ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه از سالم بدون یک ایمیل مطمئن شویم

persian365
17-05-2007, 11:26
سلام دوستان
می خواستم بدونم که چه طوری می تونیم از سالم بدون یک ایمیل مطمئن شویم. قبل از این که ایمیل رو باز کنیم
یعنی از ویروسی بودن یا تروجان داشتن یا امسال این اطلاع پیدا کنیم

اگه سئوالمو بد مطرح کردم ببخشید
اگه کامل راهنمایی کنید ممنون میشم

vtn54
17-05-2007, 16:43
سلام دوست عزیز

مشخص نکرده ای از چه نوع سیستم ایمیلی استفاده می کنی ولی اگر از اکانتهای ایمیلی مانند یاهو و یا هات میل

استفاده می کنی این نکات می توانند کمکت کنند :

1.حتما می دانی که نباید اکانت ایمیلت را در اختیار هر کسی قرار بدهی مخصوصا در اختیار سایتهایی که از اعتبار آنها

مطمئن نیستی ولی اگر قبلا این کار را کرده باشی احتمالا ایمیلهای ناشناس زیادی دریافت میکنی در این حالت یک قانون

طلایی وجود دارد هیچوقت ایمیلهایی را که فرستنده آنها را نمی شناسی باز نکن.

2.حالا اگر به توصیه اول عمل نکردی و یا فرستنده ایمیل را می شناسی به عنوان ایمیل دقت کن .اگر عناوین آنچنانی (

مثلا ترغیب به داونلود یک فایل خاص یا استفاده از یک سایت یا برنامه خاص یا مژده به شما جهت برنده شدن یک جایزه یا

دعوت به سایت یا انجمنی که آن را نمی شناسی یا ... ) داشت یا یک عنوان واحد را در ایمیلهای مختلف با فرستنده

های مختلف دیدی نامه را باز نکن .چون ممکن است حتی نامه هایی که با نام دوستانت به شما میرسد یک دام باشد

3.باز اگر به این توصیه ها عمل نکردی و ایمیل را باز کردی و شانس آوردی و با باز کردن نامه سیستمت آلوده نشد به

محتوای نامه دقت کن .ایمیلهایی که پر از تبلیغات گوناگون با لینکهای گوناگون هستند معمولا اسپم و احتمالا حاوی

اسکریپتهای آلوده هستند و باید بلافاصله پاک شوند .همچنین به فایلهایی که داخل ایمیل پیوست شده است کاملا

دقت کن هیچوقت پیوستهایی را که فرستنده آنها را نمی شناسی و یا دارای پسورد بوده و یا به شکل فایل اجرایی هستند

داونلود و اجرا نکن و اگر از یاهو استفاده می کنی قبل از داونلود هر فایلی آن را با آنتی ویروس خود یاهو اسکن کن.

4.بالاخره آخرین و مهمترین توصیه استفاده از یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده است که ترجیحا بهتر است HTTP

و Mail اسکنر داشته باشد تا فایلهای آلوده را حتی قبل از داونلود روی سیستمت شناسایی کند.

pedram_ashena
17-05-2007, 17:24
موارد بالا تاييد ميشود

persian365
17-05-2007, 22:23
vtn54، ممنون از راهنمایت ولی در مورد اینکه ایمیل های که نمشناسی باز نکن یا فایل های اجرای دارند
مشکل من اینه که عضو گروه هستم . اونم گرو های خارجی که در مورد عکس هست . و من خوب نمشناسم اعضا
برای همین هیچ ایمیلی رو نمیشناسم .. از روی ایمیل نیمشه تشخیص داد
در مورد میل اسکنر .. ایا برنامه ای نیست که ایمیل ها رو قبل ازباز کردن اسکن کنه ؟
تا خیالمون راحت بشه . اگه هست همون ویروس کش ها این کارو انجام میدند یا برنامه ای هم هست که جدا گانه ای کارو بکنه ؟
اگه هست معرفی کنید ممنون میشم

vtn54
18-05-2007, 10:43
دوست عزیز

اگر منظورت عضویت در گروههای یاهو و... باشد اشتراک در تقریبا تمامی آنها مساوی است با دریافت هزاران ایمیل حاوی

اسپم و ویروس و...ودر این گونه موارد دو کار می توانی بکنی در یاهو خود این سایت سرویسهای مختلفی را ارایه می کند

که می توان تا حدود زیادی دریافت اسپم و ایمیلهای آلوده را کم کرد .اگر خواستی می توانم برایت چند تا از این روشها را

بگویم .جی میل و هات میل آنتی اسپم خیلی قویتری نسبت به یاهو دارند و معمولا تمامی ایمیلهایی را که وارد این

سرویسها می شوند را اسکن می کنند و ابنابراین امنیت بالاتری نسبت به یاهو دارند .اگر پیوستهای موجود در ایمیل از

نوع فایلهای تصویری باشند احتمال آلودگی آنها کم است ولی این یک قاعده کلی نیست حتی عکسها هم در این دورو زمانه

احتمال آلودگی دارند .بهترین راه اسکن آنها با آنتی ویروس خود سرویس ایمیل و اسکن مجدد آنها پس از داونلودشان

توسط آنتی ویروس موجود روی سیستم خودتان است .در مورد آنتی ویروسها هم اگر از یاهو و جی میل و هات میل و

امثال آن استفاده می کنی باید از آنتی ویروسی استفاده کنی که خاصیت Http اسکنر را داشته باشد تا آنجایی که

من می دانم اکثر آنتی ویروسهای مشهور این خاصیت را دارند مثلا نود32, کاسپرسکی , بیتدفندر ,پاندا و ....

کاسپرسکی یک برنامه الحاقی برای اینترنت اکسپلورر دارد که خط به خط صفحه وب باز شده را از نظر اسکریپتهای

آلوده اسکن می کند .نورتون در نسخه های قبلی خودش اجازه اسکن ایمیلهای موجود بر روی سروورهای یاهو را هم

می داد ( در مورد نسخه های جدید مطمئن نیستم ) ولی این احتیاج به اینترنتی با سرعت بالا دارد.

persian365
18-05-2007, 11:53
دوست عزیز خلی ممنون از اینکه کامل توضیح میدی
من از سرویس یاهو استفاده میکنم
بعد انتی .یروس منم نود 32 هست .
میشه بگید . چه طوری باید ایمیل ها رو اسکن کنم ؟
اگه با ویروس کش دیگه ای این کار راحتتر یا بهتر هست بگید من ویروس کشم رو عوض کنم
فقط یک روشی می خوام که خیالم راحت باشه ؟
اگه بازم راهنمایی کنید ممنون میشم

vtn54
18-05-2007, 18:22
خوب شما نیاز نیست کاری بکنی فقط آنتی ویروست آپدیت باشد و مطمئن شو که آنتی ویروست درست کار می کند.

برای اینکار فایلهای زیر را داونلود کن .اگر HTTP اسکنر انتی ویروس درست کار کند در هر چهار مورد باید حین داونلود اخطار

داده و جلوی داونلود فایل را بگیرد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته با تمام اینها متاسفانه هیچ آنتی ویروسی کامل نیست و شما باید اصولی را که در بالا گفتم حتما رعایت بکنی.

persian365
19-05-2007, 13:08
vtn54 ، ممنون
حالا من این چهار فایل رو چک کنم .. اگه HTTP اسکنر خوب کار نکرد مشکلی پیش نمیاد؟
این چهار تا فایل چی هست ؟

vtn54
20-05-2007, 20:56
این نمونه ها فایلهای آیکار هستند که به صورت بین المللی برای تست آنتی ویروسها به کار می روند.اگر Http اسکنر کار

نکند شما حتما باید پس از داونلود فایل روی کامپیوتر قبل از اجرا آن را با آنتی ویروس چک کنید.