشرح ذيل است:
1.عمر كم و ضعيف باتري
2.شارژ از طريق كابل USB‌ ناممكن
3.راديوي اف ام RDS‌ندارد
4.Voice assisted GPS navigation is charged اين گزينه رو نفهميدم. ناوبر يا هدايت گر GPS كمك شده ي صدا پر شده يا بار شده... (توضيحات در اين مورد بعهده ي دوستان مي گذارم)
5.تراشه ي GPS‌ با مواردكاربردي شخش ثالث كار نمي كند (توضيحات اينم به عهده ي استادان)
6.قابليت ويرايش فايلهاي Office‌رو نداره.

الان دوستان بيان نظراتشونو بگن كه كدوم يكي از موارد بالا جز اصلي و بزرگترين ايرادات وارد شده هستند.
يعني واقعا ان95 راديو نداره؟
آخه باتريش كه بيشترين مدرت زمان رو تو سري ان داره پس چرا دوباره ايراد براش وارد كردن؟

tcom_mobile
18-05-2007, 01:12
Main disadvantages

Poor battery life

Charging through USB is not possible

No FM RDS

Voice assisted GPS navigation is charged

GPS chip doesn’t work with third party applications

Cannot edit office documents

KINGTATu
22-05-2007, 18:43
در مورد شارژ با یو ای بی باید بگم که هر وقت گوشی به یو ای بی زده میشه شارژش شروع میشه و انجام دادن این کار و بی مورد شارژ شدن باتری به ضعیف تر شدن باتری کمک می کنه

alimohammadi
22-05-2007, 19:35
دیگه واقعا دارین بی انصافی میکنید. جدا این گوشی هیچ مشکلی نداره ولی بعضیا چون نمیتونن بخرن (شما رو نمیگم ها - منظورم تو بازار) الکی هی حرف میزنن. میگن : کور که دستش به آلو نمیرسه میگه ترشه

بیلچه
22-05-2007, 21:14
اااا من اینجا یه پست داده بودم.پس کوش ؟؟؟؟؟؟

3.راديوي اف ام RDS‌ ندارد.

اشتباه نشه n95 رادیو داره ولی RDS‌ نداره.( RDS چی چی اصلا هست؟)

5.تراشه ي GPS‌ با مواردكاربردي شخش ثالث كار نمي كند

این یعنی اینکه برنامه های gps که خود شما روی گوشی نصب می کنید کار نمی کند.

6.قابليت ويرايش فايلهاي Office‌رو نداره.

این خیلی عیب بدی هست چون قابل اصلاح نیست (قابل اصلاح نیست از این نظر که برنامه های office روی گوشی نصب نمی شود چون خود گوشی office دارد.)البته کسی که موبایل های غیر تاچ اسکرین دارد زیاد توقع اینجور چیز ها را ندارد.(آخه تو کامپیوتر هم آدم جونش بالا می یاد تا فایل های office رو ویرایش کنه چه برسه به یه موبایل با 4 تا دگمه.)

bineshan
23-05-2007, 01:40
حالا کی خواست بخره
این همه پول بی زبون رو بدی n95 بگیری که چی؟؟

bineshan
23-05-2007, 01:41
tcom بالاخره گوشی گرفتی؟

Saman-tci
23-05-2007, 08:51
چرا الکی روی این گوشی عیب و ایراد میزارید... موضوع واسه تاپیک زدن پیدا نکردین رفتین دنباله چی؟؟؟ تو این سایت اینو نوشته یا تو اون سایت اونو نوشته که نمیشه ملاک .... هر موقع تونستین یکیشو بخرین و باهاش کار کنین اون موقع محاسن و معایبش هم میاد دستت ... تا وقتی هم که باهاش کار نکردین الکی افکار بچه ها رو باهاش منحرف نکنین ....فقط اینو میدونم که ایم مدل از نوکیا فعلا جدیدترین و گرون ترین مدلی هست ک تولید کرده و هیچ موقع هم نمیاد برای عمر کم باتری یا مثلا رادیو Rds خودشو خراب کنه ... شما اصلا میدونی Rds چیه؟ چه فرقی با معمولی داره ... پس تا وقتی که معنی و کاربرد یه اصطلاحی رو نمیدونین لقب ایراد بهش ندین .... به نظر من N95 کاملترین و قشنگترین مدل نوکیاس... من که به شخصه ارزوی میکنم یه روزی بتونم بگیرم همین ... هر کی هم که بگه من خوشم نمیاد مطمین باشیم ار روی غرض داره حرف میزنه ....

tcom_mobile
23-05-2007, 13:25
tcom بالاخره گوشی گرفتی؟
هنوز گيرنياوردمش شرمنده

tcom_mobile
23-05-2007, 13:31
اقا جون الکی عیب و ایراد رو N95 نزارید ... موضوع واسه تاپیک زدن پیدا نکردین رفتین دنباله چی؟؟؟ تو این سایت اینو نوشته یا تو اون سایت اونو نوشته که نمیشه ملاک .... هر موقع تونستی یکیشو بخری و باهاش کار کنی اون موقع محاسن و معایبش هم میاد دستت ... تا وقتی هم که باهاش کار نکردین الکی افکار بچه ها رو باهاش منحرف نکنین ....فقط اینو میدونم که ایم مدل از نوکیا فعلا جدیدترین و گرون ترین مدلی هست ک تولید کرده و هیچ موقع هم نمیاد برای عمر کم باتری یا مثلا رادیو Rds خودشو خراب کنه ... شما اصلا میدونی Rds چیه؟ چه فرقی با معمولی داره ... پس تا وقتی که معنی و کاربرد یه اصطلاحی رو نمیدونین لقب ایراد بهش ندین .... به نظر من N95 کاملترین و قشنگترین مدل نوکیاس... من که به شخصه ارزوی میکنم یه روزی بتونم بگیرم همین ... هر کی هم که بگه من خوشم نمیاد مطمین باشیم ار روی غرض داره حرف میزنه ....
اولا دوست محترم سايت فروم مال خالت نيست و به كسي ربطي نداره. ما هر چي دلمون خواست رو مورد بحث قرار مي ديم.
دوست محترم مگه اونايي كه اينجا آمدن درباره ي ان95 نظرمي دن مگه ان95 دارن ها؟؟؟ :41: جواب بده!!! قرار نيست همه داشته باشن و دربارش نظر بدن. اينا بحثهايي هستش كه قبل خريد صحبت مي شه تا ايرادات اوليش مورد بحث قرار بگيره
ببخشيد من نمي دونستم مشهورترين سايت موبايل يعني سايت gsmarena الكي مي نويسه و يا .... حالت خوشه . فكر نكن كه ان95 ديگه خداي گوشي هاست و بالاتر از اون نخواهد اومد چون در اين صورت ديگه در نوكيا تخته مي شه و مدلهاي جديد به بازار نخواهد داد چون ديگه همه مي رن ان95 مي خرن چون كامله .. نه عمو بلاخره اينم ايراداتي داره. نه من دارم نه كس ديگه و از خودمم حرف نزدم برو بي زحمت تو سايت نگاه كن نوشته مهمترين ايرادات ان95.

اعصاب آدمو بهم مي ريزين
آر دي اس سيستميه كه وقتي راديوت خوب كار نمي كنه يا فرستنده ضعيفه به كمك آر دي اس تقويت پيدا مي كنه و ويژوال راديو هم يه بخشهايي از اين مورده. فكر نكن خودت چيزايي حاليته من ترم آخر مهندسي مخابرات هستم . اگه ما زياد قمپز در نمي كنيم به خاطر اينه كه هر چي درخت بار بگيره سر به زيرتر مي شه.....

tcom_mobile
23-05-2007, 13:34
در مورد شارژ با یو ای بی باید بگم که هر وقت گوشی به یو ای بی زده میشه شارژش شروع میشه و انجام دادن این کار و بی مورد شارژ شدن باتری به ضعیف تر شدن باتری کمک می کنه
نمي دونم شما با چه معيار و محك و مسندي اين حرف رو مي فرمايين؟؟ من تا حالا گوشي نوكيا نديدم كه با كابل USB‌كامپيوتر شارژ بشه لي سوني اريكسون ها اينجورين. درثاني شما به سايت جي اس ام آرنا با اين حرفتون خلل وارد مي كنين
اينم سايتش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tcom_mobile
23-05-2007, 13:37
دیگه واقعا دارین بی انصافی میکنید. جدا این گوشی هیچ مشکلی نداره ولی بعضیا چون نمیتونن بخرن (شما رو نمیگم ها - منظورم تو بازار) الکی هی حرف میزنن. میگن : کور که دستش به آلو نمیرسه میگه ترشه
كسي نگفت گوشي بديه خيلي هم عاليه فكر كنم تو كل گوشي هاي دنيا و همچنين از لحاظ نداشتن مشكل آنتن دهي تو ايران بنا به مچ بودن دم ودستگاه و باكس مخابرات با نوكيا بهترين گوشي دنياست
اگه ريجستر بشه وارزون تر هم بشه حتما مي خرمش

alimohammadi
23-05-2007, 13:45
ببینید من شاید بگم جز اولین نفرایی بودم که این گوشی رو تو ایران آوردم و الانم دارم ازش استفاده میکنم. من موبایلای زیادی رو تست کردم. اونموقعی هم که تازه موبایل تو ایران اومد فکر کنم 1-2 میلیون قیمتش بود که هنوز کسی نمیدونست موبایل چیه من موبایل داشتم. فکر نمیکنم کسی بتونه اینجا ادعا کنه که سابقه تست موبایلش از من بیشتره. هر گوشی که فکرشو بکنید من تست کردم. ولی به جرات میگم اولا نوکیا بهترین مارک هست. نه تو ایران بلکه تو دنیا. بعدشم از بین مدلهای مختلفش ان 95 واقعا یه چیزه دیگست.

به هر حال من که واقعا ازش راضی ام!!!

mostafajj
23-05-2007, 19:04
سلام دوستان

خیلیها نمیدونن RDS‌چیه؟

RDS یک امکانی هست که یک سری اطلاعات بصورت data از طرف ایستگاه رادیویی ارسال میشه و بطور مثال رادیو علاوه بر پخش موسیقی اسم آهنگ و خواننده رو روی صفحه میتونه نشون بده (البته اگر فرستنده این امکان رو داشته باشه)

این رو هم بگم تو ایران فقط رادیو تهران (با فرکانس 95.0) rds رو ساپورت میکنه که اونم چیز خاصی ارسال نمیکنه
فقط مینویسه powerd by TMC

راجع به عیب دیگه n95 هم که ترجمه اش رو نمیدونستید باید بگم:
4 .راهنمای گفتاری gps گوشی پولی هستش
5. و gps با وسایل جانبی بخوبی کار نمیکنه

Babak
23-05-2007, 23:08
تاپیک بدلیل کاملا مشخص ( موجود در پست ها ) بسته شد