ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری در فوری.

Bil Gits
17-05-2007, 19:42
سلام به همگی
من یه دو سه روزه که کامپیوترم وقتی داره بالا میاد بعد از یکی دو دقیقه یکدفعه میزان کارکرد Cpu یوش
میره روی 100% وتسکبارم قفل میشه و اگه چندتا برنامه باز کنم هنگ می کنه. (بازم وقتی داره بالا میاد همین حالتی می شه).در ضمن وقتی که زیاد کار دارم هم هنگ می کنه.(مخصوصا وقتی با اینترنت کار می کنم)
اینم بگم که رم من 256 Ddr1 هست و Cpu 2.80 .
البته کم کم داره خوب می شه .مثل حالا ولی شاید دوباره پیش بیاد.من هم یکم به رم خودم مشکوکم.
از شما استادایه خودم خواهش می کنم کمکم کنید.
ممنونم.

Jalal
17-05-2007, 19:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این علتش میتونه گرمای بیش از حد CPU باشه
اول فن سیستم رو چک کن ببین درست کار میکنه
برو تو setup قسمت مانیتور قطعات ببین میزان گرمای cpu چنده معمولا بالاتر از 55 خوب نیست

Alireza_Shafaei_PCworld
17-05-2007, 20:17
من رویه لپ تاپ دوستم ویروسی با این مشخصات دیدم!
توی لیست Process تا اونجایی که یادم فایلی با اسم WinZip اجرا بود که 98 درصد سی پی یو را میگرفت
که ویروس بود!
اگر چیزی با این مشخصات توی Task Manager >>Process بود بم بگو تا بگم باید چی کار کنی!

vahid_41852
17-05-2007, 22:03
از گرماي زياده خمير سليكون بخر بمال روي Cpu شايد هم فنش خراب شده.

Bil Gits
20-05-2007, 14:03
سلام دوستان عزیز
من که گفتم اول روشن کردن نه وسطا.فنشم کار می کنه.

peyman_nn
22-05-2007, 19:40
اگه تونستی با یک رم دیگه آزمایش کن ببین همین جوری میشه یا نه

Alireza_Shafaei_PCworld
22-05-2007, 21:35
سلام دوستان عزیز
من که گفتم اول روشن کردن نه وسطا.فنشم کار می کنه.

شما حرفی را که زدم اصلا بش توجه کردید؟
احتما 90 % کاره خودشه ها!

Bil Gits
24-05-2007, 06:21
این حالت وقتی پیش میاد که یکم از بالا اومدن ویندوز بگذره(یعنی برای یه دقیقه بیکار بشه) و اون علامت زرد آپدیت ویندوز میاد.

ahsanx
04-06-2007, 06:16
دوست عزیز , من هم بعضی وقتها این مشکل رو دارم و مطلبی رو که مینویسم مشکل منو حل کرده . نوشتم شاید مشکل

شما هم همین باشه .این کار یه ویروسه که در system 32 به صورت یه فایل اجرایی موقع روشن شدن کامپیوتر فعال میشه .

شما باید در task manager . در سربرگ processes به دنبال برنامه های مشکوک بگرد و اونا رو غیر فعال کنی . بعد از این

کار اونو از پوشه system 32 حذف کن . البته یه راه راحت تر برای راحت شدن از شر اون اینه که تو کنترل پنل یه یوزر جدید

درست کنی و یوزر قبلی رو حذف کنی . من تا حالا این کارو انجام دادم و عملی بوده چون بعضی برنامه های اجرایی مخرب

بیشتر تحت یوزر بوده و با عوض کردن در یوزر جدید غیر فعال میشن .