مشاهده نسخه کامل
: مشکل و خرابی muvo TX Fm خواهشا راهنمایی کنید -فوری-
lonelinesspains
17-05-2007, 17:17
سلام .
.
من یه mp3 player ا muvo TX Fm دارم آخرین باری که به کامپیوتر دانشکده مون وصثلش کردم مشکلی نداشت اما الان که به پی سی خونه وصل میکنم درایور رو تو لیست درایو ها میاره اما روش که کلیک میکنی محتویاتش رو نشون نمیده و وقتی باطری ام روشن میکنی اول آرم کریتیو میاد بعدش صفحه آبی میشه و خاموش میشه .
.
نمیدونید مشکلش چیه ؟!
خیلی فوری نیاز به راهنماییتون دارم .
alfred88
19-05-2007, 14:56
دوست عزیز ماله یکی از دستان من هم که tx fm بود همین مشکل پیدا کرد که من بردمش شاب وبرام فرمتش کرد وبرنامه دباره روش نصب کرد.البته ماله او صفحه ی ابی نمیومد همه چیزش کار میکرد ولی چیزایی که توی mp3 player بودن اجرا نمیکرد.
lonelinesspains
30-05-2007, 22:43
بچه ها کسی پینهاد دیگه ای نداره راسی ادرس این شاب کجاس ؟! بدون کارت گارانتی ام تعمیر میکنن؟
alfred88
31-05-2007, 14:04
يادمه وزرا تو يكي از فرعيا بود وقتي كه زنگ زدم اولين سوالي كه پرسيد اين بود كه كارت دارم يا نه .بدون كارت تعمير نميكنن.به نظرم بچه ها ميتونن كمكت كنن.
becareful
31-05-2007, 21:29
خوب تو هم میتونی فرمتش کنی بعد روش نرم افزارشو بزنی همون طور که دوست عزیز آلفرد گفت مال دوستش هم تو همین مایه ها مشکلش بوده.
lonelinesspains
01-06-2007, 11:55
سلام راسش اصلا یادم نیس کارت داشت یا نه آخه چه جوری فرمتش کنم ؟ و نرم افزارش رو با چی بریزم ؟!
.
ویندوز خود درایو رو میشناسه اما محتویاتش رو نشون نمیده و فرمتش هم نمیکنه بعدش نرم افزار تو سی دیش هم مینویسه که دیسک پره گزینه ای هم برایس فرمت نداره میشه لینک برنامه ای که میشه باهاش فرمت کرد یا نرم افزارش رو عوض کرد رو برام بگذارید ؟!
یا تعمیر گاه دیگه ای که کارش خوب باشه ؟!
قابلیت ضبط صدای مدل tx fm چطوره؟دوستانی که این مدل رو دارند لطفآ جواب بدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.